Kyllähän sai kyytiä tänään yli -20%:a.

hpop

Ja eikä ole tulevaisuus kummoisen näköinen. Kumma, ettei ole antanut aijemmin tulosvaroitusta. Seuraavksi luulisi alkavan henkilöstösaneeraukset, että nostetaan tuloskuntoa. Pörssi on laskenut melkoisesti ja sen on varmaa, että supistuksia tulee ja Johtajia vaihtuu. Sijoittajat eivät halua kuulla huonoista tuloksista ja tyydy sellaiseen sijoittamaan. Josta ei tuottoa tule. Tästä suunta 12Eur:n. Sieltä sitten ostoon.

3

1085

  Vastaukset

  • haha:D Ehka osakesijoittaminen pitäisi jättää vähäksi aikaa. Tuo Outokumpu on aika suhdanneherkkä.
   Nyt sitä ei kyllä kannata omistaa.
   Mä pistäisin mun rahat johonkin vastavirtarahastoon.
   Olen löytänyt vain yhden Dansken Kontra. Ihan kivasti porskuttaa, ei saa hirveesti omaa sijoitustyötä tehdä, mutta tuottoa ainakin tulee.

  • Hyvin meenee Outokummulla eilen kerrottiin pakkolomista 1800 saa mennä kassalinjalle ja tänään 139kpl isommat herrat saavat 15 miljoonaa euroa kannustin palkiota.Onko tässä mitään järkeä pitäisi järjestää vielä keräys että pärjäävät laman yli.enää ei voi muuta kuin nauraa paskasesti koko firmalle.

   • No eihän tuollaisia voi kai ynnätä yhteen. Ei niillä lomautuksilla saatu tuollaisia säästöjä edes aikaan.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   173
   2488
  2. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   16
   1181