Fantasiasta faktaksi

Kukkanen

Kännykkä värisee taskussani tekstiviestin merkiksi kesken luennon ja herättää minut säädyttömistä unelmistani. Olen ollut aivan liian kauan ilman täyttymystä. Pitkät päivät ja uuvuttavat illat töissä ovat imeneet minusta kaikki mehut. Niin paljon, kun päivisin lemmenleikkejä ajattelenkin ja romanttisia, kuumia iltoja suunnittelenkin, kaadun yömyöhällä sänkyyn ja nukahdan saman tien. Ajatukseni harhailevat siis aivan ymmärrettävästä syystä painokelvottomia polkujaan.
"Tule heti, kun pääset. Lähetin sihteerin jo kotiin. Täällä odottaa yllätys. Et varmasti pety!", lukee mieheni lähettämässä viestissä.
Hmmm. Yllätys sopii mainiosti. Seuraava luento saa jäädä väliin. Kiiruhdan ensimmäisten joukossa ulos luentosalista ja takkia päälle pukematta liidän kohti mieheni työpaikkaa. Olen käynyt siellä muutaman kerran aiemmin, mutta vain ilta-aikaan joitakin papereita noutamassa. Odotuksen ja kaipauksen perhoset lepattavat siipiään vatsassani, kun kiipeä viimeiset portaat ja yritän tasata hengitystäni. Toimiston lasiseinien läpi näen rakkaani istumassa komeana musta puku päällä suuren pöytänsä takana puhelin vasemmalla korvalla, sormet tietokoneen näppäimistöllä tanssien.
Mies nostaa katseensa ja huomaa minut. Hän sanoo jotakin puhelimeen ja sulkee sen. Mies viittoo minut kädellään luokseen ja hymyilee vihjailevasti. Huomaan ohimennen koko toimiston olevan tyhjä. Yllätys taitaakin olla oikein jymy sellainen, kun toimistonväki on sen vuoksi saanut loppupäivän vapaata!

-Hei kulta. Tule tänne. Laittaisitko oven kiinni, mies pyytää edelleen pöytänsä takana istuen. Ihmettelen ääneen, mikä yllätys mahtaa olla toimiston tyhjentämisen arvoinen. Mies nousee seisomaan ja huomaan, ettei hänellä olekaan aivan koko pukua päällä...
-Sulta tais unohtua jotain aamulla, virnistän ja osoitan mieheni paljaita sääriä. Nuo reidet ja pakarat, tuo mies, minun! Mies toteaa unohduksen olleen tarkotuksellinen ja ottaa laukun ja takin käsistäni ja laskee ne vierastuolille. Punastun kuin teinityttö, kun mieleeni juolahtaa, että kuka tahansa saattaa poiketa toimistoon millä hetkellä hyvänsä ja nähdä meidät.
Mies kietoo kätensä ympärilleni ja suutelee otsaani. Yritän näyttää viattomalta ja kysyn, millainen yllätys miehellä on mielessä. Hän kuiskaa korvaani toteuttavansa tänään unelmani. Arvasin siis oikein. Ihoani kihelmöi odotuksesta. Kohotan kasvoni ja lähestulkoon hukun suudelmaan. Käsi lähtee vaeltamaan selkääni pitkin, etsii tiensä paitani helman alle. Sormet paljaalla iholla lähettävät ihania väreitä kohti nautintoni keskusta. Upotan sormeni miehen pehmeisiin hiuksiin ja painaudun aivan kiinni hänen kiinteään vartaloonsa. Suljen silmäni ja antaudun tunteen vietäväksi. Mies tarttuu pakaroihini ja nostaa minut työpöytänsä reunalle istumaan.
Huokaisen, juuri näin alkaa eräs kutkuttavimmista fantasioistani. Riisun miehen puvuntakin ja heitän sen huolimattomasti lattialle. Mies suutelee kaulani herkintä kohtaa ja ujuttaa paidan pois päältäni. Hänen pörröinen päänsä laskeutuu alemmas ja hän hyväilee paljasta ihoani huulillaan. Kädet hapuilevat rintaliivieni hakaset otteeseensa ja pian vaaleat pitsiunelmani lojuvat mustan puvuntakin seurana toimiston lattialla. Suljen silmäni nautinnon väreiden lähtiessä liikkeelle, kun mies lipaisee oikeaa nänniäni kielellään. Tuntuu taivaalliselta, kun toinen tietää tasan tarkkaan, millainen kosketus saa silmissäni sumenemaan.
Annan nautinnon väreillä vartalollani vielä hetken ennen kuin tarraan kiinni miehen hartioihin ja kehotan häntä nousemaan ylös. Tärisevin sormin napitan miehen paidan auki ja painan huuleni nännille, kiusoittelen. Miehen sormet näpeltävät kiireessä housujeni vetoketjua, käsi ujuttautuu silittämään pikkupöksyjeni sileää kangasta. Tunnen housujeni kostuvan ja miehen tyytyväinen hymähdys kertoo hänen tehneen saman huomion.
Käteni seikkailevat miehen kuumalla iholla. Vasen käteni sujahtaa mustiin boxereihin ja tapaa kauan kaivatun ystävän. Uljas kalu on jo juhlakunnossa, liikutan kättäni sileää vartta pitkin. Mieskin on kaivannut yhteisiä leikkejämme, nautintoa pitkittääkseni annan lemmensauvan levätä hetken.

Mies antaa housuilleni kyytiä ja laskee minut takaisin pöydälle. Hän painaa päänsä jalkojeni väliin ja käyttää toisen valttinsa. Vikkelä kieli helmelläni saa väreet jälleen liikkeelle. Ajatukseni vaeltavat taas omia latujaan, tällä kertaa väreitä voimistaen. Puristan pöytälevyn reunaa, kaulani on taipunut kaarelle ja nännini nöpöttävät kiihotuksesta kovina. Tutut aallot lähestyvät. Kiihtyvä hengitykseni antaa merkin miehelle. Kieli jatkaa kiduttavan kiihottavaa tanssiaan samalla, kun mies tottuneesti työntää kaksi sormeaan kosteuttaan kiiltelevään vakooni. Voihkaus karkaa huuliltani. Täyttymyksen värähtelyt voimistuvat. Orgasmin räjäyttäessä tajuntani puristan reisiäni yhteen. Mies hyväilee herkimpiä sopukoitani ison O:n järistysten laantuessa.
Olen huomaamattani laskeutunut makaamaan pöydälle. Kiedon sääreni seisomaan nousseen miehen lanteille ja vedän hänet itseäni vasten. Mies pudottaa boxerinsa lattialle ja ohjaa sauvansa pään sykähtelevää vakoani vasten hitaasti, kiusoitellen. Kiemurtelen malttamattomasti lähemmäs. Yritän saada elimen pian sisääni, mutta mies on päättänyt piinata minua vielä hetken. Huulet laskeutuvat jälleen rinnalleni, mies aloittaa kidutuksen alusta.
-Anna jo. Mä en kestä enää, inahdan.
Mies virnistää ja puskee yhdellä työnnöllä pohjaan asti. Jaloillani puristaen pakotan miehen pysähtymään. Tarvitsen sittenkin pienen hetken rauhoittuakseni. Himoni ottaa kuitenkin pian vallan ja hellitän jalkojeni otetta. Nostan jalkani koukkuun pöydän reunalle, mies uppoaa ihanasti hieroen syvälle sisääni. Otan jokaisen voimakkaan työnnön voihkaisten vastaan.
-Tehdään tästä täydellistä, mies murahtaa vetäytyen ulos minusta. Nousen ylös ja painaudun koko pituudeltani hikistä miehenvartaloa vasten. Jalat alta vievä suudelma ja mies kääntää minut nojaamaan pöytää vasten.
Työnnän peppuani miestä vasten, tässä tehdään nyt todellakin fantasiasta totta. Mies tarttuu lanteisiini ja työntyy nautiskellen sisääni takaapäin.
-Kulta, kato tonne, mies kuiskaa korvaani ja nyökkää oikealle puolellemme. Hengähdän ihastuksesta nähdessäni mitä kiihottavimman näyn. Seinään kiinnitetystä kokovartalopeilistä saatan nähdä kaarelle taipuvan selkäni, himosta punoittavat poskeni ja mikä parasta, voimakkaan mieheni puskemassa kovaa elintään takaapäin sisääni.
Sormeilen itse helmeäni ja katselen peiliin. Miehen ilme kiristyy, hieron itseäni ja tunnen tuttujen aaltojen jälleen lähestyvän. Mies murahtaa puskiessaan viimeisen kerran voimakkaasti sisääni. Tiedän laukeavani aivan pian, jatkan sormieni liikettä. Mies puristaa peppuni itseään vasten ja nyt. Nyt. Koloni supistelee miehen rentoutuvan kalun ympärillä. Näen tähtiä.

Hengitykseni tasaannuttua käännyn kasvotusten miehen kanssa ja suutelen häntä uupuneena.
-Seuraavalla kerralla toteutetaan sun unelma, kuiskaan ja olen tosissani.

4

6132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ukkomies

      kerrankin avioseksiä... kiitos!

      • kukkanen

        Ei kyllä valitettavasti olla vielä naimisiin asti päästy, mutta vakavassa suhteessa kylläkin.
        Olen samaa mieltä, että täällä liian suuri osa novelleista ja muista kirjotuksista on joko syrjähyppyjä tai sitten muuten vain vieraiden kohtaamisia.
        Kiitos kommentista. Jatkanko vielä vai joko jätän kirjoittelun tähän?


      • ukkeli
        kukkanen kirjoitti:

        Ei kyllä valitettavasti olla vielä naimisiin asti päästy, mutta vakavassa suhteessa kylläkin.
        Olen samaa mieltä, että täällä liian suuri osa novelleista ja muista kirjotuksista on joko syrjähyppyjä tai sitten muuten vain vieraiden kohtaamisia.
        Kiitos kommentista. Jatkanko vielä vai joko jätän kirjoittelun tähän?

        Jatka toki. Sana hallussa. On mahtanut olla kuuma tuota kirjoitaessa? ;9
        Himokasta tekstiä mutta ei kuitenkaan tökeröä pornokieltä joissa vain pistetään erilaisia nimikkeitä sukupolielimille ja kehon eritteille peräkkäin.


    • Malje

      Sun kannattaa kirjottaa lisää!!Tää on rehellinen mielipide!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe