Kaunko on kauan?

11kk

Taustaa

Olin uskoton, ja tunnustin tämän yhden fyysisen hairahdukseni vaimolleni. Valitettavasti olen myös harrastanut netti- ja puhelinjuttuja mutta niitä nyt ei ole sotvittu kauheasti.

Seksi tietty loppui heti kun "tunnustin". Tällähetkellä meillä mene suhteellisen hyvin - asioista on keskusteltu. Olo on läheinen mutta ei fyysisesti.

Jos sulla on kokemuksia vastaavasta niin miten kauan kesti ennekuin joknkinäköinen normaali seksielämä taas alkoi?

Miten etenitte takaisin seksiin?

M37

7

1503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kun mieheni

      petti minua, päädyimme heti sänkyyn. Ei sinänsä hyvä ratkaisu, sillä hän pettää aina kun on mahdollista ja sitten joskus myöhemmin kännipäissään menee tunnustamaan kaiken. Selvänä ollessa kiistää sen.

      • Typerä mies

        Itse tein saman moan ja tunnustin pettäneeni. Sen jälkeen panimme kuukauden verran kuin kanit, kai naiseni halusi todistaa että kyllä hänkin osaa. Sitten tuli stoppi ja kai se luottamuspulasta johtuu. Ny melkein vuoden jälkeen alkaa taas seksi kukoistaa.


    • sama juttu

      kesti muutaman kuukauden. Halusin jatkaa lasten takia. En kuitenkaan enää nauttinut seksistä, koin sen vastenmieliseksi, enkä luottanut mieheen. Ero siitä tietenkin tuli, nyt vain harmittaa, ettemme eronneet heti. Toista kertaa en edes yrittäisi. Jos ei kerran yksi nainen riitä sinulle, niin mitä järkeä vaimosi on edes yrittää? Kerran pettäjä aina pettäjä, jos teillä on lapsia niin erotkaa heti. Turha aiheuttaa heille enempää kipua kun on pakko, kun isi ei osaa pitää kaluaan housuissaan.

      • sitä että

        onko se nyt aina lasten kannalta paras ratkaisu jatkaa suhdetta, vaikka muut asiat on päin persettä. Kyllä lapset vaistoavat hyvin helposti sen, jos vanhempien välillä ei ole kaikki kunnossa.


      • Petetty pettäjä

        Tässäpä voisi äityä kysymään, että miksi se miehesi petti? Ehkäpä hän ei ollut onnellinen parisuhteessanne. Se pettäjä voi nääs olla uudessa parisuhteessa sopivan, hänelle "sen oikean" kummppanin kanssa mitä uskollisisin aviomies. Aina eivät kemiat vaan satu kohdalleen ihan loppupeleissä. Näin meillä.


      • ....
        Petetty pettäjä kirjoitti:

        Tässäpä voisi äityä kysymään, että miksi se miehesi petti? Ehkäpä hän ei ollut onnellinen parisuhteessanne. Se pettäjä voi nääs olla uudessa parisuhteessa sopivan, hänelle "sen oikean" kummppanin kanssa mitä uskollisisin aviomies. Aina eivät kemiat vaan satu kohdalleen ihan loppupeleissä. Näin meillä.

        kemiat satu kohdalleen, niin ehkäpä sitten ei olisi pitänyt olla suhteessa kyseisen henkilön kanssa. Oli kemiat millaiset vaan, niin ne ei anna kellekään oikeutta toisen pettämiseen ja "hyväksikäyttöön" (jos ei kerran toisen kanssa edes oikeasti halua olla).

        Jos minulta kysytään, niin kaikki, niin miehet kuin naisetkin, jotka ovat puolisoaan pettäneet, voitaisiin laittaa riviin ja ampua aivot pellolle.


    • ansaitsee

      paremman miehen. Olet roskaa. Sinuun ei voi luottaa. Liekkö olet jo tartuttanut irtosuhteesta saamasi kupan ja kymmenen muuta tautia häneen?
      Vaimosi ansaitsee kumppanin johon hän voi luottaa kaikkina aikoina ja kaikissa tilanteissa. Sinä et valitettavasti ole enää luettavissa sellaiseksi. Yksi kerta riittää.

      Jos olisin vaimosi, en enää koskaan haluaisi sinua. Jo ajatuskin oksettaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1797
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      77
      1659
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      779
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe