Lukko

minä se olen

Vaikka lukko on hienosti toisena nii se ei kerro vielä mitään uskon kyllä että lukkko pysyy kärkijoukoissa kuukauden. 50% tippuu sääli play off:hin (samalai kun jyp oli upeasti kärjessä mutta sitten tuli alamäki) 50% voi pysyä kärjessä

2

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lukkofani!

      Turha spekuloida tai mitään uskon asioita jakaa täällä.

      Joukkue on joukkue isolla J:llä. Blues on myös sitä. Muut liigajoukkueet ovat vielä hieman tylsillä luistimilla ja tahmealla tahdonvoimalla peleissä mukana.

      Mielestäni Tappara ja HPK ei kuulu kahden viimeisen joukkueen paikalle, ja eiköhän sarjataulukko ole vielä aika nuori, kun vasta 3 peliä on pelattu. Lukon Antti Laaksonen on haastattelussa myös kertonut että kausi on pitkä ja raskas. Lisäksi että se on pitkä, niin raskaaksi sen tekee sm-liigan pelaajien taso. Jokaista ketjua vastaan on taisteltava hiki otsalla, ja sekään ei tahdo riittää. Onnistumisia on tultava omassa sekä vastustajan päässä.

      Olisi hieno kuulla, mihin perustelet tämän 50% teoriasi. Onko sille jokin matemaattinen kaava? Vai oletko katsonut ennustajan lasipallosta sen?

      Itse veikkasin ennen harjoitusotteluita Lukon toiseksi jo pelaajamateriaalin puolesta. Tosin oli siinä hieman värilaseillakin osansa. Mutta ihan puhtaasi sanottuna olen luottanut alusta asti Uramaan valmentajana ja tällä hetkellä joukkueen pelaajat ovat myös tarkkaan valikoituja valmentajan mieleisiksi.

      Synkät harjoitusotteluiden tulokset saivat kuitenkin minun huolestumaan ja kauden alussa rankkasin lukon 6. sijalle. Liekö se sitten todellisempi kuin sija 2., sen näkee sitten kun runkosarja on päättymäisillään.

      Menestykseen kun ei ole muuta lääkettä kuin kova työ. Ja sitä Lukko juuri painottaa, ainakin haastatteluissa on pelaajat ja valmentaja näin väittänyt.

      Lukolta löytyy kaikki avaimet menestykseen, jos mielii lunastaa ne.

      1. Voittava maalivahti, ehdottomasti liigan kovin
      2. Leveyttä löytyy joka ketjusta
      3. Onnistumisia muiltakin kuin ykkösketjulta
      4. AV- ja YV-kentälliset toimii, vaikka hiomista löytyykin vielä

      Nämä nyt ensimmäisten pelien perusteella.
      Jos jokin näistä ei toimi, niin se näkyy takuuvarmasti joukkueen peleissä tuloksina.

      Lukolla on heittää Vehasen tilalle kaksi nuorta nälkäistä maalivahtia paikkaamaan maalia. Mielestäni ensimmäisen kieroksen jälkeen olisi syytä peluuttaa varamokkeja jokusen pelin, tosin ei olisi syytä jos ei harjoituksissa ole näyttöjä vahvasti antannut.

      Leveyden heikkentymiseen vaikuttaa loukkaantumiset. Tosin, tämä olisi nuorille hyvä tilaisuus näyttää osaamistaan.

      Onnistumiset ovat myös osittain pelaajien kunnosta kiinni, mutta onnistumisia saadaan aikaan, jos peruspeli toimii ja sen pohjalta hyökkäyksiin lähdetään yhteistuumin ja toimitetaan kiekkoa maalille. Likaiset maalit myös hyväksytään tässä pelissä.

      AV-kentällisten on hoidettava kiekottomat pelaajat luukun edestä pois, sekä yrittää karvata kiekkoa jo keskikentältä asti. Vastaiskuhyökkäyksiin on oltava virkeitä miehiä kentällä, luistelunopeus ratkaisee pääosin pääseekö kiekon karvattuaan karkuun vaiko ei.

      Oma maalinedusta pelaaminen on tärkeintä kuitenkin tilanteessa kuin tilanteessa, niin AV:lla kuin tasaviisikoin sekä YV:llä, jos kiekko pyörii omassa päässä.

      YV-kentällisten tehot jäävät varjoon, jos ei saada tarpeeksi laukauksia aikaan. Syötöt taakse ampuvalle pakille (esim. Ardelan). Tai terävä ja lyhyt syöttö vastustajan maalin toiselle puolelle luistelevalle pelaajalle, jolla on mahdollisuus siirtää kiekko tyhjiin.

      Kulmiin jääminen ei auta tässä tilanteessa. Ja mielestäni viime kauden lukko sortui juuri tähän ongelmaan eli tehottumuuteen kansankielellä.

      Laukauksia ja syöttöjä on jaeltava tasaisesti, mutta harkitsevasti. Sillä eteen heittäytyviä pelaajia on turha pommittaa.

      Mutta tässä näitä mietteitä jälleen kerran, pidetään vielä hymy huulilla kun Lukko on vielä kärjessä.

      Ässille myös hatun nostoa. Ei tuolla materiaalilla parempaan olisi edes rahkeita. Ilvestä nöyryyttänyt ja Jokereille niukasti hävittynä riittää takuuvarmasti vielä parannettavaa Ässien hyökkääjien onnistumisessa.

    • <<<<

      JOS ITTE PELAISI KIEKKOA NIIN LUKOSSA JA JOS JOSKUS PÄÄSISI RAUMALLE FANINA OLISI FANIPAITA NUMERO 82 JA SITTEN VIERASMATSEISSA LUKKO-HIFK VALKOINEN HIFK PAITA PÄÄLLÄ < HIFK JA ÄSSÄT-LUKKO DERBYISSA < LUKKO PAITA PÄÄLLÄ < JA JOSKUS OLISIN JOPA JOKERIT-LUKKO PELEISSA.JA RAUMALLA LUKKO-JOKERIT MATSEISSA EURAJOKELAISEN KAVERINI KANSSA JA SITTEN LAURAN < RAUMALAINEN KAVERINI KANSSA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe