Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

AC/DC vai Metallica

Black Magnetic

Aika mielenkiintoinen syksy tiedossa kun nämä kaksi oman alansa "jättiläistä" julkaisee uudet levyt heti perätysten; Metallica syyskuussa ja AC/DC reilun kuukauden myöhemmin. Mitä luulette kumpi levy tulee menestymään paremmin, Death Magnetic vai Black Ice? Itse ostan jokatapauksessa molemmat :-)

8

777

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jyrää!

      Veikkaan Metallican levyn menestyvän paremmin.
      Ainakin näyte AC/DC:n levyltä oli luvalla sanoen huono!

      • omien

        tuotosta.Mitä vittua jätkät nykyään tuottaa. Jopa omat fanit haukkuu uutta biisiä. (Metallica)


    • Kuuntelija Q

      Kuuntelin Metallican sivuilta tuon yhden maistiaisbiisin ja tuo oli sitä Metallicaa josta en niin hirveesti pidä. Joku Enter Sandman tyyppinen biisi on bändiä parhaimmillaan. Eiköhän levy tule hankittua kuitenkin.
      AC/DC on sitä mitä pitääkin (tuo pieni näyte).
      Tuttua ja turvallista takuumureaa tavaraa.Ehdoton hankinta.Maailman kovin bändi.

    • aivan takuuvarma

      ostos, eka sinkku räjäyttää ymmärryksen!! Metallicaa en ole vielä kuullut mutta jos se on edes puoliksi yhtä hyvä kuin uusi AC/DC niin kyllä sekin tiensä löytää levykokoelmiin.

    • vie!

      AC/DC vie Metallicaa aivan 100-0! Uusi Metallica on aivan paskaa vaikka taso vähän paranikin St. Anger levystä, mutta silti se hyvä Metallica on historiaa. Todellakin Enter Sadmanin tyylistä pitäisi olla, mutta ei niin ei.

      Mutta AC/DC, voi jumaliste! Rock 'n Roll Train iskee kuin salama! Koska viimeksi oon saanut näin mahtavan fiiliksen musiikista! AC/DC räjäytti nyt kyllä pankit tällä uudella biisillä!

    • äsken

      Suomi24:n Metallica osioon mielipiteeni asiasta mutta taisi jäädä kontrolliin, kirjoitan sitten tänne.

      Niin, eilen Radio Rockin uuden rockin illassa soitettiin peräkkäin uutta AC/DC:tä ja uutta Metallicaa. AC/DC sai jalan vispaamaan ja ilmakitaran soimaan ja pään nyökkymään, teki vain mieli mättää stereot kovemmalle koko ajan :)! Metallica sai toivomaan että kappale loppuisi pian mutta sehän kesti ikuisuuden.

      Summa summarum, Metallica oli parhaimmillaan loistava bändi, AC/DC on ollut loistava koko uransa ajan ja uusi kappale todistaa ukkojen olevan hirmuisessa vedossa! Niin, ja siitä Metallican uusiutumisesta....ovat tottavie uusiutuneet mutta tuloksena on ihan hirveätä shittiä. Ikävä on niitä aikoja kun Metallica teki hyvää musaa mutta onneksi on AC/DC joka ei petä.

      • paras levy oooon...

        MOOTTORIPÄIDEN UUS KIEKKO,AIVAN VITUN HYVÄ!!! T:Lemmy ja veljet


    • Itselläni ei ole kyllä kovin suuria odotuksia kummankaan bändin uusista levyistä, sillä epäilen vähän sitä, ettei kumpikaan näistä kahdesta maailmanluokan huippubändistä ole onnistunut tekemään mitään huippulevyä vuosien tauon jälkeen. Täytynee silti jossain vaiheessa hankkia tuo AC/DC:n uusi levy ihan uteliaisuuden takia, mutta uutuuslevyn hintaa en silti viitsi siitä maksaa. Metallican levyä pidän jopa jonkinlaisena floppina, mutta ehkä AC/DC on onnistunut tekemään sellaisen niin sanotun perus keskitason levyn, kuten mm. albumit Blow Up Your Video, Who Made Who tai The Razor`s Edge.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe