-02 rellu ei lähde välillä käyntiin missä vika?!!

nainen86

elikkä homma on sellanen, ostin n.2kk sitte autoliikkestä (rintajoupilta) 2002 vuoden auton (ajettu 49000km).
Alusta asti autossa on ollut sellanen vika että ei välillä lähde käyntiin, siinä on siis sellanen "sähköavain" lipuska ja virta tulee kyllä normaalisti kaikki pelaa siihen asti ku pitäs käynnistää auto, kun painan starttinappia niin auto vaan "huokaa" siis ei starttaa mutta päästää jonkun ihme äänen ja sitä saa toisinaan 20min. räpätä että lähtee käyntiin!
sitten yhtäkkiä pärähtää vaan käyntiin kun olen painanut 100-1000 krt sitä start-nappia, en tee mitään "väärin" koska auto kuitenkin lähtee jossain vaiheessa käyntiin kun pidän kytkimen ihan pohjassa, vaihteen vapaalla koko ajan..
Tämä alkaa jo viedä hermoni koskas myöhästyn töistä aamulla jne. ongelma on juuri silloin siis kun autoa ei ole ajettu vähään aikaan :0, esim aamulla tms. kun auto on ollut kauan "kylmillään"
Auto oli viikon huollossa ihan muusta syystä (pienen pintakolarin) kun joku peruutti mun auton puskuriin ja siinä samalla tietenkin lupasivat katsoa tuon vian ku auto meni samalle joupille korjaukseen mistä ostin sen, olen soittanut about 100 krt sinne autoliikkeeseen ja kironnut tätä ongelmaa! Joka helvetin (3)kertaa kun sieltä on tullut huoltomies paikan päälle katsomaan ( asutaan kilsan päässä autoliikkeestä)ni häähää auto lähteekin käyntiin tietty sillon ku sieltä joku ajaa meidän pihaan!
Auto oli siis viikon huollossa ja MITÄÄN vikaa ei tietty löydetty stana..oli käynyt joku erikoisasiantuntijakin katsomassa jne. auto oli tietty sen viikon toiminut ku enkeli..Moni mun tuttu ja naapuritkin on ollut näkemäs tän ongelman ja kokeillut käynnistää eikä kukaan tajua missä vika?! pitääkö mun perua kauppa, soittaa kuluttaja-asiamiehelle, maahatuojalle?

5

1048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "rikki"

      Mulla oli sama vika ,korjautu startin vaihdolla.
      Kokeile seuraavalla kerralla pukata käyntiin jos ei starttaa,mulla lähti tosi helposti pukkaamalla.
      Elikkä oli muuten kunnossa.

      • Siis Elikkä

        Käy ostaan lähimmältä huoltsikalta crc- nimistä ainetta niin vältyt hillittömiltä remonttikustannuksilta. Crc on spraypullossa myytävää yleismonitoimisoossia, joka auttaa vähän kaikkeen ja maksaa alle 10 e.
        Ruiskuttele tätä ainetta starttimoottoriin. Jos et tiedä missä startti on niin avaa pelti ja ja katso missä hihnat menevät. KOneen vasemmalla puolella peräänpäin katsottaessa pitäisi näkyä muutama hihna. Niiden laitteiden läpi, josta hihnat kulkevat niin ruiskuttele crc:tä reilusti. Se on sellainen mötikkä koneen alaosassa. Anna ainetta ensin sammuksissa olevalle koneelle ja kun saat sen käyntiin niin ruiskuta soossia joka paikkaan minne ikinä keksit.

        Ohje kuulostaa hullulta, mutta rellu on vähän märkäherkkä auto ja tarvii suomen oloissa ko. ainetta. Itse sumuttelen sitä säännöllisesti moottorin ulkopuolisiin liikkuviin osiin mukaanluettuna hihnat, lampunpesiin, sulakerasioihin, kaikkiin mahdollisiin johtoihin konehuoneessa, takavalopesiin ym ym.

        Siitä se lähtee ilman miljoonan markan osien vaihtoa. Autot näes tarvii huoltoa joskus.


    • lagu 2

      Jos auto on ollut noin vähän aikaa ja vähän ajettu.Autoliikkeen pitää se laittaa kuntoon jos myyjä inisee ota kaupanpurku asiaksi.Toinen vaihtoehto viedä auto merkkiliikkeeseen korjattavaksi ja myyjä maksaa.yleensä rellusta löytyy vikamuistista aika hyvin jo viat mitä on ollut sähköpuolella(ovatko kattoneet sen)

      • ööää

        Vai voisko vikana olla tuttu anturi vauhtipyörän päässä, jonka liitin hapettuu ja polttoaineen syöttö ei kytkeydy. Starttaako se?


      • patonkiko
        ööää kirjoitti:

        Vai voisko vikana olla tuttu anturi vauhtipyörän päässä, jonka liitin hapettuu ja polttoaineen syöttö ei kytkeydy. Starttaako se?

        mulla oli vikaa tuossa nimenomaisessa anturissa. se rupes toimii kun sen irrotti ja laitto crc:tä.. nyt tosin kyseessä ei liene tämä vika koska silloin startti pyörii normaalisti mut ei hörähdä käyntiin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2939
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      413
      2830
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2050
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1844
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1805
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      322
      1629
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1623
    Aihe