neitsytmies ja skorpioninainen

mies neitsyt

miten neitsytmies ja skorpioninainen tulevat toimeen keskenään? kertokaa kokemuksianne tästä yhdistelmästä.

10

4930

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Skorpparimimmi

      Olen ollut parisuhteessa kolmen neitsytmiehen kanssa ja hyvin liitot ovat toimineet, ei mitään erityisiä erimielisyyksiä muttei mitään tajunnan räjäyttäviä tunteitakaan. Lähinnä olo on sellainen että oltais kavereita, mikä tulee kyllä suhteessa kuin suhteessa jossain vaiheessa ajankohtaiseksi kun suuri rakkaus loppuu.

      Neitsytmiehissä on minua viehättänyt se että kaikki ovat olleet tosi mukavia ja heidän kanssaan on voinut olla oma itsensä. Huumori on myös ollut samanlaista mutta se suuri tunne on jäänyt puuttumaan, tosin kaikki eivät sitä kaipaakaan ja joskus se loppuu kuitenkin. Tai en tiedä kun en ole vielä kohdannut sitä joka veisi samantien jalat alta.

      • takana

        nyt yli vuosi takana, seksi on upeaa, on hauskaa yhdessä ja suhde on virkeä kun muiden kanssa intohimo lopahtanut jo kolmen kk jälkeen. Ihanaa kun voi keskustella syvällisestikin, vaikka välillä pitää herättää ja hieman ravistella. Ainoat kaksi asiaa mitkä ärsyttävät miehen luonteessa on pikkumainen tarkkuus (ilmenee esim kitisemisenä ruuasta, ottaa pieniä määriä monta kertaa lautaselle ja kuvittelee syövänsä vähemmän kun itselle tulee porsas olo täydestä lautasesta) ja aikaansaamattomuus. Hoida kiireiset asiat itse.


    • skorppioni tyttö

      KYLLÄ se toimii olen seurustellut neitsyt miehen kanssa jo 5 -vuotta. Tuo pikkutarkkuus kyl meinaa ärsyttää ja asioiden hitaanpuoleinen hoitaminen. Itse pystyn tekemään hyvinkin impulsiivisesti ratkaisuja mutta toinen vai jahkailee ja jahkailee...Rakkaus kukkii aina tasaisin väliajoin ja lempi leiskuu

    • huonosti

      toimi. 2-vuotta katselin neitsyt miestä (minä sco-nainen). Pilkun viilaaminen kävi tosiaan ärsyttäväksi, sekä myös laimeat tunne-elämykset kaikilla saroilla.
      Kaverina oikein kiva, parisuhteessa ei yhdistelmä minun tapauksessani toiminut. Romantiikka taisi puuttua.

    • Sckorpion

      Niin on kohta kulunut vuosi ja kohtuullisen hyvältä tuntuu. Seksi kaipaisi kipinää ja silloin kun sitä on, se on taivaallista. Harmi vaan ettei mieheni pysty tunnistamaan heikkouksiaan. Nyt on sellainen pohdinta-aika menossa, koska tuntuu ettei mitään voida tehdä yhdessä ettei tule laiska ja syyllinen olo..outoa.

    • Neitsyt M

      Toimii kyllä jos vaan tunteet on aitoja.

      Alkaa nuo skorpioninaisen huomionkipeys ja valittaminen neitsyen asioidenhoitamis-tyylistä ottaa päähän jonkin ajan päästä kieltämättä, ja siitä syntyy erimielisyyksiä jonkin verran.
      Jos nämä asiat saa kuntoon on aivan mahtavaa.

    • anniinaaamu

      Olen skorpioninainen ja aina ajatellut kuinka mahtavaa olisi tutustua neitsyeen:ei ole sattunut kohdalle.Skorppari on varsinainen pakkaus jos tuntee turvallisuutta,varmuutta,hyväksyntää ja aitoa rakkautta parisuhteessa.Saat neitsyt samassa paketissa pitä parhaimman ja huolehtivan äidin lapsillesi.Luotettavan ja uskollisen rakastetun itsellesi.Mikä parasta,sänkyysi intohimoisen naisen,joka ei taatusti jätä kumppaniaan kylmäksi..henkeäsi haukkoen palaat hitaasti maanpinnalle.Tämä kaikki vain jos rakastat,kunnioitat,olet täysin rehellinen ja aito tunteissasi(hän kyllä näkee myös lävitsesi)hänelle.Ole myös otettu huomiostasi,sillä skorpioni on äärimmäisen nirso.Toivotan teille paljon onneat.t.lapintyttö

    • vesimies-mies

      Vesimiehenä täytyy sanoa, että pystyn tyydyttämään naisen kuin naisen paljon paremmin kuin joku neitsyt. eräs frendini on neitsyt eikä se jätkä ole saanu pillua elämässään, kun ketään naista ei sellaset lahnat kiinnosta. Skopunainen, unohda neitsytmies ja OTA VESIMIES-MIES!

      • toisessa

        ketjussa sinulle jo vastasinkin. Valitettavasti lapsellinen tyylisi mollata muita ei kiinnosta skorpparinaista joka vaatii älyä kumppaniltaan.


      • vesimies-mies
        toisessa kirjoitti:

        ketjussa sinulle jo vastasinkin. Valitettavasti lapsellinen tyylisi mollata muita ei kiinnosta skorpparinaista joka vaatii älyä kumppaniltaan.

        en mä ketään ole mollannu niinku väität. neitsyt naisen kanssa olen kyllä seurustellut tosin se suhde päätty juuri neitsyen vittumaisuuteen. se jatkuva nalkuttaminen ja pikkuasioista huomauttelu sai mun mitan täyteen siitä suhteesta. yks mun miespuolisista kavereista on neitsyt ja se ei tule kenenkään kanssa toimeen ku on niin vittumainen. valittaa joka asiasta ja vesimiehenä sanon että neitsyt vituttaa. ei varmasti saa naista. tämä on totuus neitsyt miehestä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1669
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1518
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1159
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1114
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1092
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      6
      1002
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      974
    8. 6
      960
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      2
      960
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      954
    Aihe