Jousimies pettää aina

Jouskari99988888

Jousimies on
- petollinen
- ei todellakaan pysty uskollisuuteen
- epärehellinen
Ottakaa kantaa!
Ihan oikeasti kiinnostais kyllä kuulla muiden mielipiteitä, itsekin olen jouskari ja valitettavasti kaikki parisuhteeni ovat kaatuneet johonkin em. seikoista....mikä neuvoksi?

32

6220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itsejousk.

      Hei
      Nyt sinä liioittelet, olin naimisissa 21 vuotta ja härkämieheni petti minua alusta asti.Minä olin hyväuskoinen hölmö. Jousimieshän on Hessu Hopon kaltainen kiltti ja hyväntahtoinen. Mikä onkaan nouseva merkkisi? Sillä sekin vaikutta asiaan.
      Jousimies voi puheissaan liioitella joskus, mutta epärehellinen ei, päinvastoin oikea totuuden torvi ja lausuu totuuksia usein vielä väärässä paikassa. Flirttailija jousimies on myös, mutta pystyy uskollisuuteen.Ehkä olet tavannut vääriä tyyppejä? Mielenkiintosi on lopahtanut nopeasti?
      Kuvauksesi jousimiehestä on minun mielestäni väärä.

      • Kksonen8888888

        minä olen kyllä ns pettänyt mutta ei jousimies ikinä!t.kaksonen


    • Jouskarinainen

      Ei todellakaan pidä paikkaansa. Jos yksi tekee niin se ei tarkoita että kaikki olisivat samanlaisia!

      • jouskari-59

        että pitää paikkansa itse olin naimisssa 20.v.eikä pettäminen käyny mielessäkään.Olisin edelleenki yhdessä hänen kanssa jos muita asioita olisi tullut eteen. No nyt yksin olessa kiva katsella muutakin kuin omaa napaa,,


    • pettävästä

      Jousimies Miehestä. Seurustelin 3 vuotta ja koko sen ajan mies petti. Lisäksi valehteli ja kertoi kaiken näköisiä tarinoita esim. tekemistään matkoista ja tapaamistaan julkkiksista ym. Puhui itsensä välillä pussin. Huh huh olihan tyyppi.

      • härkämies-75

        Pettävästä jouskarinaisesta..huh huh mikä tarinan sepittäjä ja peluri


      • se on varma
        härkämies-75 kirjoitti:

        Pettävästä jouskarinaisesta..huh huh mikä tarinan sepittäjä ja peluri

        jos joku, naiset ovat hieman heikompia tässä asissa, mutta miehet ovat sanansa mukaisia - eivät petä, mutta voivat jättää - jos eivät ole tyytyväisiä - sanaakaan sanomatta.


      • Kksonen8888888

        näin kaksosena sanon sulle että, ehkä se ei vaan rakastanut sua tai sillä ei ollut tunteita sua kohtaan. minun jouskarini ei ikinä petä! jos hän rakastaa ei petä ja niin vetoaa kaikkiin muihinkin horoskooppeihin.


      • tunteita muo
        Kksonen8888888 kirjoitti:

        näin kaksosena sanon sulle että, ehkä se ei vaan rakastanut sua tai sillä ei ollut tunteita sua kohtaan. minun jouskarini ei ikinä petä! jos hän rakastaa ei petä ja niin vetoaa kaikkiin muihinkin horoskooppeihin.

        kohtaan, mutta mielestäni hänellä on vaikeuksia solmia kestävää ihmis-suhdetta. Ilmeisesti on pettynyt jossain suhteessa paljon ja nyt ei luota naisiin. Uskon että piti minusta paljon mutta toisaalta teki kaikkensa että lähtisin pois suhteesta ettei satuttaisi itseään. Hän varmaankin pelkäsi aitoa oikeaa suhdetta. Muutaman viikon panot on helpompia ja tuntee itsensä halutuksi mutta tunteet eivät saa valtaa ja näin hän pystyy hallitsemaan paremmin tilannetta.

        Tälläsiä ajatuksia neitsytnaisen analysoidessa kyseistä miestä 3 vuoden ajan. (emme asuneet yhdessä)

        PS. Tämä mies on alkanut ottamaan minuun uudelleen yhteyttä:) sääli sillä ei ole enää mitään tehtävissä asian suhteen. En aijo enää ikinä aloittaa suhdetta hänen kanssaan.


    • Jouskarinainen*

      Minulle ei tule mieleenkään pettää kumppania. Itse olin naimisissa kaurismiehen kanssa, hän petti minua alusta lähtien, mutta kenkää sai ja lujaa. Ero antoi mulle niin hyvät säännöt että "mieti tarkkaan kenet haluat"

      • ja olen edelleen

        jouskarin kanssa.oltu yhdessa 27v.olen rapu nainen,oikutteleva muutenkin mahdotn joskus,mutta myos lammin.jouskari miehellani on hyva ammatti ja talous asiat kunnossa.pitaa huolen minustakin,saan lahjoja ja muistaa kaikki merkki paivat.en tieda onko pettanyt mutta en oikein usko,voi flirttaila mutta teen sita itsekkin.


      • jouskarinainen

        .. olin naimisissa kaurismiehen kanssa joka petti.. en tiedä tekikö sitä alusta asti mut et yhessä oltiin n.25v.... pettämiseen liittomme sitte loppui.. miul ei pettäminen käyny ees mieles...


    • jousim -64

      Horoskooppeihin ja mihinkään huuhaahan
      ikinä en ole pettänyt .

      • VesimiesN -89

        Voivat väittää vesimiehistäkin että pettävät. Varmasti joka merkistä löytyy niitä.
        Itse en hyväksy moista touhua, enkä valehtelua. En koskaan pettäisi kumppaniani!


    • Nameka

      ...ei horoskooppimerkki. Kyllä varmasti joka merkistä löytyy pettäjiä. Ihmiset ovat erilaisia. On niitä jotka eivät voi vastustaa kiusausta, jos tilaisuus on ja niitä jotka eivät voi edes ajatella pettävänsä puolisoaan.

      • Jouskarinainen*

        Toi sun viesti oli kuin kopsu minun viestistä, minä olen joskus tämän palstalle heittänyt sellasen viestin. ;))

        Onko sama ajatus kummallakin, heh. ;D


    • jouskarit...

      Olen itse jousimies (nainen), olen aina ollut huono parisuhteissa. Yleensä pari vuotta menee hyvin seurustelussa, pysyn suhteessa sen aikaa uskollisena. Vaikka suhde olisi tasapainoinen ja muutenkin hyvä (ei syytä pettämiseen), mutta jossain vaiheessa ajaudun siihen, että petän kumppaniani vaikka todellakaan mitään syytä ei olisi.

      Inhoan itseäni sen takia, että en vain kykene olemaan yhdessä suhteessa vaan pitää olla monta lankaa tulessa johonkin suuntaan. Tällä loukkaan kumppaniani, ihmistä kenen kanssa olen pettänyt ja tietysti myös itseäni. Lisäksi tähän liittyen, minulla on ollut myös monta seurustelukumppania yhtä aikaa, niin ettei he ole tiennyt toisistaan. Muutamista tapauksista olen jäänyt kiinni, toisista taas en. Olen monesti sanonut, ettei minuun kannata rakastua, koska en pysty antaamaan toiselle sitä rakkautta ja turvaa mitä he ansaitsisivat. Sitten jos joku "pienen kivan" jälkeen on rakastunut, olen ilmoittanut tämän olevan loppu. Satutan ihmisiä tiedostamatta ja tietoisesti.

      Toivottavasti joskus saan järkeni ja tunteeni kuriin.

    • Niinas.

      En usko että jouskarimies on sen petollisempi kuin muutkaan (kokemus seurustelusta on). Ongelma näillä miehillä on enemmänkin se, että itse haluavat kyllä juosta vapaana ja villinä kapakoissa ja muissa 'harrastuksissa', mutta eivät salli samaa kumppanille. Olen neitsyt ja tarvitsen myös oman vapauteni. Ex-mieheni oletti aina, että MINÄ olen kotona odottamassa HÄNTÄ kun hän saapui seikkailuiltaan kotiin. Ja auta armias, jos en ollut...

    • lilyan

      Itse olin ennen aika menevä.. En osannut jäädä paikalleni tai sitoutua tai edes seurustella vakavammin. Ja petin helposti.

      Sitten tuli eräs mies kalat ja petti mennen tullen. Ja kun tähän ihmiseen olin niin kiintynyt niin tottakai se sattui.

      Mutta mitä tästä opimme? Enpä ole enää vieraissa hyppinyt, ehen. Nykyisin olen niin uskollinen kumppanilleni kuin vaan voin. Eikä pieneen mieleenikään tulisi enää pettää, en vaan pysty enää sellaiseen. Enkä edes halua. Jos ei pysty olemaan yhden kanssa niin sitten tarvitse edes seurustella.

      • lilyan

        .. että jousimies nainen siis olen.


    • böoodfhu

      Olen jousimiesnainen ja myös nousevalta merkiltäni jousimies. Paskoja luonteenpiirteitäni.
      - flirttailen (vaikka seurustelen)
      - olen itsekäs parisuhteessa
      - olen pettänyt kaikkia seurustelukumppaneitani
      - mutta kun tosissani rakastun, ja kumppani on uskollinen minulle, olen minä myös hänelle, flirttailu silti jatkuu luonnostaan, mutta pitemmälle en menisi

    • en petä

      ... jousimies ja ikinä oo pettäminen ees käyny mielessä.... nii et ei kaikki jouskarit petä..

      • jouskaritar

        Mä olin 15 v,aviossa Leijonan kanssa,joka petti
        koko ajan,vasta myöhemmässä vaiheessa asia tuli
        tietooni ja liittomme loppui ,koska mies ei halunnut
        luopua toisesta naisesta,johon oli vakisuhde.Itse
        en ole milloinkaan pettänyt,ollessani vakisuhteessa
        miehiin.


    • jouskari vm 64

      Olen itte jouskari enkä ole parisuhteessa pettänyt. Myönnän kyllä että suhteissa, joita EN ole ottanut vakavasti ja olen huomannut ettei toinenkaan osapuoli ole sitoutunut yhteiseen parisuhteeseen, kuten yhteisen tulevaisuuden suunnitteluun, en ole hukannut aikaani sellaisten tyyppien perään haikailuun, vaan olen ns harrastanut irtosuhteita ilman huonoa omaatuntoa. Olen pitänyt ko miehiä ystävinä. Eihän jokaisen tapaamani miehen kanssa voi yhteiselo sujua jatkossa ja kaikki asiat osua nappiin. Ihmiselossa voi toisella osapuolella olla sellainen kasvamisen paikka meneillään, esim tuore avioero, työttömyys, velkajärjestely, omaisen kuolema tms, ettei sillä hetkellä kykene muodostamaan vakavasti otettavaa parisuhdetta. Kun on omat plasmat sekaisin. Mutta voihan sitä ystävä olla silti ja tukea kaikin tavoin toista jaksamaan.
      Useimmiten minulle on kyllä käynyt päinvastoin, että toinen osapuoli suhteen alussa vakuuttaa rakkauttaan ja eksyykin sitten toisen sänkyyn. Kokemus tuo varmuutta, joten en enää suinpäin usko rakkauden vakuutteluihin enkä uskollisuuteen.
      Olin kuitenkin 17 v miehen kanssa joka petti seurustelun ja avioliiton aikana ja saimme 4 lasta, joiden vuoksi suljin silmäni monelta epäkohdalta. Kunnes päätin elää elämääni nyt enkä "sitku" lapset ovat aikuisia. Ja sanon, että minun kohdallani kannatti, vaikka henkisesti ja rahallisesti otti koville vuosia. Nyt 11 v eron jälkeen vasta pääsin yhteisistä veloista eroon ja edelleenkin on kismaa lapsiasioissa exän kanssa. Mutta eipähän tarvitse kärsiä valvotuista öistä, pelätä,sietää väkivaltaa, herjaa ja ainaista alistamista.
      Meni vähän pitkäksi tämä vastaus, mutta loppukaneetiksi, jokaisella on vain yksi elämä. Arvostakaamme sitä. Sekä omaamme, että toisten.

    • JouskariN

      ...että jouskari pettää aina.. Olen 36v ja en ole koskaan pettänyt ketään miestä kenen kanssa olen seurustellu tai ollut avoliitossa. Itselläni on sellainen periaate että jos seurustelen jonkun kanssa niin sitten olen hänen kanssa 100%:sti. Minulla ei kiinnosta muut kuin se yksi henkilö. Minua on kylläkin yllätys yllätys härkämies pettänyt, se loppui siihen, sillä olen ehdoton pettämisen suhteen.

      • jouskari Nainen minäkin

        Itse myös Jouskari,enkä koskaan ole pettänyt,kun
        ollut avio ja avoliitossa,enkä myöskään suhteessa,
        johon olen sitoutunut.Sekä Härkä,että Leijona-mies
        molemmat pettäneet.


      • JousiMIES M-68
        jouskari Nainen minäkin kirjoitti:

        Itse myös Jouskari,enkä koskaan ole pettänyt,kun
        ollut avio ja avoliitossa,enkä myöskään suhteessa,
        johon olen sitoutunut.Sekä Härkä,että Leijona-mies
        molemmat pettäneet.

        Juu ei ainakaan kohdallani pidä paikkaansa. Olin naimisissa 7v ja ex jäi kiinni.Tosin hän oli reilusti nuorempi eikä varmaan tiennyt mitä teki.Ja minun kohdallanikun kerran pettää niin silloin saa lähteä. Ei ole enää kiinnostusta jatkaa. Olen päättänyt ja pysynyt päätöksessä että kun olen jonkun kanssa yhdessä niin silloin ei muita tarvitse katsella. Jos suhde alkaa hiipumaan ja puhumalla asiat ei ratkea ja ongelmaa ei vida ratkaista niin silloin kyllä olen kylmä ja lopetan suhteen.Sillä haluan nauttia elämästä ja elämän tuomista nautinnoista täysin rinnoin. Tiedän mihin kykenen ja mitä pystyn antamaan ja jos se ei riitä niin se on vaan voi voi.Se mitä vapaudesta sanotaan pitää osaksi paikkansa. Joskus on saatava hengittää rauhassa ja antaa toiselle tilaa. Se ei tarkoita että mennään etsimaan sijais pesää. Enkä pidä että toinen tulee päälle kuin yleinen syyttäjä vaan pitää olla haastetta sopivassa määrin ja ainaista pikku flirttiä siinä suhteessa jos meinaa pitää kiinni jouskarista.


      • jouskari nainen minäki
        JousiMIES M-68 kirjoitti:

        Juu ei ainakaan kohdallani pidä paikkaansa. Olin naimisissa 7v ja ex jäi kiinni.Tosin hän oli reilusti nuorempi eikä varmaan tiennyt mitä teki.Ja minun kohdallanikun kerran pettää niin silloin saa lähteä. Ei ole enää kiinnostusta jatkaa. Olen päättänyt ja pysynyt päätöksessä että kun olen jonkun kanssa yhdessä niin silloin ei muita tarvitse katsella. Jos suhde alkaa hiipumaan ja puhumalla asiat ei ratkea ja ongelmaa ei vida ratkaista niin silloin kyllä olen kylmä ja lopetan suhteen.Sillä haluan nauttia elämästä ja elämän tuomista nautinnoista täysin rinnoin. Tiedän mihin kykenen ja mitä pystyn antamaan ja jos se ei riitä niin se on vaan voi voi.Se mitä vapaudesta sanotaan pitää osaksi paikkansa. Joskus on saatava hengittää rauhassa ja antaa toiselle tilaa. Se ei tarkoita että mennään etsimaan sijais pesää. Enkä pidä että toinen tulee päälle kuin yleinen syyttäjä vaan pitää olla haastetta sopivassa määrin ja ainaista pikku flirttiä siinä suhteessa jos meinaa pitää kiinni jouskarista.

        Juuri samanlaiset on minunki fiilikset kumppanin
        suhteen,vaikka olenki nainen.Vieraissa ei hypitä,
        jos vakisuhde meneillään.Mulla myös petturi saa lähteä,en pysty unohtaan pettämistä.Mä myös nautin
        elämästäni ja etsin,kunnes löydän luotettavan
        kumppanin.Ei toista pidä kahlita,vaan molemmille
        tilaa riittävästi,,mut ei vieraisiin saakka.


    • Jousimies-nainen

      Minä olen päinvastoin kaikkea muuta kuin tuota. Aika uskomaton väite :D

    • Nimetön

      OLEN ITSE JOUSIMIES MUTTA EN PETÄ JOS EI OLE AIHETTA..JOSKUS KUITENKIN ON "SUKSI"LUISKAHTANUT NAAPURIN TONTILLE EIKÄ KADUTA..

      • soullesme

        itse olen jousimies ja no, jos en ole ollut vakavasti jonkun kanssa, olen pettänyt enkä kadu tänäkään päivänä.. En ole kuullut että jousimies tosissaan pettäisi paljon ja valehtelesi.. jos hän on jotakuta pettänyt tms tämä henkilö ei ole voinut olla tärkeä..


    • pantolella

      Sinähän omituinen höpöttäjä olet... Älä yleistä, ei me kaikki jousimiehet noin "kamalia" ihmisiä olla!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7571
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4506
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      65
      3047
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2156
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      351
      1463
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1379
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1109
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1060
    Aihe