Nyt mä olen katkera,

ja vihainen

hetken, koska tämäkin tunne on käytävä läpi.

Ensin hurjaa ihastusta, tunteiden paloa kuumalla liekillä. Satoja viestejä, suukkoja, haleja, kutituksia, kaikkea hölmöa ihastus,ym palstoille.

Sitten vihdoin ne oikeat viestit, valtavasti panostaen ja suurella rohkeudella ihan oikea text viesti, pusu ja kertomus, hänelle itselleen.

Niin siinä kävi, että tuli avokämmenellä suoraan lättyyn, ei sanan sanaa vastaukseksi.
Mä olen katkera siksi, että tuhlasin kaksi vuotta elämästäni ihastukseen, ja mitä sain, särkyneen sydämmen, ja vahvistuksen siihen että.

Miehet on tunteettomia paskoja.
Mä olen täysin turha, ruma, ja arvoton.
Mulla ja mun tuntemuksilla ei ole mitään merkitystä.
Mä jatkan elämääni, kunhan ensin olen ollut katkera, mulla on siihen oikeus.

Vittu, olis narulle töitä!
Haista sä mies pitkä peee, sun hihittävä olemuksesi ärsyttää, sä olet pelkkä pelle.

14

3568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tästä sitten

      opimme? Sen, mitä aina palstoilla jauhetaan; Älkää vittu tuhlatko elämäänne vuositolkulla ihastukseen, josta ette tiedä tunteeko samoin. Ihan oma vika, jollei kerta kykene kysymään toiselta jo aikaisemmin, mitä tämä tuntee. Ei se toinen voi tietää, kuinka ihastunut olet. Flirttiä harrastetaan ihmisten keksken aina, se on sitä tutustumisvaihetta, niin kuin suukotkin. Ei ketään voi pakottaa rakastumaan itseensä. Ei se,että menee sänkyyn jonkun kanssa tarkoita, että sua on hyväksikäytetty, jos menet omasta halustasi. Mikään ei takaa, että toisen tunteet heräävät. Ei koskaan.

      Mutta käyttää 2v ihan turhaan kaipailuun, voi vit**. Herää jo itsekin. Miksi et kysynyt aikaisemmin onko jotain tunteita? Et olis menettänyt mitään. Sydän ei olisi niin särkynyt kuin nyt, olisi ollut helpompaa. Nyt olet ihan turhaa katkera miehille ja nostat itseäsi jalustalle. Etkö näe omaa käytöstäsi?

      Karu fakta on, että se joka on ihastunut, sen on parasta selvittää ne toisen tunteet ja pian. Kysyä suoraan. Etenkin naiset harrastaa näitä mankumisia ja hermot menee kun lukee näitä. Olen itsekin nainen ja en tajua mitä varten tilittää täällä tallaisia? Ymmärrän kyllä, että on paha mieli, mutta kuka on käskenyt lietsomaan yksipuolista ihastumistasi vuosikausia??

      Mies olisi tosin voinut olla Mies ja vastata sinulle. Tuotakaan en ymmärrä, ettei sano kohteliaasti "Ei kiitos, olet ystävä ja mukava ihminen, mutta en tunne niin kuin sinä. En voisi seurustella kanssasi." Oli mies tai nainen, niin selkärankaa pitäisi olla edes vähäsen.

      Mutta ota opiksesi. Älä katkeroidu. Opettele pelaamaan avoimin kortin heti. Sillä lailla vältät tuollaiset turhat pettymykset. Siksihän sitä onkin niin vihainen, kun tajuaa oman hölmöytensä, mutta harvempi sitä uskaltaa tunnustaa, syytellään vain toisia. Elämä jatkuu, aina. Mutta se, millainen se loppuelämä on, se on ihan sinusta kiinni.

      • aloittaja

        Tekstisi oli aivan asiaa. Siksihän juuri tänne kirjoitin, että olen vihdoin herännyt.

        Eniten vit..... oma itseni, että on ollut niin omahyväinen hölmö, luullut itsestään jotain, mikä on sula mahdottomuus.
        Sinänsä ei mikään ihme, näin jälkeenpäin ajatellen, etten saanut vastausta.
        Kun oikein tunteet riehuu, siinä käy niin, että järki katoaa, ja toimii tavalla jota ei tunnista omakseen.


      • vaikka tuo
        aloittaja kirjoitti:

        Tekstisi oli aivan asiaa. Siksihän juuri tänne kirjoitin, että olen vihdoin herännyt.

        Eniten vit..... oma itseni, että on ollut niin omahyväinen hölmö, luullut itsestään jotain, mikä on sula mahdottomuus.
        Sinänsä ei mikään ihme, näin jälkeenpäin ajatellen, etten saanut vastausta.
        Kun oikein tunteet riehuu, siinä käy niin, että järki katoaa, ja toimii tavalla jota ei tunnista omakseen.

        yllä oleva oli asiaa, niin silti: Ei toivominen, ihastuminen tai rakastuminen ole synti tai häpeä. Sekin päivä tulee, kun tunteisiisi vastataan. Et ole hölmö. Ensi kerralla etenet tästä oppineena eri tavalla. Sitten luultavasti etenet liian nopeaa ja taas palaat tänne :D Noh, toivottavasti ei kuitenkaan. Mutta mitä haluan sanoa on, että jokainen on rakkauden arvoinen ja kyllä se sieltä tulee. Usko siihen ja itseesi. Älä koskaan mollaa itseäsi, vaikka virheesi näetkin. Tervettä itsetuntoa pitää vaalia ja itse kehittää. Älä lyö lyötyä, etenkään jos se olet sinä itse! Kauniita unia sinulle ja onnekkaampaa loppukesää:)


      • Laya74
        aloittaja kirjoitti:

        Tekstisi oli aivan asiaa. Siksihän juuri tänne kirjoitin, että olen vihdoin herännyt.

        Eniten vit..... oma itseni, että on ollut niin omahyväinen hölmö, luullut itsestään jotain, mikä on sula mahdottomuus.
        Sinänsä ei mikään ihme, näin jälkeenpäin ajatellen, etten saanut vastausta.
        Kun oikein tunteet riehuu, siinä käy niin, että järki katoaa, ja toimii tavalla jota ei tunnista omakseen.

        Kaikilla omat kokemuksensa ja tyylinsä käsitellä ne. Olen myös katkera ja vihainen ja se on yksi vaihe käsitellä tämä asia. Itse olen vielä siinä vaiheessa, tunteet menee vuoristorataa. Välillä tuntee itsensä niin hölmöksi ja huonoksi, petetyksi typerykseksi. Välillä tulee ikävä ja paha mieli. Hauaisi kaiken ennalleen. Välillä tekee mieli katsoa eteenpäin ja näyttää närhen m...! Katsotaan miten lopulta käy.


    • täällä säki

      kitiset, sano sanottavas sille henkilölle...

      • aloittaja

        kun ei kerran kiinnostanut hellät tunteeni, tuskin kiinnostaisi tämän hetkisetkään.
        Eläköön pumpulinmehmeässä pikku maailmassaan.


    • selvennä kiitos

      "Satoja viestejä, suukkoja, haleja, kutituksia, kaikkea hölmöa ihastus,ym palstoille."

      Juttelitko sä ollenkaan ihastusjuttuja sen kanssa oikeassa elämässä? Vai tapahtuiko kaikki tämä 2 vuoden ajan täällä palstoilla??? En voi käsittää?? Siis oikeasti, näillä palstoilla ei voi ilman kunnon tunnistuksia tietää kuka on kuka, etkö nyt ihan oikeasti tuon vertaa tajua? Paikkakunta ja nimikirjain ja ikä olisi varmaan ainoa, jolla voisi haarukoida oikeasti edes vähän, mutta niin tarkkaa en ole koskaan nähnyt. Olen aina ajatellut, että nuo, jotka väittävät tunnistavansa jonkun täällä varmasti, ovat provoja. Mutta näköjään seinähulluja tai tosi tyhmiäkin löytyy. Radiomainoksessa suomi24 ilmoittaa käyttäjäkseen miljoona suomalaista. Ajattelitko ihan oikeasti tavoittavasi sen oikean ilman kunnon tunnisteita ja rekattua nikiä? Meinaan, kun joka ketjuun jatkaa vielä kymmenen sössijää sekaisin ja sä vielä kuvittelet että yks ja sama, tunnistettu koko ajan?

      Voi järjen köyhyyttä. Ihastus kyllä saa ihmisen sekaisin, mutta tyhmä ei silti pitäisi olla. Mahtoi mies olla huuli pyöreänä, jos hatusta olet tempaissut, että täällä vastailee sulle. Huh Huh.

      • aloittaja

        ilmaisin aika piankin. Mutta kun oikein kunnolla ihastuu, kestää kauan, että siitä ylitse pääsee.

        En tietenkään kahta vuotta parkunut palstoilla, etten olisi tunteitani ilmaissut suoralla viestillä. Ja kun kävi niinkuin kävi, ei minkäänlaista vastausta, kestää tovin päästä siitä yli.
        Enkä ole niin järketön että kuvittelisin hänet täältä löytäväni, nämä toimivat vain purkausreitteinä meille ihastuneille.


    • on tuokin

      Jokainen ihminen kuitenkin itse päättää, mitä sietää ja/tai haluaa.
      Hän ei ilmeisesti halunnut sinua, vaikka sinä halusit hänet. Olet verhoutumassa ja oikeuttamassa itsellesi pysyvää vihaa. Kohta huomaat, ettet osaa käsitellä sitä ja kiellät vihasi. Katkeroidut ja seuraasi tulevina vuosina eksyy vain kaltaisiasi pellejä, joille eläminen on jäänyt katkeruuden varjoon. Vajoat yhä syvemmälle katkeruuteesi.

      Ja mietihän miksi niin käy...? Et halua ottaa vastuuta teosta omaa itseäsi kohtaan vaan syytät siitä kokonaan sitä toista...
      SINÄ annoit kaiken tapahtua. Olet myös tehnyt virheen - ainakin yhtä vakavan kuin se toinenkin.

    • Sinulle näin

      Miehenä. Oli aika luuseri se mies, jos ei voi vastata viestiin.. Itse vastaan aina, vastauksestani riippumatta. Ei olisi edes ollut sinun arvoisesi! Toinen juttu, et ottakaa te naisetkin yhteyttä ajoissa mieheen, miksi rikotte itseänne. Yleistin asiani, mut näin mielestäni. Älä katkeroidu, etiäpäin ja hymyä :)

    • la-hembra

      eli hienoa ,ett huomasit missä mennään ja pääset eteenpäin-ja elämässä kaikki tunteet ovat sallittuja ja "pahat" katkeuudet yms. pitääkin puhua pois ja läpikäydä , sitten se vasta pare tulevaisuus häämöttää...

    • ap aloittaja

      katkera ja vihainen, hieman surullinen vain.
      Olen päättänyt jatkaa elämääni. Miksi säästellä jotain miehelle, joka ei halunnut tietää minusta mitään.
      Ei kannata jäädä tähän. Tästä ihastuksesta ei jäänyt saldoksi mitään muuta kuin suru, ei siis mitään muistettavaa. Ja sekin menee ohi aikanaa. Tai jäihan se, että olen entistäkin varovaisempi, jos joskus vielä ihastun, mikä on epätodennäköistä.
      Nyt kohti tulevaisuutta.

      • kuin..

        olet tekemisissä muiden ihmisten kanssa on enemmän kuin todennäköistä että ihastut uudelleen. Sitä ne vietit saa aikaan, eikä niitä noin vain "päätetä" sivuuttaa. :) Vielä sekin kerta tulee että tunteet on moleminpuoliset. Purjeet ylös ja seilaamaan uusille vesille.. siellä se kala nappaa jos on napatakseen. :)


    • Nimetön

      ...noiden halien ja pusujen lisäksi antaa miehellesi säännöllisin väliajoin pillua ja persettä ? Muistitko ottaa munaa suuhun ja spermat naamalle ?

      Jos vastauksesi on ei, niin en ihmettele, miksi miehesi tunteet ovat kuoleet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe