apua auttakka

mietteliäs tytteli

kuinka onnistuisi tuli-hevos nainen ja vesi-tiikeri mies...sammuttaisikko vesi tulen??mies jousimies ja nainen kaksonen...........

2

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pom-pom-pom-tikru

      vesi sitä tulta sammuta. Päin vastoin ajatelkaas kiusta, kun vettä tulee, niin johan sihahtaa, tuli vaan höyrystyttää vettä oikein hurjempaan kiehuntaan :))
      Tuli vaan leimuaa, jossainhan silläkin on ne raamit ja energianlähteensä, mutta vesi kiertää kiertokulkuaan , höyrystyy, sataa taas alas, liplattaa, taas sihauttaa... Ihana yhdistelmä. Hurja. Ja vielä länsimaiset on oikein kivat yhdessä. On riittävästi kitkaa ja häppeningiä, tässä ei kyllä kyllästytä. Ja hevonen ja tiikeri on parhaat kaverukset, kuin paita ja peppu, kaverukset omenavarkaisiin, ymmärtävät toisiaan hyvin. Omat ongelmat on elementeillä, niin kaikilla, vesi kun on mystinen ja tuli leimahtava.
      kurkatkaas tuollaisesta sopivuus, siellä kun mennään sitten jo minkä eläimen tunnin mukaan olette syntyneet (siis kiinalaisessa):
      http://fortuneangel.com/Match1.htm

      Siis huumorin pilke silmässä aina, tämähän on vain se kiinalainen puoli, sitten voi tsekata aina jostain se länsimainen sopivuus, esim. www.astro.com (huom: ei siis .fi)

      Voi olla ihan mukava yhdistelmä, riippuu kaikki sitten ihan kokonaisuudesta, onko lapsia mukana, ollaanko jo toisella kierroksella, miten lapset istuu kokonaiskuvioon jne. Varmasti energinen yhdistelmä ja tuo paljon hauskuutta ja iloa.

      Astrologiset lähtökohdat on tosiaan niitä lähtökohtia, sitten riippuu ihan ihmisen elämänkokemuksista, miten hän on leiviskäänsä hoitanut, ja millaiseksi ihmiseksi kasvanut ja kenen kanssa. Sitten aletaan sovittaa näitä kahta yhteen ja siinä on yleensä vielä muitakin. Mutta riemukas yhdistelmä, jos muuten stemmaa ja ihmiset suhtautuu rakkaudella ja ilolla elämään ja toisiinsa sekä itseensä, mikä ettei? Jo se että on kohdattu, kertoo että joku tarina ja toive silläkin on. Nyt sitä kuuntelemaan hetken tai vuoden verran...vai ollaanko jo tuhannessa ja yhdessä yössä? Sen tietää vain tarinan kertoja ja kuuntelija.

      • pom-pom-pom-tikru

        Niin, on tuossa ihan hyvä myös mietteliäs olla. Sillä jousimies-mies kun ei oikein ole sitä sitoutuvinta laatua. Tässä pitäisi sitten selvittää missä herran kuu on ja onko maata missä? Jos on vaikka tukevaa härkää ja kotona viihtyvää rapua...

        Sillä tämä herrahenkilö näin päällepäin katsoen voi olla aika menevää sorttia, ei käsiin jää vaan luiskahtaa ja loiskahtaa, niinkuin veden kuuluukin ja tikru jo pomppaa seikkailuihin, puhumattakaan että on vielä tuollainen tarun kentauri :) Mutta varmasti seikkailua ja satuja ja ihania salaisuuksia ja unelmia.

        Vaan niin on tulinen laukkaava hurja hevonenkin, neito päänsä kääntävä, kahteen suuntaan katsova, persoonia on vaikka muille jakaa, mieli muuttuu kesken lauseen ja nauru korskahtaa jo vihan leimaukseen -tai päinvastoin, vaan silloin kentauri on jo karauttanut pois, isot kissat inhoaa riitaa, (tulielementti rakastaakin enemmän sitä) tullakseen taas yllättävimmällä hetkellä takaisin.

        Kaikki kissat iso ja pienet on tosi leikkisiä, sitä ei sovi unohtaa. Hevonen on jo totisempi, työ on huvi, eikö vain? Kyllä tiikeri töitä rakastaa, mutta se on leikkiä, taistelua, sankaruutta, hurjaa. Hevonen voi ennemmin olla se puurtaja, kyntäjä.

        Näissä on paljon samaa leiskahtavaa, leimuavaa korskahtavaa, mutta kiukulla , vihalla ei mitään paikalla pidetä.
        Vaan seikkailulla, salaperäisyydellä. Tiikeri-mies sitten rakastaa metsästystä.

        Hyvä yhdistelmä, mutta pitää vaan kelata se veden olemus. Se vaikuttaa muodottomalta, rajattomalta. Kierto on vaan ihan toinen kuin muilla elementeillä. Mieti itse miten vesi luonnossa kulkee ja kiertää, jopa maan läpi,sitä ei mikään pidättele.
        Mutta yksi on varmaa. Kaikki vedet virtaavat mereen. Yksi suuri iso asia, idea, idealismi, uskonto, maailmankatsomus, joku. Sitä vielä jousimies vahvistaa. Jousimies, joka ampuu nuolen yli ajan ja ajatusten.
        Tässä miehessä on todella henkeä ja henkevyyttä. Vapautta. Kahleita ei. Rakkaus on ainoa joka voi vapauttaen kahlita, kahlien vapautta, miten vaan. Ymmärsitkö?, viha ei pitele, ei raivo.
        Mutta voi olla ihana yhdistelmä, molemmissa niin paljon samaa ymmärrystä. Jos mietit kuitenkin, niin siihenkin on syynsä. Lapset vaikuttavat paljon. Tässä ajatuksiani, ota mikä sopii, muu jätä. Jos et pitänyt unohda kokonaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11313
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3153
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      3004
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2197
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1958
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1805
    7. 93
      1795
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1794
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1768
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1647
    Aihe