Mainokset

Huutavat

Miksi kymppi-uutisiin ei saa ääntä, vaikka kuinka suurentaisi ? Ei muutenkaan kolmosella kunnollista ääntä. Mainokset kyllä huutaa täysillä, mutta niiden jälkeen saa suurentaa monella pykälällä ääntä. Mainokset huutavat täysillä toisillakin kanavilla ja kaukosäätimen paras nappi onkin äänen mykistys. Tulee melkein aina otettua ääni pois kokonaan mainosten ajaksi sitten. Onneksi nykyisillä tallentavilla bokseilla voi muutenkin pomppia nopeasti mainosten yli.

13

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikit lähetin kiinni

      Hirmusen usein sattuu, jotta mikkilähetin ei oo päällä ja ääni tulee kaverin mikin kautta. Aamusella siinä showssa on ihan samoi mokii. En tiiä, jos ne ei tarkista mikkejä ennen lähetystä, mutta sellast sattuu. Joskus taidettiin juoksuttaa vara mikki vieraalle, kun se orginaali oli pimeenä.

      Testing 1-2-3, olis hyvä heittää myös oikeessa työssä?

      • Anonyymi

        Moi. Ei ole tilanne parantunut (näköjään) vieläkään vaikka eletään loppuvuotta 2019. Pikemminkin päinvastoin. Nyt lisänä edellisiin mvt3 on saanut myös kaiun. Ne akustolevyt on varmaan niin kalliita ettei edes telialla ole niihin rahaa. Veikkaan että maikkarilla ei ole vuosiin ollut ketään henkilöa hoitamassa audio miksausta, vaan sen on tehnyt joku automatiikka joka ei kertakaikkiaan toimi. Henkilö joka on vaikka käynyt parinviikon audiomiksauksen kurssin osaa laittaa nostaa tasoa puhuvan henkilön mikkikanavassa. Hävetkää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi. Ei ole tilanne parantunut (näköjään) vieläkään vaikka eletään loppuvuotta 2019. Pikemminkin päinvastoin. Nyt lisänä edellisiin mvt3 on saanut myös kaiun. Ne akustolevyt on varmaan niin kalliita ettei edes telialla ole niihin rahaa. Veikkaan että maikkarilla ei ole vuosiin ollut ketään henkilöa hoitamassa audio miksausta, vaan sen on tehnyt joku automatiikka joka ei kertakaikkiaan toimi. Henkilö joka on vaikka käynyt parinviikon audiomiksauksen kurssin osaa laittaa nostaa tasoa puhuvan henkilön mikkikanavassa. Hävetkää.

        Joskus tuli sellainen moka ennen uutislähetystä jossa Pirjo Nuotio kertoi vitsiä nahkatukasta ja pitkätukasta vitsi tosin jäi kesken kun mainokset alkoi siinä oli Urpo Martikainenkin vielä puikoissa Otsikoissa luki että tietty määrä talouksia oli ilman sähköjä. Tuskin oli sähkökatkos syynä tuohon kun kuva ja ääniyhteydet ainakin toimi. Vuosi oli 2008


      • Anonyymi

        Ällöttää nyky mainokset joka mainoksessa musta ihminen hyi ei innosta yhtään ostamaan. Mustat pilaa kaiken ja koko aika tulee mustaa väkeä enemmän suomi on menetetty. Mitä voi kohta ostaa kun musta mainostaa joka kohtaa. Sitä en ymmärrä kun musta mainostaa peiteväriä yrittääkö saada mustan piiloon eihän se edes näy missään. Hihhhh. Ostaisivat valkoista peiteväriä niin erottuisivat joukosta.


    • Leme

      Itse välillä yleisurheilua olen katsellut suorana Maikkarilta. Mainosten volyymi on kaksinkertainen ohjelmaan verrattuna. Eka kisa nyt voikin mennä persiilleen, mutta kun kaikissa lopuissakin on sama moka. Miten suuri panostus on säätää ohjelmalähetyksen ääntä suuremmalle?

      Yksi teoria on, että Maikkari kuvittelee mainosten olevan tehokkaampia kuuluessaan hyvin. Voin neuvoa tässä vaiheessa, että ei ole. Itse otan äänen mainosten ajaksi pois ja moni muu tekee samoin. Lopuista valtaosa joutuu väkisinkin neppailemaan ääntä kokoajan edestakaisin.

    • Anonyymi

      Joo ääni pois mainosten ajaksi. Ruohosen Pasi leuhka sössömörinä joutais mennä kotiin.

    • Anonyymi

      Selkeä ero äänentoistossa verrattuna esim. YLE:n äänentoistoon. YLE:ltä kun vaihtaa muille kanaville, on äänen volyymia huomattavasti lisättävä jotta kuulisi, tosin FOX-kanavan äänentoisto on yleensä aina päin persettä. Välillä taustamusiikki pauhaa jopa särkien ääntä ja täysin epäbalanssissa muun äänen kanssa, välillä dialogin ääni pauhaa taas taustaääneen verrattuna. Toisena on tuo perkeleen Nordean mainos jossa Gandalf maksaa ostoksensa kaupan kassalla. Dialogin aikan saa sydärin kun foluumit tuossa kohtaa kaakossa.

      Mitä ihmeen amatöörejä näillä kaupallisilla kanavilla oikein on? Harjoittelijoitako?

    • Anonyymi

      Ääni mainoksista pois, joo. Miksi niissä pitää tankata sitä samaa sanaa monta kertaa?

      • Anonyymi

        itse laitan yleensä äänet kokonaan pois kun alkaa mainokset . yksi mainos kuitenkin hämmentää. jossa välittäjä esittelee asuntoa ja kun tullaan keittiöön ,välittäjä esittelee huoneen että keittiö ja ostaja ei tiedä mikä keittiö on. järkyttävää mihin tämä yhteiskunta yrittää meitä käännyttää.. Valmis ruokaa kun tulidi vain ostaa tai tilata? Ai herran jestas.... olen näköjään aikamoinen dinosaurs kun meillä tehdään kaikki itse
        no me emme sairastelleet tänäkään vuonna kertaakaan..... Mieheni arvostaa korkealle itdr tehtyä.... uus avuttomuus...
        on nykyään uusi trendy ja sitten pitää terveiden ihmisten leikkiä että on keliakia??


    • Anonyymi

      Mainonta on ajautunut siihen pisteeseen, että se terrorisoi ihmisiä kaikilla elämän osa-alueilla.
      Se on ahneus/rahanhimo syynä siihen, että ennen, kun yhteydenpitoa ja tiedon saantia on on mahdollista käyttää, on pakko antaa näyte siitä, että hyväksyy mainonnan.
      On kummallista, kun on yleisesti niin, kun mainonnan häiritsevää terrorismia, ei olisi huomattu?

    • Anonyymi

      Miten saan mainokset pois missä on mustaa kansaa. Ei innosta tuotteen osto kun likaisia käsiä näkyy ja pinkin värinen kieli

    • Anonyymi

      Musta väri näkyy. Mutta ei musta sovi mainokseen suukin on sisäpuolelta pinkin värinen. Hyiiii hyyyiiiiii

    • Anonyymi

      Maikkari on aloitellut tv-toimintaa v.sta 1957 lähtien

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe