Antwerpeniin menossa, apuja tarvitaan!

Sakke154

Tervehdys kaikille!

Ja suoraan asiaan. Eli olisin menossa 19. Syyskuuta Antwerpeniin, tai siis tuona kyseisenä päivänä minun on oltava sielä. Sielä on yksi keikka, johon voisi hieman kesälomia sijoittaa. Olen nyt katsellut netistä lentoja hotelleja(hostelleja) yms tietoa kyseisistä paikoista. Mikä olisi teidän mielestä paras vaihtoehto tehdä to-ma/su tyylinen reissu?

Vaihtoehto 1: Lentäen Brysseliin ja junalla Antwerpeniin?

Vaihtoehto 2:Lentäen johonkin muualle, esim Hollantiin ja sieltä Antwerpeniin?

Olen aika ulalla näistä, että mikä olisi paras vaihtoehto. Lähinnä nyt vaan apuja kaipailisin ihmisiltä, joilla on enemmän näistä asioista tietoa. Kauanko junamatka yleensä kestää Brysselistä Antwerpeniin jne?

5

2296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ffflame

      Brysselin lentoasemalta (jos siis lennät sinne etkä Charleroihin jossain hevon kuusessa) pääsee bussilla Antwerpeniin, maksaa 10€ ja kestää tunnin verran. Lähtee aina tasatunnein.

      Juna on 7€/m-p 14€, kesto Brussel-Centraalilta n. 40 min, l-kentältä n. tunti. Pääsee myös suoraan l-asemalle saakka tai l-asemalta, vaihto Brussel-Noordissa.

      Kiva kaupunki, keikan lisäksi riittää näkemistä muutenkin! Ja jos on joku läheinen jolle pitää ostaa kultaa/timantteja, niin A on alan paikka...

    • Vinkkejä....

      Katso ensin netistä lentojen hinnat sillä tämä on varmaan isoin osa matkasi budjettia. Ainakin minä haluan matkustaessani tinkiä hinnoista. Joten suunnittele millä ja minne lennät ensin. Brysseliin Finnairilla tai Brussels airlinesilla tietty helpointa, mutta onko se edullisinta..

      AMSTERDAMIIN KAUTTA:

      KLM/Finnair/Blue1/SAS lentää Amsterdamiin, josta pääset junalla Antsuun. www.klm.com ja www.ns.nl. Normaali menopaluu Shciphol(Amsterdamin lentokenttä) - Antwerpen on noin 55 EUR ja kestää noin kaksi tuntia. www.thalys.com tarjoaa pikajunavaihtoehdon, joka usein etukäteen ostettuna edullisempi kuin tavallinen juna.

      BRYSSELIN KAUTTA:
      Esim. Finnair/Lufthansa/SAS/Brussels airlines.
      Finnair ja Brussels airlines ainoat suorat lennot, SASilla ja Lufthansalla vaihdot. Itse ostin liput Suomeen Lufthansa kautta koska hintaeroa Finnairin kanssa oli 150 EUR. Vaihtoyhteydet Saksassa, mutta koska lennoille tuli vajaat kaksi tuntia lisäaikaa Finnairin suoriin verrattuna, otan mieluusti 150 EUR "lomarahaa". Brysselistä bussilla kuten edellä mainittu kertoi.
      http://www.airportexpress.be/page?&orl=2&ssn=&lng=2&pge=4

      Tai myös junalla pääsee vajaan 7 EUR hintaan (kesto noin puolitoista tuntia, junan vaihto Brysselissä Nord tai Centraal asema).

      Vaikka kirkon asiakas olenkin, itse en välttämättä suosittelisi yöpymistä siellä. Ota vaikka huone vanhasta kaupungista, jotta olet kaiken keskellä ja pääset paikalliseen menoon mukaan. En tiedä mikä budjettisi on mutta esim.
      http://www.guesthouse26.be/index.html
      http://www.katshuis.be/
      on ihan kivalla paikalla.

    • suoraan Brysseliin

      Syyslomalla mentiin Brysseliin niin, että ensin oli lento Amsterdamiin, siitä "lennonnumeroinen" Thalys-matka Antwerpeniin, johon meitä tultiin vastaan.
      Damissa oli junan vaihtoon aikaa 45 min, meinas tulla kiire, kun lentolipun dokumenttiosalla piti vielä hakea se junalippu erillisestä lipunmyyntipisteestä. Lento oli KLM:n, reittiehdotus löytyi Vertaa.fi -sivulta, ostopaikka oli netissä Seat24.

    • Sakke154

      Tervehdys!

      Onko teillä mahdollisesti kenelläkään tietoa jostain muista hostelleista/edullisista hotelleista jo ehdotettujen vaihtoehtojen sisään?

      Kiitoksia jo etukäteen!

      ps. on muuten pirusti jo ollut apua, kiitos siitä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5559
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3425
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1346
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe