Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pinta remonttia alfassa?

156

Miten olette huoltaneet pientä ruostumista ja maalin irtoamista ovien alaosissa? Minulla on punainen 156 ja haluasin sen tietenkin täydelliseksi..

4

614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alfailija

      Täydelliseksi auton saa ainoastaan viemällä sen automaalaamoon, jossa työ tehdään pidemmän kaavan mukaan, jälki on tietysti käytännössä uuden veroinen mutta niin on myös hinta.

      Harvinaista, että 156:sen ovien alareunoista lähtee maali ja vielä yllättävämpää on että ne sinun tapauksessasi vielä ruostuvat (156:nenhan ei ole niitä ruostumisherkimpiä malleja)

      Meikäläisten yksilössä maali lähtee ainoastaan lokasuojien alakulmista (johon hiekka ja loska rummuttavat talvella) ja takaoven alla olevasta helmapellin saumasta. Sen sijaan näkyvää ruostumista ei korissa ole esiintynyt lainkaan??

      Oli tilanne mikä hyvänsä, on siisti ja kestävä korjaaminen hankalaa. Sävynumeron mukaan hankittu korjauspraymaali antaa ensiavun, mutta kestää huonosti kulutusta ja liuotinpesuja.

      Oikea autoväri on vahvempaa (=kalliimpaa) ja pysyy paremmin, mutta siisti korjaaminen vaatii siinäkin huolelliset pohjatyöt ja hionnat, maaliruiskun ja mielellään jotain kokemusta korjausmaaalaamisesta. Pienet alueet kyllä korjaa tyydyttävästi sivellintyönä, mutta korjauksen jälki näkyy aina.

      Kannattaa tapauskohtaisesti miettiä, pystyykö maalivauriot korjaamaan tee-se-itse -hommana, vai täytyykö kääntyä ammattimaalarin puoleen

      • 156

        Kiitos vastauksesta, kyllä taitaa homma mennä hieman hankalaksi! Onneksi tätä vauriota ei huomaa jos ei tarkasti katso!

        Jep, vaikuttaa siltä että edellinen omistaja on asunut hiekkatien varressa ja se osa autosta on varmaan sitten ollut likainen melkein kokoajan..

        Täytyy miettiä mitä tehdä, maalipinta on nimittäin muuten todella hyvässä kunnossa!


    • täydellinen alfa

      Alfassani on myös ovet löystyneet sekä kerran lähti rengas irti vauhdissa. Olen pyrkinyt täydellisyyteen ja sen myös saavuttanutkin ... alfani on todellakin täydellisen epäluotettava!!

      • 156

        Jokuhan on ne renkaat sinne kiristänyt, lieneekö epäluotettava henkilö kyseessä? Vai onko alfasi vaan vanha?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2394
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2141
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1961
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe