Nokia valehtelee

VARO!!

Nokia väittää räjähtelevien puhelimiensa akkujen ovat ns. piraattikamaa, mutta eivät kertaakaan ole pystynyt sitä osoittamaan todeksi.

Myös oma 4kk vanha Nokianpaskani räjähti latauksessa ja 10kk tyttäreni loukkaantui, eikä varmasti ollut piraattiakkua, vaan akku sekä laturi molemmat tulivat uuden puhelimen mukana.

Arvatkaa vienkö Nokialle huoltoon. No en helvetissä! Ostan mielummin Ericssonin ja annan lakimieheni hoitaa hyvitykset/vahingonkorvaukset Nokian kanssa, kuin kuuntelen heidän ontuvia selityksiä piraattiakuista, joka "mystisesti" on kuitenkin kadonnut huollossa.

2

990

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NNeee

      Varoisin itse!

    • Myös puhelimia posautellut

      Joo noista piraatti/ei-piraattiakuistahan on väännetty kättä jo hyvän aikaa ja olen kyllä törmännyt itsekin tilanteeseen jossa varmasti kunnon akku jysähti. Itsellä se nyt oli vielä niin selvä tilanne että ei liikekään mitään sanonut, ihan sovussa homma hoitui.

      Puhelin on nimittäin juuri hankittu ja ensimmäisessä 16 tunnin latauksessa kun jonkun valmistusvian takia kajahti kun oli n. tunti jäljellä tuosta ajasta. Olin kyllä jo aiemmin havainnut että aika oudon paljon kuumenee verrattuna aiempiin ensimmäsiin latauksiin tai nyt edes mihin lataukseen hyvänsä kun kummiskin aikapaljon vuosien varrella on eri puhelimia ostellut.

      Oikein kunnolla sekin mosahti niin että kyllä se pelästytti aikalailla mutta lähinnä akku vain halkesi (samoin on käynyt itselleni aiemminkin, ensimmäisen kerran jo liki 10 vuotta sitten). Onneksi ei yksikään kissa nukkunut vakiopaikallaan laturin vieressä pöydällä, olisi siinäkin voinut käydä keljusti ainakin silmille.

      Siinä nyt ei tietenkään ollut mitään epäselvää että vika ei olisi ollut valmistevika ja kun vein seuraavana päivänä liikkeeseen niin ei tietenkään kukaan alkanut sanoa että olisi jotain piraattiakkua siihen laittanut. Akku oli ikäänkuin jotain olisi posahtanut sen sisältä halkaisten kyljen ja tehden reiän.

      Itse kyllä sain kovin pahoittelevat anteeksipyynnöt ja sanottiin että laittavat viipymättä ilmoituksen ja tämän hajonneen puhelin tarkkaan syyniin ja puhuimme juuri että nehän voivat (kuten on kai tapahtunutkin) räjähtää korvalla ja vaikka missä mutta puhuimme juuri myös että nämä ovat juttuja joihin ei myyjä voi vaikuttaa, josta syystä en tietenkään syytä ketään ainakaan nyt viimeiseksi liikettä joka tavaran myi.

      Tosin tässä tapauksessa ei miten itsekin jonkinverran tekniikkaa tuntevana katselin liikkeen asiantuntijan kanssa, vaikuttanut siltä että olisi ollut mitenkään "vaarallinen räjähtävä akku" vaan taas kuten joskus akuissa on vikoja jotka saavat ne kuumenemaan liikaa ja kuumuudeen takia vain halkeamaan.

      Kysyttiin minultakin että haluanko laittaa omat nimeni ym. lähetyksen mukaan mahdollisten korvausten tai muiden takia mutta itse en niin sitten jaksanut tehdä, eihän mitään hajonnut, kukaan ei vammautunut ja toisaalta kuitenkin vaikka eihän omaan piikkiini mitään voisi laittaa tässä tapauksessa niin olinhan vielä huomannut että jotain outoa taitaa vehkeessä olla meneillään kun tuntuu että jokapaikkaan ei pysty edes koskemaan polttamatta näppejään.

      Uuden puhelimen sain (jonka muuten latasin vessan pyyhekaapissa:)) ja sillä hyvä, laittoivat vielä koko erän myyntisulkuun ja ottivat kunnolla asiakseen tehdä ilmoitukset, sehän nyt ei tietenkään takaa että hommat menevät ihan kaikkien tarvittavien sääntöjen mukaan ylempänä mutta sehän on sitten jo erijuttu. "ruohonjuuritaso" ainakin on hommat kunnolla hoitanut.

      Mistäs he voivat tietää mitä avaamattomassa tehdaspaketissa on. Lähinnä nyt tulee tietysti tuoteturvallisuuden valvonnan tarkkuus mieleen tehtaalla ja ns. ylemmällä tasolla.

      Tottakai nyt jokainen kone voi periaattessa hajota mitä ihmeellisemmillä tavoilla ihan tilastotapauksena mutta se on tietysti ikävää jos jokin riski on tiedossa ja silti ei sitä oteta tarpeeksi vakavasti.

      Sitten käy tällaisia että joku satuttaa itsensä kuten ikävästi on käynyt tyttärellesi. Olen lukenut että nuo räjähtävät akut pamahtavat oikein kunnolla joten oletan kuitenkin että aivan tällainen akku ei itsellä ollut vaan ihan tavallinen tekninen vika. Oli vain jo 3 kerta eikä rajoitu valmistajaan tai puhelinmalliin pelkästään.

      Akku kun on akku ja puhelin on puhelin, se ei tee puhelimesta tai valmistajasta aina syntipukkia jos puhelin on ok mutta akku reistaa. Koneisiin vain aina joskus tulee tilastovikoja vaikka miten kaikki olisi tip top tarkistettua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      305
      3110
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1967
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1592
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1390
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      80
      1277
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      270
      1201
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1064
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      144
      857
    Aihe