Kaupthing Edget jumissa

Rapsakka Reino

Kaupthingin Edge-tileiltä ei enää saa rahaa ulos. Islannin rahoitustarkastus on pysäyttänyt toiminnan.

Onnittelut muutaman prosentinkymmenyksen perässä näihin sijoittaneille, mutta ehkäpä joskus saatte omanne pois Islannin talletussuojarahastosta.

6

1024

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin nähtävissä

      Minulla oli parikymppiä Edge-tilillä, mutta kun rytinä alkoi, siirsin kaikki rahat heti pois. Kyllä nyt on hauska jälkiviisastella, kun Kaupthing meni nurin. :)

      • Vaan korot

        Kauan sitten oli 25000 siellä. Mutta kun oikeasti huolet alkoi kasaantua siirsin rahat pois. Noin viikko sitten siirsin viimeiset korkojämätkin sieltä pois.

        Onnea niille joiden rahat istuu siellä. Pitää toivoa ettei faija ole yksi niistä. ;(


    • kilkattivat oikeaan aikaan

      Kun uutisiin vyöryi juttua, että Islannin valtion talous on kaaoksessa, arvasin heti, ettei se voi olla vaikuttamatta pankkeihin ja siirsimmekin perheen säästöt nopeasti pois Kauphtingista. Jätimme sinne vähän rahaa ja siellä ne nyt ovat, mutta suurimmat säästöt ehtivät ajoissa pois. Talouden varoituskelloja täytyy kuunnella herkällä korvalla, kun ne vaimeasti kilkattavat. Ei auta olla myöhässä liikkeellä, vaan kun ensimmäiset varoitusäänet alkavat kuulua, kannattaa toimia oman selustan suojaamiseksi. Yhdessä yössä kaikki voi muuttua. Vielä eilen pääsi kirjautumaan omalle Kauphtingin tilille verkkopankissa, mutta tänään kaikki verkkotoiminnot on asiakkailta suljettuina.

      • huvittavia

        Kylläpä nyt on kaikkia onnistanut kun osattiin tämäkin ennakoida ja siirtää juuri kaikki rahat pois. Ja kaikki rahat olivatkin tietysti säästötilillä eikä määräaikaistalletuksissa.

        Luuletteko että joku uskoo lässytyksiänne. Puolet suomalaisista varoista on ollut määräaikaisissa ja siellä ne nyt nököttää. Kaikilla teilläkin.

        Mutta ei hätää. Huomenna kuulette että rahat ovat turvassa ja ne maksetaan kun jaksetaan.


      • kummalla puolella?
        huvittavia kirjoitti:

        Kylläpä nyt on kaikkia onnistanut kun osattiin tämäkin ennakoida ja siirtää juuri kaikki rahat pois. Ja kaikki rahat olivatkin tietysti säästötilillä eikä määräaikaistalletuksissa.

        Luuletteko että joku uskoo lässytyksiänne. Puolet suomalaisista varoista on ollut määräaikaisissa ja siellä ne nyt nököttää. Kaikilla teilläkin.

        Mutta ei hätää. Huomenna kuulette että rahat ovat turvassa ja ne maksetaan kun jaksetaan.

        Jos puolet oli määräaikaistalletuksia ja puolet ei, niin kai tänne on kirjoitelleet ne, joilla ei ollut määräaikaistalletuksia vaan rahat pystyi nostamaan heti, kun alkoi tuntua vaaran merkit ilmassa. Määräaikaistalletuksia ei samalla tavalla voi nostella, joten se toinen puoli jäi joillakin sinne. Meidän perhe ei Kaupthingiin laittanut määräaikaistalletuksia juuri siitä syystä, että rahat sai nostetuksi just silloin kuin ne tarvii. Meidän onneksemme meille tuli rahan tarve ja saatiin rahat pois. Toki tarve oli pienempi kuin talletus ja koko talletusten nostopäätökseen vaikuttikin viime aikojen talousuutiset. Uskon, että ne joilla on rahat kiinni siellä, saavat ne pois jossain vaiheessa, mutta se voi viedä kuukausia.


    • Tilisiirto pois

      Keskiviikko iltana siirsin rahat pois, torstaina aamulla näki että kaupthing nurin. Sai jännätä että tuleeko rahat vai ei, mutta tänään näkyy sitten tilille napsahtaneen.

      Alkoi käyttötilin varatkin lähetä nollaa joten ois ollu köyhä ja rahaton viikon sisään jos sinne ois jääny rahat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe