Sekaisin seksistä

Herrahahahaha

Nyt toisella kymmennykselläni elämässä olen toistuvasti kohdannut naisia, keiden kanssa seksi tuntuu hyyyyvin tylsältä. Tarkoitan naisten kyvykkyyttä ilmaista halunsa ja olla sängyssä enemmänkin kuin tämä surullisenkuuluisa lahna. Vaikka naisen tekisikin kuinka mahdottomasti mieli, ei hän tee juuri mitään. EI ilmaise haluansa, tai osoita sitä ruumiin kielellä.
Turhautumiseni on suuri. Mielestäni mentaliteetti, mikä Suomessa on hyvinkin suosiossa, ajaa miehet toimimaan ottajina ja naiset antajina. Tämä taas aiheuttaa miehille, keillä on vielä ajatus päässä tallella rakastelun merkityksestä, naisen ja miehen yhteydestä ja orgasmin/tyydytyksen tarpeesta molemminpuolisesti miettimään koko aktin typeryyttä. Baarista himaan nussimaan on okei, mahtavaa, hyvä juttu, pidän itsekkin, mutta kun seksistä tulee yksipuolinen juttu, missä ei ole hajuakaan toisen ihmisen tarpeista, eikä niistä osata edes keskustella en voi kuin pyöritellä päätä ihmisen itsekkyydelle. Ehkä kokemukseni ovat vielä aluillaan, mutta en ole laumasta naisia tavannut kuin yhden kenellä on terveet seksuaaliset mieltymykset ja halu molemmanpuoleiseen oikeaan kanssakäymiseen. Nuoruusvuosiltani muistan tapahtuman, jossa bileissä poika tuli ulos huoneesta aktin jälkeen, istui sohvalle kaverinsa viereen ja kaverin kysyttyä "saitko" he paiskasivat kätensä yhteen. Kun katsoin makuuhuoneen ovelle näin tytön tulevan ulos hyvin surullinen ilme naamallaan. Neitsyyshän sinne meni. Ärsyttää suuresti naiset, ketkä haluavat miesten olevan jotain vitun karhuja ketkä kaappaavat naisen sänkyyn ja tekevät temppunsa and flee the scene. Voihan toki olla, että olen tätä makua kirjoittaessa muuttumassa nyhverömäiseksi mieheksi kuka ei ansaitse kullia jalkojensa väliin, mutta tämäpä ei haittaa, sillä on senverran huonolla jamalla tämä sisäsiittoisten suomalaisten seksuaalinen kehitys.

Jos voisin aloittaisin selibaatin.

6

1779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toisella kymmenyksellä...

      Siinä parinkympin hujakoilla tytöt ovat usein ujoja eivätkä ihan sinuja oman kroppansa ja tarpeidensa kanssa. Siksi on helpompaa antaa miehen viedä. Ja sitten on kun ovat vielä nämä kusipäät, jotka haukkuvat heti lutkaksi, jos nainen vähänkin antaa ymmärtää, että seksi tuntuu kivalta.

      Kyllä siitä surullisenkuuluisasta lahnastakin voi vielä tulla iloisesti seksistä nauttiva... (kuha? särki? ahven?), mutta siihen tarvitaan sellaisen miehen kosketusta, johon voi oikeasti luottaa, että pystyy kertomaan, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

    • Puolustuskyvytön

      -----------------

      • Kenttäkokemusta

        Kyllä Herrahahahaha on oikeessa. Aktiivisiakin voi löytyä, mutta prosentit jää aika pieneksi. Jos ei etes jutella tahdo uskaltaa niin ei tarvi odottaa paljoakaan sängyssä. Jos itte jonkun baarista kotiansa kantaa niin luulis sillon kiinostavan sen verran ettei tarttis vaan maata lahnana.


      • joku lahnan sukulainen...
        Kenttäkokemusta kirjoitti:

        Kyllä Herrahahahaha on oikeessa. Aktiivisiakin voi löytyä, mutta prosentit jää aika pieneksi. Jos ei etes jutella tahdo uskaltaa niin ei tarvi odottaa paljoakaan sängyssä. Jos itte jonkun baarista kotiansa kantaa niin luulis sillon kiinostavan sen verran ettei tarttis vaan maata lahnana.

        maata kuin lahna. Samalla voi lukea päivän uutiset lehdestä ;D


    • Laya74

      Ja osasta samaa mieltä. Itseä ei enää huvita tuollainen baarista joku vain äkkiä mukaan ja sekstailemaan. Pitää siinä olla vähän muutakin ja toimintakykyä jäljellä. Onhan kivaa joskus ex-tempore nautiskella yllättävässä paikassa ja pikaisesti, mutta mielellään tutun ihmisen kanssa... Tällä iällä ei enää halua hetken hurmaa, vaan sitä pitää saada säännöllisesti ;) tai ei sit ollenkaan. Karseeta, sanoinko noin, nyt on pakko sit saada... Vitsi.

      Kyllä seksistä pitää molempien saada nauttia samalla tavalla ja molempien olla tyytyväisiä. Itse kärsin vuosia suhteessa (lasten vuoksi), josta en saanut enää mitään tyydytystä millään tasolla, ei henkisesti, ei fyysisesti. Mutta kun löytyi se oikea, niin värisin jo pelkästä ajatuksesta ja muutkin asiat natsasi kohdalleen, ei vain sänkypuoli. Mutta elämä tuo ja elämä vie...

    • NoiseInAir

      Itselläni on vastaavia kokemuksia nuorehkoista naisista, mutta kun ne pääsee lähemmäks tai vähän yli kolmenkympin niin alkaa homma luistamaan paljon paremmin, kun ei naiset ennee ole niin ujoja tai nynnyjä.

      Sanottakoon että totta kai poikkeuksiakin löytyy noista nuorista, että vanhemmista naisista.

      Itse en ainakaan tunne olevani mies ellei nainen nauti seksistä kanssani. Tulee ihan nolla-olo (onneksi ei näin käy nykyisin usein).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe