viljakäärmeen poikasia

tarjolla

Muninta ja haudonta onnistui niin hyvin, että vielä olisi pari reipasta, hyvinsyövää, nahanluonnit ok. poikasta ilman kotia Helsingissä.

Poikueesta muut menneet joko tuttavankauppaa tai sitten eläinkaupan kautta uusille omistajille. Ongelmia ei ole ollut. Nämä kaksi vaan olivat pidemmässä tarkkailussa kotona alun ruokailuongelmien vuoksi. Nyt ovat syöneet kuukauden päivät moitteettomasti kumpikin (tosin toiselta jäi vain yksi ruokailukerta väliin silloin alussa, mutta halusin silti tarkkailla sitäkin) -tai sitten sen voi tulkita luopumisen vaikeudeksi-. :) Ovat niin herttaisia.

Väritys on normaali ja sondattu ei ole, koska kantapään kautta olen oppinut, että pikkuisten sondaus ei välttämättä täsmää totuuden kanssa. Onpa joku väittänyt tuota isukkiakin tytöksi aikoinaan.

Eli sikaa säkissä, tai sitten hellyttäviä pikkuisia viljiksiä olisi pari tarjolla. Ellei kukaan halua niitä 40 e/kpl hoito-ohjeiden ja neuvomissitoumuksen kanssa suoraan kasvattajalta, niin joku ostaa ne kuitenkin kaupan kautta ja hinta siellä on jokin muu.


Nyt harkintaa... tietty, en anna vauvojani kokeiluun, että oiskohan noi kivoja ja uskaltaako niihin koskea. Sitä en voi kaupan kautta tarkastaa, mutta toivon, että löytävät hyvän kodin.

8

975

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      noin pienet kyllä yleensä popataan, ja kokenut poppaaja saa kyllä uroksen pilin esiin... kantaako poikaset mitään resessiivisesti? Onko pakkoruokittu? Miten sinuun voi ottaa yhteyttä?

      • tarjolla

        Ei ole pakkoruokittu, toinen alkoi syömään vasta kun ensin pesin pinkit, nyt syö pesemättöminä hyvällä ruokahalulla, ja kuten sanoin, toiselta jäi aikoinaan vain yksi ruokintakerta väliin.

        Äiti puoliksi bloodred.

        Yhteyttä voi ottaa sp:lla os [email protected] tai puhelimitse 050-3701665. Aikaisempaa satsia myin myös tätä kautta, mutta yhteydenotot tulivat sellaisella viiveellä, että kun olin juuri asioimassa eläinkaupassa, tuli eka tekstari puhelimeen ja sen tietysti luin vasta poikasten luovutuksen jälkeen :o.

        Se on muuten jännä juttu, kun tuntuu siltä, että ihmiset hankkivat mieluummin lemmikin eläinkaupasta kuin kasvattajalta, vaikka eläimelle on vain stressaavaa käväistä siellä näytillä. Tuo 40e on sama hinta, minkä saan viedessäni poikaset kauppaan myytäväksi, niin että se siitä.

        En osaa popata itse, mutta voisin ehkä kysäistä apuja jos niin on tarpeen.


    • Sonni

      Itselläni on jo hommattu poikasia 2 kappalein. Mutta jos käärmeesi uhkaavat jäädä käsiin ja kukaan muu ei niitä huoli, olen valmis maksamaan 30 ekuu yhdestä. Toden näköisesti et tule myymään tuohon hintaan mutta ainahan sitä voi yritää.

      [email protected]

      • Nez

        Ovatko siis myynnissä vai eivät? ovatko kesyjä? Olisin kiinnostunut...


      • uudessa kodissa
        Nez kirjoitti:

        Ovatko siis myynnissä vai eivät? ovatko kesyjä? Olisin kiinnostunut...

        Sorry, tuon viimeisen viestin jälkeen olisi ollut hyvä vielä laittaa tieto, että ovat uudessa kodissa jo ja kaikki hyvin.

        Eli suosittelen käymistä herppi.net osoitteessa, siellä löytyy vielä joitakin viime kesän poikasia myynnissä. Toiselle herppiläiselle myin vauvelit sillä sitoumuksella, että viikon saavat tutustua toisiinsa uusi omistaja & babyt ja kaikki sujuu hyvin ja niinhän se sujui, syömisineen, nahanluonteineen yms.

        Eli luovutus oli Amandan päivänä ja maksun sain kuun vaihteessa.

        Tosin, mitä tiedän, niin pari meidän vauvelia on vielä Malmin 4pets:ssä. Niitä voi käydä varmaan kurkkimassa.

        Kaikki meidän poikaset ovat tottuneet käsittelyyn niin, että ruokimme ne erikseen: ruokapäivänä tsekkaus kädessä, että ei mitään probleemia, ja ruokailu omassa purkissa, jonka jälkeen siirto terraan, siivoamme myös terran päivittäin vedenvaihtoineen, kertaakaan ei ole ollut muuta ongelmaa,kuin että ovat tosi vikkeliä ja reippaita ja Uteliaita. Nahanvaihdon jälkeen tarkastamme myös erityisesti hännänpään, koska joskus parilla meidän vanhuksista häntään on jäänyt pieni pätkä vanhaa nahkaa, joka sitten on lioteltu pois.

        Summa summarum: nyt en myy enää omia poikasia, mutta kaupassa niitä voisi olla mahd. vielä pari kappaletta.


    • ovat varattuja

      ei näillä näkymillä enää tarjolla, ovat varattuja, kiitos!

    • Kati Hölsä

      Moips, Oisin tosi kiinnostunut sun käärmeistäsi, onkos noi minkä ikäisiä? ja ne oli uroksia? montako sulla on niitä? Olisin hankkimassa kahta viljakäärmeen poikasta. terra ja kaikki löytyy, itelläni on 4 vuotias viljakäärme uros. Mä oon 19-vuotias ja mä asustelen vantaalla. saiskohan nistä kuvia ? :D
      T. Kati Hölsä

      • jepajeeejeje

        kuule kuusivuotiaat ole poikasia! Olet ehkä hieman myöhässä, mutta ainahan saa yrittää... ;o)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe