Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ASEET POIS..

...KAIKILTA YKSITYISILTÄ PI...

KUKAAN YKSITYISHENKILÖ EI TODELLAKAAN TARVITSE ASETTA KOTIKÄYTTÖÖN. IHAN KYLMÄN VIILEÄSTI VAAN ASEET POIS JOKAISELTA KOTIKÄYTÖSTÄ NIIN EI TARVITSE MIETTIÄ JA ARVIOIDA JOS JONKUN IDIOOTIN PÄÄSSÄ NAKSAHTAA. KYLLÄ JOKAISELLA ON OIKEUS TAPPAA ITSENSÄ JOS SILTÄ TUNTUU, MUTTA EI OLE OIKEUTTA PÄÄTTÄÄ NOIN TOISTEN ELÄMÄSTÄ.
JOS JOKU NIIN RAKASTAA TUOTA AMPUMISTA, NIIN PELATKOON VAAN VIDEOPELEJÄ.
EIKÖ ASEET VOISI OLLA SIELLÄ AMPUMAHALLILLA JOSSA SITÄ IHAN OIKEASTI HARRASTETAAN JA JOSSA ON VALVONTA.
ON SE HELVETTI JOS PITÄÄ OIKEIN NETTIIN KUVATA TUOLLASIA IDIOOTTIVIDEOITA KÄSIASEEN KÄYTÖSTÄ, EIKÖ SILLON JO PITÄS HÄLYTYSKELLOT SOIDA ETTÄ JOKU LAPSEN TASOLLE JÄÄNYT ÄLYKÄÄPIÖ ON TAAS VAUHDISSA JA JÄLKI VOI OLLA VERISTÄKIN.
TURHA ON NYT MITÄÄN SURUJA VALITELLA JÄLKIKÄTEEN KUN EI TEHTYÄ SAA TEKEMÄTTÖMÄKSI. KESKITTYISIVÄT NYT SIIHEN ETTÄ VARMISTETAAN TULEVAISUUDESSA ETTEI TUOLLAISTA VOI YKSINKERTAISESTI TAPAHTUA.
ASEET ON VÄHÄN LIIAN VARALLISIA NÄIN ONGELMAISELLE KANSALLE KÄYTETTÄVÄKSI. JA TURHA HYSSYTELLÄ.

26

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perusasia

      Ei meinaan yksikään suomalainen massamurhaaja ole ollut seksisuhteessa, eikä sosiaalisesti kykenevä sellaisen aikaansaamiseen.

      Kyllä kannattais harkita seksikaupan vapauttamista, ettei nuorten miesten hormoonimyrskyt enää purkaudu tällä tavalla, kun saisivat edes rahalla.

      • idea

        Aselupa vasta kun poikuus on todistettavasti mennyt! Lisäksi demonstroitava kyky elää kuusi viikkoa ilman nettiyhteyttä.


      • Anonyymi

        Monella massamurhaajalla on ollut varsin vilkas seksielämä ja useita kumppaneita. Ja useimmat murhat tapahtuvat sellaisten kahden ihmisen välillä jotka harrastavat seksiä toistensa kanssa.

        Voisiko siis olla että syy on syvemmällä? Ehkä sosiaalinen kyvyttömyys voi toisinaan estää seksisuhteen, mutta seksisuhde ei myöskään korjaa taustalla olevia ongelmia, jotka aiheuttavat sosiaalisen kyvyttömyyden ja tunteidrn käsittelyn ongelmat.


      • Anonyymi

        Jos neitsyydestä pyrkii eroon ilman tuloksia niin pitää vain laskea rimaa.


    • se on

      kun on vapaa kasvatus,näkeehän sen nyt nuorisosta kun saavat hilluta miten tahtoo ja vanhemmat ei sano mitään,no onhan siinä tietysti kaikkee muutakin mutta kuitenkin laitan syytä vanhempiin.Minä kun asettani luovuta ihan kiva peli mut minä olenkin minä jolla on järkee

      • -Hoppari-

        Älkää sotkeko vapaata kasvatusta tähän. Mut on kasvatettu sillä menetelmällä, enkä todellakaan oo hillunu miten huvittaa. Mä osaan ajatella omilla aivoillani ja oon vetäny itelleni selkeet rajat joka asiassa, en esim. käytä alkoholia. (Hamppua polttelen silloin tällöin, mihinkään vahvempaan en sitten koske pitkällä tikullakaan). Vanhemmat on aina luottanu muhun, enkä mä haluu pettää niiden luottamusta. Ikävää tietenkin, jos kaikille tää vapaampi kasvatus ei sovi, kun järki ei riitä.


    • kokeilin eylen

      Aseen saaminen Suomessa ei ole mikään ongelma , jos aseen tahtoo ja on rahaa , helsingin rautatieaseman , samoin kun muidenki isompien kaupumkien asemien kulmilta saa ostaa millaisen laittoman aseen tahansa, jos on rahaa, eli asekielto ei auta yhtään mitään.

      • vaan edelleen..

        NO MUTTA SILTI ASEET POIS VAAN JA JOS TIEDOSSA ETTÄ JOLLAIN ON NIIN KYTÄT HAKEMAAN NE POIS JA SAKOT PÄÄLLE. KOVA LINJA VAAN, EI TÄSSÄ MIKÄÄN MUU AUTA. HARMI NIILLE JOTKA NIITÄ OSAAVAT KÄYTTÄÄ ,MUTTA SE ON VAAN VOI VOI, YHDESTÄ SANKARISTA KÄRSII KAIKKKI. HARMI.


      • laittoman aseen

        niin mieti miten helppoa siitä tulee jos tulee kieltolaki. Kieltolait luovat aina väistämättä mustanpörssin markkinat.

        Minä, lainkuuliainen kansalainen, luvallisten aseiden omistaja, en nykyoloissa koskaan ostaisi mitään "Igorin pörssistä". Silti ryhtyisin kyseisten igorien asiakkaaksi jos joutuisin luopumaan luvallisista aseistani.


      • ASEET POIS
        laittoman aseen kirjoitti:

        niin mieti miten helppoa siitä tulee jos tulee kieltolaki. Kieltolait luovat aina väistämättä mustanpörssin markkinat.

        Minä, lainkuuliainen kansalainen, luvallisten aseiden omistaja, en nykyoloissa koskaan ostaisi mitään "Igorin pörssistä". Silti ryhtyisin kyseisten igorien asiakkaaksi jos joutuisin luopumaan luvallisista aseistani.

        ON KAKSI VAIHTOEHTOA.
        1. ASEET LUVALLISIA JA SUOMI TURVATON.
        2. ASEET POIS KAIKILTA JA KOVAT TUOMIOT LUVATTOMISTA ASEISTA; ENEMMÄN IHMISILLE MAHDOLLISUUTTA HARRASTAA SITÄ SIIHEN TARKOITETUISSA TILOISSA JA SEUROISSA.
        TUSKIN AINAKAAN TARVII SITTEN PELÄTÄ ETTÄ JOKU VINKSAHATANUT OPISKELIJA NIIN HELPOSTI TULEE KOULUUNSA ASEENSA KANSSA LEIKKIMÄÄN.AINAKIN PIENEMPI MAHDOLLISUUS.


    • muka maa on turvallinen eikä aseita ole. Mietis vähän kuinka helppoa on salakuljetus!

      Eli laittomat aseet lisääntuu

      Valvotaanhan intissäkin aseita ja miksi / kuinka sieltä sitten katoaa niitä aina vuosittain?

      • ASEET POIS.

        MUTTA KOVAT RANGAISTUKSET VAAN NIILLE JOTKA NIITÄ HAALII, PUHUMATTAKAAN JOS JOKU NIITÄ SALAKULJETTAA. VESIPYSSYT TILALLE.


    • rönri

      En voi sietää enkä käsittää asiaa minkä tuo idiootti meni eilen tekemään mutta valitettavasti se taas yleistetään kaikkiin aseharrastajiin.Tuo että tarkkuusammuntaa radoilla harrastavat joutuisivat säilyttämään aseensa radalla on ihan hyväkin idea mutta mites metsästäjät? Ei se oikeen toimi jos ase on radalla vaikka sadan kilometrin päässä kotoa ja aamulla pitäis metälle päästä. Päivän lähdet ihmettelee miksi aselupaa ei peruttu videon perusteella jossa ammutaan 10 laukausta radalla. No miksiköhän ei. Eikö aseella kuulu juuri näin tehdä eli ampua ja juuri radalla ainut asia mikä oli erikoisempaa oli videointi ja sen julkaisu mutta se kun ei valitettavasti ole laitonta niin millä tuossa olis perustellu luvan peruutuksen. Tämä kaveri vain sattui olemaan päästään pipi ja ampui jossain muuallakin. Saahan ne hullut käsiinsä vaikka mitä vehkeitä jos oikeasti haluavat. Ei siihen taida mikään lupa-asia vaikuttaa.Vielä kerran haluan painottaa että en todellakaan ole eilisen ampujan puolella tässä asiassa enkä myöskään hyväksy mitään tuollaisia tekoja mutta kirjoitin vaan koska harmittaa kun aina spekuloidaan mitä jos olis tehty niin tai näin.

      • SEURALLA.

        VOISI OLLA METSÄSTYS SEURALLA, JOSTA NIITÄ VALVOTUSTI KÄYTETÄÄN. ELI EI KENENLÄKÄÄN KOTONA TARVII OLLA. KYLLÄ SINNE METÄLLE KERKII IHAN VARMASTI, EIKÄ SEKÄÄN OLE HENGENMENETYS JOS EI PÄÄSE. SORRY. MUTTA KOVA LINJA VAAN, EI MITÄÄN MUTTIA.
        PUHUMATTAKAAN AMPUMARATA ASEISTA. MIKSI EIVÄT VOISI OLLA RADALLA. EI NIITÄ VARMAAN AJOMATKALLA TARVII KÄYTTÄÄ?


      • jh.KOO
        SEURALLA. kirjoitti:

        VOISI OLLA METSÄSTYS SEURALLA, JOSTA NIITÄ VALVOTUSTI KÄYTETÄÄN. ELI EI KENENLÄKÄÄN KOTONA TARVII OLLA. KYLLÄ SINNE METÄLLE KERKII IHAN VARMASTI, EIKÄ SEKÄÄN OLE HENGENMENETYS JOS EI PÄÄSE. SORRY. MUTTA KOVA LINJA VAAN, EI MITÄÄN MUTTIA.
        PUHUMATTAKAAN AMPUMARATA ASEISTA. MIKSI EIVÄT VOISI OLLA RADALLA. EI NIITÄ VARMAAN AJOMATKALLA TARVII KÄYTTÄÄ?

        Onkohan äly jättänyt kokonaan, vai aseiden myöskin metsästysaseiden säilyttäminen metsästysseurojen tiloissa, siitähän se varsinainen ongelma syntyisi, meidänki metsästysyhdistyksen erämaja on lahimmasta asutuksesta yli 5 km päässä täysin korvessa, siinä urkenis asevarkaille todelliset apajat, ja kohtahan kaikki Suomen metsästäjien aseet olisivat uusilla(varkailla) OMISTAJILLA, SITÄPAITSI JOS SIIHEN MENTÄISIIN KUKA MAKSAISI VIULUT, EI METSÄSTÄJILLÄ JA MAPUMASEUROILLA OLE VARAA EIKÄ MAHDOLLSIUUTTA SELLAISEEN TOIMINTAAN.


    • heti pois kaikilta

      Vaadin että autot ja koirat kielletään yksityisiltä, koska ne tappavat ihmisiä.

      • aseet pois

        ..jonnekkin kuumalle linjalle eläkeläisten kanssa kommentoimaan fiksulla kommenteillasi..
        tapaturmat ja joukkomurhat on kaksi pikkusen eri asiaa.


    • POLIISIEN SIVUTOIMI

      SEN VUOKSI POLIISIEN PITÄÄ EDISTÄÄ ASEKAUPPAA NUORISON KESKUUTEEN, JOSTA SYYSTÄ TÄTÄKÄÄN ASETTA EI OTETTU POIS. TEKIJÄ PELÄSTYI KUULUSTELUA JA TOTEUTTI AIKEENSA ASEEN MENETTÄMISEN PELOSSA HETI.

      • Anonyymi

        Voisitkos käyttää tietokonettasi huollossa??


    • Anonyymi

      KAKAK GAF

      • Anonyymi

        Näyttää sille, että koneessasi on CapsLock juutunut päälle. Ei kai muuten kukaan tolkun ihminn pelkkiä isoja kirjaimia käyttäisi?


    • Anonyymi

      Kyllä nyt on joku on harhainen.. Aseita pitää olla niillä kun takaa turvallisuuden. Jo pelkästään sen takia että politiikalla on saatu yhteiskunnasta epävakaa paikka on monen moista gangsteri porukkaa ja huume narkomaania liikenteessä . Kaupungilla liikuessaan kuulee päivittäin ahdistuneiden narkkien huutelua ja uhkailua. Poliisi on ylikuormittunut talous leikkausten takia eivät ehdi joka paikkaan ja rikos tutkinta ontuu. Ja huomautan että rikollisilla on aseita ja niihin ei lupia tarvita. Jos joku tekis jotain todella niin konkreetista että yhteiskunnasta ongelmat poistus työttömys eriarvoisuus taloudelinen epävakaus uskonoliset etiniset polittiset ristiriidat. Sillohan olis varsinainen rauhan valtakunta eikä kenelläkään olisi tarvetta puolustaa koskemattomuuttaan asein

    • Anonyymi

      Autotkin pitää kieltää kun niillä voi tappaa. Puukot, kirveet ja vasarat myös.

    • Anonyymi

      Vanha juttu, mutta kommentoinpa kuitenkin. Eikös siellä jollain ampumaradalla käynyt joskus niin, että joku nainen pisti kylmäksi muutaman tyypin juurikin sellaisella aseella, mitä vuokrattiin ampumaharrastelijoille. Eli voi sitä päässä naksahtaa vuokra-aseenkin kanssa.

      Olen maksanut riistanhoitomaksun kannatuksen vuoksi jo pari kymmentä vuotta, mutta en ole koskaan hakenut aseenkantolupaa. Oliskohan nyt tällaisena aikana aiheellista kipasta nimismiehen kansliassa? Olishan se hirvikivääri hyvä olla, jos tänne korpeen joku venäläinen eksyisi tappoaikeissa.

    • Anonyymi

      RYSSÄ uhkaa taas ja ampuu aseettomia siviilejä suoraan polkupyörän selästä
      nyt tarvitaan vieläkin enemmän aseita

    • Anonyymi

      Eikös splättis-pelit eli ne punamaalit aja samaa asiaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe