THE AROCKALYPSE-LEVYN ARVOSTELU

Nimetön

The Arockalypse-levyn arvostelu

Ostin tämän levyn vuonna 2006 ennen Lordin Euroviisuvoittoa. Olin kuunnellut levyn kappaleita top ten:ssä ennen ostamista ja tulin siihen tulokseen, että tämä on ``must have``. Oikeastaan tämä on Lordin paras levy siinä mielessä, että kaikki kappaleet ovat todella laadukkaita. Kappaleissa ei ole tarinaa samalla lailla, kuin Monsterican Dremeamissa, mutta musiikki ja laulu ovat parantuneet. Ja ainakin minulle ne ovat tärkeimmät asiat kappaletta arvostellessa. Tämähän on Lordin myydyin ja kuuluisin levy ja viisuvoitto vain lisäsi levyn myyntiä. Plussaa tämä levy saa muyös siitä, että se sisältää mukavasti kolme musiikkivideota.

1. SCG3 Special Report: Levyn aloitus on hauska pätkä, joka on jo vakiintunut tapa aloittaa Lordin levyt. Tämän pätkän puhujana toimii Dee Snider.

2. Bringing Back The Balls To Rock: Räväkkää rummuttamista sisältävä kappale ei ole mielestäni levyn parhaimpia, mutta se on silti Lordin ei-sinkkubiiseistä tunnetuimpia. Sopii mielestäni hyvin juuri levyn alkuun.

Arvosana: 2/5

3. The Deadite Girls Gone Wild: Tämän kappaleen lyriikat iskivät jostain syystä minuun heti ensimmäisellä kuuntelukerralla. Sanaleikit on hyvin toteutettu ja musiikissa ei ole myöskään valittamista. Lordin huohotus sopii hyvin tähän kappaleeseen.

Arvosana: 4/5

4. The Kids Who Wanna Play With The Dead: Tämän kappaleen lyriikat ovat myös melko kekseliäät, mutta eivät Lordin parhaimmistoa. Musiikki on aika nopeatempoista ja mukaansatempaavaa. Laulu on perussettiä.

Arvosana: 3/5

5. It Snows In Hell: Tässä ehkä kuuluisin Lordin hitaista kappaleista. Itseeni musiikki ei oikein iskenyt, eivätkä sanatkaan olleet erikoiset. Musiikkikaan ei ole mielestäni erikoista. Plussaa kuitenkin tulee mahtavasta musiikkivideosta, joka on taattua Lordi-laatua.

Arvosana: 3/5

6. Who`s Your Daddy?: Tämä kappale on mielestäni eräs Lordin iskevimmistä mitä tulee musiikkiin. Laulu on loistavaa ja koukuttavaa. Miinusta tulee kuitenkin hieman sinkkubiisin tasoon nähden huoinoista lyriikoista. Musiikkivideo kuitenkin korvaa tämän menetyksen.

Arvosana: 5/5

7: Hard Rock Hallelujah: Tässä on sitten se biisi, jolla Lordi sai Euroopan polvilleen vuonna 2006! Mielestäni se ei todellakaan ollut ihme, sillä tässä kappaleessa kaikki on kunnossa. Musiikkivideo on myös todella hyvä. Kiistatta Lordin parhaita kappaleita.

Arvosana: 5/5

8. They Only Come Out At Night: Lordi teki tästä kappaleesta sinkkubiisin vuonna 2007, vaikka kappale on mielestäni levyn huonoimpia. Udo Dirkschneiderin laulu on kuitenkin melko sopiva Lordin teemaan.

Arvosana: 2/5

9. The Chainsaw Buffet: Mielestäni tämä kappale on lyriikoiltaan Lordin parhaimpia ja nokkelampia luomuksia. Musiikki on myöskin hyvää ja alussa vilahtava moottorisaha sopii kappaleen teemaan, kuin nyrkki silmään.

Arvosana: 4/5

10. Good To Be Bad: Tämän kappaleen olisin kelpuuttanut mielummin sinkkubiisiksi, kuin They Only Come Out At Nightin, mutta minkäs teet. Kappaleessa on erittäin miellyttävä musiikki, varsinkin introssa.

Arvosana: 4/5

11. The Night Of The Loving Dead: Tällä kappaleella on mielestäni sama ongelma, kuin Forsaken Fashion Dollsilla eli se tuppaa jäämään pimentoon. Kappaleessa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta ei siinä ole myöskään mitään erikoisen hyvääkään.

Arvosana: 2/5

12. Supermonstars (The Anthem Of The Phantoms): Tämä kappale päättää tämän kovatasoisen levyn. Supermopnstars ei ole erikoisen hyvä kappale, koska siinä sorrutaan Rock The Hell Outta Youn tavoin liikaan kertosäkeen chanttaamiseen. Ei silti läheskään Lordin huonoin.

Arvosana: 2/5

Kokonaisuutena The Arockalypse on Todella tanakkaa kamaa. Tästä levystä heijastuu hyvin se miksi pidän Lordista niin paljon. Kappaleita kuunnellessa tulee oikeasti sellainen tunne, että tähän on nähty vaivaa. Mikään kappale levyllä ei ole Lordin huonoimpia mikä on sinänsä hyvä juttu. Levyltä löytyy myös pari erittäin kovaa kappaletta, jotak kuuluvat Lordin parhaimpiin. Suosittelen tämän levyn ostamista kaikille niille, joita vähänkin kiinnostaa Lordi, sillä ehkä juuri tämä levy olisi paras Lordin kuuntelemisen aloittamiseen.

1

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • my heaven is your hell

      Olen monessa asiassa samaa mieltä kirjoittajan kanssa mitä tulee tähän Lordin sangen loisteliaaseen levyyn. Tähän uppoutuu, ja tämä - kuten muutkin Lordin levyt - soi meillä usein. Tässä Lordi-faniudessa kävi sangen ohkoosesti kjun poikani innostui Lordista ja kuinka sitten kävikään? Äitiin kolahti Lordi samalla laillan kuin poikaankin.
      Lordilta löytyy eri levyiltä biisejä eri mielentiloihin ja itse musiikki on korkeatasoista ammattitaistoisten ihmisten tekemää.Ja paranee levy levyltä, se on totta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe