Kuinka monella on Sunny 87-89 ja paljon ajettu

jumpe

Kuinka monella teistä on nissan sunny 87-89 kun niitä näkyy kautkuvassa aika runsaasti ja pajon olette niillä ajelleet ja millä varusteilla......

Mulla on -87 ja sillä on ajettu 230tkm eikä yhtään ruostunu mitä ihmettelen... ja popit löytyy huono vaan ku ovet saa lusikalla auki...
ei ole onneksi kukaan käyny kääntämässä...

13

1214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sunny gti

      mult löytyy sunny popeista mitattu 135 db. aluspoikka löytyy ja 17" aluvanteet eikä ruostetta missään. ajettu joku 207 tkm se on vuoden -88

      • jep

        Mulla on -86 Sunny (B11), ja mittarissa on 92tkm. Ruostetta ei oo missään.


      • Timo
        jep kirjoitti:

        Mulla on -86 Sunny (B11), ja mittarissa on 92tkm. Ruostetta ei oo missään.

        Minulla on -88 mallinen 1,6 LX, ajettu ainakin 297tkm. Tämä on valitettavasti hiukan kärsinyt ilkivallasta, ja on alkanut ruostua. Toistaiseksi olemme korjanneet, mutta kun viimeiset katsastukset ovat menneet huomautuksitta läpi, sillä taitaa silti olla aikaa jäljellä. Yllättävänkin ongelmaton on ollut. Poppivehkeet? Radio joka on valmistettu noin 1980... Ja ihan kunnossa!


    • Jussi

      Eli itselläni Sunny N13 GA16S -moottorilla, vuosimalli -89. Varustetaso on välimalli eli LX, radioki on Nissanin oma malli! Ajettu 281 tkm, mistä itse n. 80 tkm. Hyvin pelittää, taas meni leimasta läpi heittämällä!!!
      Ps. Kannattaa putsailla niitä lukkopesiä aina silloin tällöin!!!

    • Volvo Puranen

      Perhessä punainen kaunokainen vm 89 synny aj 106tkm omistettu alusta lähtien.
      Varustettu 1.6L koneella.Ruostesuojattu heti uutena maksoi silloin 1400 mummon markkaa justiinsa vaihdoin renkaat ei ruostetta iskarien kiinnitys kupeissa .Katsokaapa kuskin puoleinen etu ovi n,20cm kohalla kulkee pokkaus katsottuna alareunasta siihen tulee helposti ruostesyöpymä jos ei massaus kunnossa.Autoni arvo on kokonaista 1000euroa vaikka varustettu komeilla poppi koneella.

      • 323

        todellinen arvo enemmän kuin 1000,-!!! Kyllä liike siitä mieluusti vain tonnin hyvittää, mutta "ahneimmat" myyjät raapustaa hinta lappuun helposti sen 3000,- ;) ...eli älä anna sitä ainakaan liikkeeseen vaihdossa ...tai parastahan sitä on itse pitää =)


      • Volvo Puranen
        323 kirjoitti:

        todellinen arvo enemmän kuin 1000,-!!! Kyllä liike siitä mieluusti vain tonnin hyvittää, mutta "ahneimmat" myyjät raapustaa hinta lappuun helposti sen 3000,- ;) ...eli älä anna sitä ainakaan liikkeeseen vaihdossa ...tai parastahan sitä on itse pitää =)

        Moro en myy kaunokaista pois hyvä auto ja pelaa.Siksi laitoin hinnan kun sen arvo on varmaan 1000eskoa ja kalliis viellä katsoisivat jos keltaiseen pörsiin ilmoitusta väsäisi.Olihan minulla asiaakin .
        Herrasmiehet eivät ole kuoleet sukupuuttoon viellä ,sen näin tänä aamuna.Tapaus oli seuraavan lainen huomasin että vetoakselin suojakumi oli reikä heittänyt rasvaa ulos .Tietysti ensi tilassa korjattava ja uusi osa Hyvinkäältä käytän aina alkuperäisiä osia näissä asioissa(kestää pakkasta ja oikea pituus).Korjaamolle ajan saanti vaikeaa kaikki sanoivat viikon jono tai loppuviikosta ,nyt on maanantai.Mutta joukossa oli sellainen herra joka sanoi tervetulos kiirettä pitää mutta tuo tänne jossain välissa pystyy tekemään eihän työ kestä vajaan tunnin.Herra on Lepsämässä Kanervan Vilho ja paikkakunta oli Nurmijärvi sama paikkakunta missä Pääministeri asustelee.Maailma näyttää parenmalta kun tollaisia herroja on naapureina.


    • Pilgrim

      Minulla on Sunny 1,6 SLX HB N13 vm.90, viimeisimpiä katalysaattorittomia. Ajettu 162000 km. Varusteina mm. korinväriset puskurit, käyntinopeusmittari, ohjauspyörän korkeussäätö, kaksiasentoinen erillinen lämmitys etuistuimille, portaaton mittariston valaistuksen säätö, Nissan -radionauhuri ja neljä kaiutinta, takaspoileri, täysikokoinen vararengas sekä tässä esittelyautona olleessa yksilössä myös auton väriset Centra -kevytmetallivanteet Nissanin tekstein.

      Sunny on jättänyt vain kerran matkan varrelle kytkinvaijerin katkettua. Tuolloinkin soitto Nissan Help -numeroon pelasti päivän; puoli tuntia puhelun jälkeen olin jo merkkikorjaamon pihassa autoineni.

      Seuraava päivä ei ollutkaan sitten niin onnellinen, kytkinvaijerin lisäksi korjaamo onnistui myymään minulle "tarjouksessa" olleen kytkinpaketin ja lasku oli sen mukainen. Onpahan nyt timakka kytkin.

      Ruostesuojasin autoni vuonna 2001, ja tuolloin alustasta löytyi takalokasuojien alta alkavaa ruostetta, joka oli kuitenkin vielä helppo korjata. Vaihdatin samalla takalokarit muovisiin. Korista on korjattu muutamia pieniä ruostekohtia, ja tällä hetkellä auto on ainakin päällisin puolin täysin ruosteeton.

      Katsastuksissa olen saanut kuulla vain ystävällisiä sanoja autoni kunnosta.

      Pidän autostani todella paljon ja sen helppo varastettavuus huolestutti minua siinä määrin, että hankin Cobra -hälyttimen ajonestoineen. Samalla asennutin myös keskuslukituksen, jota voi nyt kauko-ohjata Cobran radioavaimella.

    • aapee

      meijän nisukka on pöllitty kerran, enkä yhtään ihmettele, kun lukkopesä on ihan kakkana. Ryöstön jälkeen hankin rattilukon, niin ei ole kahteen vuoteen tarttenu ihmetellä tyhjää autopaikkaa.- Ensimmäinen rattilukko oli kyllä sellainen, että en edes itse saanut sitä auki avaimella, vaan varaosaliikkestä piti jepen tulla avaamaan..Suosittelen sellaasen hankkimista. Keski-Suomessa häviää ainaskin kyseisen mallisia ja vuosisia every viikko..

      • jukka

        Jep.. mulla on ittelä -87 Sunny 1,3 L. ajettu ostettaessa 283tkm, nyt jo 286tkm. auto on ollut kuukauden minulla. sitä ennen mulla oli -85 B11 Sunny. tuossa -87:ssa ei ole missään ruostetta, johtunee varmaan siitä, että se on ollu koko ikänsä kemijärvellä. juuri katsastin sen, eikä ollut mitään huomautettavaa. :) "tuninkia" siinä on sporttimaski, "haaleat" tummennukset, kokopunaiset takavalot, takaa kaikki merkit poistettu, nissanin alkup. takaspoikka, ja eurokilvet vanhoilla tunnuksilla tilattu, parin viikon päästä pitäs tulla.. ensi kesäksi tulee -35mm mad.satsi, ja 16" alut. ;)


    • NissanKestää

      Vieläkö joku ajelee sunnyn reppanoilla?
      Omassa n13 sanissa 280tkm mittarissa

    • nassuni

      No ei ole enää Sunnyä ollut sitten v. 2002, omistin sellasen "sportti Sunnyn" eli 1.6 SGX coupe vm-88. Oli minulla 2 vuotta ja 30tkm.
      Piti myydä pois kun ei menny kertaakaan ekalla katsastuksesta läpi, viimeiseen katsastukseen sai jo niin paljon hitsata et huh.. tekniikka pelas 230tkm ajettuna, mutta peijakas tuprutteli sinistä savua ja vei synteettistä öljyä kohtuullisen paljon = pois alta ja tilalle tuli 1.3 EE-90 corolla, sillä mentiinkin sitten monta vuotta ilman murheita kunnes erehdyin ostamaan uuden 2000-luvun elektroniikka-auton vm-07, iso virhe!
      Nyt alla mukavan luotettava ja lähes ruosteeton -97 P11 Primera.
      Viimeisen mallin Maxima houkuttelisi tai joku Lexus....

    • Ukj

      Oli N13 hb 1.4LX. 1990 . Hyvä tekniikka, alusta, kori

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7306
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4262
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1619
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe