Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

freelotto

sippeliini

Onko joku saanut voittoja freelotosta,ne kyselee pankki kortin numeroo mut en ole sitä uskaltanut antaa,ja sitten vievät joka kuukausi summan ja siten sais omat voitot pois,varmaa huuhaa koko juttu?

2

1296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • From usa
    • miksuh.

      Ihan oikeesti, mikä firma muka jakelee rahojaan netissä satunnaisille surffaajille muka voittoina? Ja vielä ilman, että surffaaja on tehnyt mitään muuta kun mennyt jollekin sivulle, edes mitään mainosta ei välttämättä ole nähty. Eihän semmosessa toiminnassa ole mitään järkeä, mikä tahansa rikaskin pulju olis tolla menolla kohta konkurssissa. Jo tolla perusteella pitäs alkaa hälytyskellot soimaan päässä. Kyllä noi arpajaissivut on ihan silkkaa huijausta eikä mitään muuta. Todellakaan ei ikinä pidä mennä antamaan mitään tietoja noihin, eikä etenkään pankki-/luottokortin numeroita. Jos ne tiedot antaa, sillon on varmaa, että kohta tili on tyhjennetty ja ikinä niitä rahoja ei takaisin saa. Rikosilmoituksen voi aina tehdä poliisille, mutta se tuskin tuo rahoja takaisin.

      Noi arpajaishuijassivut on myös yleensä roskapostittajien ansoja. Se mikä spämmääjiä kiinnostaa luottokorttitietojen lisäksi on se sun sähköpostiosote, johon voi sitten alkaa lähettämään roskapostia. Ja ne roskapostit on tyypillisesti häijyjä huijauksia, joihin lankeamalla voi myöskin todella menettää rahansa, tai sitten korkeintaan saa jotain täyttä roskaa rahojensa vastineeksi. Spämmääjät myös myy toisilleen niitä keräämiään osoitteita ja tekevät siten rahaa.

      Eli älkää menkö antamaan tietojanne noille. Mikään rehellinen arpajaisyritys ei toimi noin. Ette tule koskaan näkemään esimerkiksi Veikkauksen toimivan tuohon tapaan, eikä minkään muunkaan rehellisen yrityksen. Kyllä noissa on takana ihan organisoitu ja järjestäytynyt rikollisjoukkio. Eli on ihan 100% varmaa ettei noista netissä surffatessa silmille yhtäkkiä hyppivistä ilmotuksista "lottovoitosta" saa ikinä yhtään mitään voittoja, vain harmia ja mahdollista rahan menoa itselleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe