Miksi meidän täytyisi hyväksyä islamilainen

Kaptah

väkivalta?

Koraanissa on 206 kohtaa, joissa kehotetaan väkivaltaan uskottomia kohtaan ja/tai vaaditaan uskottomien pakkokäännyttämistä islamiin. Väkivaltaiset teot on kuvattu hyvin selkeäsanaisesti. Esimerkkejä:

Kun kohtaatte uskottomia, taistelkaa heitä vastaan! Kun olette alistaneet heidät, sitokaa heidät köysiin vapauttaaksenne heidät joko suosionosoituksena tai lunnaita vastaan. (K47:4) Minä asetan pelon uskottomien sydämeen. Hakatkaa poikki heidän kaulansa ja raajansa. (K8:12)

Keitä uskottomat sitten ovat? Koraani vastaa:

Ne, jotka sanovat: ”Messias, Marian poika, on Jumala”, ovat luopuneet uskosta. (K5:17)
Älkää ottako juutalaisia ja kristittyjä ystäviksenne; he ovat toistensa ystäviä. Joka ottaa heitä ystävikseen, kuuluu heihin. (K5:51)

8

891

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Folio Mulder

      Ettemme olekaan mitään rasisti-natseja. Tai siis monet tyhmät politiikkoja myöten kuvittelisivat olevan rasisteja tai ihmisoikeuksien rikkojia, jos eivät hyvväksyisi näitä vääräuskoisia vihaavia muinaistonttuja.

      Tätä on mietitty: Miksi he änkeävät "vääräuskoisten" alueille lisääntymään kuin sekopäät.

      • Kaptah

        Meillä on nyt jo yli 30.000 islamilaista Suomessa, siis kolme kertaa enemmän kuin "omia" romaneja. Nopeasti kasvava joukko huoltosuhteeltaan huonoja ihmisiä. Uskonto kieltää hyödyttämästä vääräuskoisia ja heidän kanssaan ystävystymästä, muuta kuin hämäysmielessä. Milloin syntyy ensimmäiset islamistiset painostusryhmät? Väkivalta on sisäänrakennettu islamilaisuuteen, milloin joudumme elämään pelon Suomessa.


    • ystäväksi

      ei pääse,yritin tätä ruotsissa enkä koskaan onnistunut,juttelivat kyllä niitä näitä,mutta muuri välillä oli ja pysyi,he saattavat antaa ymmärtää olevansa ystäviä,mutta se ei ole todellista.

      • Folio Mulder

        He ovat omassa leirissään ja pysyvät ihan kuin esim. jotkut kristittylahkolaiset uskoessaan, että muut ovat vääräuskoisia ja jopa uskovat muiden joutuvan helvettiin!

        Mikä pahinta islamilaisissa, heistä Saksan maalla radikalisoituu jo 6% ja kokonaisuudessaan he sopeutuvat huonosti/eivät edes halua tietystikään sopeutua "vääräuskoisten" yhteiskuntaan.


      • lamm,astarhassa!
        Folio Mulder kirjoitti:

        He ovat omassa leirissään ja pysyvät ihan kuin esim. jotkut kristittylahkolaiset uskoessaan, että muut ovat vääräuskoisia ja jopa uskovat muiden joutuvan helvettiin!

        Mikä pahinta islamilaisissa, heistä Saksan maalla radikalisoituu jo 6% ja kokonaisuudessaan he sopeutuvat huonosti/eivät edes halua tietystikään sopeutua "vääräuskoisten" yhteiskuntaan.

        se on natti vain niin kauan kun lampaat imettavat sita!


    • miksi et ole tutkinut raama...

      nyt siten kuka tahansa voi ottaa hallintaansa epatietoisen!

      Joka tuntee Totahin ei eksy! -jos tunnet olevasi israelilainen ja olet vilpiton!!

      -islam on ideologia! =ei uskonto!
      =uskonto on vain lampaanmturkki suden ylla!


      -esimerkkina on tammi, joka on muslimi.
      minkalaiseksi arvioisit hanen luotettavuutensa?

      • 007

        hänhän on ollut,(omien sanojensa mukaan)myös KGB:n ja Stasin agentti.Vaihtaa takkia omien etujensa ajamiseksi...


    • HjiPpU

      Todella typerä kysymys... Miksi meidän tulisi hyväksyä Islamilainen?
      Ensinnäkin tarkoitit varmaankin muslimit. Toiseksi onko tullut perehdyttyä uskontojen historiaan?

      Varsinkin herätysliikkesiin kuuluvilla kristityillä on tapana jyrkästi kiistää "Allah"in olevan sama kuin suomenkielen "Jumala". Keksitään milloin mitäkin selvityksiä kuujumalista, henkien palvonnasta ja siitä, etteivät muslimit seuraisi Aabrahamia.

      Jos on olemassa vain yksi Jumala, kuten kristinusko oman selityksensä mukaan opettaa, miten kristitty voi edes puhua jostakin "toisesta Jumalasta"? Eikö se mennytkään niin että "Minä olen Herra, sinun Jumalasi, älä pidä muita jumalia"? (Vrt. islamin "Ei ole muuta jumalaa kuin Jumala")

      Wikipedia:

      Allāh on arabian kielen sana, joka tarkoittaa Jumalaa. Muissa kielissä, esimerkiksi suomessa, sanalla viitataan usein erityisesti islamilaiseen käsitykseen Jumalasta.

      Sanassa al- on määräinen artikkeli ja varsinainen sanavartalo ilāh merkitsee yleisesti jumalaa. Ilāh on sukua heprean kielen Jumalaa tarkoittavalle sanalle Elohim. "Allah" voidaan siis kääntää "se yksi Jumala."

      .......
      Sana "Allah" jätetään usein kääntämättä ja se esiintyy muutenkin viitattaessa islamin käsitykseen jumalasta. Tämä voi johtua siitä, että luullaan islaminuskoisilla olevan oma Jumala, jonka nimi olisi "Allah". Jotkut taas haluavat korostaa Allah-sanan käytöllä sitä, että islaminuskoiset eivät ajattele Jumalasta aivan samoin kuin kristityt. Esimerkiksi kristityillä on kolmiyhteinen Jumala (ei tosin kaikilla kristillisiksi itseään kutsuvissa uskonnoissa), muslimeilla ei.

      Voidaan kuitenkin suositella "Allah" -sanan kääntämistä omalle kielelle ja "jumala" -sanan käyttämistä myös islamin jumalasta, koska Allah ei ole erisnimi. Arabian kielessä "Allah" -sanaa käytetään aina viittaamaan myös juutalaisuuden ja kristinuskon Jumalaan. Jumalasta puhuminen on perusteltua myös siksi, että uskontojen historiaa tarkasteltaessa islam, kristinusko ja juutalaisuus ovat osa samaa traditiota, ja niiden jumalakäsitykset kumpuavat vahvasti tästä samasta traditiosta.



      Mielenkiintoisimmaksi tämän joidenkin kristittyjen ajattelutavan tekee se, että Jeesus käytti Jumalasta samaa sanaa kuin kaikki muslimit ja kristityt arabit. Arameaksi Jumala on "Allaha". Väittämällä Jumalasta "Allah"-sanaa käyttäviä epäjumalanpalvojiksi, kristitty itseasiassa pilkkaa (tietämättään?) omaa uskonnollista esikuvaansa, Jeesusta! Muistuttaisin, että myös osa Raamatusta on ollut alunperin arameankielinen, kuten juutalaisen Talmudkin.

      Sitä tuskin kukaan kiistää, ettemmekö ajattelisi hiukan eri tavoin Jumalasta. Mutta muslimit sentään vaivautuvat myöntämään, ettemme niin hirvittävän erilaisia uskonnollisilta perusajatuksilta olekaan. Jos nämä kristityt voisivat vielä myöntää tuon tosiseikan, että me kaikki, juutalaiset, kristityt ja muslimit uskomme Yhteen Jumalaan, toistemme ymmärtäminen ja hyväksyminen voisi olla huomattavasti helpompaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      295
      3239
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1601
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1117
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe