-02 rellu ei lähde välillä käyntiin missä vika?!!

nainen86

elikkä homma on sellanen, ostin n.2kk sitte autoliikkestä (rintajoupilta) 2002 vuoden auton (ajettu 49000km).
Alusta asti autossa on ollut sellanen vika että ei välillä lähde käyntiin, siinä on siis sellanen "sähköavain" lipuska ja virta tulee kyllä normaalisti kaikki pelaa siihen asti ku pitäs käynnistää auto, kun painan starttinappia niin auto vaan "huokaa" siis ei starttaa mutta päästää jonkun ihme äänen ja sitä saa toisinaan 20min. räpätä että lähtee käyntiin!
sitten yhtäkkiä pärähtää vaan käyntiin kun olen painanut 100-1000 krt sitä start-nappia, en tee mitään "väärin" koska auto kuitenkin lähtee jossain vaiheessa käyntiin kun pidän kytkimen ihan pohjassa, vaihteen vapaalla koko ajan..
Tämä alkaa jo viedä hermoni koskas myöhästyn töistä aamulla jne. ongelma on juuri silloin siis kun autoa ei ole ajettu vähään aikaan :0, esim aamulla tms. kun auto on ollut kauan "kylmillään"
Auto oli viikon huollossa ihan muusta syystä (pienen pintakolarin) kun joku peruutti mun auton puskuriin ja siinä samalla tietenkin lupasivat katsoa tuon vian ku auto meni samalle joupille korjaukseen mistä ostin sen, olen soittanut about 100 krt sinne autoliikkeeseen ja kironnut tätä ongelmaa! Joka helvetin (3)kertaa kun sieltä on tullut huoltomies paikan päälle katsomaan ( asutaan kilsan päässä autoliikkeestä)ni häähää auto lähteekin käyntiin tietty sillon ku sieltä joku ajaa meidän pihaan!
Auto oli siis viikon huollossa ja MITÄÄN vikaa ei tietty löydetty stana..oli käynyt joku erikoisasiantuntijakin katsomassa jne. auto oli tietty sen viikon toiminut ku enkeli..Moni mun tuttu ja naapuritkin on ollut näkemäs tän ongelman ja kokeillut käynnistää eikä kukaan tajua missä vika?! pitääkö mun perua kauppa, soittaa kuluttaja-asiamiehelle, maahatuojalle?

5

1078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "rikki"

      Mulla oli sama vika ,korjautu startin vaihdolla.
      Kokeile seuraavalla kerralla pukata käyntiin jos ei starttaa,mulla lähti tosi helposti pukkaamalla.
      Elikkä oli muuten kunnossa.

      • Siis Elikkä

        Käy ostaan lähimmältä huoltsikalta crc- nimistä ainetta niin vältyt hillittömiltä remonttikustannuksilta. Crc on spraypullossa myytävää yleismonitoimisoossia, joka auttaa vähän kaikkeen ja maksaa alle 10 e.
        Ruiskuttele tätä ainetta starttimoottoriin. Jos et tiedä missä startti on niin avaa pelti ja ja katso missä hihnat menevät. KOneen vasemmalla puolella peräänpäin katsottaessa pitäisi näkyä muutama hihna. Niiden laitteiden läpi, josta hihnat kulkevat niin ruiskuttele crc:tä reilusti. Se on sellainen mötikkä koneen alaosassa. Anna ainetta ensin sammuksissa olevalle koneelle ja kun saat sen käyntiin niin ruiskuta soossia joka paikkaan minne ikinä keksit.

        Ohje kuulostaa hullulta, mutta rellu on vähän märkäherkkä auto ja tarvii suomen oloissa ko. ainetta. Itse sumuttelen sitä säännöllisesti moottorin ulkopuolisiin liikkuviin osiin mukaanluettuna hihnat, lampunpesiin, sulakerasioihin, kaikkiin mahdollisiin johtoihin konehuoneessa, takavalopesiin ym ym.

        Siitä se lähtee ilman miljoonan markan osien vaihtoa. Autot näes tarvii huoltoa joskus.


    • lagu 2

      Jos auto on ollut noin vähän aikaa ja vähän ajettu.Autoliikkeen pitää se laittaa kuntoon jos myyjä inisee ota kaupanpurku asiaksi.Toinen vaihtoehto viedä auto merkkiliikkeeseen korjattavaksi ja myyjä maksaa.yleensä rellusta löytyy vikamuistista aika hyvin jo viat mitä on ollut sähköpuolella(ovatko kattoneet sen)

      • ööää

        Vai voisko vikana olla tuttu anturi vauhtipyörän päässä, jonka liitin hapettuu ja polttoaineen syöttö ei kytkeydy. Starttaako se?


      • patonkiko
        ööää kirjoitti:

        Vai voisko vikana olla tuttu anturi vauhtipyörän päässä, jonka liitin hapettuu ja polttoaineen syöttö ei kytkeydy. Starttaako se?

        mulla oli vikaa tuossa nimenomaisessa anturissa. se rupes toimii kun sen irrotti ja laitto crc:tä.. nyt tosin kyseessä ei liene tämä vika koska silloin startti pyörii normaalisti mut ei hörähdä käyntiin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      88
      2079
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1692
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1162
    4. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      350
      1136
    5. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1123
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      53
      851
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      839
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      787
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      737
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      367
      719
    Aihe