Tammikuussa Maspalomakseen - kokemuksia?

ainomamma

Harkitsen lähtöä lasteni (9 ja 1,5 v) kanssa tammikuun alussa Maspalomakseen. Onko kokemuksia reissusta tuohon aikaan vuodesta? Kannattaako mennä? Ilmeisesti Cran Canaria on kuitenkin se aurinkoisin ja lämpimin paikka. Aurinkomatkojen reissulle lähdettäisiin ja Cay Beach Princess -bungaloweihin. Onko siellä käyneitä täällä palstoilla? Lämmitetty uima-allas?

Kaikki vinkit ja kokemukset otan ilolla vastaan.

6

3777

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 26. kertaa

      ja voit olla kohta myöhässä sillä ensi talvea on myyty jo kauan ja matkoja on vain rajoitetusti. Tammikuu on se huonoin kuukausi kelien suhteen sillä sielläkin on keski talvi ja on usein epävakaista jopa sateista. Kun varaat matkan niin selviää että onko allas lämmitetty vai ei ja meressä ei uinti onnistu tammikuussa jos ei pidä erityisen kylmästä vedestä. Minä sinuna siirtäisin muutaman viikon ja menisin vasta maaliskuussa sillä silloin kelit alkaa olla kuetn pitääkin. Myös nuorin täyttää silloin 2 vuotta eli voi matkustaa omalla paikalla muuten pitäisi olla sinun sylissä koko matkan ja tuon kokoinen ei ole hauskaa matkaseuraa 6 tunnin lennolla sylissä koko ajan. Mieti ja mmieti ja en muuta osaa sanoa kuin että siirrä matkaa.

    • Maspalomas

      Hei!

      Oltiin tuttavaperheen kanssa viime marraskuussa kyseisessä hotellissa ja oltiin tyytyväisiä. Mukana meillä oli 3-v. tyttö joka kyllä tykkäsi uida lastenaltaassa ja leikki leikkikentällä. Siistit bungalowit ja allasalue. Isossa altaassa en käynyt kertaakaan, koska oli niin kylmää vettä, mutta lasten altaan vieressä oli pienempi aikuisten allas, jossa oli mielestäni lämpimämpää vettä. Jos olet esitteestä katsonut allasalueen kuvia, niin et tule pettymään, allasalue oli kaunis kaarisiltoineen kaikkineen.

      Hotellissa oli hyvä aamupala ja siisti aula, jossa myös Internet-yhteys.

      Kysele lisää, vastailen mielelläni!

      Maiju

    • kävimme

      Olimme perheen kanssa (lapset 7v. ja 3v.) tänä vuonna helmikuun lopulla Maspalomasissa, eikä ainakaan silloin voinut säitä moittia. Yhtään sadepäivää ei ollut ja ainostaan yksi puolipilvinenkin. Merenranta on tosin aika tuulinen Maspalomasin kohdalla, mutta hotellin altailla oli lämmin olla. Majoituimme tosin eri hotellissa (huon.hotelli) ja ainakin siellä oli osa altaista lämmitettyjä. Matkaan vain!

    • pluto

      Gran canaria on aurinkovarma saari, maspalomasia parempi paikka säiden suhteen on puoerto rico, jossa paistaa aurinko lähes aina, myös tuolloin tammikuussa. Maspalomas ja varsinkin viereinen playa del ingles on tosi tuulista seutua, joten ilma voi tuntua viileältä auringosta huolimatta. Ilman muuta suosittelisin ennemmin puerto ricoa, jos lämmintä ja aurinkoa kaipaatte. Tuo tammikuu on kyllä huonoin mahdollinen aika matkustaa kanarialle, kuten joku jo kirjoittikin. Ollaan kyllä lasten kanssa tuohonkin aikaan reissattu, mutta uimiset on pitänyt jättää tosi vähiin. Kerran lanzarotella jouduttiin jopa ostamaan paikallisia talvivaatteita, kun puolet lomasta oli ainoastaan 16'C!

    • yksi neljästä

      Hei tulimme juuri Maspalomasista. Olimme 21.10-31.10.09 reissussa. Olimme majoittuneena Cay Beach Princess-bungalowissa. Allas alue oli hieno. Hotelli on järjästänyt ohjelmaa ohjaajan avustuksella pitkin päivää. Ilmainen bussi meni rantaan kolme kertaa aamupaivän aikana ja takaisin iltapäivällä. Olimme oiken tyytyväisiä kunnes viimesenä iltana menimme hotellin järjästämään minidiskoon, kuten muinakin iltoina. Disko oli kello 20.30-21.00. Kun tulimme kämpille klo 21.05 meidän asuntoon oli murtauduttu ja kolmeen muuhunkin, jotka olivat myös minidiskossa. Vähän haiskahtaa järjästetyltä tempulta.Kaikki oli väännetty jopa jääkaappikin. Kaikki mahdollinen kelpasi paitsi vaatteet.Hotellin tavaroita ei viety vaan meidän. Poliisi ei vaivautunut tulemaan paikalle, mutta opas tuli ja menimme poliisiasemalle. Ei siitä apua ollut.

      • mb

        Hei
        Oliko myös tallelokero murrettu? Miten hotelli suhtautui?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe