allergittomia lemmikkejä?

viivisally

iskälläni on allergia kaikille eläimille millä on karva. haluisin lemmikin mutta se näyttää olevan mahdotonta...niinpä kysyisin että mitkä lemmikit eivät allergisoi iskääni??
P.S Jos ihmettelette niin en ole varma onko tämä sopiva paikka kysyä:D

12

1459

Vastaukset

 • Isäsi ei ole allerginen karvoille vaan hilseelle joka lähtee eläimestä. Jollekkin tulee allergiaa toisesta eläimesta ja toisesta ei. Jollekkin tulee kaikista ja joillekkin ei mistään. On niitä eläimiä jotka ei kaikkia allergisoi:
  Lemmikkisiili
  Perun karvatonkoira
  Kiinanharja koira
  Saukkokoira
  Lisko
  Kilpikonna.

  Mun äiti on tosi pahasti allerginen eläimille mutta minulla on kaksi marsua. Ne ovat huoneessani ja siivoon sen usein eikä ole tullut allergiaa.

  • mainitsemistasi kiinanharjakoirasta ja perunkarvattomasta ei aiheudu allergiaa? hilsettä niistäkin tulee..ei toiselle voi suositella "allergisoimantonta" rotua/eläintä


  • perusteella kirjoitti:

   mainitsemistasi kiinanharjakoirasta ja perunkarvattomasta ei aiheudu allergiaa? hilsettä niistäkin tulee..ei toiselle voi suositella "allergisoimantonta" rotua/eläintä

   Jos niitä kahta koiraa rasvaa usein niin ei sitä hilsettä lähde. Olen lukenut paljon juttuja niistä kahdesta koirasta. Ne kasvattajat on myynyt melkeen kaikki koirat semmoisiin perheisiin joilla on astma tai allergia.


  • tuohon Guinean listaan. Nimittäin käärme.
   Viljakäärmeet ainakin ovat todella leppoisia ja mukavia otuksia, helppohoitoisiakin.
   Suosittelen lämpimästi.

   http://forum.otuskerho.fi


 • Aksolotli on 10-15-vuotiaaksi elävä, täysin akvaattinen salamanteri.
  Vaatii vähintään 100l vetoisen akvaarion, oppii syömään kädestä ja on päiväaktiivinen. :)

 • Jokaisella ihmisellä allergia on henkilökohtainen ja jokaiselle eläimestä lähtevälle asialle voi olla allerginen mm. syljelle, hilseelle ... jne jotkut jopa kalanruoallle. Elikkäs jotkut saavat oireita mm. kiinanharjakoirasta ja jotkut eivät. Itse olen allerginen jyrsijöille ja kaneille, hevosille, kissoille ja siitepölylle sekä kuivalle heinälle, mutta silti minulla on serra de airesinpaimenkoira. Joistakin koirista tulee kyllä allergiaa, mut oon varmaan siedättynyt mun koiraan... :) No jos vaikka olet koiraa hankkimassa niin miksi et vaikka vierailisi isäsi kanssa mm. kiinanharjakoirien kasvattajalla useamman kerran ja katsoisi tuleeko mitään. Mutta allergia voi iskeä myöhemminkin ja sihen kannattaa varautua. Miksi et voisi odottaa että olet täysi-ikäinen ja asut omassa kodissa ilman tuollaisia ongelmia?:D Liskoista en kyllä tiedä että allergisoivatko ne, mutta ainahan voi ottaa selvää. ;)

 • myös vehnäterrieri, villakoira ja bichon frisé ovat sellaisia rotuja.

 • Eli siis mun isäll on sama asia,mutta itse ja meidän perhe olisi kiinnostunut kissoista.
  Onko jtn allerittomia kissoja?

 • Elluliini, kysyn itsekkin kaikkialta sellaista tietoa. mutta, niitä on olemassa, netistä vain ei löydy kunnon tietoa. Sellasia on karvallisia & karvattomia, itse kysyn joulu lahjaksi sellaista allergia kissaa, karvallista. mutta ei niitä maha löytyä mistään, ja jos laittaa ilmotuksen jonnekki seinälle, ja joillaki on sellasia kissoja, nii eine maha myyä jos on rakastava kissa perhe niin, ei ne oikein taida myydä:) mutta en ole vrm.

  • Itse olen tässä etsimässä ei allergisoivaa kanirotua. Ei niistäkään taida mitään täältä netistä löytyä. itse en ole allerginen mutta veljeni kyllä on. En haluaisi ottaa sellaista riskiä, että pupuni joutuisi vaihtamaan kotia. Olen innoissani jo nyt vaikken tiedä onko olemassa rotuja jotka ei allergisoi. Vastatkaa mulle! kiitosta jo etukäteen! ;)


  • eläinrakas24 kirjoitti:

   Itse olen tässä etsimässä ei allergisoivaa kanirotua. Ei niistäkään taida mitään täältä netistä löytyä. itse en ole allerginen mutta veljeni kyllä on. En haluaisi ottaa sellaista riskiä, että pupuni joutuisi vaihtamaan kotia. Olen innoissani jo nyt vaikken tiedä onko olemassa rotuja jotka ei allergisoi. Vastatkaa mulle! kiitosta jo etukäteen! ;)

   Edelleenkin allergiat on hirmu yksilöllisiä, kukaan täällä ei voi teidän puolesta sanoa mitään vaan teidän pitää itse kokeilla jos joku rotu sattuisi sopimaan. Ja pitäkää toki mielessä, että heinää kani tarvitsee joka tapauksessa.


  • eläinrakas24 kirjoitti:

   Itse olen tässä etsimässä ei allergisoivaa kanirotua. Ei niistäkään taida mitään täältä netistä löytyä. itse en ole allerginen mutta veljeni kyllä on. En haluaisi ottaa sellaista riskiä, että pupuni joutuisi vaihtamaan kotia. Olen innoissani jo nyt vaikken tiedä onko olemassa rotuja jotka ei allergisoi. Vastatkaa mulle! kiitosta jo etukäteen! ;)

   Itssekkin olen etsimässä allergisoivaa pupua taikka marsua ja päädyin tälle sisutolle. Kaikki muut meidän perhessä ovat allergisia karvallisille ja hilselle eläimissä.juttelimme juuri isän kanssa eläimistä että minkä voisimme otta ja olen toivonut pupua ja marsua ko kauvan


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  67
  2925
 2. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  6
  404