virtsaputki

Moe

Kukaan muu koskaan työntäny mitään, esim. sähköjohtoa penikseen sisälle ja runkannu sitten? Jos vielä löydät sopivan kokoisen maljakon jonka sisään voit hepin pistää, ni voi sitä orkkua. Oon tehny sitä jo kymmeniä kertoja, eikä mitään ole vielä ollu? Millä tavalla se vois olla vaarallista? Onko muita kokeilijoita?

43

8727

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teak

      Mitenhän oikeastaan käytät sitä maljakkoa tuossa? Ja lieneekö tuo virtsaputkeen työntäminen sen vaarallisenpaa kuin vaikka... kunhan lelu on puhdas, eikä vahingossakaan aiheuta haavaumia.

    • spikedheels

      On todella ohutta naisten korkeakorkoisen avokkaan korkoa,joka oli tarpeeksi pyöreä malliltaan.Sen kun hitaasti liutti rasvattuna paikoilleen niin pitkälle kuin suosiolla meni,samaan aikaan asetti toisen vähän tukevamman koron takapuoleen.Siitä sitten aloitti ja orkun alkaessa liu'utti molemmat yhtaikaa pois,niin tuntui kuin repeäisi siihen paikkaan.Joka ei usko kokeilkoon.

      • moe

        Onhan sulla kyllä iso reikä sielä, jos meni niinki iso pulikka ku korkokengän korko... Mutta se tunne oli varmaan mahtava... Voin kuvitella. Kokeilee joka uskaltaa! Ruokaöljy on siihen hommaan tosi hyvä!


      • friikki
        moe kirjoitti:

        Onhan sulla kyllä iso reikä sielä, jos meni niinki iso pulikka ku korkokengän korko... Mutta se tunne oli varmaan mahtava... Voin kuvitella. Kokeilee joka uskaltaa! Ruokaöljy on siihen hommaan tosi hyvä!

        Ei sentään niin paksu kuin nää tavalliset korot,vaan olisitpa nähnyt ne kiiltonahkaavokkaat.Niiden korko oli todella neulamainen,kapeimmillaan n.5mm.kyllä se vaan onnistui.


      • Metaheels

        Itse olen kanssa etsinyt esim. Huutonetistä naisten metalli korkoisia kenkiä joilla voisi tuollaista harrastaa. Kovasti kiihottaisi ajatus.


    • boule

      Moro!

      Eipä ole tullut kokeiltua. Mutta viime keväänä piti käydä virtsaputken tähystyksessä. En edes uskaltanut katsoa, millaisella vehkeellä sinne mentiin sisään.... Sitten oli edessä tähystysleikkaus pirtsaputken kautta. Onneksi nukutuksessa. Kohta on taas edessä virtsarakon tähystys.... Hiukan on paikat kipeänä sen jälkeen. Mutta ei kai se vaarallista ole, kun käyttää puhtaita välineitä eikä töki reikiä.

    • Naikkonen

      Olin sairaalassa aikoinaan töissä, ja näin paperit joissa kerrottiin yksikätisestä miehestä joka oli tunkenut rautalangan heppiinsä. Mies oli tämän langan poistoa varten ensiavussa.

      Elikkä jotain meni pieleen. Elikkä olisikohan niin että ei sinne niin vaan roinaa tungeta, ja te kaikki täällä puhutte paskaa???

    • Erikoinenko ?

      Olen harrastanut tuota jo muutaman vuoden, se on minusta mahtava tapa lisätä kiihoketta. Kyseessähän siis on UrethalPlay niminen toiminta josta löytyy kyllä internetistä paljon sille omistautuneita sivuja jne jne.

    • tyttö

      siis mitä vittua te selitätte. ootte aivan sairaita , joo tunge korkokenkä perseesees oot kyllä tosi miehekkään kuulonen

    • Rajoittuneita moralisteja löytyy, kuten "tyttö". Olen harrastanut urethalplayta jo vuosia, kuten myös terskaplugeja. Tähän mennessä olen 10 millin tavarassa, aloitin 6 millisellä ja tiukkaa teki, muttei enää.

    • Mitäjäbäduunaa

      Virtsatiet ovat ns. steriiliä aluetta jonne viette helposti bakteereja leikkivälineillänne, seurauksena on virtsatietulehdus joka pitkittyessään mennä eturauhaseen - tulee eturauhastulehdus. Virtsatietulehdus voi edetä munuaisiin eli tulee munuaistulehdus.
      Vaaditaan siis sairaalatason steriilejä leikkikaluja! Monellako teistä löytyy takeet sille että tämä medicaalialan vaatimus täytyy....kotioloissa?!

    • joopajoopaei

      Joo, sinne vaan piuhaa mulukun sissään ja vetämään vasdemmalla käteen. Sitten oikealla töpseli seinään, niin lähtee kutinat perseestä.

    • Ulbekoz

      Partcon myymän mikrofonikaapelin "KAA MIC 2x0,35 MUS" ulkokuori on pehmeää ja oikean kokoista noihin juttuihin. Saattavat toki ihmetellä jos menee ostamaan puolenmetrin pätkän sitä, mutta jos sille on muutenkin tarvetta, niin siinä on sopiva ulkokuori.
      http://www.partco.biz/verkkokauppa/product_info.php?cPath=1919_1246&products_id=7617&osCsid=148e31pv60qs0t5tkj5t5ae3g7
      Tuo heppiin ja toisesta päästä puhallusta, niin mukavasti purputtaa ilmaa rakkoon. Sen ilman "pissiminen" on myös kivaa. :)

      Netissä on videoita kuinka sinne menee jopa 4 AA-kokoista patteria peräkkäin, että ei tuo nyt niin ihmeellistä ole, jos sinne jotain tuupataan.

    • TerotTamaTon

      Lyijykynä on myös aika oiva tuohon juttuun, joskin sen pää kannattaa pyöristää ettei käy hassusti. Terotettuna voi käydä helposti vahinko.

    • auts :s

      pari kertaa kokeillut ohutta sileää liukasta esinettä virtaputkeen, mutta tuntui todella epämiellyttävältä. poltteli ihan :s

    • virtsatulehdus

      Kaikki itsetyydytys välineet muuttuvat käytössä hyviksi bakteerien kasvualustoiksi. Etenkin miesten kohdalla ns."keinovaginat" ovat varsinaisia bakteeripesiä. Likaisen peniksen ja sperman yhdistelmä jättävät keinovaginaan bakteereita, jotka käyttöjen välillä lisääntyvät rajusti. Mikäli ko. välinettä ei puhdista ja desifioi joka käyttökerran jälkeen huolellisesti saatta siitä tarttua virtsatieinfektio käyttäjälleen. Seurauksena voi sitten olla korkea kuume, tuskainen ja pitkäaikainen antibiootti-kuuria vaativa infektio. Moniko himo itsetyydyttäjä on sitä tullut ajatelleeksi.

      • TyhmienInhoaja

        Eivät nämä pässit osaa järkeään käyttää. Jokainen fiksu ihminen tietää että virtsaputkeen ei saisi työntää mitään, jos ei kyse sitten ole jostain lääketieteellisestä operaatiosta, jolloin toki desinfioidaan välineet yms.

        Mutta kun näillä pelleillä järki katoaa kun kulli nousee, niin minkäs teet. Oikeastaan pitäisi olla laki että kaikki lääkekuurit, leikkaukset ym tarvittava pitäisi kustantaa täysin omasta pussista jos itse aiheuttaa vamman tai tartunnan tuollaisella idiotismilla.

        Ja hei: Se että jotkut muutkin perseilevät kuin idiootit ja kertovat siitä internetissä ei tee siitä yhtään fiksumpaa toimintaa.


    • munapäääijjä

      Älä nyt pässi täräjä, varmaan joku lääkis opiskelija, Heh.
      Maailmassa on kaikenlaista hyvän olon hakua, tämä kusiputken runkkaaminen ehkä sieltä viattomimmasta ja halvimmasta päästä yhteiskunnalle, vedä sinä ittes kiikkuun , moraalin vartija.

    • namipoju
    • fhfghfhf

      mää olen ihan umpikumi letkun pätkää käyttänyt akkuporakoneella mutta huom ykkösasennolla, tekee mukavaa virtsaputkessa

    • Dilator

      Kyllähän sitä välillä tulee pippeliin työnnettyä ihan tarkoitukseen tehtyä lelua. Samalla kun vibralla tärisyttää terskan alta niin lasti lähtee aika nopeaan.

    • Normandy

      Hei, siitä polttelusta. Mua on joskus n. Max 3 kertaa vuoteen poltellu ihan randomina kellonaikana virtsaputkeen, vaikka olen 16 vuotias neitsyt enkä ole sinne ikinä mitään työntänyt.
      Tuli tossa lekurille aika varattua torstaille niin aattelin tänä iltana saunan jälkeen että kun kävin pari kesää aikaisemmin näyttämässä lekurille vehjettäni helmiäis nystyjen takia ja sit kerroin siitä vähäisestä polttelusta mikä mulla on ollu syntymästäni saakka, niin se sano sillon että sitävarten pittää ottaa näyte virtsa putkesta. Niin nytten saunan jälkeen mä kokeilin laittaa hitaasti ja varovasti märäkää korvapuikkoa sinne että miltä se näytteen otto tuntus, ja täähä polttei valtavasti! Niin otin sen puikon pois vaikken sitä olljt saanutkaan kuin vain 0,5cm verran sisään.

      Niin nyt kun tiiätte kysymykseni taustan, mie esitän teille kysymyksen; onko toi polttelu normaalia?? Vai pitäskö sen että sinne tunkee jotain, tuntua samalta mitä että tunkis sormea perseeseen ja mulla on joku salakavala sukupuolitauti vaikken oo koskaan kenenkää kans ollu enkä sine mittää oo koskaan enne tätä iltaa laittanna ,(mutta polttelu on ollu syntymästä asti. Max 3 kertaa vuodessa polttaa semmosen 45 sekunttia.).

      Asiallisia ja asiasta tietävien vastatuksia pyydän, ei mitään potaskaa.

      • Yrvänkyylä

        Perrrkele! Kyrvän syylä oot..


    • matson--

      No onhan tuota tullut runkattua, tuotakin reikää, pikkusormi menee sisään liukkarin kanssa.

    • netin.aarteita
    • asdfzghcj

      Tarpeeksi kun treenaa, niin toinen jätkä voi nussia sua sun kullin sisään!

    • suosittelija

      Hieno herrasmiesten harrastus!

      • Suosittelija2

        Juuri näin! Vain herrasmiehet hienoine alan välineineen osaavat tätä nautinnollista toimintaa harrastaa. Ei tämä ole mitään peräkammarin poikien itsesaastutusta:)


    • potilaana

      Olin lääkärileikissä itseäni reilusti vanhemman lääkäri sedän tutkittavana. Leikkiin kuului näytteiden otto virtsaputkesta. Lääkäri setä piti toisella kädellä kiinni pippelistä ja toisella kädellä työnsi sinne märkää pumpulipuikkoa. Näytteitä otettiin useita. Joka näytteessä oli uusi pumpulipuikko. Jokainen näyte otettiin mahdollisimman syvältä. Liukas pumpulipuikko liukui virtsaputkeen hyvin. Näytteiden oton välissä pidettiin taukoja. Jokainen otto kirveli ja kirvely lisääntyi jokaisella otolla. Leikki oli kuitenkin mukavaa.

      • Anonyymi

        Teen preggo porn video


    • Anonyymi

      on vielä yksi jumppelo sähköjohtoa sisään runkkaa

    • Anonyymi

      Minä olen runkannut sähkö johtoa penikseen

      • Anonyymi

        230 V tekee gutaa


    • Anonyymi

      Kyllä tulee kusireikää runkattua päivittäin, ihana tunne varsinkin jos kusee samaan aikaan.

    • Anonyymi

      mä olen runkannut sähköjohtoa niin kauan että suihkusi verta pitkin seiniä

    • Anonyymi

      Hammasharja ja reilusti käsirasvaa.. aamulla tuntee kun kirvelee pissatessa.. välillä pitää silti työntää harja virtsaputkeen!
      Ehkä myös tänään...

    • Anonyymi

      Olen kokeillut työnsin sähköjohdon peniksen sisään ja Tuuli kauheesti verta
      Jumpp elo

      • Anonyymi

        Onhan noita katetreita monen kokoisia ja halkaisia max jotain 3 - 14 mm


      • Anonyymi

        Harrastin virtsaputkeen seksiä 5 tuntia töysin niin kauan että tuli kauheasti verta on ihanaa työntää sähköjohto lensi seiniä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harrastin virtsaputkeen seksiä 5 tuntia töysin niin kauan että tuli kauheasti verta on ihanaa työntää sähköjohto lensi seiniä

        Jumppelo


    • Anonyymi

      On tullut runkattua kusireikää useinkin. Kalastustarvikkeista löytyy pehmoisia erikokoisia ja värisiä jigejä jotka soveltuu myös kusireiän runkkaamiseen hyvin. Liukkarin kanssa menee kivasti sisään. Tykkään myös nuolla toisen levitettyä reikää ja itsekkin nuoletan kusireikääni aina kun käyn imettämässä kulliani. Jonkun kerran ottanut myös kuset suihin ja päälleni toiselta kesäisin luonnossa. Ukm bi E-P.

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe