Profetia suomen siionille

tiedoksi__

Tauno Rantalan saama sanoma 2.4.2003

Oli ollut jonkun aikaa sellainen lupaus Herralta, että hän antaa vielä yhden sanoman kauttani Suomen kansalle ja uskoville. Kesken arkitöiden se alkoi tulla 2.4.2003.



UUDISTUKSEN SANOMA SEURAKUNNALLENI

Katso kansani!


Sinä olet käynyt hitaaksi kuulemaan minun totuuteni sanomaa. Sinun tulisi ojentautua sen mukaan. Nyt sinä ikään kuin ilottelet sen loisteessa ottamatta siitä vaaria. Te etsitte tilaisuuksia, mitä erilaisempia, erikoisempia, lippujen heilutuksia ja monia muita ulkoisia muotoja. Kun sitä vastoin teidän tulisi pysähtyä kiireisessä elämänne juoksussa, tutkia minun sanaani, hiljentyen edessäni. Silloin Minä pääsisin teille puhumaan itse kullekin, ohjaamaan teitä pyhityselämään ja erottautumaan enemmän minulle.

Minulla, teidän Herrallanne on teille paljon asiaa ja monia tehtäviä. Minä olen nostava teidän keskuudestanne
miehiä ja naisia, minun tulellani täytettyjä, jotka Minä varustan sellaisilla armolahjoillani ja voitelullani, joilla he tulevat johtamaan Pyhän Henkeni johtamina tulevaa ja kohta alkavaa herätystä. Silloin Minä tuon esiin heidän kauttansa ne voimalliset teot, joista Minä olen jo aikaisemminkin puhunut.

Älkää luottako ja sydäntänne kiinnittäkö tähän näkyvään tavaraan, rahaan ja pörsseihin. Tällä kaikella te voitte asioida minun valtakuntani työn hyväksi. Mutta jos sydämemme kiinnittyy näihin, silloin ne tulevat teille ansaksi ja paulaksi. Niistä tulee teille kahle, te ette voi olla minun kädessäni ja käytössäni (1. Joh.kirje 2:15). Älkää rakastako maailmaa, älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku rakastaa maailmaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Teidän tulee tehdä parannus kaikesta tällaisesta, sillä se todistaa teille sen, ettette rakasta minua, teidän Vapahtajaanne sellaisella rakkaudella kuin tulisi. Minä armahdan ja annan anteeksi kaiken rakkaudettomuutenne, kun nöyrrytte tuomiten ne poispantaviksi. Kun rakkauden tuli syttyy minua kohtaan, te annatte anteeksi kaiken toinen toisillenne, rakastaen toisianne.

Minulla on suuri huoli minun morsiusseurakunnastani ja yksilöistä, kun se on penseyden vallassa. Se ei ole kylmä
eikä palava (Ilm. 3:15-16), vaikka Minä tahtoisin tuleni sytyttää palamaan. Olen myös monia sanani saattajia eri maista lähettänyt teidän luoksenne, että minun tuleni syttyisi.

Jotkut ovat ottaneet heidän kehotuksestaan opikseen ja ovat uudistuneet. Minä lähden pian liikkeelle tässä maassa pelastaen suuren joukon ihmisiä, puhuen tälle kansalle ihmein ja tunnusmerkein. Silloin kaikki ne uskovat, jotka ovat uudistuneet antautuvat minun käteeni ja käyttööni. Minä käytän heitä erilaisissa tilanteissa ja tehtävissä.

Te minun omani, jotka ette ole vielä nähneet minun sanastani sitä totuutta, että kaikki uudestisyntyneet ihmiset ovat samaa Jumalan perhettä, kuninkaallista papistoa, pyhää heimoa ja omaisuuskansaa (1.Piet. 2:9). Teidän tulee nähdä tämä totuus sanastani, jossa Minä sanon, että he yhtä olisivat (Joh. 17:21). Teidän tulee se tunnustaa ja toimia sen mukaan. Minä en ole antanut uhriani vain muutamien puolesta, vaan sama uhri on annettu kaikkien edestä. Kun minun omani yhdistyvät, annan Minä seurakunnalleni suuren voiman ja pelottomuuden.



UUDISTUKSEN SANOMA SEURAKUNTIEN PAIMENILLE JA VANHEMMISTOILLE



(2.Tim. 1:14 ja 1. Tim. 4:12-16)

Jotka olette johtajia ja vastuunkantajia seurakunnissa, teille Minä sanon, Herranne ja Vapahtajanne, teidän itsenne tulee käydä lauman edellä ollen esimerkkinä muille. Jättäkää pois maailmallisuus, tulkaa palaviksi, täyttykää Pyhän Henkeni voimalla, ottakaa vastaan armolahjojani ja antakaa niiden vapaasti vaikuttaa omassa palvelutehtävässänne. Nämä kaikki auttavat teitä palvelustyössänne niin, että itse ette väsy ettekä ole voimattomia.

Teidän tulee myös antaa tilaa seurakunnissanne toimia niiden, joita Minä suosittelen voiteluni ja armolahjojeni kautta.
Antakaa heille mahdollisuuksia tuoda esiin kaikkea sitä tervettä, Sanaani perustuvaa Pyhän Hengen toimintaa armolahjojen, todistusten ym. muodossa. Silloin teidän seurakuntanne alkaa elää ja minun Hengen hedelmäni alkaa tuottaa hedelmää taivasten valtakunnalle. Älkää pelätkö, että teidän arvovaltanne ja johtajuutenne kärsii. Arvovaltanne tulee lisääntymään tällä tiellä. Teitä aletaan rakastaa ja kunnioittaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Tuokaa esiin tervettä Sanan opetusta, jättäkää vitsailut ja juttujen kertomiset pois. Älkää myöskään puhuko pahaa toisistanne nostaaksenne omaa asemaanne. Minä Herra lupaan Sanassani, jos sinä tuot esiin jaloa etkä arvotonta, saat sinä olla minun suunani (Jer. 15:19).

Jättäkää myöskin puheestanne pois tämän maailman järkiviisaus. Eikö Jumala ole tehnyt tämän kaiken hullutukseksi!

Ottakaa kaikessa ohjeet minulta, sillä Minä, teidän Vapahtajanne olen tullut teille viisaudeksi, vanhurskaudeksi ja
pyhitykseksi. Kunnioittakaa toisianne, pitäkää toista parempana kuin itseänne.

Tehkää myös parannus rahanahneudesta, jotka siihen olette kietoutuneet. Minä, Herra, joka olen teidät kutsunut, pidän teidän tarpeistanne huolen.

Pitkää kuria ja järjestystä seurakunnassani, älkääkä antako myöskään vieraiden oppien tunkeutua seurakuntaan kirjallisuudenkaan muodossa. Olkaa selvillä, millaista oppia seurakunnissanne tarjolla olevat kirjat ja lehdet sisältävät. Varoittakaa noituudesta, horoskoopeista, judosta, karatesta, myös vyöhyketerapiasta, spiritismistä, akupunktiosta ja Steiner-kouluista. Varoittakaa televisio-ohjelmista, videofilmeistä, pornokuvista, älkääkä itsekään olko niihin osallisia. Taistelkaa puhtaan opin ja Herralle erotetun elämän puolesta. Silloin te voitte rauhoittaa sydämenne minun edessäni ja saatte elää Jumalan tekojen keskellä. Sitten kun tulette minun ilmestymiseni päivänä kasvojeni eteen, te ette tarvitse häveten tulla ja saatte täyden palkan minun haavoitetusta kädestäni, sanoo seurakunnan Herra, Jeesus teille.
Vaikka Minä, teidän Herranne olen antanut nuhteen sanan, niin ei se kuitenkaan teihin kaikkiin sovellu, sillä teidän
joukossanne on tunnollisia työni tekijöitä, jotka olette kilvoitelleet Sanaani noudattaen. Mutta tämä nuhtelu on rakkauden sanoma minun rakastavalta sydämeltäni, että te ymmärtäisitte kääntyä parannuksessa minun puoleeni
ja pääsette suuremmista siunauksista osalliseksi tullessanne vapaiksi uudistavan armoni ja vereni puhdistavan voiman kautta.



UUDISTUKSEN SANOMA SUOMEN KANSALLE



Katso kansa, joka olet saanut sellaisen armon minun edessäni, että olen luvannut herätyksen tähän maahan. Sinun tulee kääntyä minun puoleeni kokosydämisesti hyljäten tuomiten pois elämästänne kaikki paha meno ja syntielämä. Minulta teidän Herraltanne se tulee, Minä annan siihen voiman, kun te käännytte minun puoleeni parannuksessa. Minä annan synnit ja pahat teot anteeksi puhdistaen verelläni. Samalla Minä annan voiman uuteen elämään. Älkää puhuko pahaa toisistanne, älkääkä myöskään kadehtiko toistanne.

Minä lähden liikkeelle hyvin pian. Te, jotka tahdotte olla minun kädessäni ja käytössäni, tulkaa minun eteeni kodeissanne.
Kun te tulette kokosydämisesti, silloin Minä teidän Herranne valtaan teidät pyhyydelläni ja voimallani. Te viette kantaen astioissanne Minun voimaani myös tilaisuuksiin ja seurakuntiinne. Niistä paikoista tulee minulle pyhitettyjä tilaisuuksia.

Silloin Minä alan toimia ennen näkemättömällä ja kokemattomalla tavalla. Minä ojennan auttavan käteni pyörätuoleissa olevia kohden. Ne tulevat nousemaan. Monenlaisissa vaivoissa ja raihnaisuuksissa olevia Minä parannan. Pimeyden henkivaltojen sitomia Minä vapautan. Noituuden ja okkultististen henkien vallassa olevat vapautuvat. Salasynneissä elävät huutaen tekevät parannusta. Myös sairaaloista kuolevia potilaita tuodaan rukoiltavaksi, Minä armahdan ja parannan heidät. Syöpäsairaat ja AIDS -potilaat tulevat terveiksi, kasvaimet lähtevät. Jopa epämuodostuneita jäseniä tehdään uudeksi. Riivaajat lähtevät huutaen pakoon Hänen kirkkauttansa, jolla on kaikki valta.

Yhden henkilön tulen nostamaan tässä maassa aivan kuin auran kärjeksi. Toiset tulevat hänen jäljessään ja kanssaan. Hän on kovat koulut käynyt läpi. Hänet olen koetellut. Hän ei ota mitään kunniaa itselleen. Minä itse olen hänet valinnut. Älkää mielessänne nostako häntä sen erikoisempaan asemaan kuin ketä muuta tahansa, mitä Minä käytän. Mutta hän on Minun valitsemani siihen tehtävään. Hän itsekin sen tietää, että tämä on Minun valintani.

Silloin myös herätetään muutamia kuolleita todistukseksi tälle epäuskoiselle sukukunnalle, että meillä on Vapahtaja, joka on elävien ja kuolleitten Herra. Myös hallitusportaista Minä pelastan ja muita virkamiehiä ja naisia. Kun Minä näin voimallani ja pyhyydelläni lähden liikkeelle, pelastuu paljon ihmisiä tässä maassa ja muualla. Näin valittujen luku tulee täyteen. Silloin Minä tulen pilviin ja ilmestyn pelastukseksi omalle morsiusseurakunnalleni kohottaen sen pois maan päältä. Te saatte, Minun omani, olla aina minun kanssani, sanoo Jeesus, teidän Herranne ja Vapahtajanne.



Muistiin merkinnyt: Tauno Wilhelm Rantala, Espoossa 2.4.2003.

69

2702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietityttää

      olisi mukava tietää

      • teutatess

        Ehkä niin.


    • prpfeetta

      Kuka tahansa vissiin voi huutaa itsensä profeetaksi.
      VT puhuu valheprofeetoista. Tälläkään jepellä ei ole mitään sanottavaa.

      • teutatess

        Olihan siinä monta liuskaa, ymmärrän kyllä mitä tarkoitit, ei siinä mielessä. Tämän kaiken olisi voinut lukea toisista kirjoista.

        Aivan ja lopun aikana heitä on vielä enemmän.


      • huuuuhaaaata

        >>>Silloin myös herätetään muutamia kuolleita todistukseksi tälle epäuskoiselle sukukunnalle, että meillä on Vapahtaja, joka on elävien ja kuolleitten Herra.>>>

        Todistus tästä on jo annettu Jumalan sanassa, eikä se tarvitse vahvistusta ja ihmeitä. Seurakunta tunnustaa kuulleensa todistuksen, se tekee sen mm. Apostolisessa uskontunnustuksessa.


        Viimeisinä aikoina tulee näitä omatekoisia profeettoja tekemään ihmeitä, siitähän on jo varotettukin.


      • teutatess
        huuuuhaaaata kirjoitti:

        >>>Silloin myös herätetään muutamia kuolleita todistukseksi tälle epäuskoiselle sukukunnalle, että meillä on Vapahtaja, joka on elävien ja kuolleitten Herra.>>>

        Todistus tästä on jo annettu Jumalan sanassa, eikä se tarvitse vahvistusta ja ihmeitä. Seurakunta tunnustaa kuulleensa todistuksen, se tekee sen mm. Apostolisessa uskontunnustuksessa.


        Viimeisinä aikoina tulee näitä omatekoisia profeettoja tekemään ihmeitä, siitähän on jo varotettukin.

        Jostakin, ehkäpä juuri, Vapahtajaltamme . Ei hän kirjoita itsestään, vaan jostakin joka on lupauksia meille tehnyt .


      • ahkntikkkssi
        teutatess kirjoitti:

        Jostakin, ehkäpä juuri, Vapahtajaltamme . Ei hän kirjoita itsestään, vaan jostakin joka on lupauksia meille tehnyt .

        Huvittava veli tämä teutatess. Täysin ennalta arvaamaton, kaikessa mitä tekee.


      • teutatess
        ahkntikkkssi kirjoitti:

        Huvittava veli tämä teutatess. Täysin ennalta arvaamaton, kaikessa mitä tekee.

        En malta olla kirjoittamatta, kun hyvän jakeen sain .

        Se sopii tähän : 1 Joh. 2:9 Joka väittää olevansa valossa mutta vihaa veljeään , on yhä pimeydessä.


    • avakas

      Kenenkä totuus tässä on kyseessää, saarnaajan oma kaiketi.

    • niin, että lestadiolainen henkienerottamisen lahja toimii?

      Kun ei tunneta miestä, niin se on väärää ja tyhjää.
      Ilmeisesti ei kyetä arvioimaan sisältöä.

      Minä tunnen miehen, mutta en sano enempää.

      • paha nyhjäistä

        Mikä on lestadiolainen henkieneroittamisen lahja?
        Jeesus ei ilmeisesti puhu siitä mitään lähetyskirjeissään Jällivaarasta? Sanoo vain lampaiden tuntevan Hänen äänensä.
        Ihan lukutaitokin jo kertoo, ettei kaverilla ole mitään sanottavaa.


      • paha nyhjäistä kirjoitti:

        Mikä on lestadiolainen henkieneroittamisen lahja?
        Jeesus ei ilmeisesti puhu siitä mitään lähetyskirjeissään Jällivaarasta? Sanoo vain lampaiden tuntevan Hänen äänensä.
        Ihan lukutaitokin jo kertoo, ettei kaverilla ole mitään sanottavaa.

        Kun jotain juttua luetaan, niin ensimmäinen kysymys on: Kuka on kirjoittanut?

        Jos kirjoittaja on sopiva, niin sisältö on hyvä ja oikea, mutta jos nimi on väärä tai tuntematon, niin sisältö on väärä tai tyhjää.


      • Ahdas portti
        vihne kirjoitti:

        Kun jotain juttua luetaan, niin ensimmäinen kysymys on: Kuka on kirjoittanut?

        Jos kirjoittaja on sopiva, niin sisältö on hyvä ja oikea, mutta jos nimi on väärä tai tuntematon, niin sisältö on väärä tai tyhjää.

        Uskovien tehtävä on saarnata parannusta ja syntien anteeksiantamusta. Raamatusta löytyy kaikki iankaikkisen elämän perintöön liittyvä materiaali. Ongelma on siinä ettei yksinkesrtaista evankeliumin ilosanomaa uskota, vaan täytetään elämän aika ihmisten luontaisesta uskonnollisuudesta nousevalla touhuamisella.

        Tämän vuoksi ei kannata lähteä minkään nimisten kilikellojen perään.

        Vain yksin Jeesus, hän mulle riittävi. Hänen luonaan mun tyyntyy syämmeni. Jeesuksessa Kristuksessa ihminen löytää levon sielulleen.
        Ja pyhä Henki johdattaa Jumalan lapsen julistamaan parannusta ja syntien anteeksiantamusta.

        Lopun aikoina on nämä Jeesuksen nimen alla esiintyvät harhaopit räjähdysmäisesti lisääntyneet. Tragikoomista sanoa, mutta myöskin esiintymislavoilla meuhkaava savukonekristillisyys on voimissaan Amerikoissa.
        Jeesus on sotkettu joksikin viihdepelleksi.


      • Ahdas portti kirjoitti:

        Uskovien tehtävä on saarnata parannusta ja syntien anteeksiantamusta. Raamatusta löytyy kaikki iankaikkisen elämän perintöön liittyvä materiaali. Ongelma on siinä ettei yksinkesrtaista evankeliumin ilosanomaa uskota, vaan täytetään elämän aika ihmisten luontaisesta uskonnollisuudesta nousevalla touhuamisella.

        Tämän vuoksi ei kannata lähteä minkään nimisten kilikellojen perään.

        Vain yksin Jeesus, hän mulle riittävi. Hänen luonaan mun tyyntyy syämmeni. Jeesuksessa Kristuksessa ihminen löytää levon sielulleen.
        Ja pyhä Henki johdattaa Jumalan lapsen julistamaan parannusta ja syntien anteeksiantamusta.

        Lopun aikoina on nämä Jeesuksen nimen alla esiintyvät harhaopit räjähdysmäisesti lisääntyneet. Tragikoomista sanoa, mutta myöskin esiintymislavoilla meuhkaava savukonekristillisyys on voimissaan Amerikoissa.
        Jeesus on sotkettu joksikin viihdepelleksi.

        Alussa oli kirjoitus, jota piti arvioida. Miksi ei voida pysyä siinä asiassa. Jokainen hyväksyköön tai hylätköön, ei töyssytä.

        Sitä en voi hyväksyä, että tähän asiaan otetaan mukaan koko maailman ilmiöt.

        Nyt oli kyse suomalaisesta vanhenevasta herrasmiehestä, joka oli saanut sydämelleen tuon sanoman.

        Meidän ei pitäisi sotkea ´kaikkia savuja tähän asiaan.

        Tässä ei mielestäni ollut kenenkään perään lähtemisestä.


      • Ahdas portti
        vihne kirjoitti:

        Alussa oli kirjoitus, jota piti arvioida. Miksi ei voida pysyä siinä asiassa. Jokainen hyväksyköön tai hylätköön, ei töyssytä.

        Sitä en voi hyväksyä, että tähän asiaan otetaan mukaan koko maailman ilmiöt.

        Nyt oli kyse suomalaisesta vanhenevasta herrasmiehestä, joka oli saanut sydämelleen tuon sanoman.

        Meidän ei pitäisi sotkea ´kaikkia savuja tähän asiaan.

        Tässä ei mielestäni ollut kenenkään perään lähtemisestä.

        Ihmettelin vain sitä, että miksi Raamatussa ilmoitettu Kristuksen evankeliumi ei riitä ihmisille, vaan sitä pitää joka kerta täydentää sekavilla ihmistä itseään korostavilla ihmisopeilla.


      • Ahdas portti
        vihne kirjoitti:

        Alussa oli kirjoitus, jota piti arvioida. Miksi ei voida pysyä siinä asiassa. Jokainen hyväksyköön tai hylätköön, ei töyssytä.

        Sitä en voi hyväksyä, että tähän asiaan otetaan mukaan koko maailman ilmiöt.

        Nyt oli kyse suomalaisesta vanhenevasta herrasmiehestä, joka oli saanut sydämelleen tuon sanoman.

        Meidän ei pitäisi sotkea ´kaikkia savuja tähän asiaan.

        Tässä ei mielestäni ollut kenenkään perään lähtemisestä.

        Tätä tarkoitin.


      • Ahdas portti kirjoitti:

        Ihmettelin vain sitä, että miksi Raamatussa ilmoitettu Kristuksen evankeliumi ei riitä ihmisille, vaan sitä pitää joka kerta täydentää sekavilla ihmistä itseään korostavilla ihmisopeilla.

        juttuja, mutta tiedät hereetikot heti.

        Pidän tällaista asioihin suhtautumista omituisena. En uskoisi kristityn liikkuvan noilla agumenteilla. Vai onko nämä sun vitsejäsi?

        Piempään vääntöön en aio ryhtyä.


      • jeesuslainen lessu

        ketkä uskovat kun nämä tapahtuvat.Minä uskon tähän profetiaan.Olen omassa elämässänikin nähnyt profeetallisten sanojen toteutuvan.Aamen hallelujaa, kiitos Jeesus.Jostain syystä niihin ei vaan lessut usko.Kúmma juttu.


      • taas asiaan???
        vihne kirjoitti:

        Kun jotain juttua luetaan, niin ensimmäinen kysymys on: Kuka on kirjoittanut?

        Jos kirjoittaja on sopiva, niin sisältö on hyvä ja oikea, mutta jos nimi on väärä tai tuntematon, niin sisältö on väärä tai tyhjää.

        Kukaan ei ole kysynyt kirjoittajaa.
        Ei tästä kannata riidellä. Sisältö ei muutu oikeaksi, vaikka laittaisit itsesi kirjoittajaksi.


      • Sivujuonne.
        vihne kirjoitti:

        Alussa oli kirjoitus, jota piti arvioida. Miksi ei voida pysyä siinä asiassa. Jokainen hyväksyköön tai hylätköön, ei töyssytä.

        Sitä en voi hyväksyä, että tähän asiaan otetaan mukaan koko maailman ilmiöt.

        Nyt oli kyse suomalaisesta vanhenevasta herrasmiehestä, joka oli saanut sydämelleen tuon sanoman.

        Meidän ei pitäisi sotkea ´kaikkia savuja tähän asiaan.

        Tässä ei mielestäni ollut kenenkään perään lähtemisestä.

        Hyvä Vihne. Kirjoitusta piti siis arvioida, ja se on kevyeksi havaittu. Missä siis vika?
        Sääliksi käy vanhenevaa miestä. Eikö häntä voisi ohjata terveeseen Jumalan sanan tuntemiseen?


      • tarkemmin????
        jeesuslainen lessu kirjoitti:

        ketkä uskovat kun nämä tapahtuvat.Minä uskon tähän profetiaan.Olen omassa elämässänikin nähnyt profeetallisten sanojen toteutuvan.Aamen hallelujaa, kiitos Jeesus.Jostain syystä niihin ei vaan lessut usko.Kúmma juttu.

        Anteeksi, mihin profetiaan uskot? Mikä on sen sisältö?

        Ei kenestäkään tule profeettaa, että toistaa Jeesuksen ennustukset ja panee sitten omiansa sekaan.
        Kumpaan sinä uskot? Ihmissanoihin vai Jeesuksen ja Johanneksen antamaan profetiaan viimeisistä ajoista?
        Jumalan sanassa on jo kaikki, ei se tarvitse matkijoita, jotka esittävät jo ilmoitetun asian omanaan.


      • Sivujuonne. kirjoitti:

        Hyvä Vihne. Kirjoitusta piti siis arvioida, ja se on kevyeksi havaittu. Missä siis vika?
        Sääliksi käy vanhenevaa miestä. Eikö häntä voisi ohjata terveeseen Jumalan sanan tuntemiseen?

        Jokainen pitäköön ajatuksensa. Itse halusin vain sanoa, ettei amerikan savukoneet liity tähän asiaan mitenkään.

        Olen kuullut muutamia hänen saarnojaan ja saanut niistä hyvin paljon.


      • jokaisena aikana
        tarkemmin???? kirjoitti:

        Anteeksi, mihin profetiaan uskot? Mikä on sen sisältö?

        Ei kenestäkään tule profeettaa, että toistaa Jeesuksen ennustukset ja panee sitten omiansa sekaan.
        Kumpaan sinä uskot? Ihmissanoihin vai Jeesuksen ja Johanneksen antamaan profetiaan viimeisistä ajoista?
        Jumalan sanassa on jo kaikki, ei se tarvitse matkijoita, jotka esittävät jo ilmoitetun asian omanaan.

        tarvitaan myös saarnattua sanaa, koska ajat muuttuvat ja ilmiöt ajassa!

        Ei minusta tuo kirjoitus (profetia) ollut mitenkään ristiriidassa Raamatun kanssa. Nykyaikana on varmasti erilaisia ongelmia kristityillä kuin oli apostolisena aikana.

        En odota näkeväni mitään ihmetekoja, en tarvitse niitä, koska Raamattu ja sen tutkiminen riittää... Kyllä maallistuminen on aika pitkälle mennyt meidän aikanamme kaikissa kristityissäkin piireissä.


      • Ahdas portti
        vihne kirjoitti:

        Jokainen pitäköön ajatuksensa. Itse halusin vain sanoa, ettei amerikan savukoneet liity tähän asiaan mitenkään.

        Olen kuullut muutamia hänen saarnojaan ja saanut niistä hyvin paljon.

        Viinan käheäksi polttamin äänin voimakkaasti ehostettu nainen elehtii, selvästi ylpeällä olemuksellaan esiintymislavalla. Hän karjahtelee kuin eläin ja muullakin tavoin pyrkii vaikuttamaan ihmisten psyykeen. Näkee kuinka hän pitää OMASTA esiintymisestään.

        Jeesuksen nimen lausuminen voimakkaan psykedeelisen musiikin ja savukoneiden aiheuttaman savun keskellä pitäisi hälyttää
        jo paatuneemmankin miettimään missä mennään.

        Matt. 11:29   Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen...

        ...*** hiljainen ***...

        ...ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne.

        Matt. 11:30   Sillä minun ikeeni on sovelias, ja minun kuormani on keveä."

        Kristitty on maailmalle kuollut, hän on ristin kantaja, ja hän julistaa parannusta, - myöskin savukone- "uskovaisille".

        Miksi tämä?

        Suomalainen TV7 kylvää tätä uskonnollista saastetta suoraan ihmisten olohuoneisiin.


      • Ahdas portti
        vihne kirjoitti:

        juttuja, mutta tiedät hereetikot heti.

        Pidän tällaista asioihin suhtautumista omituisena. En uskoisi kristityn liikkuvan noilla agumenteilla. Vai onko nämä sun vitsejäsi?

        Piempään vääntöön en aio ryhtyä.

        Ai mistä tiedän?

        Siitä että henkilö käyttää Jumalan nimeä omissa mielikuvitus- sepustuksissaan.


      • teutatess
        Ahdas portti kirjoitti:

        Viinan käheäksi polttamin äänin voimakkaasti ehostettu nainen elehtii, selvästi ylpeällä olemuksellaan esiintymislavalla. Hän karjahtelee kuin eläin ja muullakin tavoin pyrkii vaikuttamaan ihmisten psyykeen. Näkee kuinka hän pitää OMASTA esiintymisestään.

        Jeesuksen nimen lausuminen voimakkaan psykedeelisen musiikin ja savukoneiden aiheuttaman savun keskellä pitäisi hälyttää
        jo paatuneemmankin miettimään missä mennään.

        Matt. 11:29   Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen...

        ...*** hiljainen ***...

        ...ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne.

        Matt. 11:30   Sillä minun ikeeni on sovelias, ja minun kuormani on keveä."

        Kristitty on maailmalle kuollut, hän on ristin kantaja, ja hän julistaa parannusta, - myöskin savukone- "uskovaisille".

        Miksi tämä?

        Suomalainen TV7 kylvää tätä uskonnollista saastetta suoraan ihmisten olohuoneisiin.

        Mitenkään. Vaan Kysymys oli muusta, kirjoituksessa ei mainittu siitä mitään.

        Kyllä yleisesti se huolettaa. Mutta siitä tehdään oma aloitus .


      • enempiä
        jeesuslainen lessu kirjoitti:

        ketkä uskovat kun nämä tapahtuvat.Minä uskon tähän profetiaan.Olen omassa elämässänikin nähnyt profeetallisten sanojen toteutuvan.Aamen hallelujaa, kiitos Jeesus.Jostain syystä niihin ei vaan lessut usko.Kúmma juttu.

        teeskennellä!


      • Ahdas portti
        teutatess kirjoitti:

        Mitenkään. Vaan Kysymys oli muusta, kirjoituksessa ei mainittu siitä mitään.

        Kyllä yleisesti se huolettaa. Mutta siitä tehdään oma aloitus .

        Siksi on vaikea sanoa onko savukonekristillisyys hänen alaansa.

        Useimmiten on kuitenkin niin, että tämän tapaiset "profeetat" hyväksyvät myös savukonekristillisyyden oikeaksi eläväksi Kristus-uskoksi.


      • juoksupoika?
        jokaisena aikana kirjoitti:

        tarvitaan myös saarnattua sanaa, koska ajat muuttuvat ja ilmiöt ajassa!

        Ei minusta tuo kirjoitus (profetia) ollut mitenkään ristiriidassa Raamatun kanssa. Nykyaikana on varmasti erilaisia ongelmia kristityillä kuin oli apostolisena aikana.

        En odota näkeväni mitään ihmetekoja, en tarvitse niitä, koska Raamattu ja sen tutkiminen riittää... Kyllä maallistuminen on aika pitkälle mennyt meidän aikanamme kaikissa kristityissäkin piireissä.

        Ei mitään ristiriitaa! Voi hyvä tavaton!


      • Juoksupoika?
        juoksupoika? kirjoitti:

        Ei mitään ristiriitaa! Voi hyvä tavaton!

        En ymmärtänyt ollenkaan!

        En ajatellut tuota profetiaa sen kummempana kuin kehotuksena miettimään elämää hiukan tarkemmin. Sanoinhan, etten odota mitään ihmetekoja - Miten se olikaan? "Heillä on Mooses ja profeetat, kuulkoot niitä..."

        Jos ihmiset eivät usko, eivät mitkään ihmeteot auta siinä asiassa.

        Ehkä en ole ymmärtänyt koko asiaa. Pyydän siis anteeksi!

        Mukavaa päivänjatkoa!


      • tämä asjaa?
        Juoksupoika? kirjoitti:

        En ymmärtänyt ollenkaan!

        En ajatellut tuota profetiaa sen kummempana kuin kehotuksena miettimään elämää hiukan tarkemmin. Sanoinhan, etten odota mitään ihmetekoja - Miten se olikaan? "Heillä on Mooses ja profeetat, kuulkoot niitä..."

        Jos ihmiset eivät usko, eivät mitkään ihmeteot auta siinä asiassa.

        Ehkä en ole ymmärtänyt koko asiaa. Pyydän siis anteeksi!

        Mukavaa päivänjatkoa!

        juoksupojalla tarkoitetaan sitä, että joku heppu tulee tänne Jumalalta saamansa avoimen shekkivihon kanssa ja kirjoittee sitten:
        ylösnousemusta sinne,
        eläviä ruumihia tänne,
        uuden jalan proteesin tilalle tuonne ja
        pari uutta silmää sokealle sinne.
        makaaberia huijjaamista! ei Pyhä Henki tuollaisia tilauksia ilmoita.


      • Ahdas portti
        tämä asjaa? kirjoitti:

        juoksupojalla tarkoitetaan sitä, että joku heppu tulee tänne Jumalalta saamansa avoimen shekkivihon kanssa ja kirjoittee sitten:
        ylösnousemusta sinne,
        eläviä ruumihia tänne,
        uuden jalan proteesin tilalle tuonne ja
        pari uutta silmää sokealle sinne.
        makaaberia huijjaamista! ei Pyhä Henki tuollaisia tilauksia ilmoita.

        Syntinen ja heikko ihminen pyrkii tällä(kin) tavalla saamaan tarvitsemaansa arvostusta.

        Ikävintä tässä on se että esiinnytään mukamas Jumalan nimissä (= tuo avoin shekkihihko)!

        Tämä ei tarkoita sitä etteikö jokin profetia toteutuisikin. Lähiomaisellani muun muassa on kyky nähdä joitakin tiettyjä asioita ennalta.
        Itselläni on myös ainakin kaksi tapausta ennaltanäkemisestä, kumpikin liittyi äitini kuolemaan.


      • teutatess
        Ahdas portti kirjoitti:

        Ai mistä tiedän?

        Siitä että henkilö käyttää Jumalan nimeä omissa mielikuvitus- sepustuksissaan.

        Kirjoittaja ei maininnut missään kohtaa sanaa:JUMALA .


      • joku,
        jeesuslainen lessu kirjoitti:

        ketkä uskovat kun nämä tapahtuvat.Minä uskon tähän profetiaan.Olen omassa elämässänikin nähnyt profeetallisten sanojen toteutuvan.Aamen hallelujaa, kiitos Jeesus.Jostain syystä niihin ei vaan lessut usko.Kúmma juttu.

        joka uskoo, että Jumala on elävä! Kyyneleet tuli silmiin, kun luin tuon aloituksen, uskon, että Jumalalla on paljon annettavaa kansallemme.

        Mark 16: 17-18

        " Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat:minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
        nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotain kuolettavaa , ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle ja ne tulevat terveiksi"

        Totisesti Jumala on Pyhä.


      • Ahdas portti
        joku, kirjoitti:

        joka uskoo, että Jumala on elävä! Kyyneleet tuli silmiin, kun luin tuon aloituksen, uskon, että Jumalalla on paljon annettavaa kansallemme.

        Mark 16: 17-18

        " Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat:minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
        nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotain kuolettavaa , ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle ja ne tulevat terveiksi"

        Totisesti Jumala on Pyhä.

        Sinun todistuksesi on hyvä ja Jumalan sanaan perustuva. Jumala on hyvä!

        Tämä avaus oli sen sijaan yhden ihmisen yritys tehdä itsensä tärkeäksi, - Jumalan nimeä väärinkäyttämällä. Vain Jumalalla on Jumalan nimellä allekirjoitusoikeus.


      • Ahdas portti kirjoitti:

        Sinun todistuksesi on hyvä ja Jumalan sanaan perustuva. Jumala on hyvä!

        Tämä avaus oli sen sijaan yhden ihmisen yritys tehdä itsensä tärkeäksi, - Jumalan nimeä väärinkäyttämällä. Vain Jumalalla on Jumalan nimellä allekirjoitusoikeus.

        mitään muuta löytynyt?


      • teutatess
        vihne kirjoitti:

        mitään muuta löytynyt?

        Kertoisitko miehestä takemmin . Kun luen ketjua, sinä olet ainoa joka tuntee henkilön. Siksi pyydän kerro totuus .


      • Ahdas portti
        teutatess kirjoitti:

        Kertoisitko miehestä takemmin . Kun luen ketjua, sinä olet ainoa joka tuntee henkilön. Siksi pyydän kerro totuus .

        Vihneellä ei ole muuta kuin oma rajoittunut käsityksensä henkilöstä. Ei ole tervettä alkaa henkilöimään evankeliumia, ja palvomaan ihmisiä jotka tukevat omia käsityksiä. Jeesus riittää jokaiselle pelastukseksi.

        Ongelma on vain siinä että Jumalan ansaitsematon armo kelpaa pelastukseksi niin harvoille.

        Koko ajan yritetään tunkea omaa taikka toisten lihaa höysteeksi elämän leivan Kristuksen sanan väliin ja sekaan.

        Ei ole turhaan varoitettu väärästä hapatteesta.
        Koko kristikunta on hajallaan ja sekaisin, kun omia ansioita lykätään Jumalan armon jatkeeksi ja lisukkeeksi.


      • Ahdas portti kirjoitti:

        Vihneellä ei ole muuta kuin oma rajoittunut käsityksensä henkilöstä. Ei ole tervettä alkaa henkilöimään evankeliumia, ja palvomaan ihmisiä jotka tukevat omia käsityksiä. Jeesus riittää jokaiselle pelastukseksi.

        Ongelma on vain siinä että Jumalan ansaitsematon armo kelpaa pelastukseksi niin harvoille.

        Koko ajan yritetään tunkea omaa taikka toisten lihaa höysteeksi elämän leivan Kristuksen sanan väliin ja sekaan.

        Ei ole turhaan varoitettu väärästä hapatteesta.
        Koko kristikunta on hajallaan ja sekaisin, kun omia ansioita lykätään Jumalan armon jatkeeksi ja lisukkeeksi.

        ahdasportti näkee otsikosta paremmin, kuin minä livenä miehen.
        Mitäpä tuohon on tarpeellista sanoa.


      • joku,
        Ahdas portti kirjoitti:

        Vihneellä ei ole muuta kuin oma rajoittunut käsityksensä henkilöstä. Ei ole tervettä alkaa henkilöimään evankeliumia, ja palvomaan ihmisiä jotka tukevat omia käsityksiä. Jeesus riittää jokaiselle pelastukseksi.

        Ongelma on vain siinä että Jumalan ansaitsematon armo kelpaa pelastukseksi niin harvoille.

        Koko ajan yritetään tunkea omaa taikka toisten lihaa höysteeksi elämän leivan Kristuksen sanan väliin ja sekaan.

        Ei ole turhaan varoitettu väärästä hapatteesta.
        Koko kristikunta on hajallaan ja sekaisin, kun omia ansioita lykätään Jumalan armon jatkeeksi ja lisukkeeksi.

        Piti lukea oikein uudestaan tuo aloitus. Käsittääkseni siinä ei ole mitään Jumalan Sanan vastaista. Jos Jumala Pyhän Henkensä kautta antaa jollekulle sanoman, niin ei ymmärtääkseni ole tarkoitettu, että tuo ihminen pitää sen itsellään. Onhan kirjoitettu, että teidän nuorukaisenne näkyjä näkevät ja vanhukset unia uneksuvat. Samalla tavoin Jumala voi antaa sanoman jonkun valitsemansa, uskollisen ja luotettavan henkilön kautta. Tämä ihminen tietää, ettei sanoma ole tarkoitettu ainoastaan hänelle itselleen, vaan neuvoksi ja rohkaisuksi muillekin. Jos hän päättää jättää sanoman kertomatta, voiko Jumala pitää tätä ihmistä luotettavana todistajana? Muistellaanpa leiviskä-vertausta...


      • yksinkertaisuutta!!
        joku, kirjoitti:

        joka uskoo, että Jumala on elävä! Kyyneleet tuli silmiin, kun luin tuon aloituksen, uskon, että Jumalalla on paljon annettavaa kansallemme.

        Mark 16: 17-18

        " Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat:minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
        nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotain kuolettavaa , ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle ja ne tulevat terveiksi"

        Totisesti Jumala on Pyhä.

        Sanon Huhhuh!
        Ei kukaan tuota ole kiistänyt!!!

        Voithan sinä tänne kopsata Vartiotornin viimeisen numeron. Siinäkin on varmasti oikeita raamatulauseita, jos sen varjolla mikä tahansa kelpaa.


      • eikä miehesi livenä
        vihne kirjoitti:

        ahdasportti näkee otsikosta paremmin, kuin minä livenä miehen.
        Mitäpä tuohon on tarpeellista sanoa.

        Tämä on keskustelupalsta ja täällä arvioidaan tekstejä, Vihne. Katosivatko tosiasiat taas?


      • ja huhhuh
        joku, kirjoitti:

        Piti lukea oikein uudestaan tuo aloitus. Käsittääkseni siinä ei ole mitään Jumalan Sanan vastaista. Jos Jumala Pyhän Henkensä kautta antaa jollekulle sanoman, niin ei ymmärtääkseni ole tarkoitettu, että tuo ihminen pitää sen itsellään. Onhan kirjoitettu, että teidän nuorukaisenne näkyjä näkevät ja vanhukset unia uneksuvat. Samalla tavoin Jumala voi antaa sanoman jonkun valitsemansa, uskollisen ja luotettavan henkilön kautta. Tämä ihminen tietää, ettei sanoma ole tarkoitettu ainoastaan hänelle itselleen, vaan neuvoksi ja rohkaisuksi muillekin. Jos hän päättää jättää sanoman kertomatta, voiko Jumala pitää tätä ihmistä luotettavana todistajana? Muistellaanpa leiviskä-vertausta...

        No, ei ole ihme, että niin monet eksyvät.


      • eikä miehesi livenä kirjoitti:

        Tämä on keskustelupalsta ja täällä arvioidaan tekstejä, Vihne. Katosivatko tosiasiat taas?

        Kun ihmistä voidaan epäillä savukoneuskovaiseksi, vaikka ei edes tiedetä kenestä on kyse, niin en katso aiheelliseksi heittää häntä tänne raadeltavaksi, vaikka se ilmeisen makeaa olisikin.


      • joku,
        yksinkertaisuutta!! kirjoitti:

        Sanon Huhhuh!
        Ei kukaan tuota ole kiistänyt!!!

        Voithan sinä tänne kopsata Vartiotornin viimeisen numeron. Siinäkin on varmasti oikeita raamatulauseita, jos sen varjolla mikä tahansa kelpaa.

        ..vielä vartiotornia lukenutkaan. Enkä katso aiheelliseksi. Tässä ei nyt sanan varsinaisessa merkityksessä evankeliumista ole kyse (vaan joillekin meistä Jumalan puhe on evankeliumia..), mutta käynee tähänkin:

        GAL 1:
        "10. Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.
        11. Sillä minä teen teille tiettäväksi veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista,
        12. enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut"

        Taivaallinen Isä, kiitos uskon lahjasta!


      • kuitenkin asiassa
        vihne kirjoitti:

        Kun ihmistä voidaan epäillä savukoneuskovaiseksi, vaikka ei edes tiedetä kenestä on kyse, niin en katso aiheelliseksi heittää häntä tänne raadeltavaksi, vaikka se ilmeisen makeaa olisikin.

        Teksti ei siis olekaan hänen?


      • ajaa takaa
        joku, kirjoitti:

        ..vielä vartiotornia lukenutkaan. Enkä katso aiheelliseksi. Tässä ei nyt sanan varsinaisessa merkityksessä evankeliumista ole kyse (vaan joillekin meistä Jumalan puhe on evankeliumia..), mutta käynee tähänkin:

        GAL 1:
        "10. Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.
        11. Sillä minä teen teille tiettäväksi veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista,
        12. enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut"

        Taivaallinen Isä, kiitos uskon lahjasta!

        ei millään pahalla, mutta kuka tahansa pystyy
        sinun tavallasi olemaan hurskas ja puhumaan kokonaan varsinaisen asian vierestä.
        kaikille se ei käy!


      • Ahdas portti
        joku, kirjoitti:

        ..vielä vartiotornia lukenutkaan. Enkä katso aiheelliseksi. Tässä ei nyt sanan varsinaisessa merkityksessä evankeliumista ole kyse (vaan joillekin meistä Jumalan puhe on evankeliumia..), mutta käynee tähänkin:

        GAL 1:
        "10. Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.
        11. Sillä minä teen teille tiettäväksi veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista,
        12. enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut"

        Taivaallinen Isä, kiitos uskon lahjasta!

        Room. 4:16   

        Sentähden se on uskosta,...

        ...että se olisi armosta;...

        ...että lupaus pysyisi lujana kaikelle siemenelle, ei ainoastaan sille, joka pitäytyy lakiin, vaan myös sille, jolla on Aabrahamin usko, hänen, joka on meidän kaikkien isä

        Room. 4:17   
        - niinkuin kirjoitettu on:

        "Monen kansan isäksi minä olen sinut asettanut"

        - sen Jumalan edessä, johon hän uskoi
        ja joka kuolleet eläviksi tekee ja...

        ...kutsuu olemattomat, ikäänkuin ne olisivat.


      • Ahdas portti
        Ahdas portti kirjoitti:

        Room. 4:16   

        Sentähden se on uskosta,...

        ...että se olisi armosta;...

        ...että lupaus pysyisi lujana kaikelle siemenelle, ei ainoastaan sille, joka pitäytyy lakiin, vaan myös sille, jolla on Aabrahamin usko, hänen, joka on meidän kaikkien isä

        Room. 4:17   
        - niinkuin kirjoitettu on:

        "Monen kansan isäksi minä olen sinut asettanut"

        - sen Jumalan edessä, johon hän uskoi
        ja joka kuolleet eläviksi tekee ja...

        ...kutsuu olemattomat, ikäänkuin ne olisivat.

        Näkyväisten lihajumalien perässä haihatteleville vakava Herran sana.

        Joh. 20:29   Jeesus sanoi hänelle:
        "Sentähden, että minut näit, sinä uskot.

        Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat!"


      • kuitenkin asiassa kirjoitti:

        Teksti ei siis olekaan hänen?

        ole mitenkään vastuuvelvollinen tässä asiassa.

        Kai avaaja tietää kenen tekstiä ja mistä hankittu.


      • koskaan itse
        vihne kirjoitti:

        ole mitenkään vastuuvelvollinen tässä asiassa.

        Kai avaaja tietää kenen tekstiä ja mistä hankittu.

        puhut taas ihan asian vierestä!


      • koskaan itse kirjoitti:

        puhut taas ihan asian vierestä!

        Ei töyssytä.


      • teutatess
        vihne kirjoitti:

        ole mitenkään vastuuvelvollinen tässä asiassa.

        Kai avaaja tietää kenen tekstiä ja mistä hankittu.

        Ole rauhassa vain, vastuun velvoillinen, on joku muu .
        Avaaja tietää ihan varmasti, ja kantaa vastuun aikanaan.


      • teutatess
        Ahdas portti kirjoitti:

        Näkyväisten lihajumalien perässä haihatteleville vakava Herran sana.

        Joh. 20:29   Jeesus sanoi hänelle:
        "Sentähden, että minut näit, sinä uskot.

        Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat!"

        Muttei hylkääkkään, tämä vain sitä varten, että on niitä jotka ovat nähneet näyssä , kuten Tuomas sai nähdä ja tuntea Jeesuksen haavat .


      • teutatess
        teutatess kirjoitti:

        Muttei hylkääkkään, tämä vain sitä varten, että on niitä jotka ovat nähneet näyssä , kuten Tuomas sai nähdä ja tuntea Jeesuksen haavat .

        Eikä uskonut ennen kuin sai koettaa haavat .


      • Ahdas portti
        teutatess kirjoitti:

        Eikä uskonut ennen kuin sai koettaa haavat .

        Tällaista se on, kun ei olla huolellisia Raamattua lukiessa.

        Tuomas ei koskettanut Jeesuksen haavoja, sen voi jokainen lukea Raamatustaan. Jeesus kehoitti kyllä niin tekemään. Tuomaalle riitti että hän näki!!

        Joh. 20:27   Sitten hän sanoi Tuomaalle:

        "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan uskovainen."
        Joh. 20:28   Tuomas vastasi ja sanoi hänelle:

        "Minun Herrani ja minun Jumalani!"

        Joh. 20:29   Jeesus sanoi hänelle:

        "Sentähden, että minut näit, sinä uskot. Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat!"


      • joku,
        ajaa takaa kirjoitti:

        ei millään pahalla, mutta kuka tahansa pystyy
        sinun tavallasi olemaan hurskas ja puhumaan kokonaan varsinaisen asian vierestä.
        kaikille se ei käy!

        En koe olevani mitenkään erityisen hurskas. Näitä kirjoituksia lukiessa tajuaa, että oikeastaan on ihan sama mitä täällä yrittää sanoa, aina menee mettään jonkun mielestä. Kysehän oli alunperin tuosta "profetiasta", ei minun hurskaudestani tai Raamatun lauseiden kopioinnista. Kaikki eivät yksinkertaisesti ymmärrä (tai kuule?), että Jumala puhuu Pyhän Henkensä kautta. Jokaiselle tuo kuulemisen lahja on kuitenkin tarjolla, jos vaan haluaa ottaa vastaan. Ei aina ole kyse eksytyksestä, joo, tiedän, että lopun aikoina tulee monia, jotka sanovat niin ja näin..Vaan mitä sanoo Jeesus? "Minun lampaani kuulevat minun ääneni.."


      • teutatess
        joku, kirjoitti:

        En koe olevani mitenkään erityisen hurskas. Näitä kirjoituksia lukiessa tajuaa, että oikeastaan on ihan sama mitä täällä yrittää sanoa, aina menee mettään jonkun mielestä. Kysehän oli alunperin tuosta "profetiasta", ei minun hurskaudestani tai Raamatun lauseiden kopioinnista. Kaikki eivät yksinkertaisesti ymmärrä (tai kuule?), että Jumala puhuu Pyhän Henkensä kautta. Jokaiselle tuo kuulemisen lahja on kuitenkin tarjolla, jos vaan haluaa ottaa vastaan. Ei aina ole kyse eksytyksestä, joo, tiedän, että lopun aikoina tulee monia, jotka sanovat niin ja näin..Vaan mitä sanoo Jeesus? "Minun lampaani kuulevat minun ääneni.."

        Sinulla on mukavia asia pitoisia viestejä, ja nostan hattua sulle.


      • joku,
        teutatess kirjoitti:

        Sinulla on mukavia asia pitoisia viestejä, ja nostan hattua sulle.

        rohkaisusta..Yksin Jumala Pyhän Henkensä kautta on opettanut. Äärettömän kiitollinen, Jeesus on ollut ja on neuvonantaja, kouluttaja ja ystävä.


      • Ahdas portti
        vihne kirjoitti:

        ahdasportti näkee otsikosta paremmin, kuin minä livenä miehen.
        Mitäpä tuohon on tarpeellista sanoa.

        Kirjoitin Jumalana esiintymisestä. Olkoot ihminen kuka hyvänsä joka allekirjoittaa oman mielikuvituksensa tuotteen nimellä Jumala, se pitää hyljätä syntinä.


      • Ahdas portti kirjoitti:

        Kirjoitin Jumalana esiintymisestä. Olkoot ihminen kuka hyvänsä joka allekirjoittaa oman mielikuvituksensa tuotteen nimellä Jumala, se pitää hyljätä syntinä.

        17. - Sinä päivänä, jonka minä määrään, he jälleen ovat minun oma kansani, sanoo Herra Sebaot. - Ja minä olen hyvä heitä kohtaan, niin kuin isä on hyvä pojalleen, joka tottelee häntä.
        18. Te näette jälleen eron vanhurskaan ja jumalattoman välillä. Te näette, kuka on palvellut Jumalaa ja kuka ei ole häntä palvellut.
        19. - Katso, se päivä tulee liekehtivänä kuin tulinen uuni. Kaikki röyhkeät ja pahantekijät ovat silloin oljenkorsia. Se päivä tulee ja sytyttää ne liekkiin - sanoo Herra Sebaot - eikä niistä jää jäljelle juurta eikä vartta.
        20. Mutta teille, jotka pelkäätte minun nimeäni, on nouseva pelastuksen aurinko, ja te parannutte sen siipien alla. Te astutte ulos, hypitte riemusta kuin vasikat laitumella.
        21. Sinä päivänä, jonka minä määrään, te poljette jumalattomat maahan, tallaatte heidät tomuksi, sanoo Herra Sebaot.
        -tämä.


      • ja hengen lapsia
        vihne kirjoitti:

        17. - Sinä päivänä, jonka minä määrään, he jälleen ovat minun oma kansani, sanoo Herra Sebaot. - Ja minä olen hyvä heitä kohtaan, niin kuin isä on hyvä pojalleen, joka tottelee häntä.
        18. Te näette jälleen eron vanhurskaan ja jumalattoman välillä. Te näette, kuka on palvellut Jumalaa ja kuka ei ole häntä palvellut.
        19. - Katso, se päivä tulee liekehtivänä kuin tulinen uuni. Kaikki röyhkeät ja pahantekijät ovat silloin oljenkorsia. Se päivä tulee ja sytyttää ne liekkiin - sanoo Herra Sebaot - eikä niistä jää jäljelle juurta eikä vartta.
        20. Mutta teille, jotka pelkäätte minun nimeäni, on nouseva pelastuksen aurinko, ja te parannutte sen siipien alla. Te astutte ulos, hypitte riemusta kuin vasikat laitumella.
        21. Sinä päivänä, jonka minä määrään, te poljette jumalattomat maahan, tallaatte heidät tomuksi, sanoo Herra Sebaot.
        -tämä.

        Vihne on ainoa, joka täällä on puhunut miehestä.

        On puhuttu tavasta tehdä itsestään "profeetta" ja ladella omiaan ja kertoa jo etukäteen niistä, mitä Jumala toimittaa tyyliin:
        "Siellä takarivissä taisi tulla rouvalle uudet kultapaikatkin hampaaseen, Halleluja!!"

        Lainattu kohta Raamatusta on hyvä, mutta ei millään tavalla liity itse asiaan eikä edes koko keskusteluun.
        Turha edes yrittää keskustella, ellei haluta nähdä mistä keskustellaan.
        "Kaikki, mikä Pyhästä Hengestä saarnataan ilman sanaa ja sakramentteja, on perkeleestä".


      • ja hengen lapsia kirjoitti:

        Vihne on ainoa, joka täällä on puhunut miehestä.

        On puhuttu tavasta tehdä itsestään "profeetta" ja ladella omiaan ja kertoa jo etukäteen niistä, mitä Jumala toimittaa tyyliin:
        "Siellä takarivissä taisi tulla rouvalle uudet kultapaikatkin hampaaseen, Halleluja!!"

        Lainattu kohta Raamatusta on hyvä, mutta ei millään tavalla liity itse asiaan eikä edes koko keskusteluun.
        Turha edes yrittää keskustella, ellei haluta nähdä mistä keskustellaan.
        "Kaikki, mikä Pyhästä Hengestä saarnataan ilman sanaa ja sakramentteja, on perkeleestä".

        perkeleen nimeä käytetään liian hanakkaasti näissä asioissa, vaikka se onkin lainaus Lutherilta, mutta eihän hänkään ollut ihmistä kummempi.

        Tuon lainauksen raamatusta laitoin vain siksi, että raamatun henkilöiltä sallimme minä-muotoisen sanan välittämisen.

        Mikäli se nyt on perkeleestä, niin Jeesus Kristus ei ole sama eilen tä
        nään ja iankaikkisesti.

        En ole ottanut hekilöön muuta kantaa, kuin, että tunnen hänet.


      • Ahdas portti
        vihne kirjoitti:

        perkeleen nimeä käytetään liian hanakkaasti näissä asioissa, vaikka se onkin lainaus Lutherilta, mutta eihän hänkään ollut ihmistä kummempi.

        Tuon lainauksen raamatusta laitoin vain siksi, että raamatun henkilöiltä sallimme minä-muotoisen sanan välittämisen.

        Mikäli se nyt on perkeleestä, niin Jeesus Kristus ei ole sama eilen tä
        nään ja iankaikkisesti.

        En ole ottanut hekilöön muuta kantaa, kuin, että tunnen hänet.

        En nimimerkki vihneeseen, enkä avauksessa mainittuun henkilöön.

        "Perkele" mielletään suomenkielessä kiroukseksi.
        Sitä taustaa vastaan on hyvin ymmärrettävää tuo epämääräinen kauhu tuota sanaa kohtaan.

        Vastaavat suomenkieliset sanat ovat,
        "eksyttäjä" "valehtelija" "sekoittaja".

        Totuus on, että tuo ymmärrytä ylempi rauha, joka tulee Kristuksen vanhursakauden omistajalle JUMALAN LAHJANA, on poissa, mikäli vanhurskauttamiseen lisätään yksikin ihmisen teko, sana, taikka jäsenen liike.

        Jos vanhurskauttamiseen lisätään, USKON lisäksi, vaikkapa etusormen liikauttaminen yhden millimertrin matkan, niin tuo oppi on kotoisin erittäin ovelasta perkeleestä.

        Omavanhurskaus on perkeleen kamalin ja kavalin esiintymistapa.


    • Jeesuksen oma

      profetia väärällä palstalla.Ei ole soveliasta alkaa kiistelemään asiasta sillä jokaisen on itse koiteltava onko profeia Jumalasta vai ei ja jos se on Jumalasta niin ottakaa opiksi mutta jos ei niin se tyhjiin raukeaa.

      • täydellisyyden tavoittelija

        näemmä ymmärtänyt sen että joskus jokin on jollekkin umpipuuta :)))
        Eli vaikka raamattu kehoittaa profetoimaan ja arvostelemaan niin silti siitä tehdään vitsi.

        Eli jos se valo joka meissä on on pimeyttä niin kuinka pimeä todellakin pimeys on ?

        Mutta ymmärrän kyllä sen että tämänkaltainen todellisuus on vierasta niille joilta se on aina ollut kiellettyä vaikka kuinka olisivat saaneet kokea todellisesta valosta edes välähdyksen.

        Onko vastuu sitten viime kädessä niillä sokeilla taluttajilla vai kenellä ,sitä kannattaisi jokaisen pohtia .

        Mutta onneksi meidän ei tarvitse taistella yhdenkään profetian puolesta sillä sota on Jumalan ne joille Hän sen ilmoittaa ovat vain ilmoitustauluina .


      • täydellisyyden tavoittelija
        täydellisyyden tavoittelija kirjoitti:

        näemmä ymmärtänyt sen että joskus jokin on jollekkin umpipuuta :)))
        Eli vaikka raamattu kehoittaa profetoimaan ja arvostelemaan niin silti siitä tehdään vitsi.

        Eli jos se valo joka meissä on on pimeyttä niin kuinka pimeä todellakin pimeys on ?

        Mutta ymmärrän kyllä sen että tämänkaltainen todellisuus on vierasta niille joilta se on aina ollut kiellettyä vaikka kuinka olisivat saaneet kokea todellisesta valosta edes välähdyksen.

        Onko vastuu sitten viime kädessä niillä sokeilla taluttajilla vai kenellä ,sitä kannattaisi jokaisen pohtia .

        Mutta onneksi meidän ei tarvitse taistella yhdenkään profetian puolesta sillä sota on Jumalan ne joille Hän sen ilmoittaa ovat vain ilmoitustauluina .

        olemassa sielullisi profetioita , ja sen tähden onkin oltava tarkkana minkä profetian mukaan ojentautuu.
        Samalla tavalla saarnaajat voivat vaikuttaa seurakuntaan ja valveutunut henki kyllä senkin eroittaa ,loppujen lopuksi aika piankin.

        "eli laitetaanko väristyksellä tai ilman"


    • Ahdas portti

      Jokainen uudestisyntynyt ihminen osaa lukea mitä tuo viesti tarkoittaa.

      Ihmiskunta on ollut koko tunnetun maailman ajan hidas kuulemaan Jumalan sanaa. Useita tuhansia vuosia.

      On olemassa vain yksi tie taivaaseen, Hän on JEESUS KRISTUS.

      RAAMATTU EI TUNNE MUUTA EVANKELIUMIA, KUN SEN JOKA ON KIRJOITETTU JEESUKSEN VAELLUKSEN KÄRSIMISEN KUOLMAN JA KUOLLEISTA YLÖSNOUSEMISEN SILMINNÄKIJÖILTÄ.

      • teutatess

        Näin on , olet oikeassa .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      102
      2107
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      244
      1720
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      257
      1063
    4. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      85
      988
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      951
    6. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      885
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      10
      825
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      811
    9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      764
    10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      38
      729
    Aihe