Eversti Kosunen suorasanaisena

KapiKorhonen

”On alkanut kyrsiä tämä kiertely. Antaa asiakirjojen puhua”, sanoi eversti evp. Jorma Kosunen, kun toimitti HS:n toimitukseen KMS:n tilinavaukseen liittyvät asiakirjat. Ilmenee, että asiakirjat lähetettiin keskustan puoluetoimiston faksista 18. tammikuuta.

Kosunen pysyy sanassaan, että Korhonen oli mukana perustamassa KMS:ea, eli sen kieltäessään Korhonen nyt valehtelee. Kosusta harmittaa, että asia on kaatunut pelkästään Kontiolan niskaan.

”Minulla ei ole mitään Korhosta tai Kontiolaa vastaan, mutta asia pitää puhua. Nyt tämä on kuin elokuvasta ”Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin”. Nämä ihmiset ovat päättämässä keskustan ja Suomen tulevaisuudesta, ja heti kun tulee kriisitilanne, painutaan maan alle ja käsi alkaa vapista kuin viulunsoittajalla. Missä on näiden miesten selkäranka?”, kysyy Kosunen.

Kosunen korostaa, että hänelle kyse on myös keskustalle tärkeästä periaatteesta puhua asioista reilusti ja suoraan.

Täytyy todeta, että sotilaalla on ryhtiä, vaikka olisi kepulainenkin, kuten eversti Jorma Kosunen tiettävästi on.

(Lähde: Tämän päivän Helsingin Sanomat s. A 4)


Hyvää päivänjatkoa! Itse lähden viikonloppua valmisteleville asioille, joten en osallistu mahdolliseen keskusteluun ainakaan ihan pian, tuskin myöhemminkään.

13

538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suorasanainen

      Jorma Kosunen on rajamiehiä ja pesäpallomiehiä, molemmissa tunnettu rehtiydestään. Ihmetyttääkin, miksi sellainen rehtinä pidetty mies on kepulainen? Taitaa olla syntymäkepulaisia, mutta tuskin on kauan, kun sellainen peli kepussa saa hänet järkiinsä.

      Hyvä on Hesarissa se juttu, jonka otsikko on Eversti Kosunen kimpaantui KMS-miesten piileskelystä.

      Sen jutun vieressä on toinen juttu, joka kertoo toisesta keulaisesta, joka ei ole yhtä suoraselkäinen kuin Kosunen. Kyseessä on oikeuskansleri Jaakko Jonkka, jonka päätös Pekkarisen taulukauppa-asiassa ihmetyttää ja kummastuttaa kaikkia muita oikeusoppineita. Jutussa sanotaan, että ministeri ikään kuin ripíttäytyi oikeuskanslerille ja tämä antoi synninpäästön ikään kuin katolinen pappi ripittäytyjälle. Oikeuden kanssa menettelyllä ei ollut mitään tekemistä.

    • Hox hox

      "Ehkäpä käsittelen tuota Turtolan kirjaa sen luettuani lisää tuolla historian palstalla.
      Tuota linkittämääsi 15.5. kirjoittamaasi juttua en ollut lukenut, kun olin jo silloin tuolla Keski-Euroopan matkalla."

      Taisit itse poistaa tuon avauksesi:

      Tervehdys – ja hyvästi…
      Kirjoittanut: JormaKKorhonen 25.5.2008 klo 19.23

      Koska kommentoit Turtolan kirjaa joillain palstalla?


      Täällä oli vähän malliksi, mutta ei kovin perusteellisesti:

      >>


      Kerro kuitenkin omat kommenttisi Turtolan kirjasta!
      Kirjoittanut: Pettikö Ruotsi 26.5.2008 klo 11.23


      Kerropas JKK kuitenkin ennen palstalta lähtöäsi ne omat kommenttisi siitä Turtolan kirjasta Tornionjoelta Rajajoelle! Pettikös se Ruotsi vai ei?

      Mainitsit ennen reissuun lähtöäsi hankkineesi tuon kirjan usean suosituksen jälkeen. Joko ehdit lukea sen riiamiseltasi ;-) ?

      Onnea, menestystä ja hyvää kesää Sinulle.




      P.S.

      Minä se olin...

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=110&conference=4500000000000426&posting=22000000035230953#22000000035230953




      Vihdoinkin meillä on puolustusministeri!
      Kirjoittanut: KapiKorhonen 8.5.2008 klo 12.05

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=110&conference=4500000000000426&posting=22000000034997672#22000000034997672

      >Sille, joka on jo kauan suositellut minulle Martti Turtolan väitöskirjaan perustuvaa teosta ”Tornionjoelta Rajajoelle: Suomen ja Ruotsin salainen yhteistoiminta Neuvostoliiton hyökkäyksen varalle vuosina 1923-1940” kerron, että nyt minulla se kirja on. Olen vasta silmäillyt sitä, mutta hyvä näkyy olevan ja osoittaa, että Ruotsi tavallaan petti Suomen.

      Suuri syyllinen siihen, ettemme sitten toden tullen päässeet puolustusliittoon Ruotsin kanssa oli sosialidemokraattinen pääministeri Per-Albin Hansson. Hänen vuokseen ulkoministeri Richard Sandler joutui eroamaan ja hänen tilalleen tuli ”suomisyöjä” Christian Günther.

      Ruotsissa oli pyrkimystä vielä talvisodan alettuakin ruveta auttamaan Suomea niin suuresti, että Neuvostoliitto joutuisi tyytymään sovintorauhaan. Ruotsin puolustusvoimain komentaja kenraali Rappe vaati Ruotsia lähettämään 80 000 – 100 000 täysin varustettua miestä Suomen rintamalle, mutta tähänkin esitykseen Hansson totesi vain, että ”helvetin paskapuhetta”.<




      Petti se
      Kirjoittanut: JormaKKorhonen 26.5.2008 klo 13.11


      Tai sitten me suomalaiset olimme liian hyväuskoisia, kuten näymme olevan edelleen Natoa karsastaessamme ja ilmeisesti luottaen siihen, että Suomea puolustetaan parhaiten kaupan avulla. Kuten joskus ennenkin. Kun pääministeri Cajander puolustusmäärärahojen korotuksia vastustaeessaan sanoi parhaan turvamme olevan sivistyksessä, Mannerhein irvaili, että "Cajander aikoo siis puolustaa Suomea Akateemisen kirjakaupan avulla.

      Mainittu Turtolan kirja ja eräs toinenkin kirja olivat matkalukemisinani, ja molempien lukemisen aloitin, mutta en pitkälle päässyt, kun oli niin paljon muuta. Muutakin kuin riiaamista ;) Mutta silmäillyt olen kirjan kauttaaltaan ja kohta sen tarkemmin loppuun luen.

      Kirja on hyvä, mutta ei se minulle uutta tietoa paljonkaan tuo, sillä tiedetäänhän muistakin lähteistä, että Suomi olisi halunnut liittoon Ruotsin kanssa - meillä sille ei ollut vastustusta juuri lainkaan, kun silloin olimme realistisempia kuin tänään - ja Ruotsissa liitolle oli voimaka kannatus sotilaspiireissä, melko laaja kannatus oikeistossa, ja varsinkin ulkoministeri Hederstierna oli antanut lupauksia, joihin meidän johtavat poliitikkomme luottivat liikaa. Liiton kannatusta oli sosialidemokraateissakin huomattavasti, mm. ulkoministeri Sandler, mutta pääministeri Hansson ja sosialidemokraattien enemmistä liitto vastustivat, ja niinpä siitä ei mitään tullut. Ja ulkoministeri Sandler erosi ja tilalle tuli Suomeen nihkeämmin suhtautunut Günther.


      Summa summarum: kyllä Ruotsi petti meidät sikäli, että toden tullen "meni puihin" ja yksin jäimme, mutta se pitäisi óttaa nytkin opetuksena, ettei turvallisuuttamme jätettäisi epämääräisten EU:n turvatakuiden varaan eikä Natonkaan varaan, ellemme ole sen jäseniä. Jäsenina sen sijaan voisimme huoltta luottaa sen tarjomaan turvaan, jota parempaa emme mistään voi saada.

      Ilmavoimiemme entinen komentaja kenraali Matti Ahola antoi joulun alla Aamulehdelle haastattelun, jossa hän ihmettelee, miksi Suomi pelkää Nato-jäsenyyttä. Nykytilanteestamme hän totesi, että jos Suomi joutuisi aseelliseen kriisiin ja kaikki Hornetit nousisivat taivaalle täydessä ohjuslastissa ne käyttäisivät kertaheitolla ilmavoimien AMRAAM-tutkahakuisten ohjusten varaston. Ammuttujen tilalle ei varmasti saataisi täydennystä, sillä kaikki liikenevät ohjukset jaettaisiin ainoastaan Nato-liittolaisille. Tilanne Aholan mukaan on sama myös Hollannista käytettyinä hankittujen raskaiden raketinheittimien (MLRS = Multiple-launch rocket system) rakettien kanssa.


      On se jotenkin hullua ja vastuutontakin tuo poliitikoittemme kiertely ja kaartelu mielestäni päivänselvässä asiassa. Presidentti Martti Ahtisaari on sanonut, että niiden, jotka vastustavat menoamme Natoon, pitäisi perustella kantansa. Perusteluja ei ole kuultu. Sen sijaan presidentti Tarja Halonen on sanonut, että hänelle ei ole esitetty ensimmäistäkään perustetta, miksi meidän tulisi olla jäsen. Luulisi sentään sotaväkeä käymättömänkin ja vaikka minkälaisen pasifistin pystyä ajattelemaan asiaa, jos olisi siihen halua. Eikö hän muuten lu lehtiäkään?

      Ja kun nyt sitten vihdoin on tullut esille muutama suoraselkäinen minuisteri, joka sanoo asioista hieman siihen suuntaan, mitä hänen asemassaan pitää sanoa, niin hänet muutamat pyrkivät mitätöiden tuomitsemaan. Käsittämätöntä.


      Ehkäpä käsittelen tuota Turtolan kirjaa sen luettuani lisää tuolla historian palstalla. Tuota linkittämääsi 15.5. kirjoittamaasi juttua en ollut lukenut, kun olin jo silloin tuolla Keski-Euroopan matkalla.

      Hyvää alkukesää!

      • KapiKorhonen

        Olenhan jo kommentoinut noissa pätkissä, jotka olet tuohon liittänyt, ja muistaakseni eräässä kolmannessakin. Luin kyllä kirjan läpi ja hyvä kirja se on, hyvin ja perusteellisesti kirjoitettu (onhan se väitöskirjaan perustuva) ja erinomaisesti valaisee aihepiiriään, enkä ole eri mieltä mistään Turtolan esittämän kanssa.

        Kyllä Ruotsi silloin petti Suomen, tai ainakin sen, mitä uskoimme siltä tukea saavamme, mutta ehkäpä olimme liian hyväuskoisia. Kokemus pitäisi ottaa opiksemme nyt niin, ettemme luottaisi kenenkään tukeen ilman sopimuksia, ei edes EU:n, vaan liittyisimme Natoon hyvän sään aikana, pahan sään tullen se voisi olla vaikeaa.

        Kirjaa minulla ei enää ole, sillä annoin sen luettuani vanhemmalle pojalleni, joka on ehkä minuakin innokkaampi historian harrastaja, ja hänkään ei ollut tuota kirjaa lukenut.


        Kiitos kaikista hyvistä toivotuksista!


    • Rottakoulun

      käynyt valehtelija tukee toista valehtelijaa.

    • entistä enemmän

      kun postaa jo kymmeniä kertoja esillä olleen jutun muka uutena.(demarihesarillakin ilmeinen juttupula, kun vanhaa joutuu toistamaan)
      Mitähän toimistoupseeridemari oikein tällä vanhalla viestillä yrittää sanoa?


      Senkö ettei ole enää ajantasalla palstan jutuista? Mikä ei pidä paikkaansa, koska ilmeisemmin aamulla ensimmäisenä, ja illalla viimeisenä tihruaa palstaa.

      Voihan tietenkin sekin olla, että hänen poistuttuaan kun ei kukaan jäänytkään kaipaamaan, kuten oli olettanut. Ukkia ei oteta lukuun mukaan, koska ukki on muutenkin ihan out.
      Joten jottei jäisi unohduksiin, niin käväsee ainakin kerran päivässä saitille omalla nikillään tortun vääntämässä.

      Vai katsooko edelleen omaksi yksinoikeudekseen julkituoda sotilashenkilöitä käsittelevät asiat?

      Vai onko nyt kyseessä se, että sai traumoja kun joutui jättämään saitin niinsanotusti lyötynä, kun tuli uhottua ettei lähde saitilta, koska silloin hän joutuisi tunnustamaan tappionsa. Ja sekö ei kuulemma hänen upseerin luonteelleen sovi.

      Siis ikäänkuin olisi nyt herännyt kanveesista, ja haluaa jatkaa "ottelua", sekä kepulaisten "sivistämistä".


      Joka tapauksessa Keskustan vetovoimaa hän ei voi vastustaa, ei sellaista "naista" ole olemassakaan, että kapi voisi Keskustan saitin jättää.
      Elämäntehtäväkseen kun on ottanut "saittipaskuroinnillakin" tuottaa "tuhoa" keskustalle.

      Niin ja tarviihan narsistin esille päästä, ja jossain pitää päiväkirjaansakin. Päivittäinen tarvehan vaatii tyydytyksensä.

      Voi sitä naisraukkaa, joka nyt ei tiedä mihin kyytiin on astunut.
      Toivottavasti saa jotakin kautta käsiinsä Kapin saittikirjoittelut, ja tiedon minkälaisesta "herrasmiehestä" on kyse.

      Ei varmankaan tarvinne tulla takaisin koska sinun lisäkommenttejasi tuskin muut kuin ukki jää kaipaamaan.
      Vaan tulethan sinä kuitenkin, ja monesti vielä tänäänkin.
      Saamasi vastaukset pitävät siitä kyllä huolen, joten hyvänyön toivotukset, eli niinsanotusti iltatarpeethan sinä kuitenkin käyt tekemässä.


      Eikö kapia yhtään ihmetytä se, että sotilas vuotaa vihollisleiriin tietoja toisten selän takaa?
      Vai onko Kosunenkin hakeutunut sotilaaksi narsismin riivaamana, ja haluaa saada näin itseänsä esille.
      Kovasti touhunsa näyttää ihmeelliseltä, näin sivullisen silmin. Kävi mielessä josko onkin demariagentti.

      Nythän Jorma Korhonen sai nähdä minkälainen hänen suosikkinsa Jarmo Korhonen on, siksi varmaankin on ollut demareiden suosikkipoika Vanhasen tilalle PÄÄMINISTERIKSI kun olisi ollu niin helppo nakki saada kuseen.

      Pannaan vielä loppuun terveiset sille sinun IHANALLE ELÄMÄSI SULOSTUTTAJALLE, OIKEEN VALIOLUOKAN NAISELLE. Voisithan tietenkin avata uuden nikin itsellesi, jossa olisitte molemmat kuvassa, nikki voisi olla vaikka AKKAPARI.(jos naisesi ei siihen suostu,minkä kyllä hyvin ymmärrän, niin kävishän tuo sama nikki ko. "kepukapiaisenkin" kanssa.) Pääsisimme mekin näkemään minkälainen naismaku sinulla ja ukilla on. Voisihan se aiheuttaa kateutta jonkun muunkin kuin ukin mielessä, jota sinä aina yrität muissa herättää. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä.

      Mitähän nainen tuumaa, kun saa tietoonsa, kuinka hän on päässyt saitille ihan ilman omaa suostumustaan.
      Kyllä voi kapi saada tuta naisen kiukun ja vihan, minkä ovat Ukin kanssa leuhkuuksissaan aikaan saaneet.
      Jutut tänäpäivänä leviää mitä ihmeelisimpiä reittejä pitkin. Kirjoituksesi tuskin jäävät naiselta salaan, uskon mä.
      Luulen että olet jo jonkun mielestä juorukukan arvoinen, joten tarkkaileppa milloin sellainen teille ilmestyy halveksivan naurun kera.
      Valmistauduhan tilanteeseen.


      Etkö tosiaankaan mistään löytänyt tuoreempaa asiaa keskustan mustaamiseksi?

      Leppoisaa viikonloppua sinne kyyhkyläispesään.
      Otappa SONNIMIEHESTÄ mallia miten hienovaraisesti hän kirjoittaa naisjutuistaan, eikä saata heitä saitille "riepotelviksi". Mutta sinähän et asiaa ymmärrä, kun pitää aina kehua "saavutuksillaan".

      Tämä rönsyilevä juttu on sen takia näin pitkä, ja monia asioita sisällään pitävä, että jos sattuisikin niin ainutlaatusesti käymään, jotta kerrankin jättäisit saitin koko illaksi unholaan, tai sitten minulle ilmaantuu tärkämpää menoa, niin että tämä olisikin ainoa tilaisuuteni ilahduttaa sinua vastauksellani.

      Minusta on kiva olla "pöpi, tyhmä, sivistymätön, etc.", ja myöskin tunnustaa se, sekä saattaa se myöskin sinun tietoon, joten oletettu vastauksesi, tulee olemmaan musiikkia silmilleni.


      Palataan seuraavan avauksesi myötä taas debatoimaan. Sinähän tykkäät kun sinulle vastataan, jotta saadaan tuo tonni taas täyteen, laadustahan ei ole väliä, kunhan vain tulet huomioiduksi.

      Olipa väkinäistä vääntöä, meni melkein kaks tuntia, mutta halusin auttaa omalta osaltani ketjusi kasvattamisessa. Vaikka et kylläkään välittäisi näin ala-arvoisen sivystymättömistä ja heikoilla lahjoilla kirjoitetuista, sekä osin asiayhteyksistä poikkeavasta höpötyksestä.

      Harvinaisen vähälumista kesäähän tuo on pitänyt.

      Loppu eli slut på svenska. Lipposen toivomuksesta täytyy demareille myöskin kirjoittaa toisella kotimaisella.

      • KapiKorhonen

        …antaa sinulle kehotus, joka tuollaisen vuodatuksen perusteella ensiksi mieleeni tulee: ”hanki itsellesi elämä”. Elät muille aukeamattomissa maailmoissasi, sillä lienet mennyt jo niin kauas todellisuushorisontin tuolle puolen, että on jo mahdotonta oikean elämän hankkiminen, ja jos sellaisen saisit hankituksikin, niin mitäpä sillä tekisit: elää et ilmeisesti enää osaisi. Kaunainen katkeruutesi ei sinusta kai enää millään pois pyyhkiydy.

        Pitkä, sekava, harhainen esityksesi toistaa kaavaa, jolla vastaavan vuodatuksen olet minulle kymmenet kerrat esittänyt, aina yhtä myrkyntihkuisen katkerana ilmeisesti tajuamatta, että katkeruuden lähde ja syy olet sinä itse olemattoman elämäsi kanssa, en minä, eivätkä muutkaan tai mikään muu, joille katkeruuttasi vuodatat.

        Enin, minkä voin tuon johdosta sanoa on: huutosi kuulen, mutta auttaa en voi, vaikka tuskasi aiheen ymmärrän. Otan osaa.


    • Sokea Reettakin

      Lipposen tutuksi tekemää lausetta käyttäen, näkeehän tuon sokea Reettakin että Keskustan puoluetoimisto - ja sen johtajana puoluesihteeri - on ollut junailemassa yrittäjien antaman vaalirahan todellisen alkuperän peittämistä perustetun yhdistyksen avulla. Eikä siinä kaikki, puolueen toimihenkilöllä on ollut tilinkäyttöoikeus eli hän on - Korhosen ohjeistamana - suorittanut rahanjaon käytännön toimet, pankkitransaktiot. Kukaan ei varmaankaan kuvittele, että Kontiola olisi rahoja siirrellyt jonkun Sukarin käskystä. Eikä kukaan kuvittele, että liikemiehet olisivat yksityiskohtaisesti kertoneet kelle rahaa ohjataan. Kyllä se tieto on tullut Kepun sisäpiiriltä, ja jossain määrin demarienkin piiristä (Ahde, Heinäluoma, Lipponen)

      Siinä Kosunen on oikeassa että turha asiaa on enää peitellä ja kierrellä. Mutta kun valheen, anteeksi keputotuuden, tielle on lähdetty niin siitä ei ole paluuta. Korhonen vetäytyikin kotikonnuilleen pois ilkeän etelän median armoilta Ilkka lehden hymistelevän uutisoinnin piiriin. Palatakseen omiensa joukkoon puoluekokoukseen uusien vedenpitäviksi kuvittelemiensa selitysten kera. Ja Vanhanen hyväksyy tämän kaiken vaikka nyt pitäisi puheenjohtajan arvovallalla jyrähtää ja panna piste koko venkoilulle.

      • KapiKorhonen

        Eivät tietenkään kepupoliitikot itsekään usko hiukkaakaan siihen, jota koettavat epätoivoisesti esittää, eivätkä voine uskoa, että siihen uskoisivat nekään, joille pajunköyttä yrittävät syöttää. Mutta miksi ihmeessä he niin tekevät? Uskottavuutensahan he lopullisesti sillä menettävät. Ihmetellä täytyy heidän käyttäytymistään.

        Uskovatkohan muuten nuo saittikepulaiset satraappiensa selityksiin? Siltä kyllä näyttää – joskin pitää ottaa huomioon, että kepulaisiahan hekin ovat: puhuvat ns. keputotuutta niin omiensa kuin muidenkin tekemisistä.

        Toteat, että kun valheen tielle on lähdetty, siltä ei ole paluuta. Vaikeaa totuuteen palaaminen varmaan on, mutta niin kuitenkin pitäisi kerralla tehdä, ja nimenomaan Vanhasen se pitäisi tehdä, jos hän puolueensa johtaja on. Mutta ei taida olla Vanhasesta siihen miestä. Muisti hänellekin palailee pätkittäin, kuten Korhoselle ja muille. Hyvin vertaa Kosunen tuota prosessia siihen elokuvaan. Kepun pitäisi kutsua Uuno Turhapuro kunniajäsenekseen, niin hyvän käyttäytymismallin hän on puolueen poliitikoille antanut.


      • koiran veräjästä
        KapiKorhonen kirjoitti:

        Eivät tietenkään kepupoliitikot itsekään usko hiukkaakaan siihen, jota koettavat epätoivoisesti esittää, eivätkä voine uskoa, että siihen uskoisivat nekään, joille pajunköyttä yrittävät syöttää. Mutta miksi ihmeessä he niin tekevät? Uskottavuutensahan he lopullisesti sillä menettävät. Ihmetellä täytyy heidän käyttäytymistään.

        Uskovatkohan muuten nuo saittikepulaiset satraappiensa selityksiin? Siltä kyllä näyttää – joskin pitää ottaa huomioon, että kepulaisiahan hekin ovat: puhuvat ns. keputotuutta niin omiensa kuin muidenkin tekemisistä.

        Toteat, että kun valheen tielle on lähdetty, siltä ei ole paluuta. Vaikeaa totuuteen palaaminen varmaan on, mutta niin kuitenkin pitäisi kerralla tehdä, ja nimenomaan Vanhasen se pitäisi tehdä, jos hän puolueensa johtaja on. Mutta ei taida olla Vanhasesta siihen miestä. Muisti hänellekin palailee pätkittäin, kuten Korhoselle ja muille. Hyvin vertaa Kosunen tuota prosessia siihen elokuvaan. Kepun pitäisi kutsua Uuno Turhapuro kunniajäsenekseen, niin hyvän käyttäytymismallin hän on puolueen poliitikoille antanut.

        Toisaalta...

        Pitää muistaa että Kepu on tunaroinut omilla suhmuroinneillaan tämän keskustelun kauas varsinaisesta asiasta, kansanedustajien puutteellisista vaalirahoitusilmoituksista.

        Eilen joku löysikin asian ytimen:

        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=110&conference=1500000000000105&posting=22000000035846259

        Todellinen mätä siis odottaa puhkaisemistaan. Vai onnistuuko Kepu tunaroimaan edelleen niin, että demarit pääsevät kuin koira veräjästä?


    • jurputtaa!

      Älä, tuora, osallistu enää ikinä. Voi tuota hullua punikki"upseeria"! Hoh hoh hoo

      • kävi saittipaskalla

        narsistisesta perseestään,


      • AnussMaissiAUJombeJOHT

        HO HOO, HO HOO! Punikki"upseeria"!


      • Anonyymi
        AnussMaissiAUJombeJOHT kirjoitti:

        HO HOO, HO HOO! Punikki"upseeria"!

        HO HOO, HO HOO!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe