vesimiesM + skorppariN

mitenkä

yhdessä olo sujuu??? itse seurustellu nyt kk:den vesimiehen kanssa, tähän asti mennyt melko hyvin vaikkei välttämättä mitään ilotulitusta olekaan ollut:) kertokaas kokemuksistanne!

6

1675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SkopuN

      Vesimies ja skorppari ei välttämättä paras mahdollinen yhdistelmä. Voi silti toimia, riippuu vähän persoonista, niinkuin aina;)

      1v 3 kk veskarin kanssa deittailleena en ole sitä suurta ilotulitusta vieläkään kokenut, enkä usko, että koskaan tuleekaan, samoin kuin esim. leijonan, härän tai toisen skopun kanssa. Skopu on enemmän tunneihminen kuin veskari ja heittäytyy täysillä intohimojensa vietäväksi, tai ainakin kaipaa tunteenpaloa ja tunneilmaisua. Veskarin tunteet roihuavat ehkä enempi sisälläpäin ja tunteita ilmaistaan enemmänkin teoilla.

      Veskari on myös intohimoinen, mutta samalla kuitenkin varovainen. Skopu jos haluaa sitoumuksia, niin veskari ei niitä halua mielellään jaella. Jos vapaampi suhde sopii skopulle, niin sitten ok. Itselläni venus vesimiehessä, joten haluan myös olla vapaa ja runsaasti tilaa itselleni, joten määrätynlainen vapaa suhde sopii myös minulle.

      Skorppari heittäytyy usein satasella suhteeseen, vesimiesmiehelle suhde on yksi osanen elämää, koskaan ei skorpparinainen tule saamaan hänestä irti samanlaista omistautumista suhteeseen, kuin esim. härkämiehen kanssa. Jos skopunaiselle riittää, että veskari on täysillä hänen kanssaan silloin, kun ollaan yhdessä, mutta muuten kulkee omia polkujaan, silloin veskari on hänelle sopiva valinta.

      Veskari järki-ihmisenä ei pienistä käytännön asioista vedä hernettä nenäänsä, niinkuin esim. neitsyt. Samoin on kiinnostunut monista asioista.

      Skorpparin provosoinnit ja draamat eivät saa veskarilta toivottua vastetta, olankohautuksen korkeintaan, joten niitä on turha häneen edes kokeilla!

      Vesimies myös suhtautuu keveämmin suhteen sitoutumiseen kuin skorpioni... suhde voi päättyi nopeastikin ja verraten pieneen asiaan, kuin veitsellä leikaten...toisin kuin skorpionin kanssa, joka jatkaa taistella ja kasvaa ihmissuhteissaan. Skorpioni usein lähteekin suhteesta "verissäpäin", mutta kaikkensa antaneena ja yrittäneenä.

      Kannattaa koittaa, joskos sopisi, eihän sitä voi muuten tietää.

    • SkorppariN

      Olen nyt tapaillut vesimiestä reilun puolen vuoden ajan ja tuntuu välillä turhauttavalta. Hän on harkitsevainen ja rauhallinen, minä taas nopea käänteissäni ja ten isojakin päätöksiä aika lyhyen harkinnan jälkeen. Ja kyllä allekirjoitan että sitoutuminen tuntuu olevan vaikeaa, minuun ainakin. Minä olen jo hänen, hän tuntuu välillä miettivän ankarasti jotain.. Suunnittelee turhankin tarkkaan mielestäni pieniäkin asioita! Kun nähdään, on taivasta, mutta välillä voi mennä jopa vuorokausi etten kuule hänestä mitään! Elää oman aikataulunsa mukaan ja kai siihen on sopeuduttava minunkin jos kerran hänen kanssaan haluan aikaa viettää=). Siitäkin olen samaa mieltä, että ei tunteistaan huutele, paisi kun on hiukan juhlatuulella. Silloin rakastaa ja kovaa

    • SE MENEE...

      Suurin piirtein elikkäs teillä voi olla seksuaalista vetomoimaa. Ja juttuun tuutte aika kivastikkin mutta suhdetta ei kannata perustaa seurustella voitte. Mutta älä mee lapsia tekemään.Älä pilaa elämääs Sorry mutta aina itse valinnat teet piä puoles ja oo kiltisti..

    • Ehdoton Ei

      Seurustelin skorppari miehen kans 1.5vuotta ja erohan siinä sitten tuli.. kaukosuhde.
      Nuoria ollaan, jätkälle tuli tärkeemmäks auto ja kaverit ku oma tyttöystävä.
      Minulla jäi vain vihaa kyseistä jätkää kohtaan, ei pahemmin enää kiinnostanut mitä edes kuuluu.
      Rakastunut olin, mutta pettymään jouduin.
      Suosittelen lämpimästi, ei skorpionia!

      VesimiesN

      • on tollanenkin

        Suhde kokeiltua skorpioni naiseen. Ei mitään riemukasta meininkiä. Vesimies kaipaa vapautta, välillä isojakin muutoksia ja meninkiä siis kaikkea mitä ainakaan minun skorpionini ei halunnut. Ei voi kyllä suositella siinä mielessä.


    • aikaisempia

      en ole lukenut, mutta-- vesimies on vesimies.
      Miksi luulen, että naisen puolelta tulee liikaa vaatimuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4540
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe