Millä raskausviikolla kaksoset syntyneet

kaksoset tulossa

Meille on tulossa kaksoset, la marraskuun alussa. Olisi kiva tietää milloin muiden kaksoset ovat syntyneet ja miten synnytys käynnistyi?

20

11955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tublaäibbä

      Rv 33 1. Vuodelevossa sairaalassa sitä ennen reilun kuukauden ja siellä synnytys alkoi spontaanisti. Sektio a-vauvan perätilan takia.

    • Johanna-84

      Eli rv 39 1 jouduin osastolle loppuraskauden seurantaan, rv 39 2 alkoivat epäsäännölliset supistukset ja 39 3 kaksospojat syntyivät!:)
      Supistukset alkoivat siis ihan spontaanisti, mutta sitten synnytystä laitettiin vauhtiin a-vauvan kalvojen puhkaisulla. Pojat syntyivät siis normaalisti alateitse. Synnytys kokonaisuudessaan kesti 9 tuntia, mutta ponnistusvaiheet meni tosi nopeesti (a-vauvan ponnistus 12 min. ja b-vauvan 10 min.).

    • syntyivät

      suunnitellulla sektiolla.

    • sektiolla,

      koska a-vauva perätilassa. Viikolla 38, kun oma olo alkoi olemaan jo huono. Vauvoilla ei olisi ollut mikään kiire :)

    • Tia72

      oman raskausmyrkytyksen vuoksi rv 35 4. Lapsilla ei ollut mitään hätää. Oma vointi meni huonoksi,kun aloin kouristelemaan.

    • näin meillä

      Synnytys käynnistyi spontaanisti ja vauvelit syntyivät 39 6.

      • kaksoset08

        Meillä kaksoset syntyivät spontaanisti alateitse viikolla 37 6. synnytys oli nopea, kesto oli 1h.


    • vko 38

      Mun kaksostyttäret käynnistettiin tiputuksella,eka koeteltiin alakautta töhnillä,eivät halunnu tulla...sit ku tippa laitettiin 4 h 50 min ja helppo normaali synnytys. 2235 ja 2520 painot. Raskausajan laskin vain viikkoja ja grammoja ku pelkäs et etuajas syntyvät, ehei. turha oli huoli ja terveet tytöt! ja niin ihana sama rytmi oli syödä ja nukkua jne...ei ongelmia. vaika eivät identtisii.

    • JKB

      Meidän kaksoset (tyttö ja poika) syntyivät viikolla 36 4. Ensin käynnistettiin, mutta lopuksi päädyttiin kiireelliseen sektioon. Vauvelit ehkä olisivat vielä voineet masussa pysyä, mutta minun vointini oli huono. Toivon sinulle paljon onnea!!! Kaikki menee varmasti hyvin!

    • 3pn

      viikkoja oli 35 5 kun käynnistettiin kalvot puhkaisemalla alkavan raskausmyrkytyksen takia. Nopea ja helppo synnytys, vaikka peetu tulikin lopulta pylly edelläkin...

    • ...

      Meillä syntyivät tytöt 32 3 viikoilla sektiolla. Synnytys käynnistyi spontaanisti b-vauvan vesien menolla ja supistuksia yritettiin estää keuhkojen kypsyttelyä varten, mutta 17 h:n päästä tehtiin omasta tahdostani sektio. En halunnut vaarantaa vauvojen elämää niin varhaisilla viikoilla, että olisin alkanut punnertamaan niitä normaalisti, joten siis sektio.

    • KEH

      rv 37 5.
      aamulla olisi ollut aika käynnistykseen, mutta päättivätkin tulla ihan itse edeltävänä yönä:) synntys alkoi lapsiveden menolla, kesto 4h25min ilman kivunlievitystä (auts). syntyivät siis ihan perinteiseen tyyliin..
      lycka till!

    • 123456789

      Viikolla 37 2, suunniteltu sektio, b-vauva perätilassa ja poikittain a:n takana..

    • Suhina67

      Kellon tarkkuudella laskettuna aikana ja synnytys käynnistyi ihan normaalisti!

    • minäminä

      ja kaverilla 25 4
      Neuvon annan: jos sulle sanotaan että lepää, niin sä lepäät, eli makaat sängyssä, ymmärrätkö, ei ole lepäämistä jos tiskaat, peset pyykkiä yms... Mä kuvittelin, et tuonlaisia "pikkujuttuja" voi tehdä, tyhmä ensisynnyttäjä kun olin, nyt mulla on yksi terve lapsi ja yksi cp-vammainen, ystävälläni on kaksi cp-vammaista, en halua luoda kauhukuvia, mutta pidä vauvat masussa, vaikka makaisit pari-kolmekuukautta jalat kohti taivasta. Jos sulla ennestään lapsia, niin ei kuulema ihan yhtä helposti synny niin aikaisin.

    • Nopsa synnytys

      Olin menossa käynnistykseen oman oloni takia, mut kalvojen puhkaisu riitti.
      Raskausaikana voin hyvin, kunto kohdallaan, jaksoin, mutta viimeset viikot olivat rankkoja. n. 3 kg molemmat - alateitse.
      tsemppiä synnytykseen, kuuntele omaa kehoasi. Muista rentoutua! Loppuviikot mulla 1,5 tunnin välein vessassa käynnit päivin öin. Joten oli ihana saada nukkua, kun pikkuiset nyytit olivat syntyneet.
      Käy monikkoperheille suunnatussa valmennuksessa, jos vaan voit.

    • vuodenvaihteessa

      Pojat syntyivät viikolla 34 2, synnytys kesti vain 3 h 45 min. Mitään ennakkovaroituksia ei ollut, illalla katselin telkkaria, aamulla heräsin kun meni a-pojan vedet ja reilusti ennen puolta päivää olivatkin syntyneet. Kaksi viikkoa olivat sairaalassa, itse olin viikonlopun kun pakottivat. Nyt terveitä kahdeksankuukautisia, äiti ja isi välillä tosi väsyneitä.

    • tuplat08

      Laskettu aikani oli 29.2. Jouduin kotiin lepohoitoon lokakuussa, kun kohdunkaula oli kaventunut. Viikottain kävin kontrolliultrassa. En kuitenkaan aivan kirjaimellisesti ottanut lääkärin käskyä. Eli siis olin kyllä kotona, mutta siivosin, tiskasin, pesin pyykkiä ym...

      Marraskuun puolen välin jälkeen jouduin sairaalaan makaamaan, kun kohdunkaulaa oli jäljellä enää 18mm. Supistuksiakin oli silloin tällöin. Pääsin kovan kinuamisen jälkeen Jouluksi "kotilomalle" ja Uutenavuotena sain jäädä kotiin.

      Supistuksia oli kyllä silloin tällöin, mutta olin jo oppinut tunnistamaan tilanteet ja asennot joissa niitä tuli. Joten osasin jo jollain lailla kontrolloida niitä.

      Laskin viikkoja ja päiviä. Olo oli tukala. Kroppa aivan loppu. Tuntui ettei missään ollut enää mitään lihaksia eikä voimia kun olin maannut niin kauan.

      Synnytys käynnistyi spontaanisti 35 0. Alateitse synnytin. Ponnistusvaihe oli kyllä todella vaikea kun ei todellakaan ollut mitään lihaksia, millä olisi ponnistanut. Imukuppi avustuksella molemmat. 49min ikäeroa.

      Nyt ollaan kaikki toivuttu. Terveet ja pirteet 8kk pojat.

      Tsemppiä odotukseen ja synnytykseen. Sen verran voin sanoa, että TOTTELE LÄÄKÄRIÄ. Vaikka se olisi kuinka rankkaa henkisesti vain maata neljän seinän sisällä. SE PALKITSEE, kun saat terveet lapset.

    • onnellinen 2 v poikien äiti

      pjat tulivat vk. 32 2 kaikki meni hyvin, olivat kuukauden sairaalassa, kun olivat 36 vk.lähtivät kotiin. Nyt he ovat jo 2v.isoja ja pitkiä poikia

      • onnellinen 2 v poikien äiti...

        lisäys:normaali synnytys, lapsivesi tuli muutaman päivän ennen synnytystä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe