Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Bonne vs. Thruxton

Vertailija

Moro kaikille Triumppien ystäville. Osaisiko joku tietäväinen kertoa mitä eroa Bonnella ja Thruxtonilla oikeastaan on vai onko niillä mitään merkittäviä eroja? Ja samaan vertailuun jos ottaa vielä Thunderbirdin, niin mikä pyörä on kellekin mieluisin.

4

1431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • futrus6u

      Nuohan ovat pitkälti samanlaiset pyörät, bonne ja thruxton. Ajoasento on bonnessa pystympi, kun taas thruxtonissa kisahenkinen enempi pää edellä tyylinen. Thruxtonin koneen viritysaste on myös hieman korkeampi, eli sieltä löytyy muutama kaakki enemmän pontta kuin bonnen vakikoneesta.
      Hienoja laitteita molemmat, itsellä Thruxton tallissa. Tuo Thunderbid onkin sitten aivan eri pyörä. Aiemmin nämä Hinckley-Triumph ukkoslinnut olivat kolmisylinterisiä nestejäähdytteisiä, kun taas uusi malli vuodelle 2009 on iso custom, kaksipyttyinen ilmajäähdytteinen ja kisaa samasa sarjassa h-d:n dyna mallien kanssa.

      • Vertailija

        Hieno homma, että joku viitsi kirjoitella. Tänään löysinkin hyvän sivuston, jossa pääsi vertailemaan pyöriä keskenään ja varsin samallaisiltahan ne Thruxton ja Bonne ominaisuuksiltaan vaikuttivat. Thunderbirdiä ei listalta löytynyt, joten sen tiedot ovat hieman hukassa. Aiemmin olen käynyt Thunderbirdin koeajamassa ja Bonne sekä Thruxton ovat vielä testaamatta. Mietiskelinkin, että tuntuukohan ne erot vahvasti perseen alla. Myrskylintuhan on kolmipyttynen, joten vääntöähän siitä löytyy enempi kuin Bonnesta ja Thruxtonista. Muita erojakin varmasti löytyy ja olisi mukava kuulla kumpi Bonnesta ja Thunderbirdistä on jämäkämpi peli.


      • Bonneville Bop

        Tulossa oleva Thunderbird kustomi on kyllä nestejäähdytteinen...


    • jim reedman

      vaikka Thruxton ja Bonne on paperilla aika samanlaiset teknisesti ja muutenkin, on ajoasennossa niin suuri ero että minä kyllä puhuisin aivan eri pyörästä. Jos tykkää toisen ajotuntumasta on lähes varma ettei tykkää siitä toisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1437
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1409
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe