Hei. Onko neuvoa antaa kun joko viinin hapokkuus tai käymisaineet polttavat vatsaa, että onko sillä eroa jos ostaa kalliinpia tuotteita kun olemme ostaneet halpoja.
Joku tuossa ehdotti jälkimakeutusta ja olemme sitä tehneet mutta silti tuntuu sama vaikutus kuin kuivassa viinissä, että korventaa.
Onko kalliinpi tässäkin parempi? Onko suositella jotain hyvää, pehmeää, hedelmäistä, ei kovaa, hapokasta?
Liika hapokkuus (ei cola)
Sushku
1
501
Vastaukset
- Järkevä kansalainen
Sokeri ei ole happamen neutralisoija.
Happamen vastakohta on emäksinen.
Sokeri antaa suussa vaan sen tunteen että aine neutralisoituu.
Kun teollisestikin käytetään happamuudensäätöaineita, niin luulisi niitä saavan yksityiskäyttöönkin.
kuinka kivaa olisi neutraloida hapan mehu esim, juotavaan kuntoon.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Vain vasemmistolaiset rakennemuutokset pelastavat Suomen
Kansaa on ankeutettu viimeiset 30+ vuotta porvarillisella minäminä-talouspolitiikalla, jossa tavalliselta kansalta on ot223392Persut huutaa taas: "kato! muslimi!"
Persut on lyhyessä ajassa ajaneet läpi kaksi työntekijöiden oikeuksien heikennystä, joita se on aiemmin vastustanut. Pe112808- 282454
- 421877
- 511729
- 411461
- 91461
KL: Mari Hynynen avoimena - Jouni-rakkaan ja Joel-pojan välit ovat nämä!
Mari Hynynen (ent. Perankoski) on naimisissa Jouni Hynysen kanssa. Marilla on edellisestä liitosta yksi lapsi, Joel Vola101438- 531353
Missikohu edustaa nykyajan monimuotoisuutta
Puolesta vai vastaan, saako esittää pilkkaavasti jonkun toisen ihmisen syntyperäisiä ominaisuuksia? Kadulla vastaan tule2621135