Tässä neljä jouskarinaista

- löydä yhtäläisyydet

1. avoliitossa, muoti ja kauneus tärkeää, matkustaa mielellään, hyökkäävä (hyökkäys on paras puolustus), suorasanainen, ulospäin ylpeä, harrastaa liikuntaa ja bilettää, pohjimmiltaan epävarma, mutta fasadin ylläpitäminen tärkeää, empaattinen lähimmille, perhe tärkeä

2. naimisissa, puhuu vähän ja harvakseltaan, tavoittelee valtaa ("johtaja"), ei koskaan tunnusta tyhmyyttään, matkustaa mielellään, ei harrasta liikuntaa, oma ulkonäkö sivuseikka, pohjimmiltaan ujo ja hiljainen, viihtyy yksin, itsenäinen, huomioi hyvin ylemmässä asemassa olevat

3. perheellinen, asuu omakotitalossa, puhelias, haluaa pitää langat käsissään, harrastaa jonkin verran liikuntaa, matkustelee vähän, tulee hyvin juttuun miesten kanssa, oma ulkonäkö ei pääasia (poikatyttö), touhuaa paljon kotona, seurallinen, huumorintajuinen

4. avoliitossa, kaipaa paljon hellyyttä ja turvaa, matkustaa mielellään, liikkuu paljon, on kiinnostunut muodista, oma ulkonäkö suhteellisen tärkeä, seurallinen, haluaisi olla suosittu ja kuulua ryhmään, koheltaa paljon, perhekeskeinen, epävarma, nauraa mielellään (toisten kustannuksella), kateellinen


Kaikki kuuluvat lähipiirini. Olen itse myös jousimies, myös nousevalta merkiltäni. Itseäni en tässä analysoinut.

8

1918

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaaka.

      1. Kaikki ovat löytäneet kumppanin.
      2. Halu matkustella
      3. Kaikki vaikuttavat aika aktiivisilta, vaikkeivat välttämättä liikuntaa harrastaisikaan.

      Tässä nyt jotain poimintoja.

    • huomasin

      Huomaatko että he ovat ovat herkkiä ja oman tiensä kulkijoita. Salaperäisyys on yhteistä ja voi tietenkin harmittaa muita ihmisiä. Kel onni on se onnen
      kätkeköön...

      ja jousimiehen oikeuentaju on vailla vertaa ja joutuu koetukselle. On vaikeaa pitää tunteet sisällä ja näkyvät ulospäin.Inhimillistä.Kateus, vahingonilo -kukapa niiltä välttyisi elämässään KUN NE KOHDALLE SATTUVAT vai onko tulkintasi sinun omista tunteistasi tullessasi väärinymmärretyksi?
      On eri asia kuinka näitä ikäviä tunteita käyttää ja näyttää.Jousimies on vain aito eikä peittele tunteitaan. Muut merkit varmaankin eivät ole yhtä avoimesti tulkittavissa. Kukaan meistä ei ole täydellinen.

      • saa mitään

        selvää.


      • ainakin
        saa mitään kirjoitti:

        selvää.

        että jouskarit vaatii tilaa, mutta antaa sitä muillekin. Toiset merkit hengittää niskaan kokoajan,,,


        No, tiedä sitten onko tähtimerkeissä mitään perää. Saa uskoa ken tahtoo.


    • muuten ei elämästä

      tule mitään ellei häntä pidetä ykkösenä.
      Tunnen erittäin itsekeskeisen jouskarinaisen.Kerää muuten samanhenkisiä vahvistamaan, että hän on hän, muut ei mitään.Siis riitatilanteessa jos tuntee olevansa häviöllä.Nauraa toisille päinsilmiä,no eihän hänessä ole koskaan vikaa.
      Tuhlausvietti erittäin voimakas,itsensä kehuminenkin
      ylimitoitettua.
      Tunnen kyllä tasapainoisiakin,lämminhenkisiä jouskarinaisia.

    • vastailee

      Olen eronnut ja viihdyn yksin sekä seurassa, kotona viihdyn todella hyvin. En ole mielestäni johtajatyyppi (ehkä tietyissä tilanteissa). Pidän biletyksestä ja sitä onkin viime aikoina tullut harrastettua ehkä vähän liikaakin.

      Olen erittäin empaattinen ja perhe on todella tärkeä, varsinkin lapset, jotka ovat jo aikuisia ja asuvat omillaan.

      Matkustan mielelläni, mutta en ole heti varaamassa ulkomaanmatkaa, kun ne tulevat myyntiin.

      Liikunnasta sen verran, että harrastan, mutta en ole mikään himourheilija.

      Tässä muutamia juttuja, joista ehkä selviää, että kaikki jousimiehetkään eivät ole täysin samanlaisia.. (nousevalta merkiltäni olen rapu, onko muita saman merkin edustajia, joilta osuisi yhteen edes yksi noista yllä esitetyistä)

      • Nameka

        minäkin. Olen eronnut kahden lapsen äiti, enkä todellakaan ole johtajatyyppi. Paitsi kotona jossa olen sekä isän että äidinmallina, jos nyt niin voi sanoa.Olen ollut välillä vuosiakin yksin ilman minkäänlaista tarvetta parisuhteeseen ja se tilanne on tälläkin hetkellä. Viihdyn erittäin hyvin kotona lasten kanssa, jotka ovat mulle tärkeintä koko maailmassa.

        En tunne tarvetta pörrätä alvariinsa vaan voin olla kuukausia ilman että tulee ees saunakaljaa juotua. En silti ole absolutisti vaan vedän kunnon kännin kun siltä tuntuu. On ollut tietysti aikoja kun on pörrätty oikein tunteella mut aika aikaansa kutakin. Lapset eivät ole koskaan nähneet mua kännissä, koska mielestäni lapset ja viina ei sovi yhteen. Eli kaikki isot ryyppy-pyhät menee lasten kanssa juhliessa.

        Empatiaa riittää ja tahtoa auttaa muita kykyni mukaan. Joskus jopa liikaakin, niin että omat hommat kärsii.

        En ole kova reissaamaan ja mielestäni loma on paras silloin kun saa istua mökillä itikoiden syötävänä ilman mitään isompaa hässäkkää ympärillä.

        Liikuntaa en harrasta, paitsi koirien kans ulkoilua ja metsässä samoilua. Varsinkin sieniaikaan. Tosin eipä vuorokaudessa riitäis tuntejakaan enää muihin harrastuksiin.

        Olen rehellinen, melko kiltti (luullakseni), vääryyttä vihaava ja suututettuna "itse sarvipäätäkin" pahempi ja erittäin pitkävihainen..

        ...tälläinen tapaus...


      • J--

        Olen myös jouskari ja nousevalta merkiltäni rapu. Tunnistan kyllä monet jouskarille tyypilliset piirteet itsessäni. Olen suorasukainen ja teeskentelemätön (mikään ei ole ärsyttävämpää kuin ihmiset, jotka teeskentelevät ja mielistelevät, kuten esim.monet skorpparit sille päälle sattuessaan..) Huumorintajuni on sarkastista ja kaksimielistä =) Tarvitsen omaa vapautta ja annan sitä myös muille. Olen todella tempperamenttinen ja suuttuessani usein räjähdän, mutta useimmiten lepyn todella nopeasti (jos kyse ei ole jostakin vakavammasta asiasta, josta saatan loukkaantua suunnilleen loppuelämäksi). En kestä roikkujia, niskaan hengittelijöitä, neuvojia, valehtelijoita, kieroilevia juonittelijoita enkä sitä, että puolitutut ihmiset puuttuu omiin asioihin.. Vihaan epäoikeudenmukaisuutta ja vääryyttä. Siis melko ehdoton ihminen.

        Tyypillistä rapua on varmaan sellainen tietty suojamuuri; vaikea päästää uusia ihmisiä lähelle. Tarvitsen aikaa tutustumiseen. Olen todella herkkä ja loukkaannun melko helposti, ja muisti on piiiitkä kuin nälkävuosi. Empaattinen olen, ja otan usein maailman murheet kannettavakseni ja analysoitavakseni. Viihdyn kotona, mutta myö bilettämään pitää päästä säännöllisin väliajoin.

        Kaiken kaikkiaan varmaan olen varmaan aika vaikeakin tapaus välillä. Mutta läheiset ihmiset ovat kai oppineet suhtautumaan.. Hyvät puolet kuitenkin toivottavasti kompensoivat - ja luulen kyllä, että kompensoivat =) Eipähän ole ainakaan tylsää!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2858
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      105
      2140
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      924
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe