kyseenalainen rapu?

rapupienoinen_84

Mietin tässä, että ollaanko me ravut pelkkiä vitsejä maanpäällä? Meitä haukutaan pettäjiksi ja epäluotettavaksi henkilöiksi. Ristiriitaisuuttamme moititaan. Mustasukkaisuutemme hohtaa.

Meitä väitetäään ystävällisiksi, empaattisiksi ja rakastaviksi persooniksi. Omantientallaajiksi, Luotettaviksi ja mielikuvitusrikkaiksi kuunulvojiksi. Meidän tulisi olla huolehtivaisia, ujoja ja luovia. Kirjoissa meitä puhutellaan lapsenmielisinä ja iloisina, mysteerisinä ja yliluonnollisina ihmisinä..

Olemmeko me edes tätä? Ollaanko me vain tyhjäntallaajia? Rakastetaanko meitä rapuja ollenkaan, kun käsitellään laajuisesti horoskooppina ravut?

9

2180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mari_-a--

      Kyllä teistä ainaki välitetää.. täällä parhaillaan oon iha romahtamisen partaalla yhen takia. En tiiä kaikista ravuista, mutta miks sinne kuoree pitää vetäytyä. Ei se asioista puhuminen helppoa mullekkaa oo, mutta oon valmis ees yrittämää. Sanoisitte jos teitä vaivaa joku ku sitä teiltä kymmenen kertaa kysytää, tai käyttäytyisitte sitte sen mukaa mitä vastaatte.

    • muttei kelpaa.......

      Niin, juuri tuollaisia ootte, mutta lisäksi jotain muuta. Kaikkein kamalinta on puhumattomuus ongelmien ilmaantuessa, joskus puhutte, ja teidän päättämättömyys. Ei kaikkia voi ja pidä miellyttää, eikö tärkein ole oma kumppani eikä kaikkien miellyttäminen. Kaksinaamaisuus myös inhottaa. Itseäni kehui ja seläntakana haukkuin miellyttääkseen kavereitaan, voi miten heikkoa itsetuntoa. Jotenkin säälin näin jälkeenpäin. Mutta vieläkin rakastan kuitenkin vaikka hermot on mennyt miljoonaan kertaan. Oman itseni takia on luovutettava.

      • toho kaksnaamasuutee juuri ...

        se et ravut haluu olla kaikille mieluisia. Eli, ei ne välttämättä ketää vihaa, ne vaa tekee sen jotta muilla on hyvä olla jne.


    • ravun...

      Rapu sulkeutuu tavalla, joka on vaikea ymmärtää. Hän pitää sisäisen luonteensa itsepintaisesti itsellään, eikä avaudu. Rapu valehtelee. Hän käyttää hyväksi toisen tietoja, taitoja, mutta samalla hän pitää väliä toiseen. Rapu käyttää alkoholia helpottamaan omaa sisäistä sulkeutuneisuuttaan, koska ei ole sopivaa sanoa, kertoa kaikkea elämästään. Rapu salaa omaa elämäänsä. En tiedä, kuka pystyy elämään ravun kanssa. Rapuun ei saa yhteyttä. Ei sitten millään!

      • ed. vastaaja

        yhteyden muutamien viskipaukkujen ja viinin voimalla. Itsekin olin siis huppelissa. sanoikin että on kohta kertonut minulle jo kaiken kauhistuneena. Mutta seläntakana puhui vähäteleen minusta kavereilleen, jotka minua arvostelivat ja siitä en pidä kun ei ollut aihetta, siis munaton mies! Mielistelee kavereitaan, joillekin sanoo päin pläsiä joista ei tykkää. Hänellä oli valtava auktoriteetti, jopa minäkin hiljenin. Turvallista tavallaan olla hänen rinnallaan(silloin harvoin kun sai olla), vaan enpä ole enään, koska eli vain omilla ehdoillaan, meni miten lystäs.


      • se menee.
        ed. vastaaja kirjoitti:

        yhteyden muutamien viskipaukkujen ja viinin voimalla. Itsekin olin siis huppelissa. sanoikin että on kohta kertonut minulle jo kaiken kauhistuneena. Mutta seläntakana puhui vähäteleen minusta kavereilleen, jotka minua arvostelivat ja siitä en pidä kun ei ollut aihetta, siis munaton mies! Mielistelee kavereitaan, joillekin sanoo päin pläsiä joista ei tykkää. Hänellä oli valtava auktoriteetti, jopa minäkin hiljenin. Turvallista tavallaan olla hänen rinnallaan(silloin harvoin kun sai olla), vaan enpä ole enään, koska eli vain omilla ehdoillaan, meni miten lystäs.

        Pitää vain lähteä itse lätkimään. Rapu saa olla onnellinen, viisas, oikeassa ja kaikkea, mitä ikinä tahtoo. Alko auttaa rapua, kun on yksin oikeassa ja onnellinen!


      • raitisRapu..!
        se menee. kirjoitti:

        Pitää vain lähteä itse lätkimään. Rapu saa olla onnellinen, viisas, oikeassa ja kaikkea, mitä ikinä tahtoo. Alko auttaa rapua, kun on yksin oikeassa ja onnellinen!

        Niin en tiedä rapumiehistä ja heidän alkoholin käytöstään..?? mutta itse olen rapunainen enkä käytä alkoholijuomia laisinkaan, enkä haluisi muidenkaan käyttävän. Olen kyllä aika lailla saksiniekka ja varmasti raskas seurustelukumppani mutta jos rakastun ja tunnen että saan vastarakkautta niin ei mikää pidättele mua antamasta ihan kakki mitä annettavissa on. Ja nautin suunnattomasti läheisyydestä koska se on yhdenlaista esileikkiä ja silloin ei tarvi palella sängyssäkään!!


    • monenlaista ajatusta

      rapu on kiistämättä, itsekkin myönnettynä, erikoinen merkki. En usko horoskooppeihin, mutta pidän niiden lukemisesta. Rapu pistää silmään erikoisella tavalla.

    • tirlantirlantaaa-

      Eli, olen nyt 23-vuotias rapunainen.

      Olen persoonallinen ja omanlainen ihminen.
      Mä en petä, oli kysees sitte kaveri, vihamies tai oma rakastettu. Petos on mielessäni sallittua sillo, ku kyseessä on pienen lupauksen rikkominen. Havainnollistan esimerkillä " lupasin tiskata astiat, mutta en tiskannut".
      Epäluotettavuus ei siis tuu kuulookaa

      Ujous on kaukana. Oon tulinen ja ylipirteä naikkonen ja mä en tunne sanaa ujous. Rohkeus o parempi! Lapsenmielinen mä oon, sen voin myöntää; onhan ne muutki sitä hokenu.

      Luovuus on sitä mitä ravut osaa. Mä oon soittaja! Soitan vakituiseen harrastuksena sekä ammattina selloa ja mandoliinia. En mä mikää rikas oo sinäsä, mut elantoni onneks kuitenki tienaan.

      Mielikuvitus mukaanlukien.

      Huolehtivaisuus on se harva tunne joskus. Se osuu vaa sillo ku siihe o tarvetta; harvoin. Yliluonnollisesta en tiedä, mut aika mysteerisiä ollaan (mä ja muut ravut). Iloisiaki ollaa vaikka masennus/anemiat meitä vaivaa.

      Kuuta mämuuten rakastan. Se on kauniimpi ja mielyttävänpi ku aurinko ( tämä kommentti ei sisällä rasistia planeettoja/aurinkokunnan muita jäseniä kohtaan).

      Tyhjäntallaajaks meitä EI VOI SANOA: meitä on moneen menoon, erilaista porukkaa. Mä en voi sietää ihmisii jotka on horoskooppirasisteja. "Syrjitään rapui, suositaa kaloja."
      Camoon! Kalatki on samantyyppisii, samaten ne oinaanjolpit ja kauriinkäpsyt. Turha meitä ruveta syytteleen.

      Ja mä myönnän et mä oon rapuna aika kova riippuvaisuuteen. Meinaan et mä juon aika paljo (mut onneks vaa viikoloppusi, joskus ja joskus).
      Harvakseltaa poltan mut en käytä huumeit.
      mut mitä siitä? moni muuki tekee sitä. Miksi maalata siitä meidät ravut?

      Ja kyllä meitä rapuja rakastetaa. Jos meit ei olis, ois muut horoskooppimerkit iha kusessa ku ne ei osais enää mitää ja niiltä puuttuis meidä takii vaikka mitä..


      ET vittu lopettakaa tää rapujemustamaalaamine typerien pettämis/päihde/epävarmuus juttuje takii.
      moni muuki tekee sitä et perjhana.

      Aikamoista horoskooppirasisteja koko maailma täynnä. Rakastetaan kaikkii merkkei eikä syrjitä ketää! kaikki erilaisia, mut samanarvosii hömpät!

      kasvakaa aikusiks! työ ootte ihan lapsii :P

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe