Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Olenko riippuvainen??

paljonko??

Paljonko ja kuinka usein minun tarvitsi ottaa Panacodia että tulee riippuvaiseksi?
Entä Opamoxia tai Diapamia?

Otan jonkin lääkkeen noista melkein joka päivä ja lääkärin ohjeen mukaan. Pystyn olemaan vaikka 3 päivää ilman lääkkeitä eikä tule huonoa oloa.

Onko 2000mg kerralla Panacodia 2-3 kertaa viikossa liikaa?

6

1452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kunniaan

      On fakta, että käytettäessä monia huumeita, kuten Panacodia, Opamoxia ja Diapamia, jos eri huumeita jaksotellaan päivästä toiseen, huumeriippuvuus tulee hitaammin kuin käytettäessä vain yhtä huumetta, kuten minun tapauksessani oli, siis silloin Opamoxia.

      Tulin Opamoxista riippuvaiseksi ottamalla tabun päivässä kahden viikon ajan. Vieroitusoireet olivat varsin vittumaiset. Yrjä lensi yhtäkkiä kesken työpäivän ja hengitys saattoi salpaantua koska tahansa. Perkeleen vittumaista, mutta onneksi noiden huumeiden vieroitusoireisiin ei sentään kuole ainakaan yhtä helposti kuin alkoholihuumeen vieroitusoireisiin, mutta sehän onkin kovinta huumetta.

      Helpommalla huumeilusta selviää kun pysyttelee ihan yrttilinjalla tai sitten sekakäyttää sitä sen laillisen huumeen kanssa jaksotellen.

    • Kalle.

      Koukun syntymisen nopeudesta en osaa sanoa, mutta pitkässä käytössä koukuttavat satavarmasti kaikki, yhdessä ja erikseen.
      Panacod lienee vaarallisimmasta päästä kun sen parasetamoli pistää maksan todella lujille, ja voi saada maksakirroosin ilman viinantippaa, ja tapiksi morfiinin puolijohdannaisriippuvuuden sen kodeiinista.
      Panacodia kukaan lääkäri ei pitkään käyttöön määrääkään maksan takia, mutta bentsodiatsepaamien napsijoita tässä maassa riittää, ja reseptejä haetaan vaikka eri paikoista.
      Bentsokoukku voi tulla niin lujaksi, että vuodenkin kestävä alasajo lääkärin valvonnassa voi olla rankempi projekti kuin viinanjuonnin lopettaminen.

      • tähän

        ei suinkaan panacod aiheuta maksavikaa vaan siinä oleva parasetamol, jota myydään käsikauppalääkkeenä nimellä panadol, niitäkin voi ottaa 6kpl päivässä 500mg tablettia, eipä nyt höpötetä turhia, sillä monet kipupotilaat lukevat tätäkin palstaa, jolle panagod on välltämätön mm.hermokipuun.


      • näin olen kuullut..

        Olen kuullut, että tuon parasetamolin saa varsin helposti pois tuosta Panacodista. Jotenkin se murskattiin veteen jne..


    • suhteellista...

      Väärinkäyttö on sitä että syö enemmän kuin lääkäri määrännyt.

      Riippuvuus on sitä että on henkisesti tai fyysisesti riippuvainen lääkkeestä (addiktio).

      Itse olen käyttänyt erilaisia rauhoittavia ja unilääkkeitä vuodesta 2005, ottanut joskus 10 kpl Opamoxia kerralla. Minulle tulee vieroitusoireita (fyysinen riippuvuus) ilman lääkkeitä sekä himoja (henkinen riippuvuus) lääkkeisiin.

      Kaikki on suhteellista, eli jos vertaat minuun tilanteesi on todella hyvä. :)

    • jätä pois unilääkkeet ja

      Bentsot.. Älä ny huoli mistään riippuvaisuuksista jos lääkitys toimii... Jos ei toimi ja turruttaa.. pyydä mielialalääkitys

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe