Skorppiooni N Ja Kauris M

ScopuN

Tiedustelisin että mitenkäs nämä kaksi merkkiä tulevat toimeen? Tämä minun valitsema Kauris mies poikkeaa kovasti siitä mitä täällä on yleensä kirjoiteltu kauriista, hän on kovin kiintynyt minuun ja näyttää sen ja tahtoisi kovasti muuttaa yhteen.
Minä en ole ihan vielä valmis niin suuriin tekoihin vaikka ehkä alku huumassa voisin niin tehdäkkin mutta kun kokemusta on, vaan ei kauriista.
Ollaan nyt tunnettu kohta 2kk vasta, hän on kyllä aivan mahtava persoona, samaan en ole vielä törmännyt. En ole koskaan aiemmin seurustellut kauriin kanssa muita merkkejä on kyllä tullut kohdalle.
Joten onko kokemuksia Skorpparin ja Kauriin suhteesta?

12

2369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • The kauriinsarvi

      Sarvet ja sakset taistelee, mutta huhhuh, no "se, joka elää, näkee" tai sitten ei...juups:)

    • Mr. Tammikuu

      Aah, skorpioninaiset...parasta mitä kaurismiehelle voi tapahtua!

      Mutta sinuna ehkä hieman jarruttelisin sitä kaurismiestäsi. On aika epäkaurismaista ryhtyä puhumaan yhteen muuttamisesta ja varsinkin jos olette tunteneet toisenne vasta pari kuukautta. Ilmeisesti tämä kaurismies on myös voimakkaan alkuhuuman vallassa. Mutta sen te skorpioninaiset kyllä osaatte! Te saatte miehet sekaisin! Olen itsekin sen kokenut!

      Mutta kyllä nyt kannattaisi vaan nauttia siitä huumasta ja yhteisistä hetkistä ilman mitään sen kummempia sitoumuksia. Kauris ja skorpioni ovat kuitenkin molemmat erittäin itsenäisiä merkkejä, joten älkää tehkö sitä virhettä että yrittäisitte mahdollisimman nopeasti omistaa toisenne. Nauttikaa toisistanne mutta antakaa toisillenne myöskin tilaa elää ja hengittää.

      Skorpioni ja kauris ovat mahtava kaksikko jos he vaan osaavat pelata korttinsa oikein. Älkää hätäilkö vaan ottakaa rauhallisesti ja nauttikaa pimenevistä syysilloista!

      Nyt kun marraskuu lähestyy, niin kyllä olen itsekin paljon ajatellut erästä skorpionia...ai jai sentään kun vaan saisin istua iltaa hänen kanssaan. Jos saisin kuunnella hänen heleää ääntänsä ja katsoa syvälle hänen suklaasilmiinsä...

      Ehkä tämäkin kaurismies vielä joskus saa oman skorpioninaisena =)

    • yks kauuuris

      kerran yksi skopu, siinä oli sitten huumorinen, suuripiirteinen, jalat maassa tukevasti ja tosi hauska immeinen. Oltiin kavereita ja koskaan ei ollut mitään kränää. Olen nähnyt häntä opiskelujemme jälkeenkin, toimii yksityisyrittäjänä. Bongasi muuten meidän luokan söpöimmän poitsun itselleen, et silleen.

    • ScopuN

      Aivan mahtavaa on ollut tän kauris miehen kanssa, oon ihan myyty:-)
      Seksi on aivan mahtavaa, lähes yhtä ihanaa ellei parempaa kuin nuoruuden rakkauteni kanssa joka oli skopu niinkuin minä..
      Tästä kauriista en luovu never ever jos se minusta kiinni on...iik miten ihanaa..

      • Mr. Tammikuu

        Seksi sujuu kauriilta ja skorpionilta, sehän on selvä! =)

        Toivottavasti välillänne on muutakin kuin seksiä. Ja kyllä mä uskon että on. Kauriilla ja skopulla synkkaa hienosti, olen sen itsekin kokenut. On mukava lukea onnellisen skopunaisen kuulumisia. Se muistuttaa mua eräästä skorpioninaisesta jonka perään vielä tänäkin päivänä hieman haikailen...

        Toivotan teille kaikkea hyvää! Nauttikaa toisistanne ja pitäkää huolta toisistanne!


      • ScopuN
        Mr. Tammikuu kirjoitti:

        Seksi sujuu kauriilta ja skorpionilta, sehän on selvä! =)

        Toivottavasti välillänne on muutakin kuin seksiä. Ja kyllä mä uskon että on. Kauriilla ja skopulla synkkaa hienosti, olen sen itsekin kokenut. On mukava lukea onnellisen skopunaisen kuulumisia. Se muistuttaa mua eräästä skorpioninaisesta jonka perään vielä tänäkin päivänä hieman haikailen...

        Toivotan teille kaikkea hyvää! Nauttikaa toisistanne ja pitäkää huolta toisistanne!

        Meillä on paaaljon paljon muutakin kuin seksiä.
        kaikki luonnistuu, yhteisymmärrys on valtava, hän on niin huomaavainen ja kiltti, ihana ihminen..edelleen onnellisesti yhdessä:-)


    • kaurisnainen

      Aika outoa, että kauris on kiiruulla muttamassa yhteen. Yleensä kauriita moititaan hitaudesta, mutta suhde skorppariin toimii alkukankeuden jälkeen. Ei tule aika pitkäksi ja kunnioittavat toisiaan aidosti. Itsenäiset ja itsepäiset luonteet antavat toisilleen vapautta, joka vaan pitää osata oikein hyödyntää.

      • ei auta

        mikään lääke. Piste.


      • mun entinen ystävä
        ei auta kirjoitti:

        mikään lääke. Piste.

        oli nouseva skopu ja se luokitteli ihmiset vuohiin ja lampaisiin eli vihollisiin ja ystäviin. Se, joka oli 'päässyt' ystäväksi oli aina ystävä ja sitä rataa.


    • Kitisen Keino

      Kokemuksesta kommentoin, kyseisessä suhteessa 47 vuotta eläneenä kerron että ei toimi, yksimielisyyttä ei ole saavutettu, vaan molemmilla osapuolilla on oma mielensä ja elämä on niin ihmisen oloista. Ainakin 3 vuotta aion vielä kestää, vaikkakin eriytyminen on jo alullaan.

    • Angel.A

      Toimii.. Itselläni samanlainen tapaus, minä skorppioni naisena jarruttelin kaurismiestäni =) Hän ei antanut periksi vaan oli satavarma vuosisadan rakkaustarinasta.. Ja nyt ollaan oltu kaksi vuotta kihloissa, enkä ole katunut päivääkään! Koska olemme molemmat melko itsepäisiä ja minä vielä bonuksena kuin sähikäinen.. Sovimme että turhat pikkuriidat selvitetään vällyjen välissä =) Ja siinä onkin sitten ollut sopimista (hehheh) rakastan koko sydämmestäni kaurismiestäni!

      • kauriin ex-vaimo

        Yli kymmenen vuoden avioliitto (hieno vaan myrskyisa) takana, viela hyvat valit exaan. Kauris poika tasta liitosta, samanlainen jarkkapaa ja vahva. Kauris ystavia jo liikaakin mulla (ma siis scorpiooni nainen). Jotenkin tuntuu etta ollaan samalla aaltopituudella kauriiden kanssa.
        Miksi pidan kaureista - kun heilla ei ole aikaa liikaa vouhottaiseen ja turhanpaivaiseen, asiaan mennaan suoraan, vaikka kylla he hienotunteisiakin osaavat olla.
        Suosittelen!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      205
      8317
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4708
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2270
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2158
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe