Tarjan eilisen

7.5. konsertin

settilista näyttää tältä:
Lost Northen Star
My Little Phoenix
Passion and the Opera
Minor Heaven
Nemo
I Walk Alone
Ciaran's Well
Our Great Divide
Over the Hills and Far Away
The Reign
Sing For Me
Oasis
Poison
Wishmaster
Die Alive
Calling Grace

Oli sitten Tarja ottanut Wishmasterinkin mukaan ohjelmistoonsa... mielenkiintoista. Ja Over The Hillskin löytyy. Ei olisi pitänyt enää Nemon jälkeen yllättyä, mutta yllätyinpä silti. Jospa vaihdettaisiin vielä Passion And The Opera vaikka Ever Dreamiin ja lisättäisiin Wish I Had An Angel johonkin väliin.

Vai oliskohan jo aika alkaa kehitellä jotain uutta? Olisi kauhean kivaa voida kunnioittaa Tarjaa sooloartistina, mutta ei vaan pysty.

6

1340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei saisi laulaa?

      Ovathan nuo laulut kiistatta osa Tarjaa, ja Tarja osa noita lauluja. Yleisö myös toivoo niitä Tarjalta. En myöskään ymmärrä, miksi kunnioituksesi on noin riippuvainen biiseistä. Tarjahan on ennen kaikkea laulaja eikä säveltäjä, joten laulusuoritusten ja esiintymisen mukaan häntä enemmänkin kannattaisi arvostella, eikä esim. sen mukaan miten hyviä tai huonoja lauluja hänelle tarjotaan esitettäväksi.

    • Selityksen makua

      Olet sitten jaksanut noinkin paljon ottaa hänen musalistoistaan selvää. Miksi hän ei saisi esittää myös vanhoja kappaleita? Silloinhan TH olisi tehnyt upeat kappaleet turhaan ja jos se tekijän mielestä on ok, niin mitä valittamista siinä on. Over the Hills and Far Awayhan on cover-kappale, Gary Mooren esittämä jo kauan aikaa sitten. Eiköhän uusi levy ole tulossa joskus tulevaisuudessa, ainakin kovasti odotellaan. Mutta on hienoa, jos Tarjan ohjelmistossa on mukana "ikivihreitä".

      • minua kiinnostaa

        En yritä edes väittää etteikö kiinnostaisi. Ihan juurikin mielenkiinnosta katsoin, että mitä yhden lempibändini entinen laulaja nykyään laulaa. Ja aion varmasti jatkossakin Tarjan tekemisiä jollakin tasolla seurata, vaikkei sen musiikki minuun kolahdakaan. En selitä:)

        Tiedän kyllä, ettei ole pakko tykätä. Mutta jotenkin vain pistää silmään tuo, että on sitten pakko ollut valita ohjelmistoon juuri ne suurimmat ja tunnetuimmat hitit, vaikka muistelen Tarjan sanoneen joskus, että aikoisi laulaa niitä vähän vanhempia ja vähemmän tunnettuja biisejä, joita ei ole NW:n kanssa moniin vuosiin soitettu.

        En vain voi mitään sille, että tästä jää vähän huono fiilis. NW:llä olisi niin paljon muitakin vähemmän soitettuja biisejä, joista valita jos on ihan pakko. Nyt tuntuu siltä, että pelataan vain varman päälle. Että Tarja ei ehkä luotakaan siihen, että se voisi myydä vain pelkkänä omana itsenään ilman entisen bändin antamaa statusta. Mutta nämä ovat vain ajatuksia. Maailmani ei kaadu, jos mahdollisesti olen väärässä.


    • olet pelkkä

      trolli. Ensinnäkin, pidät Tarjaa huonona artistina, koska hän esittää Over The Hills And Far Away:n, joka on Gary Mooren biisi! Ei Tarjan tai NW:n. Mutta sillähän ei ole väliä sinulle, jos NW biisin esittää, sillä ilmeisesti henkilökohtainen puolueellisuutesi estää sinua näkemästä, että hekin esittävät "jonkun toisen biisin". Tai se ei ole heidän tapauksessaan paheksuttavaa, mutta Tarjan tapauksessa on. Ristiriitaista?

      Toiseksi, kaikki tietää että Tarja on laulaja, joten laulusuoritus ja tulkinta ovat, tai pitäisivät olla kriteerejä kun häntä arvostellaan. Sillä laulamisen hän taitaa.

      Tarja on tunnettu NW:n laulajana, olihan hän siinä bändissä yli 10 vuotta. Joten on epärealistista ja typerää olettaa, ettei hän NW:n biisejä esittäisi. Niin hänen kuuluukin, ne ovat osa hänen uraansa.

      • gininen enkeli

        Voi kun tämä naurettava "sota" fanien välillä jo loppuisi. Katse eteen, ei taaksepäin. Niinhän NW ja Tarjakin ovat suunnanneet katseensa tulevaan, eikä mitään julkista nillitystä tunnu olevan Tarjan ja Nightwishin jäsenten välillä.

        Niin, ja tottakai Tarjalla on oikeus laulaa vanhoja NW-hittejään. Hän oli yksi suuri osatekijä, joka oli tekemässä NW:stä maailmalla tunnettua hevibändiä.


      • ei ole

        mitään vikaa, että Tarja esittää Nightwishin biisejä, mutta miksi valita tunnetuimpia hittejä (joihin Over the Hills.. coverikin kuuluu) kun nyt olisi mahdollisuus esittää niitä vähemmän tunnettuja biisejä, joita Tarja aikoinaan sanoi, että tulisi esittämään..?

        Passion & the Opera on hyvä valinta, mutta Nemo, OTHAFA ja Wishmaster ovat suorastaan noloja valintoja...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe