vitun viasat

tollo12

menin ottamaan sit viasatin gigantista 6kk sitten kun mainostivat että ensimmäiset 5kk 13,95/kk ja sen jälkeen normaali maksu. kysyin että saahan puolen vuoden jälkeen katkaista ja vastattiin että tottakai saa. soitin viasatille (ei muuten ollu mikään helppo homma! kahlasin läpi n. 10 numeroo ja puh lasku varmasti sen mukainen) kun ei laskua ole kuulunut koko 6kk aikana. sanoivat,että on juuri tulossa 109e lasku. kysyin vaan, että miten mahdollista kun meillä oli tarjoushinta 13,95/kk? "jaa, eihän meillä sellaista tarjousta ole koskaan ollut. olette ottaneet tarjouksen jossa ensimmäinen kuukausi on maksuton ja sen jälkeen 26,95/kk" MITÄ VITTUA en todellakaan oo ottanu sellaista! mitähän helvettiä tässäkin tekee koska en edes muista enää sainko mitään papereita siltä akalta joka tän myi ja joka ei edes tienny mitä kanavia sisältyy!!

7

2451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varoventtiili

      Tosson viasatin numero 0942499999 (ark.9-18)
      kerro asiasi kuluttajasuoja asiamiehellä höystettynä niin kyllä ääni pitäs muuttuu kellossa (ainakin minun kohdalla muuttu)ne yrittää houkutella ja kusettaa minkä kerkee,mut ei niil o ku kauheit sakkoi ja sanktioit jos et tee kaikkii just papillisesti,onneks on elokuussa kokon paska irtisanottu.
      Ei muutes kukaa tarttis hyvää VIASATIN satelliitti pakettii(Viritin lautain 30€, viasat300€!)

    • Kanavapaketteja myyvä

      Toihan on myyjän vika, ei Viasatin. Eli onko se sitten Viasatin vastuulla? Paha sanoa. Sellainen tarjous ainakin kaapelipuolella on ollut, että jos tekee 6kk sopimuksen niin saa sen koko 6kk katsoa hintaan 13,45 euroa. Voihan se olla, että tämä Viasatin myyjä on tehnyt tilauksen väärin eli on unohtanut merkitä mikä kampanja on kyseessä. Sekin selittää asiaa. Viasatin tai minkään muun palvelutarjoajan on vaikea tietää mitä on luvattu jos sitä ei ole oikein merkitty tilaukseen.

      • Goolatkaa noita VIASATIN tö...

        VIASATIN vastuulla on se, mitä sen sopimuskumppanit myyvät. Periksi ei kannata antaa. Kuluttajariitalautakunta antaa lausuntonsa noihin ongelmiin. Siellä on monia caseja menossa VIASATia vastaan, omani mukaan lukien.


      • jep jep
        Goolatkaa noita VIASATIN tö... kirjoitti:

        VIASATIN vastuulla on se, mitä sen sopimuskumppanit myyvät. Periksi ei kannata antaa. Kuluttajariitalautakunta antaa lausuntonsa noihin ongelmiin. Siellä on monia caseja menossa VIASATia vastaan, omani mukaan lukien.

        jep ,jos olet ostanut Volvon diileriltä ja jotain menee mönkään niin eipä muuta kun syytelet autonvalmistajaa


      • fdsfdsafsd

        "Sellainen tarjous ainakin kaapelipuolella on ollut, että jos tekee 6kk sopimuksen niin saa sen koko 6kk katsoa hintaan 13,45 euroa."

        joo, mulla on just tollanen tarjous Viasatilta. Loppuu nyt syyskuussa. Aion jatkaa sitä niin että tilaan vaan Viasat Film -kanavat eli elokuvakanavat.
        tuossa koko paketissa on ihan hirveesti liikaa kanavia. Lastenkanavat on kyllä kivoja, kun ollaan niin lapsellista porukkaa.
        ja ne Historia kanavat kiinnostaisivat, en tiedä vaan saako ne erikseen. siis ilman että ottaa koko pakettia. Urheilukanavista en olisi pätkääkään kiinnostunut. ne nyt ängetään joka pakettiin. eikä yksi riitä, kun täytyy olla vähintään 5.


    • Pami80

      On se vittumaista se viasatin touhu! Mainostetaan että on tosi iso kanavapaketti, uusineen ohjelmineen, ja PASKAT! Samaa krääsää joka ikinen viikko! Sit kun yrittää sanoa irti, ne rupee jutteleen jostain ihmeen 350 euron laskuista jos irtisanoo ennen määräajan loppumista. Ne ei vaan huomioinut sitä, että ottivat tv6 posi just ennen formuloitten alkamista, ja että asiakkaalla olisi silloin oikeus irtisanoa ilman maksua... mutta eihän se niin simppeliä ollut! Ois vielä pitänyt ymmärtää, että irtisanominen ois pitänyt tapahtua kuukauden sisällä siitä hetkestä! Eihän ne tee muuta ku puhuu palturia joka ikisessä asiassa! Vitun paska viasat!

      • Vihdoin

        Riitely oli jonkinasteinen imagotappio VIASATille, mutta kuluttajariitalautakunnan päätös olisi voinut olla vielä pahempi.

        VIASATilta soitettiin ihan suomeksi, aivan ystävällisesti ja asiallisesti ja pahoiteltiin, että olin ehtinyt viedä YLEN ja NELOSEN poistamisasian kanavapaketistani kuluttajariitalautakuntaan. Minä taas pahoittelin, että he olivat ehtineet viedä sopimuskauden jäljellä olevat katselumaksut etukäteen perintätoimiston perittäväksi. Aikaa tähän prosessiin ehti mennä melkein viisi kuukautta. VIASAT tarjosi kompensaationa kultapakettia vuodeksi eteenpäin puoleen hintaan, mikä olisi voinut olla ihan hyväksyttävissä rajoissa ollut ehdotus ellen olisi jo ollut niin täynnä kiukkua koko yritykseen. Olin valmistautunut odottamaan kuluttajariitalutakunnan vastauksen, mikä olisi voinut todellakin olla VIASATille imagotappio. VIASAT tarjoutui kuitenkin purkamaan sopimukseni ehdoitta, kuluitta ja ilman mitään muita vaatimuksia. Case is closed omalta osaltani. Toivotan muille vääryyttä kärsineille voimia vääntöön.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe