VesimiesN ja skorppioniM

mitä nyt teen

Ei taida nämä merkit käydä yhteen. Kokemuksia?!!! Ihastuin skopuun, mutta jotain epäsopua tuli. Ristiriitaisia viestejä sain. Katse ja syli hellä, mutta sanat monesti loukkasi. Haluaisin selvittää pulman, joka väliin tuli, mutta en saa häntä puhumaan lainkaa. Ero tuli, kaipaan häntä.

8

1448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meillä mutta

      vesimiesnaiselle sopii parisuhteeseen mm vesimiesmies, ja muutamat muut merkit muttei skorpioni. Olet luultavasti törmännyt juuri niihin asioihin jotka veskareita vaivaavat suhteissa skorpioneihin. Kun saat vähän sydäntäsi paranneltua niin etsi suosiolla toinen merkki.
      Minulla toimii nyt veskarimiehen kanssa, ongelmat paljon pienempiä, ja saadaan selvitettyä, ja kas, ymmärrän häntä sanoittakin...

    • tumma skopu

      Eli skorpionille sopivat parhaiten maamerkit(neitsyt, kauris, härkä) ja varauksella toiset vesimerkit(kalat, rapu). Skorpioni Skorpioni on yleensä katastrofi. Niin ovat myös skorpionin ja tulimerkkien(leijona, oinas, jousimies) liitot sekä skorpionin ja ilmamerkkien(vesimies, vaaka, kaksonen) liitot.

      Ei varmaan mikään kiveen kirjoitettu universaali totuus, mutta "horoskooppiasiantuntijat" yleensä homman määrittelevät noin =) Ja pakko omalta kohdalta allekirjoittaa. Ylivoimaisesti parhaat säpinät on ollu kauriin ja härän kanssa. Päin helvettiä sen sijaan on mennyt jousimiehen ja vesimiehen kanssa :D

    • ja asun yhdessä

      skorpionimiehen kanssa. Ja täytyy sanoa, että epäsopua ja kinaa on melkein joka päivä. On sitä hellyyttä ja rakkauttakin kuitenkin varsinkin skorpparin puolelta. Itseltä on tuntee vähän hileessä näiden jatkuvien kinojen ja riitojen takia.
      Tunnen niin, että ikinä en voi rentoutua ja olla oma itsenikään aina, pitää aina olla vähän varuillaan, kun ei tiedä mistä lauseesta tai tekemisestä tai tekemättä jättämisestä se skopumies vetää taas herneen nenäänsä. Kontrolloi liikaa toisten tekemisiä ja sanomisia ja ottaa itseensä liian herkästi. Kaikki on aina henkilökohtaista hänelle, vaikka puhuisin ihan yleisluontoisesti asioista. Mistä tahnansa. Tietää senkin, jos meidän huushollissa nuppineula putoaa latttialle. Mikään ei jää huomaamatta. Luulin, että seurustelun pitäisi olla ainakin mukavaa yhdessäoloa, ja joskus se onkin, mutta useimmiten ei. Kärsii seksielämäkin kireähköstä ilmapiiristä, jonka mielestäni skorppioni saa sekunnissa aikaan. Ja osaa ja haluaakin loukata sanoillaan.
      Muuten on intohimoista ja ihanaa, silloin kun ei ole jotakin kärhämää.
      Suhteemme kumminkin jatkuu, koska kaikesta huolimatta haluamme olla toistemme kanssa. Ei se ole niin helppoa, mutta on asioita, jotka meitä yhdistävätkin, riidat vain etäännyttävät. Kyllä vesimies on paljon rennompi ihmisenä kuin skorppari ikinä kykenee olemaan. Ne ovat sellaisia tiukkapipo nipottajia, uskoisin, että muutkin kuin mieheni. On joitakin kokemuksia samasta sukupuolesta. Olen siis veskarinainen.

      • vesisex

        Kuinka tutulta tuo voikaan kuullostaa. Kiitos. Taidanpa yrittää unohtaa koko jutun, enkä enää perään haikaile. En olisi uskonut, miten horoskooppimerkki voi vaikuttaa. Paras etsii vesimiestä, josta jo kokemusta. Hänen kanssa olo oli nutkatonta joka saralla, kehräävä olo oli usein. Mutta...jotain ihme vetovoimaa silti koen ex-skopuun. Tjaa...sitä elämä on.


      • red_o
        vesisex kirjoitti:

        Kuinka tutulta tuo voikaan kuullostaa. Kiitos. Taidanpa yrittää unohtaa koko jutun, enkä enää perään haikaile. En olisi uskonut, miten horoskooppimerkki voi vaikuttaa. Paras etsii vesimiestä, josta jo kokemusta. Hänen kanssa olo oli nutkatonta joka saralla, kehräävä olo oli usein. Mutta...jotain ihme vetovoimaa silti koen ex-skopuun. Tjaa...sitä elämä on.

        testaa ite, ja kato myöhemmin, kokemuksestahän sitten opit. itel on toisinpäin, skorppari oon, ja elämä tuppaa heittää eteen vaa vesimies likkoj, erilaisii kokemuksii on tullu, ystävii olla jokaisen kaa, muutaman kaa vähän enemmänkin, itse olen ehkä erilainen skorppari avoimempi ja puhelias, vesimiesN taas kylmempiä ja etäisempii. Silti, en vaihtais hetkeäkää ja jatkaisin yhessä, jos pystyy oppii kokemuksesta ja ymmärtää toista, niin ihan hyvin pysty elää yhes. toki, kaikella on rajansa ja joskus on sanottava next. mut niiku sanoin alussa. kokeille ensin ite. saatat löytää juuri sitä mitä toivot, tai et. :)


    • mitä nyt teen

      Tulipa erilaisia ajatuksia. Tutulta kuullostavaa oli veskarinaisen viesti. Kränää ihme jutuista ja mustasukkaisuutta skopulta, ihan asiatta. Silti vetovoimaa vastapainona. Tässä vikuroidaan, että ollaanko vai ei. Voittaako mielihyvä vai mielipaha määrältään.

      • ihminen-

        usko ennen kuin turpaan tulee ja kunnolla. Sitä vartenhan tänne suomi24:ään tullaan että saataisiin muut puolustamaan omia toiveita, ja jos niin ei käy niin muut ovat jotain ***. Niitä ei tietenkään voi uskoa, vaikka puhuisivat monen vuoden/vuosikymmenen kokemuksesta.
        Vai mitä?


      • mitä nyt teen
        ihminen- kirjoitti:

        usko ennen kuin turpaan tulee ja kunnolla. Sitä vartenhan tänne suomi24:ään tullaan että saataisiin muut puolustamaan omia toiveita, ja jos niin ei käy niin muut ovat jotain ***. Niitä ei tietenkään voi uskoa, vaikka puhuisivat monen vuoden/vuosikymmenen kokemuksesta.
        Vai mitä?

        Suoraa puhetta, ihminen. Ja taidat olla oikeassa. Silmät on parempi aukaista ajoissa, kun kerran epäilyttää eikä omiin haaveisiin uskoa. Vaistoa ei kannate sivuuttaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe