Veikkaus - muuttuvat kertoimet

Humpuuki-puu

Olen vakituinen Veikkauksen asiakas, mutta lopetan kaikenlaisen vedonlyönnin harrastamisen missä on muuttuvat kertoimet.

En aiemmin huomannut seikkaa, kun kohteissa veikatessa katsoin Alustavat kertoimet, että nehän muunnetaan sekunttia paria ennen sulkeutumista aivan toiseksi kuin olivat.

Ymmärrän kyllä, että kyseessä on muuttuvat kertoimet, mutta en sitä että niitä päivitetään siten kuin tehdään. Aloin jääkiekon MM kisojen aikana ottamaan usean kopion kohteesta, eri aikana alustavista kertoimista.
Ne muuttuivat vain vähäisen, joskus ei lainkaan (pysyivät korkeana). Kun annoin niiden perusteella vetoni sisään hetkeä ennen sulkeutumista kerroin oli korkea. Miten voi minutin sisällä muuttua täysin? Kertoimet jotka olivat sadoissa, olivatkin podonneet pariin kymppiin.

Sama tyyli on jatkunut, niin euroviisu vedoissa kuin F1 kisoissa. Loogisesti ajatellen ei voi ymmärtää, että suurin osa kohteiden vedonlyönneistä tapahtuukin juuri hetkeä aikaisemmin kun kohde sulkeutuu. Silloin sen ymmärtäisi, että se "ryntäys" pudottaisi kartoimet näin huimasti. Ainoaksi selitykseksi itselleni jää, ettei ennakkoon ilmoitettuja kertoimia päivitetä siten kuin rehellisesti kuuluisi.
Tulee mieleeni suoranainen harhaanjohtaminen.

Jos olen väärässä, voiko joku oikaista ja antaa paremman selityksen, olisin kiitollinen ja ihmettelisin ---ehkä.

13

8142

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • asdasdasdasf

   Jos netissä tekee jollain vedonlyönti sivustolle vedon (ei veikkaus) Voitat sen verran rahaa mikä on sen hetkinen kerroin. http://www.rahapelit.net

  • -Lumiukko

   Pysykää kaukana tuosta tuulipukujen paratiisista, jos haluatte tehdä rahaa vedonlyönnillä et sillei hei!

   Välillä Veikkauksella on huippukerroin johonkin otteluun, mutta sitä ei yleensä pysty pelaamaan singlenä.

   • nyt päivän selvää

    että jos kohteen vaihto on pari tonnia niin melko pienellä panostuksella kerroin romahtaa. Mistään manipulaatiosta ei todellakaan ole kyse. Ja kyllähän esim viisuja pystyy pelaamaan kiinteälläkin kertoimella varmaan parissa kymmenessä lafkassa...


  • Arafatti

   Muuttuvat kertoimet ovat erittäin petollisia, melkein epärehellinen keino vääntää rahaa kansalta monopolin kassaan. Totalisaattoripeleissä on niin alhainen palautusprosentti, että niitä EI kannata pelata! piste

   • ei kestä

    Tulosvedossa käy usein niin, että moni on laskenut jonku rajakertoimen jonka mukaan pelaa viime hetkillä. Jos kerroin on tosissaan liian hyvä, niin kaikki painaa sit samaa nappia vikan 10 minuutin aikana ja hymy hyytyy kun etu katoaa.Mitä suurempi etu sitä varmempi romahdus. Veikkahan päivittää kertoimia muistaakseni 10 min. välein, joten eipä tuossa mitään ihmeellistä. Ilkeät kanssapelaajat haluavat saman edun kuin sinäkin. Rupea pelaamaan alikertoimia pienellä rahalla ni ongelma poistuu.


  • jymäytetty

   huomasin,että jos pelaat korkeilla kertoimilla, saat omasi vain takaisin

  • Tulosvedossa kertoimet liikkuu sitä mukaa miten ihmiset pelaa. Suuri ongelma on pieni vaiho. Pelataan vaan muutamia tuhansia euroja. Tälläiseen jos lyöt 100€ ja vaihto on 1000€ kerroin tulee lopussa ryminällä alas. Suosittelen mielummin monivetoa. Varsianssi on toki tässä suuri, mutta suuri voitto kattaaa kerralla koko tappiojakson.

   • pätkisveto

    Tai... Nyt voi pelata tulosvetoa pitkävedon kautta, kiinteillä kertoimilla. Tosin kohteet rajalliset.


  • efefefef

   Noissa bonus tulosvedoissa on aina jännä juttu. 1-1 ja 2.-2 kertoimet ihan jäätävän pienet, mutta sitten jos peli päättäyiskin 3-3 kerroin on jo paljon suurempi.

  • Hicke1987

   Suosittelen, että vältät kertoimien muuttumista, koska se vie sinut rahan ongelmiin. Varsinkin kun se on yhtä epävakaa kuin kuvitit.

  • hihhulku

   ekaa kertaa tutustuin tulosvetoon.kertoimet jäätävän huonoja ja jos löydät hyvällä kertoimella niin illalla se on pudonnut olemattomiin.muuten pelaan kaikkia mutten enää ikinä tulosvetoa.vellihousuveikkaus.

  • löttöäijä

   Onko joku tavannut LOTTO VOITTAJAA nykyään kun metia on ja julukasee ei oo ihme että on etsintäkuulutettu moiset harvinaisuudet pelatkaa ja pelätkää voittoja tullee jos tullee...

  • Anonyymi

   Miksi ns. muuttuvia kertoimia ei voi näyttää pelien jo alettua vai muutetaanko ne vielä vähän ennen voitonmaksua aina pienemmäksi?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No nyt! Toni Wirtanen kertoi ikävän uutisen - Vaimo Jannika B. kuittaa: "Jess! Nyt mäkin pääsen..."

   Asioissa kannattaa nähdä positiivisia puolia ja tämän vauvaa odottava Jannika B. tuntuu osaavan! https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-toni-wirtanen-ke
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   5491
  2. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   5089
  3. Wow! Uhkea Sointu Borg sensuellisti yläosattomissa - Janni Hussi täräyttää "Härreguud ku hieno..."

   Diili-voittaja Sointu Borg ei peittele muotojaan somessa. Nyt vuorossa aikas rohkea otos vai mitä mieltä olet? Insta ehkä poistaa kohta, joten kannatt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2581
  4. Lokki liiteli taivaalta Hankoon

   Show sen kun jatkuu 😂😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2543
  5. Korkeammat lämpötilat alkavat maksaa ihmishenkiä

   Monipäiväiset lämpöjaksot ovat nousemassa tasolle, josta on viime vuosina tullut ihmisille vaarallista. Ongelma syntyy, kun lämpötila ylittää kehomme
   Ilmastonmuutos
   68
   1963
  Aihe