pakkoajatukset parani näillä hoidoilla

apua löytyy!

moikka, mulla on kans ollut pakkoajatuksia, tiedän miten kauheita ne on, ja miten helvetillistä se kärsimys on. Ahdistus ja masennus seurasi pakko-ajatuksia, voimat oli loppua. mä sain tosi paljon apua luontaishoidoista, ja oon googlettanut ocd:n (obsessive compulsive disorder) hoidosta paljon netistä, ja hyviä tuloksia on saatu yrtti/vitamiini/omega 3-öljy-ravintolisillä, jotka tasapainottavat ja hoitavat aivoja ja hermojärjestelmää, ja bachin kukkatipoista oli myös suuri apu. Esim. netistä löysin mary reed-nimisen henkilön, joka paransi itsensä pakkoajatuksista luontaishoidoilla ja nyt auttaa muita samoilla luontaislääkkeillä. tässä kaikki mun käyttämäni jutut:

-mäkikuisma on hyvä masennukseen, käytin sitä ja lisäksi valeriaanaa ja kärsimyskukkauutetta, jotka ovat rauhoittavia yrttejä, ja joita suositellaan ocd:n eli pakkoajatusten hoitoon. ne rauhoittaa ja lievittää ahdistusta. pakkoajatusten uskotaan johtuvan serotoniini-ja dopamiini-hormonien liian alhaisesta määrästä, ja nämä yrtit tasapainottavat näiden hormonien toimintaa, ja esim. mäkikuisma aktivoi näiden hormonien toimintaa.

-pellavansiemenöljy ja E-EPA-kalaöljy, esim. Udo's oil on hyvä, ja erikseenkin saa hyviä pellavansiemenöljy ja kalaöljyvalmisteita. nämä öljyt sisältää paljon omega 3:a, joka hyvää mielenterveydelle ja aivoille. Ortomolekulaarisessa lääketieteessä, jossa mielenterveyden ongelmia hoidetaan ravintolisin (vitamiinit, mineraalit, rasvahapot), omega 3 on tärkeä osa hoitoa ja vitamiineista käytin sinkkiä, magnesiumia ja B-vitamiinia, näitä suositellaan myös ortomolekulaarisessa hoidossa. Esim. skitsofreniapotilailla on todettu tosi alhaiset sinkki-pitoisuudet, ja sinkki on tärkeä mineraali mielenterveydelle ja aivoille, joten se on tärkeä osa "vitamiinihoitoa". Ortomolekulaarisessa lääketieteessä suositellaan myös dieettiä, josta on poistettu kaikki lisäaineet, sokerit, kofeiinit ja valkoiset vehnäjauhot, ja syödään paljon esim. tummaa riisiä, kalaa, vihanneksia, hedelmiä, eli tosi täysiarvoista ravintoa, koska ruoka-aineyliherkkyydet voivat myös aiheuttaa psyykkistä oireilua, joka helpottaa kun nuo tietyt aineet jättää pois, varsinkin gluteeniton dieetti, joka auttaa autismista kärsiviä, näyttää auttavan myös masennuksessa, paniikihäiriössä, pakkoajatuksissa, ja mun oloa gluteeniton ruokavalio on auttanut paljon.

-Bachin kukkatipat; bachin kukkatippoja saa luontaistuotekaupoista, ja niitä on yhteensä 38 kappaletta erilaisiin ongelmiin, kuten pelkoihin, masennukseen, vihaan jne. Samanaikaisesti voi käyttää jopa 5 eri tippaa ja käyttö on tosi helppoa: 2 tippaa kutakin valittua kukkatippaa lasiin vettä ja muutama kulaus päivän mittaan. Esim. white chestnut-uute auttaa epätoivottuihin ajatuksiin, joista ei pääse eroon vaikka kuinka yrittäisi, jotka tunkeutuu mieleen, ja pyörii loppumatta päässä, ja cherry plum-uute auttaa pelkoon, että tulee hulluksi ja tekee jotain kamalaa, kontrollin menettämisen pelkoon, scleranthus auttaa kun ei pysty päättämään kahden asian välillä vaan koko ajan mieli muuttuu eikä pääse päätökseen ja cerato auttaa kun ei osaa luottaa itseensä vaan epäilee itseään ja ajatuksiaan koko ajan. crab apple auttaa bakteeripelkoon, epäpuhtauden, syntien, lian yms. pelkoon ja puhtauspakkomielteisiin, pine auttaa liialliseen syyllisyyteen jne.

-vyöhyketerapiasta oli mulle myös paljon apua.

ajattelin laittaa tän tänne, jos jollekin vois näistä apua olla, mulla alkoi heti auttamaan, mut muutama kuukausi meni näillä hoidoilla et pakkoajatukset lähti lopullisesti pois, ja nykyään olen ihan ok, sen mitä olen ocd-häiriöistä lukenut, se on kaikki aivoikemiasta kiinni, kun hormonit ja muut tasapainossa aivokemiassa, niin pakko-oireisuuskin lähtee.

15

13931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiesitkö

      että tuolla alapuolella on "vaihtoehtoiset hoidot"-foorumi jolla voit markkinoida noita hoitojasi. Tiedän kokemuksesta, etteivät vitamiinit ja yrtit vakavia milenterveysongelmia paranna.

      • On hyvä

        jos jollekin tuo homeopaattinen ja vaihtoehto auttaa ,voihan sitä rinnalla käyttää...mutta minulle ei mitkään kukkatipat eikä muut vastaavat ole auttaneet.
        Voi,kun voisivatkin sen tehdä kaikille kärsiville.


    • Vihtori43

      Hyvä kun olet saanut apua luontaistuotteista. Haluaisin kysyä paljonko kutakin tuotetta pitää päivässä ottaa?

      • +98876

        Vitamiineilla on suuri vaikutus, yhdyn varsinkin tuohon E-EPA:an. Lisäksi itse aloitin E-EPA:n lisäksi monivitamiinin.

        Mutta... tottakai mutta... :D Eli: Uskon vitamiineihin, ruokavalioon ja sellaiseen YHDESSÄ terapian kanssa. Sekä itsellä täytyy olla se usko siihen että pääsee eroon näistä vaivoista.
        Myös mielekkäät tekemiset. Itse aluksi väkipakolla työnsin itseni jokapuolelle, en jättänyt kavereitani ja jatkoin matkaa vaikka ahdisti..

        Kyllä te pääsette eroon ahdistuksesta, uskokaa siihen. Löydä se usko siihen. Se on käsillä.


      • hhhjhhhhh
        +98876 kirjoitti:

        Vitamiineilla on suuri vaikutus, yhdyn varsinkin tuohon E-EPA:an. Lisäksi itse aloitin E-EPA:n lisäksi monivitamiinin.

        Mutta... tottakai mutta... :D Eli: Uskon vitamiineihin, ruokavalioon ja sellaiseen YHDESSÄ terapian kanssa. Sekä itsellä täytyy olla se usko siihen että pääsee eroon näistä vaivoista.
        Myös mielekkäät tekemiset. Itse aluksi väkipakolla työnsin itseni jokapuolelle, en jättänyt kavereitani ja jatkoin matkaa vaikka ahdisti..

        Kyllä te pääsette eroon ahdistuksesta, uskokaa siihen. Löydä se usko siihen. Se on käsillä.

        esim. mäkikuismaa ei sitten saa käyttää mielialalääkityksen kanssa samaan aikaan.

        ja kokemuksesta voin sanoa,että mitkään luontaisrohdot eivät tähän yksinään auta.
        liikunta ja terveellinen rukavalio toki auttavat.


      • kylläauttaa ;)
        hhhjhhhhh kirjoitti:

        esim. mäkikuismaa ei sitten saa käyttää mielialalääkityksen kanssa samaan aikaan.

        ja kokemuksesta voin sanoa,että mitkään luontaisrohdot eivät tähän yksinään auta.
        liikunta ja terveellinen rukavalio toki auttavat.

        -"Bachin kukkatipat; bachin kukkatippoja saa luontaistuotekaupoista, ja niitä on yhteensä 38 kappaletta erilaisiin ongelmiin, kuten pelkoihin, masennukseen, vihaan jne. Samanaikaisesti voi käyttää jopa 5 eri tippaa ja käyttö on tosi helppoa: 2 tippaa kutakin valittua kukkatippaa lasiin vettä ja muutama kulaus päivän mittaan. Esim. white chestnut-uute auttaa epätoivottuihin ajatuksiin, joista ei pääse eroon vaikka kuinka yrittäisi, jotka tunkeutuu mieleen, ja pyörii loppumatta päässä, ja cherry plum-uute auttaa pelkoon, että tulee hulluksi ja tekee jotain kamalaa, kontrollin menettämisen pelkoon, scleranthus auttaa kun ei pysty päättämään kahden asian välillä vaan koko ajan mieli muuttuu eikä pääse päätökseen ja cerato auttaa kun ei osaa luottaa itseensä vaan epäilee itseään ja ajatuksiaan koko ajan. crab apple auttaa bakteeripelkoon, epäpuhtauden, syntien, lian yms. pelkoon ja puhtauspakkomielteisiin, pine auttaa liialliseen syyllisyyteen jne. "

        Jjepa todella mielenkiintoisia nuo ketjun tarjoamat hoitokeinot ja suosittelen kaikkien kokeleivan noita kaikkia, ainakin parilla tutullani auttanut enemmän kuin hyvin.


    • mies vaan

      niistä voi selvitä myös kuten mä itse , vastustamalla niitä kun niitä tulee. se ei onnistu heikolta. täytyy olla varsin voimakas luonteeltaan jos haluaa että itse pystyy siihen. silloin kun niitä tulee niin pitää sanoa itselleen että sairas mieleni tekee taas näköjään temppujaan... se on kylläkin vuosien harjoituksen tulos joten turha kuvitella että käy helposti. kaikilta tuskin koskaan. pitää pystyä nauramaan itselleen ja sanomaan myös itselleen kumpi määrää ja mitä. minä sairautta vai sairaus minua. mun kohdalla tepsii tämä.

    • knvhtrkeh

      Itselläni auttoi nuo E-epa valmisteet ja päätös, että en tee enään yhtään pakkotoimintoja. Aluksi ahdisti, mutta kun sen alun kamppaili, ahdistus pikkuhiljaa lieveni ja tarve tehdä pakkotoimintoja.

    • kivamainos

      Kiva mainos. Ilmeisesti OCD:ta sairastava voi ainakin ruveta luontaistuoteyrittäjäksi.

    • kuun_valo

      Why not :) Pitääkö kaikesta ajatella noin mustavalkoisesti? Jos jollakin on auttaneet luontaistuotteen, hyvä niin! Uskoisin että mielenterveyden hoitoon on muitakin keinoja kuin psyykelääkkeet, joita nykyään tuputetaan jo ihan liikaa. Myös jooga ja meditaatio rauhoittavat mieltä.

      • luonnto

        Joo, noi on hyviä. Suosittelen lisäksi väkivaltaviihteen katselun lopettamista. Muita ideoita..?


      • kannatttaa
        luonnto kirjoitti:

        Joo, noi on hyviä. Suosittelen lisäksi väkivaltaviihteen katselun lopettamista. Muita ideoita..?

        Tai sitten voitaisiin purkaa koko väkivaltaviihdeteollisuus ja keskittyä tosielämään, tarkastella minkälaisia ihmisoikeusrikkomuksia siellä tapahtuu, ettei kukaan kärsisi viattomana. Muuten mielestäni hyvä, että näitä luontaishoitovaihtoehtoja tutkitaan ja kartoitetaan. Varmasti on apua. Itse kunkin kannattaa kokeilla ja etsiä sopivia tuotteita.


    • psykologimies

      ei ihmisen aivokemiaan ja sen seurauksena muodostuvaan ajatus-tunne-toiminta -ketjuun voi vaikuttaa noin spesifisti eri tipoilla (viitaten tuohon bachiin). placebovaikutus kyllä auttaa eli usko avun saamiseen ja myönteinen asenne. liikunta, terveellinen ravinto, sosiaaliset suhteet ja erilaiset rentoutumisharjoitukset. muu toiminta joka vie pois ajatuksista. terapia. mahdollisesti ssri -lääkkeet.

    • Siitävoiollaapua

      Taikasienet voi auttaa.

      • aklösjdkf

        Hallusinogeenit voivat auttaa. Ei kyllä itsellä kokemusta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      682
      5087
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3534
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3287
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2543
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2369
    6. 261
      1960
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1487
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1389
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1369
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1150
    Aihe