Pitääkö taas nostaa kissan häntää???

Wiccaksi isona

Siis mikä siinä on, että ei voi keskustella ihmisten kanssa ihmisinä? Miksi pitää yrittää tyrkyttää uskoaan niille, joita se ei kiinnosta?
Siis Esko ja Mikko ja muut kiihkouskovaiset. Me muut keskustelemme asiallisesti ja asiasta ja rauhassa, kuin istuisimme kaikki samalla nuotiolla. Sitten saamme kuulla, että se, joka sopii meille, ja meidän sielullemme, joka tekee meidät onnellisiksi onkin jotain rumaa ja likaista. Miksi?
Raamattua olen lukenut, ja huomaan siellä niin paljon yhteneväistä wiccan kanssa, että ei ole tosikaan. Esim nyt vaikka kohdan, jossa sanotaan, että se, minkä teet näistä pienimmistä jne...
Se on sama kuin kolminaisuuden laki... ;-) (periaatteessa)
Samoin kuin käsky, jossa sanotaan, että toisia pitää kohdella kuin itseään haluaisi kohdeltavan, se on redessä sama juttu... (periaatteessa)
Eli ihan oikeasti, jos haluatte saarnata, kadunkulmissa ona paikkoja vapaana, meitä saarnaaminen ei kiinnosta.
Me, wiccat, shamaanit, noidat, druidit ja muut luontouskovat, halutaan olla rauhassa.
Niin ja sitten se että katolinen kirkko totesi, ettei saatanaa ole olemassa...

Siis, miksi vaahdota asiasta, johon ei ikinä saada konsensusta, makuasioistahan ei kannata kiistellä.
Ja uskonto on aiheuttanut niin paljon sotia, että haluan pois sen väkivallan alta. Esim. nyt nää itsemurha pommi-iskut. Niille, jotka kantaa ne pommit ja kuolee, niille on sanottu, että, jos tekee tän, pääsee taivaaseen... Ja kuinkas se taas menikään, eikös tappaminen ole syntiä? Ja kun pommi-iskuissa kuolee monia ihmisiä, eikö se ole tappamista? Siis syntiä? Ja koko juttu siksi, että ihminen luulee pääsevänsä taivaaseen tappamalla... Eikö synnin palkka ole kadotus? Siis helvetti??
Ja terroristi tekee iskunsa Jumalan nimeen..
En ole kuullut, että kukaan noita tai wicca tai shamaani tai druidi olisi tehnyt moista Jumalattaren nimeen.
Ai niin, ja jos joku vielä luulee, että uhraaminen kuuluu wiccaan tai muihin luonnonuskontoihin, voi mennä ihan vapaasti lainaamaan kirjastosta kirjan, jossa kerrotaan wiccasta.. Harm none, on aika vahva laki, siis älä vahingoita ketään...

Ja ihan vapaasti saatte kommentoida, itse haluan vain olla rauhassa... Oman uskoni kanssa.
En kiroa, enkä tuomitse, enkä tyrkytä, vaan elän.

Blessed be eli ollos siunattu

4

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LappiWicca

      Itse ajattelen uskonnon tyrkyttämisestä, että se olisi (näin toisen uskontokunnan yleistermiä lainaten) synnintekemistä.

      En tiedä, miten muut tästä ajatuksesta, mutten itse ainakaan ajattele hyvällä asiaa, joka alkaa synnillä..

    • Esko H.

      En ole tykyttämässä uskontoja, en edes ns. kristinuskontoa, vaan puhdasta rakkauden ja totuuden ja oikeuden opin lähdettä Kristusta Jeesusta, joka toi mahdollisuuden päästä perisynnin kierteesä, niille jotka tahtovat alkaa noudattamaan totuutta, eli elämään oikein, niin etteivät eksytä muita, evätkä aiheuta muille eikä luojalle, eikä toisilleen minkäänlaista pahaa, eivät palvele epäjumalia, eivät pahoja pimeyden henkiä, kiroukseksi koko kansakunnalle, koska sellaiset ovat vihollisuutta elävää luojaa, Pyhää Jumalaa, elämän ylläpitäjää kohtaan.

      Jos me emme tottele käskyäään mennä kaikkeen maailmaan, viemään Hänen Pyhän valtakuntansa sanomaa kaikille luoduille, olisimme silloin tosi kelvottomia Jumalan palvelijoita, ja joutuisimme vastuuseen siitä ettemme teitä varoittaneet muiden jumalien palvelemisista, te kuolisitte synneissänne, jumalattomuudessanne, koska emme esitelleet teille oikeaa Pyhää Jumalaa, Jesuksen nimessä ja kautta, niin että ottaisitte sanoistamme vaarin ja tutkisitte miten asia oikeasti ja totuudellisesti on.

      Kaikella Pyhällä Rakkaudella, nimessään, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa, Esko H.

      • Wiccaksi isona

        Mutta en silti ymmärrä, me olemme pettyneet nk. Jeesuksen ja Jumalan rakkauteen, ja emme siis tule kääntymään sinne enää... Ja koska me annamme uskonrauhan sinulle, Eskoseni, niin miksi et voisi antaa rauhaa meille? Miten se ihan oikeasti menikään? "Se minkä teet yhdelle näistä pienimmistä..." Me saamme rakkautta, me annamme rakkautta, ja me elämme elämää, jossa ei kielletä tekemästä mitään. Koska kristinuskossa ei ole muita kuin kieltoja, katso esim. vaikka 10 käskyä, lähes jokainen alkaa sanalla "Älä..."

        Me emme palvo epäjumalia, vaan luontoa ja luonnon kiertokulkua. Naispuoleista tosin. Mutta silti äiti maa on meille tärkeä..
        Niinkuin se on amerikan intiaaneille.

        Emme aiheuta kenellekkän mitään pahaa, vaan hyvää, jos pidämme huolen luonnosta ja näin ollen pidämme huolen myös kirkosta. Kasvatamme kasveja, joista löytyy ehkä se parannuskeino syöpään.
        Se, mitä moni ei tiedä, on se, että luonnosta löytyy lääke joka sairauteen, syöpäänkin, koska muuten näitä sairauksia ei olisi. Ja syövaän parannuskeino ei löydy modernin lääketieteen avulla, valitettavasti, vaan luonnon avulla.
        Se, miten pidämme huolen myös sinusta Esko, on se että viljelemme ruokakasveja, jne... Eli ruokimme myös sinua, jos olet nälkäinen.

        Me emme myöskään eksytä muita, ja me haluamme olla rauhassa. On vaikea olla kristitty, kun täysikuu valvottaa, luonnostaan, en voi sille mitään, kristittyjen joukossa olin outo. Tässä wiccan tai druidin polulla olen normaali, saman ilmiön takia.

        Esko, loppujen lopuksi, me uskomme samaan asiaan, sinulla sen nimi on toinen kuin meillä, meillä se on Jumalatar, sinulla Jumala. Samoin kuin se on muilla eri niminen, esim, Nyt Jahve, Allah jne...
        Et kai ala juutalaisille saarnaamaan, että heidän uskonsa on väärin, koska heidän Jumalallaan on eri nimi? Me emme kuole synneissämme, koska emme syntiä tee, emme tapa, rakastamme lähimmäistämme, ja huolehdimme lapsistamme ja eläimistä. Sinun on turha yrittää sanoa, että teen syntiä. Loppujen lopuksi, Esko, ei pitäisi heitellä kiviä, jos asuu lasitalossa. Vai väitätkö, että sinä ruokit nälkäisiä, annat apusi sitä tarvitsevalle ja rakastat lähimmäistäsi? Jos sen teet, rakastat myös meitä, koska me olemme lähimmäisiäsi. Ja me rakastamme ja siunaamme sinua.

        Ollos siunattu (blessed be)


      • Vilja

        "totuuden ja oikeuden opin lähdettä"

        Ota sitten käyttöösi kaikki kristilliset kirjoitukset eikä vain niitä, jotka sata vuotta Jeesuksen virallisen "kuoleman" jälkeen on kirjoitettu. Esim. Tuomaan evankeliumi (joka on muuten vanhempi kuin Matteus, Markus ja Luukas) voisi olla erittäin valaiseva. Ja jos sen luet, niin lue alkuperäsikielellä (arameaksi), koska ainakin suomennoksessa on monia tärkeitä kohtia jätetty pois (esim. tieto siitä, että Tuomas oli Jeesuksen kaksoisveli ja että he molemmat olivat naimisissa olevia miehiä). Keskity miettimään omaa uskontoasi (rehellisesti eikä laput silmillä) eläkä koita kerätä itsellesi henkilökohtaista "glooriaa" pakkotuputtamalla uskontoasi niille, jotka eivät sitä halua. Suomessa on aika vaikea olla koskaan kuulematta kristinuskosta, koska sitä työnnetään joka tuutista väkisin. Siispä pakkokäännytyksellesi ei ole mitään tarvetta. Kiitos olemme kuulleet "kristinuskon sanoman" emmekä ole siitä kiinnostuneet, joten voit häipyä täältä jonnekkikn kristinusko-palstalle omiesi joukkoon, kiitos.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4759
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4333
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2821
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1689
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      95
      1641
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe