Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kerran kuussa

tai kolmessa?

Olemme varsin outo pari, molemmat matkan varrella pettäneet toisiamme. Silti yhdessä jatkamme, mutta luottamus on mennyt puolin ja toisin. Seksielämä on varsin vähäistä, noin kerran kuussa tai kolmessa, kun oikein sille tuulelle sattuu. Itsetyydytystä enempi kumpainenkin, ja nukumme omissa huoneissamme uniongelmien ja tottakai sen takia myös ettemme pidä toisistamme. Mulle tämä naisena sopii..en ole mikään seksihirmu, mutta miehien mielipidettä kaipaisin, onko tämä ihan mahdoton tilanne pidemmän päälle?

5

2034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tilanne todellakin!

      Kysy itseltäsi miksi olet miehen kanssa.

      Kirjaa ihan ranskalaisin viivoin ylös ne hyvät puolet miksi edelleen elät suhteessanne.

      Seuraavaksi mieti sitten niitä puolia joita sinä kaipaat, tai kaipasit parisuhteelta ennenkuin menitte yhteen.

      Sen jälkeen tarkastele mitkä asiat kolahtavat listoilta yhteen ja mitä voisit itse tehdä asian hyväksi.

      Vasta tuon jälkeen mieti suhteesi huonot puolet. Haluatko elää todellakin suhteessa jossa ette selvästikään pidä toisistanne?

      Antaako se että et ole seksihirmu muka sinulle luvan elää suhteessa jossa ette pidä toisistanne? Ettekö ihan yhtä hyvin voisi elää erillänne?

      Ennenkuin alat tekemään minkäänlaisia ratkaisuja suhteestanne, keskustele miehesi kanssa perusteellisesti miksi teidän tilanne on sellainen kuin on, kirjatkaa huonot puolet ylös jotka häiritsevät kumpaakin teitä, ja sen jälkeen yksi kerrallaan korjaatte ne.

    • vinkkiee

      tilanne teillä ihan OK. Mullakin sama, että nukutaan eri huoneissa unen laadun takia. Usea duunikaveri on sanonut samaa, että kun toinen kuorsaa tms.,niin ovat päättäneet nukkua eri huoneissa. Kerran kuussa on ok niin ikään.

    • Itsellinenmies

      Meillä on tilanne sellainen, että seksiä on n. kerran kuussa. Itse tahtoisin huomattavasti tiheämmin ainakin jollain muotoa mutta vaimo ei.

      Olen harkinnut eroakin mutta jälkikasvun vuoksi en sitä tee ainakaan vielä... Siis miehenä sanon, että seksin saaminen on yksi liiton perustarve. Ellei sitä liitossa saa, niin kylläpä mieleen tulee helposti toiset naiset ja suhteen uudelleen arviointi.

      • toisinpäin.

        Meillä liitto jossa minä (vaimo) en saa tarpeeksi seksiä ja silloinhan sitä tulee haettua muualta...


      • Wanha mies
        toisinpäin. kirjoitti:

        Meillä liitto jossa minä (vaimo) en saa tarpeeksi seksiä ja silloinhan sitä tulee haettua muualta...

        On tietysti paljon naisia, jotka kaipaavat usein seksiä. Mutta uskoisin, että vastaavassa tilanteessa olevia miehiä on vielä enemmän. Naisten perinteinen suhtautuminen seksiin, joka tosin on muuttumassa, on tunnelähtöinen, eli pitää olla jo kohtalaisen paljon tunteita miestä kohtaan, jotta nainen haluaa hänen kanssaan seksiä. Ja nainen ehkä kaipaa enemmän ihmissuhdetta, miehelle kelpaa seksin tarpeen tyydyttämiseen tilapäisetkin suhteet, joissa ei nimiä kysellä. Ihannetilanne varmaan sekä miehelle, että naiselle olisi hyvä ja toimiva parisuhde, jossa seksikin on tärkeänä osana, mutta, jos sitä ei saa tarpeeksi, niin uskoisin, että mies yleensä kokee tilanteen vaikeampana.

        Tunnen ja tiedän naisia, jotka, omien sanojensa mukaan, ovat olleet jopa vuosia ilman seksiä, kun ei ole ollut parisuhdetta. Sellaisia miehiä en tunne ainuttakaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe