Mieheni ei halua minua

puuttessa oleva vaimo

Hei!

Olen nuori aviovaimo, häistämme ei ole edes vuotta mutta seksielämämme on kuivunut kasaan. No, ikinä en ole yhdynnässä orgasmia saanut ja muutenkin tuntuu, ettei miestäni ole oikein minun halut kiinnostaneet... Kun on itse saanut omat lastinsa liikkelle niin homma tyssää siihen ja minä jään vaille tyydytystä.

Nykyään mieheni on kauhean laiska sekstailemaan. Itselläni taas halut jylläävät melkoisina. Minä olen meillä se, joka lähes aina tekee aloitteen. Nykyään vaan miestäni ei oikein kiinnosta - saan 90 % varmuudella pakit ja tulen torjutuksi.... se on jotenkin nöyryyttävää. Tunnen olevani epähaluttava... toisaalta taas saan mieheni helposti kiihottuneeksi, mutta silti hän ei jaksa sekstailla --- mm. tekosyynä ettei jaksa käydä suihkussa tai on liian kuuma ym.... ymmärrän kyllä, että aina ei haluta mutta.... mitä tehdä??? Onko vinkkeja miten saada mieheni innokkaammaksi?

Toisinaan annan hänelle suuseksiä, mutta hän ei taas mitenkään yritä kiihoittaa minua... ehkä olen ollut liian helppo nakki ku kostun niin helposti, pelkästä ajatuksesta???

Mitä tekisin jotta saisin mieheltäni enemmän seksiä??????????

14

4336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sama ongelma

      siis täl sama juttu mut toisinpäin.Vieraisiin on ilmeisesti pyrittävä.

    • mies parhaassa iässä

      Otan osaa, ja ymmärrän. Tuossa jo itsekin hehkutin että aloitan seksielämän uudestaan. Puhuminen haluamisesta tai sen puutteesta johti yhteen kiihkeään rakasteluun, mutta sillä onkin nyt kuitattu taas kaikki. Sama on jatkunut jo kuukausia taas. Minulla on nyt haku päällä ja toivottavasti löydän jonkun leikkikaveriksi. Jokainen tehköön itsensä onnelliseksi tavallaan. Koita sinäkin.

    • on kun

      otat eron.

      Olen vuosien ajan käynyt keskusteluja eri parien kanssa ja yrittänyt auttaa heitä parhaani mukaan. Yleensä ongelmana on ollut se että halut hiipuvat vuosien mittaan, kunnes tulee se stoppi eteen. Tässä tapauksessa asia on helppo hoitaa koska se vaatii sen seksuaalisuuden uudelleen herättämisen.

      Jos jo nyt, ennenkuin vuotta on edes kulunut suhteestanne, on seksinne kuivunut ja kuollut, en suosittele että jatkat yhtään pidemmälle.

      Ellei miehesi huomioi sinua, tai sinun halusi kiinnosta häntä, niin mistä luulet että se rakkauskaan häneen tulisi? Teillä on paljon suurempi ongelma käsissä kuin pelkkä seksi ja sen vähyys.

      Teidän ongelma on kommunikaatio ja ainakin viestisi perusteella miehesi ei panosta siihen lainkaan.

      Se että miehesi kiihottuu helposti, ei ole mikään tae siitä että häntä kiinnostaisi seksi sinun kanssasi. Jos sinä saat hänet kiihottumaan suuseksillä, niin eihän se kerro yhtään mitään siitä haluaako hän seksiä sinun kanssasi lainkaan. Suuseksi jota tarjoat hänelle, on kuin hänen yksityinen runkkuhetkensä. Hän vaan nauttii ja sillä selvä.

      Oikeastaan ihmettelen suuresti että miksi menitte naimisiin? Sillä ei näin paha tilanne ole voinut olla yhtään parempi ennen naimisiinmenoa.

      • vielä yhden

        asian. Se että sinä annat hänelle rakkautta ja rakastat häntä, ei lisää hänen rakkauttaan.

        Jos sinä et saa häneltä vastarakkautta ja huomiota sinua itseäsi varten, sinä et saa häntä muuttumaan uhraamalla oman rakkautesi hänelle. Et sinä ole mikään palvelija vaan sinä olet hänen täysipainoinen kumppaninsa!

        Sinä annat hänelle rakkautesi 100% voimalla ja hänen pitäisi antaa rakkautensa ja huomionsa sinulle 100% teholla. Selvästikään näin ei nyt kuitenkaan ole.

        Nyt nostat kissan pöydälle aivan välittömästi, sillä yksikin päivä on liikaa tuossa teidän tilanteessa.

        Minä tiedän vuosien kokemuksesta että sinun rakkautesi ei tule kestämään tällaista tilannetta elämänne loppuun asti. Kyse ei ole missään tapauksessa siitä että josko te eroatte, vaan kyse on siitä että milloin te eroatte. Ilman vastarakkautta oma rakkaus kuolee 100% varmasti, sillä ei ihminen mikään tyhmä eläin ole.

        Minä tiedän että pikkuhiljaa sinuun alkaa hiipiä voimakkaampana se epäilys että hän ei haluakaan sinua, sinä et kiihotakaan häntä, hän ei pidä sinua arvokkaana, aivan kuten nyt jo kerroit epäilyistäsi. Ne epäilykset tulevat kasvamaan kunnes teille tulee ero.

        Teidän kumpaisenkin on tehtävä valtavasti töitä jos aiotte pelastaa suhteenne. Eikä se nyt tarkoita sitä että sinä teet ne työt ja miehesi vain makaa, vaan että te kumpikin teette sen työn yhdessä!


    • ongelma, johon

      tarvitsette ammattiauttajan apua.

    • 32v

      juu tota jos mies on jo yli 30.v niin se ei seksin puolella ole kyl plussaa.. ei vaan kiinnosta niin pitkään kuin nuorempana . miehen aineenvaihdunta hidastuu n. 30.ikävuoden jälkeen 10% jokaista ikä vuotta kohden ja sen kyl huomaa.. t 32.v

    • Make60

      On teillä naiset tumpeloita tai homomiehiä jos ei seksihommat tossa iässä kiinnosta. Itsellä ikää 47v ja voisin naida vaikka joka päivä mutta 3.5 kertaa naiseni kanssa viikossa on ihan hyvä määrä. 20-30 vuotiaana piti välillä naida 3-5 kertaa päivässä ja silti panetti.

      • so long

        niin. Meikäläinen saa tussua, ehkä kymmenen kertaa vuodessa. Aviovaimo ei anna useammin ja tämänkin vähän joutuu kerjäämään. Suuseksistä tai muusta vastaavasta on turha haaveilla. Kondomi on aina oltava tai olet ilman. Olen 41 vuotias mies ja haluaisin panna edes viikottain. Tämä "luostari elämä" alkaa pikkuhiljaa riittämään, kun kun 60 kymppiset muorit töissä alkavat kiinnostamaan. Pihtari saa pimppunsa pitää puolestani. Tänä vuonna katselen sellaisen naisen, jollekka seksi ei ole hirvittävin asia maailmassa.


      • mut niin on
        so long kirjoitti:

        niin. Meikäläinen saa tussua, ehkä kymmenen kertaa vuodessa. Aviovaimo ei anna useammin ja tämänkin vähän joutuu kerjäämään. Suuseksistä tai muusta vastaavasta on turha haaveilla. Kondomi on aina oltava tai olet ilman. Olen 41 vuotias mies ja haluaisin panna edes viikottain. Tämä "luostari elämä" alkaa pikkuhiljaa riittämään, kun kun 60 kymppiset muorit töissä alkavat kiinnostamaan. Pihtari saa pimppunsa pitää puolestani. Tänä vuonna katselen sellaisen naisen, jollekka seksi ei ole hirvittävin asia maailmassa.

        mullakin mies, jota ei kiinosta, meni nytkin monta kuukautta että tuli halukkuutta. Jos edes kerran kuussa tai kaksi saisin niin ok olis. Ärsyttää ihan hirveesti, nelikymppisiä ollaan. Välillä tuntuu ett kattelen kaikkia miehiä sillä silmällä...huh huh


    • sun mies

      Ei voi olla tilanne avioliitossa että iksi (1) kerta kymmenestä seksitoiveista menee Sun osalta läpi. Sun mieshän on ihan kylmä Sulle. Normaalilla halulla varustettu mies ei voi vastustaa Sinua noin rankasti, hylkiminen on lähes totaalista. Kerran kaks on ymmärettävää, jos on väsymysta stressiä tai masennusta. Luulen että sun mihellä on jokin piilevä sairaus tai seksuallisuus suuntautuu muualle?Mihin ehkä toisiin naisiin tai miehiin tai sooloseksiin
      hän itse tietää sen parhaiten. Kysy suoraan...

      • sama ongelma

        Tuntuu, että muuten rakastaa mies mua melkoisestikin, mutta seksiä ei meinaa saada. Korkeintaan kerran kuussa.

        Mies on reilu 40 ja mä 27. Eli ei voi siitäkään johtua, että katselisi nuorempia tms..


    • käyppä aptekkissa ja osta VIAGARAA,lisäät salaa miehesi vaikkaruokaan sitä vähitelle määrää lisäten.olen ihan varma että miehelläsi halut kasvaa.sitten kun huomaan että miehesi halut alkaa olla valtavat et annakaan joka kerta vaan et annakaan joka kerta kun halutaa.toinen kein joolla saat muistutettua miehesi entisen halutomuuden hankit hänelle siveysvyön ja sen jälkeen alat syötämään Viagaraa,alkaa kulli seisomaan mutta kun ei saa tyhjennettyä kullia tyhjäksi muullon kuin avaat lukon.

    • on ihan täysin

      vastaava tilanne!!! Mieheni pihtaa, ei muka jaksa "rankan" työpäivän jälkeen. Itseä himottaa ja housut on märkänä pelkästä ajatuksesta, mutta tulen aina torjutuksi. Olo on todella surullinen ja on sellainen olo, että hän ei välitä minusta. Laittaa väkisinkin miettimään, että mitä minussa on vialla, tykkäisiköhän minusta jos olisi isommat tissit tai jos tekisin sitä tai tätä...
      Itsetuntoni on ihan rappiolla kun en kelpaa hänelle. Kodin ulkopuolella saan paljon huomiota muilta miehiltä ja pyyntöjä treffeille, mutta kun minulle ei kelpaa muut kun oma mieheni. Olen ehdottanut hänelle parinvaihtoa, ryhmäseksiä ja olen valmis lähestulkoon mihin tahansa, että saisin edes jollakin tekosyyllä seksiä hänen kanssaan.

    • jerk28

      Tässä on varmaankin enemmän kyse omien mieltymysten ristiriidoista, ehkäpä kannattaa nostaa kissa pöydälle & kysyä mieheltä mikä häntä kiihottaa eniten? Tietenkään ei kannata suostua mihinkään mihin itse et halua. Samalla voisit ehdottaa hänelle mitä itse haluaisit. Onhan miehellä kumminkin kaksi kättä ja kieli? löytyyhän niitä seksivälineitäkin roppakaupalla, haluaisitko kokeilla niitä? ehdotappa miehellesi yhteistä tutustumismatkaa alan liikkeeseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe