Mikö Sumessa nyt noin mättää?

Amerikkalaismieliset poliitikot jotkut viranomaiset ovat unohtaneet meidät ja huolemme, eivätkä tuon taivaalista välitä kansanhuolesta, on toki niillä huoletonta jotka eivät ajattele tai ei niin väliä -myös ollaan "itsekkäitä" vaikka eivät ymmärrä, että samassa veneessä ollaan.

Minulla on vähän sellainen kuva muodostunut, että Suomessa on ollut jo pitkään tiedustelutyhjiö. Israel in toiminut virolaisen petturin välityksellä – tiedän myös että Suomessa on Mossad ja CIA tällä hetkellä tietysti Venäläisetkin. Kuka henkilö vastaa SUPO toimista tai ketkä ja ovatko he tehtäviensä tasalla?

Miksei oma tiedustelumme informoi itsestään? Sisäministeri ainakin vastaa? Jos hän nyt on oikeistolainen ja hieman isänmaalinen, niin kyllä hän kantaa huolta omistaan? Kokoomus ei oikeastaan enää ole Suomalainen, sitä paitsi se usein on puhunut asian vierestä kaikki jotka eivät kannata heitä ovat kommunisteja. He sanovat näin, koska tietenkään kukaan ei haluaa olla kommunisti. Ne harvat äärivasemmistolaiset ja maltillisemmat utopistit pelaavat Kokoomuksen pussiin. Pieniä valheita.

Meillä on myös heikko presidentti. Onko upseereihin enää luottaminen Nato-juttujen jälkeen tilanteessa, jossa viime syksynä pyörrettiin tai oltiin ainakin vaiti Natosta kannattajien leiristä, no viimeistään niiden Bushin heittojen jälkeen olisi luullut viimeisenkin ymmärtävän olla enää sitä kanattomatta.

Ei ole paljon pyydetty –Sauli Niinistöstä ei tule presidenttiä – mutta ei demareita ole parempaa. Sauli Niinistön ansiot käsitykseni mukaan ovat valtiovarinaministerinä ja talousasioissa, ei hyvä presidentiksi.

Vaikuttaa ettei Hän enää rakasta Isänmaata, niin eivät kai enää monet Kokoomuslaiset Korsonaan, eivät he vaivaudu edes puolustautumaan – minua vituttaa. Oikeisto Demarit ovat pokkana vaan –katos emme joutuneetkaan linnaan…. en kyllä tästä heidän jutustaan tiedä Jaakon Saari se siinä kovin televisiossa aikoinaan änkytti Demareiden totuuskomission perustamisesta, joten eivät ne mitään 1950-luvun juttuja ole. ei kukaan sellaisista puhuisi, jos tekisin kunnialokauksen plus laittoman uhkauksen, niin eihän se kivaa olisi minullekaan, mutta sataisi olla mahdollisuuksia, että ruosteiset yhteiskunnan rastattaan pyörähtävät käytiin. Te luotatte siihen ettei näin käy? Ja uskotte jenkkien luomaan utopiaan, mitä ei edes tiedetä mitä se tulee olemaan? Aivan samoin SUPO on vaiti, huolestuttaa kun Nato-foorumilla oli viesti vuosi sitten jotenkin näin: ”Ainakin Kaikki aktiivipalveluksessa olevat Kenraalit kannattavat Natoa” Sen lisäksi se kokoomuksen Verkkojulkaisussa tämä evp. Kenraalikin, omasta mielestään hän teki vain velvollisuutensa. Monet sanoi, että mies liioitellee ja puhuu oikeastaan paskaa kriisinhallinta…. niin ja ne jotka väittivät, että itse asiassa oikein pienet kevyesti aseistetut joukot ovat tehokapia … suunniteltu kait kriisinvalintaan ja sen sellaiseen, miten kävikään Georgian 20 000 miehen palkka armeijalle – venäläiset vanhat tankit siellä valtateitä pitkin ajelivat kaikessa rauhassa Georgian armeija oli haihtunut taivaan tuuliin? Se oli heidän Talvisotansa se.
Edelleen Israel on vakoillut Nato Eestiä, varmaan avustaneet Jenkkejä. Toimivatko Israelilaiset täälläkin samalla tavalla. Supolla on ainakin tieto, että Mossadin agentteja on suomessa. On kait niinä kaikkialla – toivottavasti niitä valvotaan aivan samoin kuin CIA:a ja Venäjäntiedustelua. Jotenkin tuntuu siltä, että tässä mättää –ottaen huomioon USA:nuoleminen ja täysi välinpitämättömyys. Edes sotein aikana ei kaikkien silmät olleet venäjällä, mitä he haluavat?

Olin Mombasassa Hotelissa nimeltä siellä näin CIA tyyppejä. En tiedä onko Halpa hotelli keskustassa heidän maja paikkansa mitä halusivat? On tuuria menee juuri sellaiseen paikkaan jossa on myös CIA. Yksin ihan ovesta mennessään Kysi olenko Natsi? Vastasin totuuden mukaisesti, etten ole. Jotain tietoja ne ilmeisesti saivat minusta Suomesta. Kuuli ja puhuivat siinä vieressä. Sitten minua tuli auttamaan ”Turisti Poliisi” nukuttuani yön ajattelin, että parempi on häipyä. Sellaista poliisia ei siellä ole jonka hän esitti nimekseen Nairobin konsulaatti nimitäin huomasi sen, ukko oli feikki –oliko tarkoitus pamauttaa pää paskasi jossain vaiheessa kun ensin huristellaan Joneskin santapaikalle – jos Hän oli likaisen työn tekijä tai jenkki. Jenkkejä ne kuitenkin nuolee. Se Hotelli on ihan kiva ja halpa harmi kun en nyt jaksa linkittää valokuvia ja muutamaa videoklimppiä paikasta
-   Castel Hotel Mombasa halpa ja ainakin minulle riittävä paikka, aivan Mombasan Keskustassa voisi olla kivaa jos näkisi Lipposenkin siellä jos demarit Maksaa kerta kiellonpäälle? hah :)

0

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naisiin ei ole luottamista

        Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
        Ikävä
        97
        2167
      2. Minun täytyisi lopettaa

        Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
        Ikävä
        31
        1915
      3. Olet niin lähellä

        .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
        Ikävä
        42
        1879
      4. Mies miten reagoisit jos

        satuttais näkemään sattumalta?
        Ikävä
        32
        1745
      5. Tänään onkin hyvä päivä

        Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
        Sinkut
        61
        1349
      6. Miksi rikkaiden pitäisi

        maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
        Maailman menoa
        177
        1342
      7. Kuvaile kaivattusi luonnetta

        Millaista ihmistä kaipaat?
        Ikävä
        50
        1158
      8. Sun kannattais nainen yrittää edes ehostaa

        ittees ja olla tyylikkäämpi. Oot kuin navettapiika. Ei millään pahalla. 😃 Mieheltä
        Ikävä
        90
        989
      9. Muistatko? Juha Mieto täräytti Farmilla suorat sanat - Nyt hiihtäjälegenda uudelleen tosi-tv:ssä!

        Näinköhän Mietaalle käy Miina Äkkijyrkän kohtalo… Edellisellä Farmi-kaudella Mietaa teki ns. miesten töitä ahkerasti, pä
        Tv-sarjat
        7
        924
      10. Hyvää rakkaushuomenta

        Tässä tulee rakkautta päivääsi. ❤️🤍💙💚💛💜💝💞💕💓💖💗💘💟🩷🩵🫶🏼❤️‍🔥😘😍😻💌🏩
        Ikävä
        179
        918
      Aihe