Kaljuuntuminen ja halukkuus

Utelias vain

Olen kuullut joskus, että hiukset lähtevät miehiltä, joilla on alhainen testosteroni-arvo. Miten on kaljuuntuneet miehet, onko erektio-ongelmia, haluttomuutta, ei aamuseisokkia jne?

25

7285

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiassa

      menee toisin päin. Liiallinen testosteronivaikutus aiheuttaa kaljuuntumista. Testosteronia on siis kaljuuntuvilla liikaa, ellei se sitten ainoastaan jostain syystä vaikuta liian tehokkaasti hiustupissa.

      • Anonyymi

        Dihydro testosteroni se on testosteroni verokki tasolla dihydro testosteroni parta kasvaa ja monella lapsella vaalea tukka dihydro testosteroni muuttaa sitä tummemmaksi äänen käheys kehittyy Aatamin omena kehittyy


    • arvoja

      sen paremmin mittauttamatta olen havainnoinut, että miehet, joilla on kalju, on yleensä pieni vehje ja erektio-ongelmia.
      Kaikista suurin vehkeiset ovat olleet luonnonkiharahiuksiset, hirmu säkkäräisiä ei otantaani ole kuulunut,vain loivia, mutta riittävästi, että uskallan sanoa. Hyvä erektio ja kesto on myös harmaantuneilla miehillä. Tämä tukee näkemystäni, koska harmaatuvilla on siis hiukset tallella, vaikka onkin ikää. Kalju tulee yleensä nuoremalle, eikä hiukset ennätä edes harmaantua, vaan irtoavat.

      • hehheheeh

        Taidat olla loivat kiharat omistava mies!
        Minä nimittäin olen tavannut aivan toisenlaisen loivakiharaisen, pieni ja löysä vehje, vaikka mies oli melko nuori.


      • Harva Karva

        Olen kai sitten jotenkin poikkeava. Vaikka kallo on kuin nahkapallo, niin seisoo ja panettaa ihan riittävästi. Kokokin on tietääkseni keskimitan paremmalla puolella.


      • Ohikulkia

        Vain yhdestä pitkäaikaisesta harmaa hiuksisesta miehestä,hänen kohdallaan huippuvuodet osuivat tuonne neljän viidenkympin vaiheille, nykyään 61v noin kerran kuukaudessa ja silloinkin mieskuntoa nostattavan lääkkeen voimalla.Eikä kyseessä ainakaan paino ole ollut se syy mistä nykyään toitotetaan yhtenään.Koska on ollut aina hoikka,liikunnallinen, eikä myöskään ole koskaan polttanut tupakkaa, eikä juonut. Ja pitääkin varmaan todeta sen kuuluvan miestenkin kohdalla,siihen luonnolliseen vanhenemiseen.


      • vaaan

        oon muuten törmänny ihan samaa, en kaljuista tiedä, mutta isoimmat kyrvät luonnonkiehkuraisilla


    • Nainen 39v.

      ...muutaman miehen kokemuksella voisin sanoa että kaljut miehet ovat olleet tosi aktiivisia ja viriilejä eikä vehkeessä ole ollut mitään valittamista...päin vastoin:-)))

      • niillä on kyllä

        kalut joillakin isommat mutta lötköjä on olleet, ei oikein isku kunnossa vaikka miehet ei ole olleet iällä pilassa.


      • siltä
        niillä on kyllä kirjoitti:

        kalut joillakin isommat mutta lötköjä on olleet, ei oikein isku kunnossa vaikka miehet ei ole olleet iällä pilassa.

        Että miehet ovat alkaneet kilvan mollaamaan toisiaan täällä. Sillä takuu varmasti näitä lerpahtaneita, löytyy niin tuuhea hiuksisissa kuin kaljuissakin, olipa sen mulkun koko mikä hyväänsä.


      • mutta tämä viesti
        siltä kirjoitti:

        Että miehet ovat alkaneet kilvan mollaamaan toisiaan täällä. Sillä takuu varmasti näitä lerpahtaneita, löytyy niin tuuhea hiuksisissa kuin kaljuissakin, olipa sen mulkun koko mikä hyväänsä.

        tuli kyllä naiselta.


      • evilpossessor
        siltä kirjoitti:

        Että miehet ovat alkaneet kilvan mollaamaan toisiaan täällä. Sillä takuu varmasti näitä lerpahtaneita, löytyy niin tuuhea hiuksisissa kuin kaljuissakin, olipa sen mulkun koko mikä hyväänsä.

        Onpas kumma, että naiset eivät koskaan ota miehen ns. epäonnistumista omaan piikkiinsä. Sattuu vaan olemaan niin, että toisen kanssa onnistuu kaikki ja toisen kanssa ei mikään. Kaikki ihmiset eivät sovi toisilleen eikä elämä eikä varsinkaan seksielämä kulje kiskoilla eteenpäin seksuaaliterapeuttien ja sofiansohvien opastamana. Naisen 'epäonnistumisesta' ei kukaan puhu mitään ja sitäkin sattuu usein. Tähän asiaan tasa-arvoa myös tarvittaisiin. Ymmärrystä, avoimuutta, keskustelua ja RAKKAUTTA! Parisuhde on siinä.


    • Tutkimusten mukaan

      kaljuilla miehillä on korkeampi testosteroni-arvo. Olen nähnyt tämän myös käytännössä...:D

    • ammattilainen - 72

      Voin vakuuttaa Teille rakkaat siskot, kun olen nainut mahdollisesti Sinunkin miehesi kanssa... kyllä samanikäisillä kaljuilla seisoo paremmin kuin karvapäillä. Käytännössä koettu ja "ännää" on riittävästi.

    • nuo..

      Itsellä nuo hiukset ovat alkaneet harventua jo 25v jälkeen, ja en kyllä ole huomannut mitään eroa nuoruusvuosiin verrattuna tuolla petikamarissa.
      Edelleen jaksaa ihan niin paljon kuin on tarvetta ja joskus kuulemma vähän liikaakin ;-)

    • Lue lisää

      No kuulit kyllä ihan väärin. Testosteroni ja sen sivutuotteethan ovat
      nimenomaan yksi niistä tekijöistä, jotka laukaisevat kaljuuntumisen, jos
      sille altis geeni on. Siksi naisilla vakavaa hiustenlähtöä esiintyy paljon
      vähemmän, vaikka samoja geenejä ne naisetkin kantavat.

      Itsellä on ainakin ollut murrosikäisestä asti hirvittävä "sex drive",
      eikä vieläkään ole alkanut halut vähenemään, vaikka ikää onkin jo
      jonkin verran ja hiukset ovat harventuneet ja 18-vuotiaasta asti.
      Vieläkin on seisokki kuin parikymppisellä, kunhan pitää huolen kunnostaan.
      En tiedä muista, mutta tällä kaljupäällä ei ole koskaan ollut ongelmia
      makuuhuoneen puolella, eikä muissakaan huoneissa ;)

    • Juu ei

      Yleensä kaljuuntuminen on merkki, että mies on kova panemaan/runkkaamaan.

      Mutta toki alhainen testosarvo voi aiheuttaa myös kaljuuntumista ja haluttomuutta.

      Yleensä sen kuitenkin näkee jo naamasta kellä on testosteronia/haluja. Miehet joilla alhaiset testot, ovat arempia, epäaktiivisempia, hiljaisempia, mahdollisesti vähemmän lihaksia jne.

      • Perinnöllisyystieteilijä

        Taas jauhetaan kokemuksen syvällä rintaäänellä asioita, joista ei mtiedetä yhtään mitään.

        Alhainen testosteronitaso ilmeisesti aiheuttaa muuta karvattomuutta, mutta kaljuuntuminen johtuu mieshormoonista eli testosteronista.


    • Nimetön

      asia on just päin vastoin eli hiustenlähtö johtuu liiasta mies hormooneista

      • näinpäin

        Kaljuuntuminen johtuu hiusten lähdöstä... ;)


    • pönttö pate

      Ei muuta lisätävää.

    • saatanan perse

      vittu mul o semmone letti ku anna a.lla ja vittu munakarvatki o kantapäis välil kii, saatanan horo

      kyrpä seisoo aamust iltaan kunnes vetäsen viinapotun, sen avulla kusen muualleki ku kattoon

      vittu huorat saatana

    • on monimutkaisia

      Se on kuitenkin varma että kaljuilla ei ole muita parempaa kykyä: se voi olla ainoastaan sama tai mahdollisesti huonompi.
      Kaljuus siis viestii ympäristöönsä sitä että mies on kyvyiltään tavanomainen tai heikompi, mahdollisesti sairas ja/tai hoitoa saanut tai henkinen tasapaino saattaa olla järkkynyt.

      Kaljuuntumista aiheuttaa pääosin kaksi asiaa:

      alhainen testosterotaso tai geeni-vika joka muuttaa normaalin testostreronin dihydrotestosteroniksi eli DHT:ksi. Samalla muuntuminen "syö" tavaalista testosteroni tasoa alemmaksi. Kaljuuntumisen lisäksi muita merkkejä on eturauhasen liikakasvu.
      Muitakin kaljuuntumisen syitä on: mm stressi ( joka myös usein näkyy "kyvyssä" ) ja sairaudet, lääkkeet ja hoidot.

      Mutta toisin päinkään asia ei ole varma. Karvaisen miehen testosteroni taso voi olla alhainen vaikka hiukset ja karvat on tallella.

      Mutta summa summaarum. Jos ulkoisten merkkien perusteella etsii kyvykästä miestä, todennäköisempää sen löytyminen on luottamalla siihen että hiukset on tallella ja muutoinkin karvoitus mm. parta, sääri, käsi ja rintakarvoja on ( hiusten pituus sinällään ei kerro muuta kuin niiden leikkauksen syklin ).
      Kaljuuntuminen ja kaljuus eivät tieteen kannalta ole missään tapauksessa pääsääntöisesti merkki tavanomaista paremmasta ns. kyvykkyydestä vaan päinvastoin. Pienestä laskusta tai suuremmasta. Toki, poikkeuksia aina on, se vahvistaa säännön.
      Nuoresta asti ollut alhainen testosteroni taso saattaa näkyä mm. heikkona ja hitaana parrankasvuna myöhemmällä iällä.
      Murrosikäisenä olleet testosteroni tasot vaikuttavat ratkaisevati mm. myöhemmän iän parrankasvuun koska sillä on ollut oleellinen rooli niien kasvun käynnistymisessä aikanaan.

      Tutkimusten mukaan mies voi jopa omalla käytöksellään vaikuttaa testosteroni-tasoonsa olemalla mies. On tutkittua totuutta että on todennäköisempää että mies joka on agressiivisempi ja määrätietoisempi, omaa suuremmat testosteroni tasot kuin kanssa veljensä joka on ns. pehmo. Eli naiset jotka hakevat pehmo miehiä ja kannattavat sitä miehen mallia, etsivät siis ja haluavat hiukan kyvyttömämmän miehen itselleen. Samoin on tavallaan puheliaan ja sanavalmiin miehen kohdalla, naiset pitävät siitä koska se on tutun omaista naisellista käytöstä. Puheliaisuus saattaa olla viite siten "käyttäytymismallin" testosteroni alentumasta.
      Testosteroni tasoon vaikuttaa erittäin paljon suoraan miehen käyttäytymismalli ( asiasta on mittaustuloksia ).
      Agressiivisuutta on monenlaista ja paras tulos ei tule esim. hakkaamalla naapureita. Kyse on enemmänkin asenteesta.
      Asenteellinen agressiivisuus näkyy hormoonituotannossa ja sillä ei ole samoja ärsytyskynnyksen ylitysongelmia pysyäkseen käynnissä kuin väkivaltaisella agressiivisuudella jolla on sama ongelma kuin kaikella "elämys" adrenaliini-haulla. Saadakseen tason, elämysten täytyy olla voimakkaampia ja voimakkaamia koska mieli turtuu aina johonkin tasoon.
      Asenteellinen agressiivisuus voi näkyä monessa muodossa: jääränä ja itsepäisyytenä ei puhu eikä pukahda juntti ), drivina töissä , johtajakarismassa jne. jne. eli asioissa joissa tarvitaan ns. henkistä agressiivisuutta asian toteuttamiseen ja tapaan. Se on jopa osin nk. luonteenpiirre.

      Ongelma vain on että mikä on normaali kyvykkyden taso ? ja alentuma siitä. Eroja on suoraan maanosallisesti, kultturi-taustan ja jopa maan sisälläkin sosiaali ja tapakultturien välillä.
      Alentunutta ja alempaa mieskykyä pitää siis verrata aina vertaisryhmään, se antaa oikean viitekehyksen.

      No nyt on sitten helppo löytää kyvykäs mies !

      Lisätietoa asiasta mm:
      http://www.tiede.fi/arkisto/print.php?id=294&vl

      • muuta..

        Ei voi muuta sanoa kun että kyllä oli taas pieni asia venytetty liian pitkäksi tekstiksi joka on osittain tai suureksi osaksi ihan päin p*rsettä.

        "Miestyyppinen kaljuuntuminen riippuu perintötekijöistä ja dihydrotestosteroni (=DHT)-nimisen hormonin vaikutuksesta hiustupissa. DHT-hormonia syntyy hiuspohjassa testosteroni-nimisestä miessukuhormonista, jota esiintyy sekä naisilla että miehillä."

        "Miehillä kyseessä on perimään ja NORMAALIIN testosteronin eritykseen liittyvä ilmiö, eikä tyypillinen miestyypin kaljuuntuminen miehillä edellytä tutkimusten tekoa."

        http://www.tohtori.fi/?page=4702652&id=4503614


        Tuosta voi rivienvälistä lukea, että ne joilla testosteronia ei erity normaalia määrää saavat pitää hiuksensa. Naisillahan tunnetusti testosteroniarvot ovat matalampia kuin miehillä, ja kaljut naiset ovatkin aika harvassa. Tuo on sitten lääkärin tietoutta tuossa linkissä eikä toimittajan.


      • kerrankin joku
        muuta.. kirjoitti:

        Ei voi muuta sanoa kun että kyllä oli taas pieni asia venytetty liian pitkäksi tekstiksi joka on osittain tai suureksi osaksi ihan päin p*rsettä.

        "Miestyyppinen kaljuuntuminen riippuu perintötekijöistä ja dihydrotestosteroni (=DHT)-nimisen hormonin vaikutuksesta hiustupissa. DHT-hormonia syntyy hiuspohjassa testosteroni-nimisestä miessukuhormonista, jota esiintyy sekä naisilla että miehillä."

        "Miehillä kyseessä on perimään ja NORMAALIIN testosteronin eritykseen liittyvä ilmiö, eikä tyypillinen miestyypin kaljuuntuminen miehillä edellytä tutkimusten tekoa."

        http://www.tohtori.fi/?page=4702652&id=4503614


        Tuosta voi rivienvälistä lukea, että ne joilla testosteronia ei erity normaalia määrää saavat pitää hiuksensa. Naisillahan tunnetusti testosteroniarvot ovat matalampia kuin miehillä, ja kaljut naiset ovatkin aika harvassa. Tuo on sitten lääkärin tietoutta tuossa linkissä eikä toimittajan.

        ..lyö faktaa tiskiin!


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe