Armeijan harmaisiin

menossa...

Moi!

Olen menossa ensi heinäkuussa vaivoineni armeijaan. Lääkäri olisi kirjoittanut minulle halutessani vapautuksenkin yliaktiivisen rakon eli pakkoinkontinenssin takia, mutta minulla on kuitenkin motivaatiot kohdallaan ja aion mennä armeijaan kaikesta huolimatta ja onhan se hyvää kohotusta itsetunnollekin jos palveluksen saa kunnialla suoritettua. Jos haluatte lukea tarkemmin vaivastani, olen kirjoittanut siitä aikaisemminkin tälle palstalle otsikolla Yliaktiivinen rakko ja nimimerkki 1234.

Eli pyytäisin nyt teitä armeijan jo käyneitä tämän palstan lukijoita kertomaan, miten olette itse aikoinaan selvinneet palvelusaikanne vaivoinenne. Kirjoittelen itsekin tänne jatkossa, miten on sujunut jos nyt satun muistamaan :)

8

4522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nostan....

      ja toivotan tsemit! :) ei ole helppoa tuon vaivan kanssa eläminen, mutta tolla asenteella kyllä pärjäät!

    • hgiyu

      On sinulla ainaskin hyvä asenne varus mies palveluksen ja isän maahan. Olisi kannattanut silti otaa se vapautus, se touhu on meinaan ihan pelleilyä joudut juoksemaan 6-12 kuukautta siellä mettässä ja huudat sarja sarja laukaus laukaus ja joudut pokuroimaan herra sitä sun tätä. Kyllä siitä selviää oikealla asenteella ja kyvyllä olla välittämättä vittuilusta.

      Hyviä intejä sinulle

    • ja SA-vaipat

      Minulla oli intissä todella hienoja aitoja laitos-muovihousuja ja suuria suur-suorakaidevaippoja. Pissa sai tulla vapaasti housuun taistelun tiimellyksessä. Illalla vahvuuslaskennassa seistiin rivissä yöpuvuissa ja minulla pömpötti paksu vaippa plastikkihousuissa alla. kaikki sen tiesi ja oli meitä muitakin.
      Olin sellaisessa erityis-kurikomppaniassa jossa meillä kaikilla oli SA-int plastikkihousut ja SA-laitos hoito varuste-leimalla varustetut vaipat aina muovihousuissa.
      Illalla oli kiva kun oltiin sinisissä väljissä puuvillaverkkareissa ja vaipat alla. Se yhdisti.
      Sain sieltä hyviä ystäviä ja vieläkin tapailemme paksut pissavaipat plastikkihousuissa, menemme peräkammariin ja asetumme valkoiselle siniraitaiselle SA-int lakanalle. housua alas ja pissainen sotilaspippeli siellä sykkii kivasti.
      Jos ketä kiinnostaa SA-yökastelu ja sotilaspoikien laitos plastikkihousut ja suurvaipat sekä siniset SA-int verkkarit ja siniharmaat laitos SA-alushousut niin ottakaa yhteyttä:
      [email protected]
      [email protected]

      • GI Joe

        Nyt on kirjoittajalla lipsahtanut sekaisin märät päiväunet, seksuaalifetissit ja vilkas mielikuvitus.

        Hus, seksipalstoille siitä novelleinesi!

        Sehän on hyvin tiedossa, että Intissä ei tarvitse olla, jos pidätyskyky ei riitä ilman vaippoja. Jokaisen sotilaan tulee pystyä myös kenttäolosuhteissa säilyttämään toimintakykynsä ja huolehtimaan edes kohtuullisesta henkilökohtaisesta hygieniasta. Märät housut voivat olla talvella kuolemaksi, eikä vaippahuolto kentällä ole oikein mahdollista.

        Ketjun aloittajalle tsemppiä ja korkea hatunnosto halusta hoitaa intti pienistä vaivoista huolimatta.


      • Upseerisetä

        Ja mistähän tällainen erityisosasto löytyykään! Jospa jätettäisiin nämä jutut sinne, minne kuuluvatkin!


    • Nimetön

      Minulla oli yökastelua armeija-aikana (on edelleen). En kehdannut puhua siitä ennen lähtöä armeijaan.Mietin kyllä kun kutsuntoja varten kävin lääkärissä ja siinä lomakkeessakin kysyttiin että onko ollut yökastelua 12 ikävuoden jälkeen. Pärjäsin kyllä siellä.Vaippoja käytin joskus kasarmilla,mutta muulloin en. Silloin ei paljon leireillä nukuttu niin kaikki sujui aika hyvin talvellakin. Nykyisin voi olla toisin. Kyllä siellä pärjää oikealla asenteella. Vaatii kyllä vähän vaivan näköä. Tsemppiä!

    • menossa

      Hei kaikille ja kiitos kannustuksesta!

      Olen nyt ollut intissä onnellisesti kaksi viikkoa ja vietän parhaillaan ekaa lomaa. Intin lääkärikin olisi kirjoittanut minulle C-paperit minun niin halutessani, mutta mielestäni olin kykeneväinen palvelukseen niin sain B-paperit. Sinänsä hassua, että siviilissä vähän ennen inttiä esiintyi vielä yliaktiivisen rakon oireita. Nyt intissä, stressaavassa ympäristössä, jonka luulisi vain pahentavan oireita, tuntuu kuin vaivani olisi parantunut kokonaan. Vedin toki ekalla viikolla Libraxeja paljon enemmän, kuin koskaan aikaisemmin ja joka päivä, vaikka reseptissä lukee että tarvittaessa. Lieneekö kuuri sitten puraissut ja totuttanut rakon rauhalliseksi. Olin toisen viikon kokonaan ilman Libraxeja, mutta Vesicarea käytän lähes säännöllisesti. Vastaan ei ole tullut vielä ainuttakaan erityisen ongelmallista tilannetta. Toivotaan, että kaikki menee loppuun asti hyvin.

    • menossa

      Kiitos edelleen kaikille teille, jotka olette tukeneet minua! Nyt minut on siirretty "Alokkaiden UudelleenKoulutukseen" eli aukkiin! No okei aliupserikouluun ja vuoden kakku napsahti. Itsepä tänne halusin :)
      Mitään fataalia ongelmatillannetta ei ole tullut vielä vastaan. Lääkkeet tekevät ihmeitä ja sotilasvalassakin oli yllä intiimihygieniatuote kaiken varalta. Nyt haluan kannustaa muita, jotka kärsivät samanlaisista vaivoista, että pystytte kyllä edelleenkin ihmisarvoiseen elämään! Avoin puhuminen vaivoista luotettavien ihmisten kanssa huojentaa kummasti oloa. Arvaatkas vaan kuinka monta kertaa minultakin on kysytty, miksi olen B-mies...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      311
      3700
    2. 208
      3019
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2574
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      171
      1355
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe