USA:n talous tulee kaatumaan

Ajatusten Tonava

USA:n talous tulee romahtamaan tulevana talvena, ja tilanne on vähintään yhtä paha kuin 30-luvulla. Yhdysvaltain talouden täydellistä romahtamista ei voida enää estää. Suurimpien asuntoluotottajien haltuunoton jälkeen USA:n lainataakka kasvoi yli 20 000 miljardin (20 triljoonaa) dollarin. Mikään valtio ei voi kestää moista, kun pelkät lainojen korot ovat vuodessa yli 500 miljardia, ja kauppatase on 800 miljardia
miinuksella.

Eurooppalainen LEAP-instituutti, joka aikoinaan ennusti mm. Neuvostoliiton romahduksen, ennustaa, että USA:n talous tulee romahtamaan, ja seurauksena on 7-10 -vuotinen lama USA:ssa ja
Pohjois-Amerikassa. Niin kauan kestää, ennenkuin talouskehitys Pohjois-Amerikassa lähtee uudestaan nousu-uralle. Samaa on ennustanut myös mm. Warren Buffet, sekä muutamat muut Amerikkalaiset talousgurut. Kestää aikansa, ennenkuin haaksirikkoon joutuneen USA:n talouden palasista saadaan koottua uusi alus.

USA:n taloudella on edessään massiivinen rakenteellinen sopeutuminen tilanteeseen, jossa maailmantaloutta ei enää johdeta Washingtonista,
ja kriisin jälkeen Yhdysvallat ei enää ole maailman johtava talous eikä johtava supervalta. Amerikan vuosisata on päättymässä.

7

1795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei auta

      Olen samaa mieltä. USA:n taloudessa pahimmat ajat ovat vasta edessä päin. Pankkeja ja muita yrityksiä menee vielä rutosti konkurssiin. Työttömyys tulee lisääntymään rajusti. Koko maa ajautuu todella syvään lamaan, joka paljon pahempi kuin 30-luvun lama. Tämä roskapankkihomma on ihan pelleilyä, joka ei auta tuon taivaallista ongelmassa kuten monet asiantuntijat ovat myös sanoneet.

    • Asiantuntija-expertti

      Rankasta juhlimisesta seuraa aina paha krapula.

    • Märehdinnän Meri

      > USA:n talous tulee romahtamaan tulevana talvena, ja tilanne on vähintään yhtä paha kuin 30-luvulla. Yhdysvaltain talouden täydellistä romahtamista ei voida enää estää. Suurimpien asuntoluotottajien haltuunoton jälkeen USA:n lainataakka kasvoi yli 20 000 miljardin (20 triljoonaa) dollarin. Mikään valtio ei voi kestää moista, kun pelkät lainojen korot ovat vuodessa yli 500 miljardia, ja kauppatase on 800 miljardia
      miinuksella.

      Kongressin republikaanit kuulemma tuhosivat jo neuvotellun sopimuksen roskapankista, joten nyt voit olla jo oikeassa.

      > Eurooppalainen LEAP-instituutti, joka aikoinaan ennusti mm. Neuvostoliiton romahduksen, ennustaa, että USA:n talous tulee romahtamaan, ja seurauksena on 7-10 -vuotinen lama USA:ssa ja
      Pohjois-Amerikassa. Niin kauan kestää, ennenkuin talouskehitys Pohjois-Amerikassa lähtee uudestaan nousu-uralle. Samaa on ennustanut myös mm. Warren Buffet, sekä muutamat muut Amerikkalaiset talousgurut. Kestää aikansa, ennenkuin haaksirikkoon joutuneen USA:n talouden palasista saadaan koottua uusi alus.

      Annahan linkit noihin kirjoituksiin. Ovat sen verran isoja ja vaikeita asioita, että lukisin ne mieluusti suoraan asiantuntijoiden teksteistä.

      > USA:n taloudella on edessään massiivinen rakenteellinen sopeutuminen tilanteeseen, jossa maailmantaloutta ei enää johdeta Washingtonista,
      ja kriisin jälkeen Yhdysvallat ei enää ole maailman johtava talous eikä johtava supervalta. Amerikan vuosisata on päättymässä.

      Niin, dollarit pakenivat Kiinaan ja jättivät kuplan USAan. :)

    • Mutta miten?

      Mistähän oikein keksit tuon 20000 miljardia?

      Käsittääkseni USAn valtion velka on "vain" 9700 miljardia tällä hetkellä eikä nuo tähänastiset pankkihässäkät sitä noin paljoa nosta.

      Toisekseen, miljardin jälkeen tulee biljoona, ei triljoona.

      • Märehdinnän Meri

        > Mistähän oikein keksit tuon 20000 miljardia?

        > Käsittääkseni USAn valtion velka on "vain" 9700 miljardia tällä hetkellä eikä nuo tähänastiset pankkihässäkät sitä noin paljoa nosta.

        Sama pisti minunkin silmään. Saisikohan siihen jonkin selityksen?

        > Toisekseen, miljardin jälkeen tulee biljoona, ei triljoona.

        Kyllä voi tulla triljoona, jos sotkee asteikot keskenään:
        10E9 = miljardi => 10E12 = biljoona = amerikkalainen triljoona

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Suurten_lukujen_nimet


    • eurokansalainen

      ..kuitenkin jotkut ovat jo nähneet selvästi ostonpaikkoja ja etenkin ostonaikoja jopa tuolla pyörremyrskyn keskuksessa...usko alkaa mahdollisesti palailemaan kaikesta huolimatta.

      "2008-09-26 15:30 ET Dow 62.45 Dow Close 11084.51 Nasdaq -14.24 Nasdaq Close 2172.33 S&P -3.64 S&P Close 1205.54 NYAdv 829 NYDec 2323 NQAdv 1039 NQDec 1733

      [BRIEFING.COM] Stocks are spiking as participants head into the final minutes of trading. However, there is no particular news item behind the lift.

      While uncertainty has held the stock market in check for nearly the entire session, the growing consensus is that a federal asset funding plan will be approved. Still, there is little clarity when political infighting will cease and a plan will be announced.

      Many of the economic sectors are climbing to fresh session highs. Financials, in particular, have spiked to a gain of 1.9%. Diversified financial service companies ( 6.3%) remain the strongest players in the sector..."

      --Niin milloin sitä pitäisi ostaa paperia? Miksi ei silloin kun sitä kohtuulliseen hintaan on tarjolla , kuten nyt on ollut jo pitemmän aikaa?Tokihan nuo saattavat vielä halventua reippaastikin , siksihän tuo hintataso onkin nyt juuri se mikä se on. Mutta, mutta...

      Suomalaiset kotitaloudetkin ovat jo siirtyneet ostolaidalle tämän kesän aikana , ainakin kauppalehden tietojen mukaan näin olisi käynyt.

    • taidollinen

      Eletään 20.11.2008 amerikka on kiinalle velkaa
      570000 miljardia ja englannille 330000miljardia
      sanomattomat määrät vielä muille.Seuraavat kymmenen vuotta tulee olemaan amerikan ahdinkoa.Ja kaikki kauppamiehet itkevät sen rauniolla.Osa on menettänyt jo kaiken.Amerikka yritää selvitä painamalla dollaria lisää sadakseen velkansa maksettua jolloin dollarilta
      menee arvo.Ja eikä ikinä tule maksamaan velkojaan.Ja jos teillä jotka luette tämän on hivenenkään ylimääräistä ,ostakaa ihmeessä kultarahoja paperirahan aika on nyt ohi.Venäjä tulee ottamaan omansa ,nyt Amerikka on polvilaan.
      Ne joilla Amerikassa on rahaa on aseteollisuus ja sen työntekijöillä ,sota on siirtänyt rahat eräille Haukoille jotka järjestivät rahatornien kaatamisen Bin Laadenin toimiessa vain nukkena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe