Saksalaiset TV-kanavat

hamina

Mistähän kautta saisin Saksalaisia TV-kanavia parhaiten näkyviin ja miten pitäisi toimia??

Olemme muuttaneet hiljattain omakotitaloon jossa on sateliittilautanen ja myös tavallinen antenni. Nyt pitäisi sopia/ostaa kanavapaketit, mutta esim Canal digital ei kuulemma tarjoa saksalaisia kanavia lainkaan. Haluaisimme Suomen kanavat ja lisäksi Saksasta ainakin RTL ja Sat1 ja esim Pro 7.

Osaisiko joku auttaa mistä lähteä alkuun?
Kannattaako muuten ylipäätänsä hommata digiboxia vaiko vain sateliittivastaanotin?

8

7053

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antenni firmaan

      Auttavat mielellään, kun ostat laitteet myös sieltä. RTLn nettisivulla varmaan on lista operaattoreista.

      • kannattaa vertailla

        Muutamissa antennifirmoissa on se vika että ne tyrkyttävät vain Canal Digitalia tai Viasatia.

        Viasatilla taitaa olla yksi saksalainen kanava RTL joka on maksullinen. Mutta miksi maksaa siitä kun sekä RTL:n että kymmeniä muita voi katsella ilmaiseksi Astrasta :) ..? Jos antennifirmassa ei ymmärretä mitä asiakas haluaa, niin siirtykää seuraavaan. Esimerkiksi Mustassa Pörssissä, Giganteissa ja Experteissä ei haluta ymmärtää ilmaisten satelliittikanavien katselusta yhtään mitään.. ;) .. eipä tietenkään kun niihin ei voi myydä sopimuksia...

        On muuten hyvä juttu että Canal Digitalilla ei ole saksalaisia valikoimissaan :) ... eivät ole tärvelleet niitä maksullisuudella...


    • viritin

      kuin ensimmäinen viesti vastaaja kertoi , nimittäin kotimaiset maksullisten satelliittikanava operaattorit suhtautuvat kartaen ilmasten ulkomaisten satelliittikanavien hakijoihin .

      Se yleensä näkyy siinä ettei ks. esim CD värkeillä kun ei katsota ilmasia kanavia toiselta satelliitilta .

      Yksi vaihtoehto olisi edullinen tallentava digiboksi T-verkkoa varten .

      Satelliitti puolelle:
      Mikäli lautasen molemmin puolen löytyy vapaata ilma-alaa 177-240 astetta noin karkeastikompassilla katsottuna kannattaa laittaa kääntömoottorin lautaseen.

      Satelliittivirittimestä sen verran mikäli et hanki CD:n pakettia , kannattaa katsoa ns, HD-virittimiä .
      Uusinta tekniikkaa edustaa Humaxin HDTV iCord .
      Vähän halvempi olisi Topfieldin TF 7700HD PVR

    • Ilmaiseksi..!!

      Saksalaiset näkyvät ilmaiseksi. Antenni saattaa jopa olla suunnattu valmiiksi Astra -satelliittiin (19 astetta itä positiolla sijaitsevaan). Siellä on kymmeniä saksalaisia ja ihan ilmaiseksi. Jos antenni on ikivanha, niin ei hätää koska siihen voi vaihtaa elektroniikan eli sen "torven" joka on antennin edessä polttopisteessä. Kokeilemalla selviää, voi olla ihan kunnossakin. Moottorin tai sivusyötöt voi lisätä myös kuten tuossa toisessa viestissä ehdotettiin. Itse valitsisin alkuun vain sivusyötöt. Mutta jos raha ei ole ongelma niin sitten moottorilla kääntö.

      Kannattaa pysyä erossa Canal Digitalista ja niiden satelliittivastaanottimista... :)

      Ilmaiset kanavat näkyy parhaiten ostamalla digitaalinen satelliittivastaanotin (DVB-S/DVB-S2) joltain asennusfirmalta tai täältä: www.mediaplazashop.com tai www.satman.fi .. tuossa aiemmin mainitut "Humaxin HDTV iCord ja Topfieldin TF 7700HD PVR" ovat varsin hyviä. Jos päädyt niihin niin varmista että satelliittiboksissa on DVB-S JA DVB-S2 toisinsanoen näkyy ilmaiset HDTV-kanavat. Niitäkin on saksalaisina..!!!!

      Täällä on satelliittiaiheinen foorumi jonne myös aloittelijat ovat tervetulleita,
      http://huoltovalikko.keskustelupalstat.com

      • hamina

        Mahtavaa, kiitoksia kaikille vastanneille! Selvitti paljon asioita. Onko jollakin mahd. vielä kokemuksia esim siitä Topfieldin TF 7700HD vastaanottimesta? Saksassa maksaa n. 500€. Kannattaneeko ostaa sieltä?


      • kyllä
        hamina kirjoitti:

        Mahtavaa, kiitoksia kaikille vastanneille! Selvitti paljon asioita. Onko jollakin mahd. vielä kokemuksia esim siitä Topfieldin TF 7700HD vastaanottimesta? Saksassa maksaa n. 500€. Kannattaneeko ostaa sieltä?

        Itselläni oli toistakymmentä vuotta analoginen satelliittivastaanotin ja lautanen. Olin ihan tyytyväinen. Talvella investoin uuteen Humax-digitaalivastaanottimeen ja kahteen uuteen mikropäähän. Kone maksoi 350 euroa ja päät muutaman kympin.
        Nyt näkyy 1 300 kanavaa. Esimerkiksi formulat katson RTL-kanavalta.


      • kolapuu
        hamina kirjoitti:

        Mahtavaa, kiitoksia kaikille vastanneille! Selvitti paljon asioita. Onko jollakin mahd. vielä kokemuksia esim siitä Topfieldin TF 7700HD vastaanottimesta? Saksassa maksaa n. 500€. Kannattaneeko ostaa sieltä?

        Terve! Tämä Topfield TF7700 HSCI HDTV on helppokäyttöinen viritin. Saksasta (Satprofis) tilattuun laitteeseen oli ladattu kaikki Astran saksalaiset ilmaiskanavat n.40kpl. Laite toimi vain 4kk kunnes menusta ei päässyt enää pois. Toisaalta kun halpaa ostaa niin halpaa saa plus kaikki vaiva lähettää kone saksaan toimenpiteitä varten. Käyppä Ebay,ssa Satprofis sivulla niin ei tarvitse maksaa 500€. Se riski kannattaa ottaa kun laitteen saa 179.90€ plus kulut.


    • ja homma toimi

      Tilasin Topfieldin 7700 HSCI HD virittimen ja 120cm triax lautasen quatro systeemillä eli 4xlnb. Puhelu paikalliselle asentajalle ja Thor-Sirius-hotbird-Astra asennettavaksi. Tätäkautta tuli ilmainen RTL ja formulat. Latasin keväällä Topfieldin sivulta PVR päivityksen ja nyt tavallinen toppy onkin PVR-toppy ja 300€ säästyi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe