kauris mies ja leijona nainen ?

zonjemaro

Miten leijona nainen ja kauris mies sopii yhteen? onko kenelläkään kokemuksia?

10

7017

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toisinpäin

      Nainen kauris ja mies leijona, minulla kokemus näinpäin erinomaisesti sopivat yhteen suhteemme kaatui pitkään välimatkaan mutta yhdessä vietetty aika oli kaikin puolin ihanaa.

    • Tammikuun Tarzan

      Ei ole ehkä horoskooppien mukaan ihan mikään klassinen ihanneyhdistelmä. Yleensä tulimerkeistä ja maamerkeistä sanotaan, että ne eivät sovi toisilleen.

      Mutta itse oon kyllä kaurismiehenä tullut aina niin hyvin leijonanaisten kanssa toimeen, että oksat pois. Itse asiassa yksi parhaista kavereistani on nimenomaan naispuolinen leijona. Romanssia mulla ei ole koskaan naarasleijonan kanssa ollut, mutta en pitäisi sitä mitenkään mahdottomana, sillä itse kyllä pidän leijonanaisen iloisesta mutta kuitenkin sellaisesta järkevästä ja suht rauhallisesta luonteesta.

      Tässä on vielä tämmöinen leijona/kauris analyysi jonka tuossa nopeasti löysin joltakin nettisivulta:

      "Tämä yhdistelmä vaatii työtä, sillä ensisilmäyksellä leijonalla ja kauriilla ei ole muuta yhteistä kuin seksuaalinen vetovoima, jonka avulla selvitään ensimmäisistä treffeistä.

      Leijonanainen saattaa ahdistua kaurismiehen hieman tunteettomasta ja vakavasta elämäntyylistä. Sen sijaan kaurismiehen mielestä leijonanainen on liian ulospäinsuuntautunut ja seksuaalisesti avoin. Mutta syvällä sisimmässään kaurismies itse asiassa pitää näistä ominaisuuksista ja salaa hän kaipaa lisää.

      Jos kaurismies oppii rentoutumaan ja jos leijonanainen todistaa olevansa luotettava kumppani, niin siinä tapauksessa nämä kaksi voivat olla hyvinkin onnellisia yhdessä. He voivat päästä nauttimaan vakaasta yhteiselosta sekä luovasta ja hauskasta rakkauselämästä."

      • kauriista

        Itse leijonaisena tulen mitä loistavimmin toimeen kaurisnaisten kanssa. Esim. työkavereina aivan mainioita ja luotettavia.

        Suhde kaurismieheen onkin sitten asia aivan erikseen. Voi jessus sitä intohimoa ja vetovoimaa mitä voi tuntea toista kohtaan, huh. Paljon löytyy myös luonteissa samankaltaisuutta. Mutta, mutta... Molemmat merkit ovat itsepäisiä, voimakkaita ja ylpeitä. Leijona on tunteikas ja lämmin. Kauris enemmänkin järki-ihminen, joka harvoin tunteistaan lätisee tai näyttää niitä. Myös kauriin sovinismiin taipuva luonne on kerrassaan hämmentävä. Leijonathan yleensä ottavat ihmiset ihmisinä sukupuoleen katsomatta, mutta kaurismies tekee selvän jaon miesten ja naisten välille. Se on asia, jota on tosi vaikea käsittää ja hyväksyä. Kauriin ja leijonan erilaisuuden koen hyvin ristiriitaisena. Nuo erot kiehtovat ja raivostuttavat yhtäaikaa. En tiedä tunteako vihastusta vai ihastusta tuota miestä kohtaan. Ehkä se joskus vielä selviää, ehkä ei. Mutta se onkin jo sitten kokonaan toinen stoori... C´est la vie


    • vecimies

      Mies leijona ja nainen kauris. Melkoista valtataistelua. Kauris aina heltyy riidan lopuksi leijonalle ja kulkee talutus nuorassa. Kuitenkin olleet jo kymmeniä vuosia naimissa. Vaikka riitoja ollut paljon.

      • mumee

        kaurisnainen ja leijonamies.
        juu....kauris heltyy mut auta armias ku meillä pasahtaa tappelun puolelle. Osaa leijonamieski kaivautua ja mököttää sohvan nurkassa loukkaantuneena. Paha tapa tipauttaa toinen pilvilinnoista alas. Nii että sitä järkeä löytyy joskus liianki kanssa.
        (kohta kolkytvuotinen sota sodittu) heheee....
        oikeestaan opittu kumpiki antamaan periksi, ja sovittelemaan.


    • Jadeer

      Me ollaan leijona nainen ja kauris mies. 10 vuotta on uusperhesuhteelle kertynyt ikää, kihloissa ollaan oltu nelisen vuotta. Mies ei uskalla ottaa viimeistä askelta naimisiin menon suhteen, vaikka on luvannut. Mies on rohkea tekemään muita päätöksiä, jotka eivät liity parisuhteeseen.

      Suhteessamme on ollut pitkään valtavaa intohimoa, nyt kylläkin tasaantunut. Kovia riitoja (selkeää valtataistelua)on välillä, mutta niistä on selvitty. Yhteinen astrologinen karttamme kokonaisuus sopii hyvin yhteen kuulemma.

      Ei helppo suhde, mutta meillä toimii.

    • minä vain;)

      Niin mulla on kokemusta toistepäin. Ite oon kauris ja entinen mieheni on leijona. Tavallaan ihan hyvin nämä leijona ja kauris sopii yhteen..Mutta meillä taisi silti olla normaalia parusuhdetta enemmän riitoja, mutta silti yhdessä pysyttiin 1,5 vuotta...

      • minä vain;)

        "Molemmat merkit ovat itsepäisiä, voimakkaita ja ylpeitä. "

        Joo eli tää on se syy minkä takia mulle ja mun entiselle tuli aina välillä niin paljon riitoja. Silti meidän rakkauselämä sujui ihanasti kaikesta huolimatta sen 1.5 vuotta..


    • Jellona_N

      Lähes viisivuotta yhteiseloa , kaikki alkoí meidän välisest todella voimakkaasta seksuaalisesta vetovoimasta , ihanaa oli....niin kauna kun sitä kesti. ;P
      Myrskyä ja kaikkea ihanaa vuosiin noihin sisältyy nyt vain jäljellä rakkaat muistot.

      Eromme tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta , kauriin oli usein vaikea kertoa tunteistaan, herkkä hän on sen koeittaa aina peittää , lämmin suuri sydän ja auttavainenkin muttei kotona niinkään ,odotti että aina passattais ja kaikki tehteäis hetkessä valmiiksi, leijonanaisena itse kaipasin joskus edes pientä hellyyden ja ihailun osoitusta,positiivista palautetta, itse sitä kyllä pyrin antamaan päivittäin.

      Meille vain kävi näin; Kaurismies petti leijonanaisen luottamuksen pettämällä , eikä sen jälkeen ollut valmis edes juttelemaan, pakoili vain sen ajan että kovin kiukku/ pettymys laantuija kuivui suurimmat kyynelvirrat.
      Itse olisin kyllä ollut valmis jatkamaan jos hän olisi oikeesti katunut ja pyytänyt anteeksi.
      Ikävä ja kaipaus on vieläkin.

      Laulun sanoin ...."Vielä toivon , toivon kuitenkin että ei rakkautta voi suorittaa se kohdata täytyy uskaltaa
      , näytä polku sydämees..."

    • kaurispaisti

      Leijonavaroitus! Kauriista ei ole leijonalle kuin suupalaksi. Kaurissisaret ja -veljet huom. kiertäkää leijonat kaukaa, muuten käy köpelösti. Leijona kiertää ja kiertää ja katselee kaurista ja slurps - lopuksi syö sen! Siispä: pakoon!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      134
      10022
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2914
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      183
      2715
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      17
      1570
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      17
      1530
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1528
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe