Etsin hoitsua

--Erika--

Etsin hoitsua. Olen ollut pitkään "virtuaali maailmassa". Minulla on jopa ollut pari virtuaalitallia. Olen hoitanut monella tallilla. Mutta aina talli on lopettanut tms. Toivoisin että hevonen olisi Suomenhevonen (ei pakko) ja sillä voisi kilpailla. Tallin on oltava ok. Ei mikään sekalainen sivusto. Mutta jos tajusitte tuosta jotain, niin kaikki rohkeasti vastaamaan tähän viestiin!
t.Erika

60

1532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ven

      Heips!
      Olisitko kiinnostunut kenties einsiedelnin hevosista ja sveitsin puokeista?
      jos olet, meneppäs katsomaan Solya Sporthorses, aika uusi talli, mutta kuitenkin "kunnollinen" linkkihän olisi tässä:--> http://www.freewebs.com/solyasporthorses/index.htm
      P.S. Hevosten sivujen ulkoasuvaihdos meneillään, joten älä ihmettele jos toisella healla on toisenlainen leiska kuin toisella ^^

    • _Fel_
    • ninni +riitasoihtu

      www.webbisivu.com/ninnintalli

    • Jannica
    • Anfilia
      • eventite

        Mä tiedän yhen tosi hyvän virtuaalitalli paikan, vaik siel ei oo hoitajia ku 3. Mut toivottavasti tulis lisää.

        Osoite: www.freewebs.com/virtuaalitallibella.


    • Nimetön

      Hei!Käyppäs täällä: www.ponikallio.suntuubi.com
      Siellä niitä hepoja muutama on! Jos haluat hoitaa voin lisätä tallille uuden suokin:)Jollet esimerkiksi halua hoitaa Toivoa.

    • hepotin

      haluaisin myös hoitoheppaa joltain virtuaalitallilta mutta en tiedä yhtään tallia!!! tai virtuaalitallien osoitteita!!

      • TiD33

        Meiltä löytyy 18 hevosta ilman hoitajia, joten kaikille löytyy VARMASTI sopiva hoitsu. Vaikka talli on nyt hieman jäissä, niin siltikin hevoslista ja vieraskirjat ovat esillä etusivulla. Halutessasi voit kisata hevosillani, muttet tietenkään ilman lupaa. Palkka on vE:tä, jonka voi halutessaan käyttää EquusSportissa tai Mestyn Varusteessa uusien varustetiden/tarvikkeiden ostoon. Lämmin ja ystävällinen ilmapiiri takaavat kaikille miellyttävän hoito- ja ratsastuskokemuksen tallillamme, joten tervetuloa!

        Osoite: http://www.freewebs.com/santiaq/index.htm


    • Karah

      Meidän tallilla on suokki, mutta myös paljon muita rotuja ja eläimiä. Tarvitsisin hoitajia, sillä meillä ei ole tällä hetkellä yhtään hoitajaa..:( SINÄ olet todellä tervetullut

    • ~Hanna~

      Elikkäs Humuntalli on monipuolinen ja järjestää nyt kesällä varsinkin leirejä sun muuta ouuhaa joten tulethan sitäkin :))
      http://humuntalli.suntuubi.com/

    • jonnasklhj
    • elsku

      Jos olet se, joka kaipaa hoitsua joltain virtuaalitallilta joissa on vielä eläimiä vapaana eli ilman hoitajaa niin klikkaappa tuota linkkiä: http://www.elskuntalli.suntuubi.com
      Tallissani ei ole vielä millään eläimellä hoitajaa joten olisi suuri ilo jos joku ottaisi tallistani hoitsun eli: Ottakaa ihmeessä hoitsu jos sitä tarvitsette!!

    • Ansu^^

      www.freewebs.com/valkovuokon-talli ^^)

    • Wonder
    • Sofi ja Marru

      Tulkaa siis ne jotka haluavat virtuaalihoitsun virtuaalitallibellaan. Nykyään meillä on kuusi hoitajaa, mutta lisää toivottavasti vielä joskus tulee. Bella aikoi ensin lopettaa, mutta sitten Sofi ja Marru yhdistivät voimansa ja bella on vieläkin. Kaksin käy työ puolta nopeammin, niin kuin me sanomme. Bellalla ei ole aikomustakaan lopettaa vielä ainakaan kolmeen vuoteen. Saattaa olla, että Bella on vieläkin pystyssä kun olemme jo opiskelijoita!! Suokkeja meiltä kyllä löytyy: Molla ja Blacky. Blacky on 13 vuotias ruuna ja Molla 6 vuotias tamma. Kummallakaan ei ole hoitajaa, joten voit vaikka ottaa molemmat!! Toivottavasti kaikki tulevat Bellaan!!
      t.sofi ja marru

    • kiksuu

      Tässä on mun mielestä kivan näkönen ja hieno talli :D Söpöjä heppoja jne :)) Kaikki muutkin voi käydä:

      http://ptforever.urli.net/

    • Hoitajia etsivä
    • =) Mea
    • Senni-Deltur

      Eli, virtuaalitalli Laudatur on sellainen kuin haluaisit! Tallillani on pari suokkia sekä pari muuta, ja tallillani on estekisoihin ilmoittautumiset käynnissä!
      Tervetuloa, http://www.laudatur.suntuubi.com

    • cendastable

      Voi, tuuthan mun tallille? Meillä on kaikenlaisia tinkereistä arabehin ja shettiksiin! Olisin hirmu kiitollinen jos tulisit! eillä on vähän hoitajapulaa, mut talli onkin ihan uus. Takuulla saat hoitsun! Osoite on www.cendastable.suntuubi.com

    • Serppa
    • Hembuli

      Hei.

      Kuulostaisit sopivimmalta tallilleni, joka on toki vasta kehityksessä, mutta toivoisi jo hoitajia ympärilleen hääräämään. :) Tallilla taitaa olla nyt n. 8 hevosta, ja tietenkin sinne lisääkin olisi tulossa, heti kun siis hoitajia tulisi edes muutama. :) Mutta tsekkaileppas ja mahdollisesti mainosta, jos vain pidit näkemästäsi. :)

    • JellonGirl

      Tervetuloa Elessariin!

      Elessar on aivan äskettäin perustettu monitoimitalli.
      Hevosia tallilla on vielä 8,mutta ne ovat personaallisia ja niillä on voimaa kuin pienellä kylällä!

      Elessarin ominaisuuksia:

      -Personaallisia hevosia
      -Päivittäin päivitellään
      -Ja paljon hauskaa!


      Rakkaudella sinua kutsuen:
      Fel ja kauraturvat

    • heppa fani

      Olisi yksi talli missä kyllä on vain issikoita koska se on vaellustalli. Siellä pidetään kyllä kilpailuja, leirejä ja ynnämuuta. Siellä on minun mielestä hyvä omistaja ja hoitajia ei ole mutta yksi siellä käy vai ulkoiluttamassa hevosia ja ratsastamassa niillä esim, tunnilla tai ihan vuokraa ja hoitaa jaratsastaa.
      P.S. Käy koittaa! ;)

      • Heppa fani

        Hups unohdin tosta vaellustallista osotteen se on:http://issikkavaellus.suntuubi.com/admin/?cat=26&preview=2


    • Elianne

      Hei!
      Rakastatko/Pidätkö virtuaalihevosista?
      Etkö ole löytänyt kunnollista virtuaalitallia,josta haluaisit hoitsun?

      Jos vastasit näihin molempiin kysymyksiin kyllä,meillä on sinulle paikka,josta
      voit löytää unelmiesi hoitsun! Elessar on paikka,jossa voit hoitaa juuri sitä hevosta,mitä tahdot! Elessar on luotettava talli,joka ei koskaan petä!
      Elessar on aivan äskettäin avattu ja joka ikinen hevonen on vapaa,juuri sinua varten!
      Tallilla on kaikenlaista toimintaa,ne ovat tunti-ja hoitajatoiminta.
      Meillä on myös:

      -Osaavaa tuntiopetusta

      -Kahdeksan hevosta sinua varten

      -Nimemme tarkoittaa timanttia,joita on maailmassa vain 2,toivottasti me olemme yksi niistä. :)

      -Melkein valmiit sivut.

      -Ystävällinen henkilökunta.


      Odotamme sinua,ethän siis petä meitä..

    • tulkaa tänne!!
    • Duura

      Tänne ovat kaikki tervetulleita hoitamaan ja ratsastamaan : ) Me järjestämme myös tuntitoimintaa ja leirejä että vaelluksia!

      • Duura

        www.bowtie.suntuubi.com : D Edellisestä viestistä unohtu.


    • Sovellus

      Tervetuloa ratsutalli Sovellukseen! Sovelluksessa on kasvatettu jo vuosi shetlanninponeja, newforestinponeja ja vuonohevosia. Tallillamme on avoin ja mukava tunnelma ja maastoja riittää ratsastukseen. Samoin kenttä ja maneesi löytyy huonolle säälle! Tallimme kasvattaa kunnollisia ja hyvä kuntoisia poneja. Varsoja syntyy joka vuosi noin 10! ja noin puolet niistä on myynnissä, eli hevosia on tulossa paljon. Tervetuloa vaan meidän tallille! Ja onnea hoitsun etsintään.
      www.sovellusss.webs.com jo vuodesta 2009.

      • Jenny98

        Täällä olisi v-talli. Talli kasvattaa haflingereja ja shetuja, mutta muitakin hepoja löytyy. Rallissa on satunnaisesti kisoja ja ratsastustunteja. Tallissa on paikkoja yksäreille.
        Hepot odottavat tule jo!!

        - Jenny ja hepot


      • Jenny98
        Jenny98 kirjoitti:

        Täällä olisi v-talli. Talli kasvattaa haflingereja ja shetuja, mutta muitakin hepoja löytyy. Rallissa on satunnaisesti kisoja ja ratsastustunteja. Tallissa on paikkoja yksäreille.
        Hepot odottavat tule jo!!

        - Jenny ja hepot

        osoite on: http://vtgalope.suntuubi.com/?cat1


    • Tristan*

      Minulla on siististi tehty suntuubin talli jolla on 25 eri rotuista hevosta ja tällä hetkellä 6 hoitajaa; talli on vasta hiljattain perustettu mutta on kyllä valmis. Kaikilla hevosillamme voi kisata ja se on toivottavaakin. Talli on vaelluspainotteinen mutta sitä ei kannata säikähtää; se on vain yksi osa toimintaamme, ja suurimmalla osalla hevosista koulutustasot ovat korkealla. Tallin lopettamisesta ei ole pelkoa, ja päivittelen sitä joka päivä usein montakin kertaa päivässä. Meillä on myös tuntitoimintaa ja järjestämme lisäksi muita tapahtumia kuten tallin omia kisoja kunhan alkuun päästään :) Tervetuloa tutustumaan www.taikayontalli.suntuubi.com

    • Bettt

      Minulla olisi virtuaaliponi. Se on rodultaan haflinginhevonen. Sillä saisi kilpailla, kunhan ilmoittaa minulle. ;) Lähetä sinne vieraskirjaan vaikka jos kiinnostaa.

    • Ratsutalli Firenze

      Löytyy myös. :D tallimme on minun mielestäni OK ja vähän enemmän. Painotamme kilpailuihin ja näyttelyihin. Hoitajia kaivataan kovasti ja sivumme eivät ole sekalaiset! Ne ovat selkeät ja kauniit. Tervetuloa www.kilpailuhevoseni.webs.com ja ota pliide hoitsu! :D

    • Niina VRL-14076

      Hei :)
      Tallissani asustaa kaksi suomenhevosta. Toinen on tamma ja toinen ori.
      Toivottvasti jompikumpi kelpaa hoidokiksi :)
      Löydät ne tallini hevoset linkistä.
      http://ranchwingless.webs.com/index.htm
      Vieraskirja löytyy etusivulta.

    • ihailija ^^

      Kisatalli SIgerin hevosista jokainen on vailla hoitajaa... Sivuja päivitellään kerran tai useampi päivässä ja koko ajan on aktiivista toimintaa, kisoja, siitoksia ja uusia hevosia! Tule käymään ja löydä unelmaheppa!

      ---> www.tallisieger.webs.com

    • Jenny,Sebu ja Stwi

      Kelpaisiko hoitsuksi ori-poika?Sebastian on:
      -Aika orimainen
      -Tottelee
      -Ratsastaessa saattaa kuumua muuten kiva.Esteillä kuumuu, sen takia koulukisoihin.
      -Suokki
      -2. Suokin isä. Jolle,Zoli.
      -Saa osallistua muiden tallien kuten Lumiliekin kisoihin.
      Stwi on:
      -Suokki
      -Todella vähän orimainen
      -Eloisa
      -2. Suokin isä.Lisse,Wellu
      -Ei kuumu esteillä.Hyvä este- sekä kouluhevonen
      Olisi kivaa jos edes JOKU tulisi hoitamaan näitä kahta
      http://ratsastuskoululaku.webs.com

      • X

      • TiD33
        X kirjoitti:

        KÄYKÄÄ KATTOO

        http://piitu.suntuubi.com/?cat=1

        Älkää nostelko näitä ikivanhoja keskusteluja, kiitos. Tämäkin aloitettu vuonna 2008, joten viestin lähettäjä on jo varmasti löytänyt hoitohevosen eikä kyllä enää käy katsomassa tämän keskustelun viestejä.
        Rukoilen ja pyydän luomaan _yhden_ uuden keskustelun, koska minua suoraan sanottuna ketuttaa nähdä näitä vanhoja homehtuneita keskusteluja varsinkin, kun näitä nousee kerralla yli kymmenen.


    • ellahde

      Kiinnostaisiko tällainen: http://ktcrystalforest.nettisivu.org/

      Meillä on vielä aika vähän hevosia, mutta kyllä meiltä vapaa suokki löytyy, ja se on minun yksityiseni, jolla voi kilpailla. :)

      Käy kurkkaamassa

    • Sonja ja Petra

      Heijj.

      Haluaisitko tulla hoitamaan meille? Meitlä löytyy monia hevosrotuja, ja yksi suokkikin löytyy(jos suokin hoitusksi haluat) ja pääsee kisaamaan:D Talli on uusi. Ylläpitäjiä on kaksi, ja tallia päivitetään joka päiväm poikkeuksena lomat. Molemmilla ylläpitäjillä on entuudestaan kokemusta virtuaalitallin pitämisestä. Tallilla järjestetään myös kaikkea kivaa toimintaa..:)
      osoite: http://www.helpplaystbale.suntuubi.com
      Tervetuloa!

    • Misqku

      Miltä kuulostaisi rauhallinen maalaistalli vailla turhaa hälinää, pieni mutta riittävä määrä hevosia ja poneja, tuntiratsuja ja kilparatsuja, varsoja ja vanhuksia höristelee korviaan kodikkaista karsinoistaan, homasta hoitajasta haaveillen. Piirron-tallilla on ihanat maastot, ja siksipä Piirto järjestää runsaassti maastotunteja, mutta halukkaat saavat köpötellä kentälläkin. Myös estevalmennukset ja kilpahevoset käyttöösi löytyvät Piirrosta. Osallistu toimintaamme, viihdyt varmasti...

      Googlaa Piirron-talli tai näppäile osoite www.freewebs.com/piirron-talli

      P.S. Ole nopea, jos aiot ottaa hoitsun, ennenkuin joku kerkeää edellesi ja nappaa juuri sen haluamasi hevosen!

    • -Springg-
    • heidikingi

      Täältä tallilta ihania hevosia ja poneja !

    • Uskon,että tykkäät
    • Geisha

      www.truefriend.suntuubi.com

      Talli on juuri avattu, joten hoitajapula! Tallissa asuu erilaisia hevosia sekä poneja, joten kaikille löytyy varmasti mieluisa :) Tallilla järjestetään ajan kanssa paljon erilaisia ekstra ohjelmia hoitajille!

      Jätä edes kavionjälkesi viekkuun :)

      -Geisha

    • molla12

      hei,
      tervetuloa vasta avattuun virtuaalitalli fortuneen...
      kirjoita vain googleen virtuaalitalli fotune... kiitooos :)

    • Britta.
    • velli999

      Meillä olisi suokki nimeltä Tuuli jonka kanssa voi kisailla.
      Tervetuloa!
      www.kavioniemi.suntuubi.com

    • Tallin omistaja
    • Assi

      Tule Virtuaalitalli Xenaan! www.virtuaalitallixena.weebly.com. Olen aktiivinen ylläpitäjä ja tulet varmasti viihtymään.

    • --Minty
    • http://hipsunkopsin.nettisivu.org/
      On juuri auennnut virtuaalitalli missä olisi hevosia, mutta yksi suokki vain tosin sillä ei ole hoitajaa. Jos kiinostusta on käy edes vilkaisemassa : ) Tervetuloa !

    • Tikru
    • ?==0..- Emmi -..0==?

      Meillä on ihan mukava talli jolla on heposia hoitajaa vailla. Ja saisit kyllä kisata :)

      • //Emmi//

        Ja ossa on: http://kalliovuori.Suntuubi,com/
        Toivottavasti tulet ainakin käymään :)


    • Ponski

      Tervetuloa Ratsutila Hattaraan!
      Siellä sinulla on mahdollisuus saada oma hoitsu oli se sitten kissa, koira tai hevonen. Kaipaamme aktiivisia ja ahkeria hoitajia. Tallilla on maneesi ja mahtavat maastot. Majoitamme myös yksityisiä.

      Tervetuola ihastumaan!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe